Brušenje Ustavnog Poretka 10 – NAJAVA

Nakon blagdanskog zatišja ponovo kreću predavanja serijala Brušenje Ustavnog Poretka u sve popularnijem Kulturnom Centru Mesnička a stigli smo eto već do desetoga po redu koje je zakazano za 14. siječnja u svom uobičajenom terminu ponedjeljkom s početkom u 19 sati i 30 minuta.

U njemu će biti riječi o 1. Hermetičkom Principu koji je pak neraskidivo povezan s onime što nam se nalazi u glavi – a o čemu smo iz drugačijih perspektiva pričali u prethodnim predavanjima.

E sad… mnogi ljudi se u svom svakodnevnom životu ponašaju kao da tog nečega u glavi uopće niti nemaju, a golema i pregolema većina ostalih nema pojma da postoji vrlo učinkovit način kako se ta stvar može rabiti na ispravan način a o čemu će također biti riječi na ovome predavanju.

Žalosno je – a i OPASNO – da većina nas danas ima više informacija o tome kako radi, od čega se sastoji i kako se treba brinuti za primjerice motor s unutrašnjim sagorijevanjem zapremine recimo 1400 kubičnih centimetara, bilo dizel bilo benzinski – nego što imamo informacija o nečemu što ima sličnu kubikažu a nalazi se unutar naše vlastite tikve. Ne samo našom krivnjom, nadodao bih na ovu tvrdnju – ali također bih nadodao kako je ODGOVORNOST da nešto po tom pitanju uradimo 100% na našim vlastitim leđima.

E pa zato dragi ljudi, što smo manjkavoga znanja o bitnim stvarima – živimo sputani robovlasničkim sustavom kontrole. Ne samo zbog toga, naravno, ali usudio bih se reći da baš ta rupa u pravome znanju – ili PRISTUPA pravome znanju – nosi lavovski dio “zasluga” za ovakvu situaciju:

…koja pak za posljedicu ima nešto što možemo opisati ovako:

 

Prethodna predavanja (ukucati u YouTube tražilicu “BRUŠENJE USTAVNOG PORETKA” pa ćete ih lako pronaći) preporučljivo je pogledati jer je ovaj serijal strukturiran na način da ima glavu i rep, pa se svako predavanje izravno nastavlja na ona koja su mu prethodila – upravo iz razloga da tu stvarcu u našoj tikvi lakše dovedemo u stanje gdje će RAZUMJETI ono o čemu se priča…

Vidimo se u Mesničkoj…

Recent Posts
Showing 2 comments
 • Rle
  Odgovori

  Valter, hvala na predavanjima.
  Gdje nestade predavanje br.9?

  • Valter
   Odgovori

   Nismo ga digli na Youtube, ima ga na facebook stranici Zvona Istine – intervju s Draženom Kasalom

Leave a Comment