Cijepljenje – prevara stoljeća

 In Audio / Video, Općenito, Zdravlje

Kad ti je nešto jasno onda prevaru vidiš iz aviona. Ovaj film jako lijepo povezuje stvari u vezi cijepljenja.

 

 

 

 

 

Recent Posts
Showing 4 comments
 • Ziko
  Odgovori

  Cjepiva u Hrvatskoj uzrokovala bolest protiv koje su cijepljeni:
  https://youtu.be/7Kp7oUvEYGQ

  http://healthimpactnews.com/2015/dr-suzanne-humphries-m-d-vaccine-strain-of-measles-virus-found-in-measles-outbreaks/

  Najjači “argument” kod pristaša cijepljenja je da ne smijemo ugrožavati cijepljenu djecu, a time zapravo priznaju da cjepiva ne rade ako mogu dobiti bolest unatoč cijepljenju.

 • au_toritet
  Odgovori

  Da upravo tako. Cijepljenje nema nikakvu ulogu u tome. Žalosno je što ću spomenuti primjer koji nije primjeren s obzirom da je bio neljudski i nikad se ne ponovilo, međutim čitajući jedan članak o trima majkama za vrijeme 2.svjetskog rata, koje su zanijekale trudnoću i rodile zdravu djecu(kasnije su kontaktirali jedni druge) i kasnije uz ono što su proživjele, proživjele duboku starost, govori dovoljno koliko je ljudsko tijelo sposobno stvoriti obrambeni štit od svih bolesti.

 • eva
  Odgovori

  Negdje je receno da ce se ovo zvati Mračno doba medicine.
  Očekujem da ce medicinska struka povesti ‘revoluciju za slobodu’ opcenito jer je bas preko nje taj teror i nesloboda najocitija. Isplivalo je u zadnjih deset godina toliko uzasa, u rangu inkvizicije.

 • Leona
  Odgovori

  juj! može li se kupiti , primjerice, 6u1 vakcina i zabiti u dupe nekom od ovih ili sl. fašista koji su toliko “dušebrižni”??!!! ….jebeš mi sve :/ redom ih ponabadat_!

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje