Cjepiva izazivaju autizam – potvrđeno!

 In Obrazovanje, Općenito, Zdravlje

Prevela Niara

04.10.2014, Ethan A. Huff

Potvrđena je masivna operacija zataškavanja pri cjepivima.
Tajni dokumenti dokazuju da cjepiva izazivaju autizam.

Rasprava o tome uzrokuje li cjepivo autizam ili ne, možda bi bila protekla sasvim drukčija, da ključne informacije koje su u velikoj mjeri javnosti bile uskraćene, nisu potpuno izašle na svjetlo dana. Skriveni dokumenti koji su više od 20 godina držani u tajnosti pod ključem, pokazuju da OZR-cjepivo protiv ospica, zaušnjaka i rubeole zaista uzrokuje autizam; što je nadzornim organima, direktorima farmaceutskih tvrtki i ostalima, odavno bilo poznato.

Preko podnesenog zahtjeva za izdavanjem dokumenata, prema U.K. „Zakonu o slobodi informacija“ [zakon koji građanima omogućava da imaju pristup informacijama], Ministarstvo zdravstva u Engleskoj je bilo prisiljeno izdati povjerljive dokumente, iz kojih proizlaze detalji izvornog odobrenja OZR-a u 1980. Kao što ti dokumenti pokazuju – GlaxoSmithKline (GSK), proizvođač OZR-cjepiva Pluserix – bio je informiran o problemima s cjepivom, koje je u djece vrlo često uzrokovalo popratne pojave. Među njima su bili encefalitis (upala mozga) i druge bolesti koje su povezane s autizmom.

Zbog zabrinutosti da britanska vlada zadržava od javnosti informacije o opasnostima OZR-a, bio je podnesen zahtjev od strane FOIA (Freedom of Information Act). Okidač za to je bilo sve više cijepljene djece, kod kojih su nastupili teški crijevni problemi, oštećenja mozga i drugi simptomi, koji su navodno povezani s OZR-cjepivom. Kao što se sada pokazalo, sumnja je bila opravdana.

“U slučajevima kada su djeca pretrpjela encefalitis ili neku opću bolest mozga, mi smo platili odštetu” – priznala je u e-mailu novinaru Sharyl Attkisson od CBS-News – Tina Cheatham, savjetnica administratora „Usluge zdravstvene uprave“ američkog Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi (HHS, Department of Health and Human Services). „Encefalopatija može biti povezana s napretkom raznih simptoma, uključujući autističko ponašanje, autizam ili epileptičke napadaje.”

CDC* (Centar za kontrolu i prevenciju bolesti), pedijatri, vlada S.D.-a i Merck** priznaju: OZR uzrokuje autizam.
*en.wikipedia.org/wiki/Centers_for_Disease_Control_and_Prevention
** (Merck je vodeća tvrtka za inovativne i kvalitetne high-tech proizvode u farmaceutskoj i kemijskoj industriji.)

Ovo samopriznanje je od najveće važnosti, jer encefalopatija (skupni naziv za oboljenja mozga) kao posljedica cijepljenja, poznata je kao okidač autističnih simptoma, što se i navodi u povjerljivim dokumentima iz Engleske. GSK (GlaxoSmithKline), britanska vlada i razni drugi sudionici, zadržavali su ove informacije, čak i tada, kada su hrabre duše poput Dr. Andrew Wakefield-a iznijele na javnost brojke, koje su OZR-cjepiva dovele u vezu sa zdravstvenim posljedicama sličnim autizmu.

Ako se čita između redaka, Odjel za zdravstveno S.D.-a je OZR-cjepivo činjenično doveo u vezu s autizmom – ali to nisu jasno rekli. Dio za rubeolu u OZR-u, je od 1960. poznat kao uzrok autizma. Američki CDC (Centar za kontrolu i prevenciju bolesti) je to čak i priznao javno, kao i Program nacionalne imunizacije (danas Nacionalni centar za imunizaciju i bolesti dišnog sustava). Čak Merck & Co., veliki proizvođač OZR-cjepiva, priznao je, da cjepiva u cjelini mogu izazvati autizam.

Rubeola (kongenitalni [urođena] sindrom rubeole), jedan je od rijetkih dokazanih uzroka autizma”, rekao je dr. Walter A. Orenstein – bivši pomoćnik glavnog kirurga i ravnatelj Programa nacionalne imunizacije u 2002. godini – u pismu britanskom glavnom medicinskom časniku, vrhovnom voditelju Odjela za zdravstvo:

„Virus rubeole je jedan od rijetkih poznatih uzroka autizma”, izjavio je CDC na svojim web stranicama pod ‚FAQ‘ (frequently asked questions, često postavljana pitanja) o OZR-cjepivima i autizmu. Rečenica je u međuvremenu uklonjena, ali se još nalazi u nekim internetskim arhivima.

Dr. Julie Gerberding, koja je trenutno voditeljica odjela za cjepljenje pri Merck-u, je priznala da je dokazano, da ljudi s preduvjetima za mitohondrijske disfunkcije, mogu nakon cijepljenja razviti autizam. Najmanje 20 posto slučajeva autizma izazvanih cjepivom, povezani su s mitohondrijskom disfunkcijom.

“Pa, svi znamo da cjepiva povremeno mogu izazvati groznicu u djece”, objasnio je dr. Gerberding već u 2008., u jednoj emisiji iz televizijske serije „House Call“ s dr. Sanjay Gupta-om, na temu “Tajna kako riješiti autizam”.

“Dakle, ako je dijete bilo imunizirano, dobilo groznicu, druge komplikacije nastale zbog cjepiva i ako postoje preduvjeti za mitohondrijski poremećaj, svakako može prouzrokovati određenu štetu. Neki od simptoma bi mogli biti simptomi koji imaju obilježja autizma. “

Izvornik:
http://info.kopp-verlag.de/medizin-und-gesundheit/gesundes-leben/ethan-a-huff/massive-vertuschungsoperation-bei-impfstoffen-bestaetigt-geheime-dokumente-beweisen-dass-impfstoff.html

Daljnji zvornici:
ChildHealthSafety.wordpress.com
Dailymail.co.uk
NaturalNews.com

Pogledajte naše dosadašnje priloge o cijepljenju i zdravlju
Odbijanje-cijepljenja-djeteta-iskustvo-iz-prve-ruke
Kontrola uma – dr. Rauni-Leen Kilde
Strategija – što učiniti ako ne želimo cijepiti djecu i – kako?
Cijepljenje – Proturječnosti davno opovrgnute petpostavke
U Europi se danas može odreći cijepljenja
Vrhovni sud ukida zabranu rada za kritičara cijepljenja
Lijecnici-koji-su-kriticni-u-odnosu-na-cijepljenje-se-usutkaju
Čipiranje – zadnji korak do porobljavanja čovječanstva
Nebo nad Hrvatskom 2
Gospodari lutaka

Ukoliko Vam je ovaj članak donio neku novu vrijednost, razmislite o donaciji – pogledati gornji desni segment stranice. Hvala!

Recent Posts
Comments
  • Niara
    Odgovori

    Hvala za ukazani previd na FB, ispravljeno.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje