IZLAZAK IZ ROBOVLASNIŠTVA – 1. dio

 In IZLAZAK IZ ROBOVLASNIŠTVA

Serijal napisali uglavnom Dražen i pomalo Valter

Uvod

Pred vama je prvi iz serije članaka o načinu na koji čovjek može prema našim sagledavanjima stvarnosti izići iz robovlasničkog sustava kontrole, serije članaka koju smatramo krunom našega rada kojeg dobar dio objavljujemo na ovoj edukativnoj platformi.

Kroz razgovor o načinu na koji bismo trebali predočiti ljudima ono što smo otkrili kroz godine proučavanja ove problematike, kao i onoga što smo temeljem toga i uradili – ne samo nas nekolicina – već i brojni drugi koji su dali svoj doprinos znanju koje je naposlijetku kulminiralo konkretnim, hrabrim i beskompromisnim postupkom koji je temelj za izlazak iz robovlasničkog sustava kontrole, došli smo do zaključka da je objasniti i predočiti učinjeno najbolje učiniti kroz seriju članaka. Jer radi se o maloj knjizi podataka i novostvorenih dokumenata za koje je potrebno – osim vremena da se pročita – i vrijeme da se razumije postupak i razlozi izlaska iz robovlasničkog sustava kontrole.

Godinama smo proučavali razne autoritete na ovom području poput Deana Clifforda, Veronice Chapman, Franka O’Collinsa, Mary Elizabeth Croft, Roberta Menarda, Michaela Tellingera, Karla Lentza, Larken Rosea i mnogih drugih. Proučavajući njihove načine, i snage i slabosti, raznim previranjima svjesnosti i otkrivanja iluzija unutar našeg djelovanja, stvorili smo, i proveli kroz sustav, dokumenat koji se umnogome razlikuje od puteva gore spomenutih bića. Osnova dokumenta je razumijevanje prave prirode stvarnosti u odnosu čovjek-država. Da biste mogli jednostavnije shvatiti pravu poruku i značenja spomenutog dokumenta, ovaj uvod, kao i slijedećih 9 članaka, nužno je pročitati i shvatiti.

Temelji strategije za izlazak i robovlasničkog sustava kontrole, čiji je središnji i najvažniji uradak novostvoreni dokument koji ćemo objaviti u posljednjem članku serijala, mogu se pronaći u svakoj duhovnoj praksi i svakom duhovnom učenju koje kaže ti nisi ono što misliš da jesi, već ti jednostavno jesi. Nećemo se umoriti niti opravdavati konstantno ponavljajući da je (ne)vjerovanje ključno za izlazak iz bilo koje zamke uma zvala se ona i država ili bilo kako drugačije. Svi ovi slijedeći članci bave se samo time – vjerovanjima i time postoje li temelji za ta vjerovanja.

Hvala svima koji su u stvaranju ove strategije za izlazak iz robovlasničkog sustava kontrole pomogli i sudjelovali, a kojih je previše da bismo ih sve nabrojali. Ipak – oni će se znati prepoznati u ovom serijalu članaka. Hvala i onima koji su svojim znanjem, knjigama i otkrićima – ponajviše iz drugih država – doprinijeli da naše znanje raste i da se naša svijest širi.

Ovaj serijal članaka Izlazak iz robovlasništva ima sveukupno 10 dijelova, uključivo i ovaj koji upravo čitate. Svaki dan objavljivat ćemo po jedan članak iz serijala:

31.08. – 1. dio: Uvod

01.09. – 2. dio: Slamanje volje i stvaranje robovlasničkog mentaliteta

02.09. – 3. dio: Um – kreator stvarnosti

03.09. – 4. dio: Čovjek ili osoba – nestvarna dvojba

04.09. – 5. dio: Razlika između onog što jest i onog što misliš da jest

05.09. – 6. dio: Društveni sustavi – robovlasnički sustavi

06.09. – 7. dio: Alati sustava ne oslobađaju

07.09. – 8. dio: Um – jedini ne/stvarni robovlasnik

08.09. – 9. dio: Izlazak iz uma/sustava/robovlasništva

09.09. –  10. dio: Objava o nepostojanju osobe

Odvežite se, polijećemo!

Ukoliko Vam je ovaj članak donio neku novu vrijednost, razmislite o donaciji – pogledati gornji desni segment stranice. Hvala!

Recent Posts
Showing 5 comments
 • Vodonoša
  Odgovori

  Auuu…

  Razvukoste ovo ko TV Sulejmana Veličanstvenog….

  • Valter
   Odgovori

   uspjeli smo skratiti, zapravo, sa 20 nastavaka na svega 10.

   • Vodonoša
    Odgovori

    nestrpjivo isčekujemo ….

 • Ivan
  Odgovori

  Jedva cekamo nastavak… Hvala puno

 • Renato
  Odgovori

  Obavezno štivo za sve generacije!

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje