Briljantno razotkrivanje laži postavljanjem jednostavnih pitanja prikazano je u video uradcima na kraju ovog kratkog uvoda. Nevjerojatna je količina truda potrebna da bi se od političara iscijedio odgovor koji je u skladu sa zdravim razumom – i vidjet ćete da je riječ nemogućem ali vrlo zabavnom zadatku koji političare razotkriva kao najobičnije seronje koje su korištenjem državističe propagande ugrabile za sebe i svoje pajdaše prava – to jest, ne prava, nego iluziju prava – koja nitko od nas nema, nikada ih nije imao i nikada ih neće imati.

Novinar Jan Helfeld jedan je od heroja koji razotkrivaju laži onih koji misle da imaju pravo vladati nad drugim ljudskim bićima.

Uz našu pomoć ta je banda drumskih razbojnika u skupim odijelima instalirala sebe na pozicije moći gdje pod zaštitom svojih besvjesnih pasa čuvara koji ”samo izvršavaju naredbe i provode zakone” sami pišu zakone kojima nemoral pokušavaju pretvoriti u moral, i ono što je krivo činiti – pokušavaju prikazati kao nešto što je ispravno činiti. Jer tako piše u ”zakonima”. Koje su sami napisali. Pa je stoga valjda to posve u redu.

Ili nije?

Riječ je bandi licemjera koja je sastrugana s taloga ljudskog roda, kukavičkim nasilnicima i ekonomskim parazitima koji prosperiraju na tuđem radu i muci. Jeste li svjesni te činjenice? Ako jeste, zašto idete u njihove crkve i prinosite žrtvu na njihovom oltaru? Znate li kako se zove njihova crkva i koju to uopće žrtvu prinosite?

Ako ne znate – naučite. Potrebno znanje dostupno je svakome tko je voljan malo svoga vremena uložiti da nešto od velikog značaja nauči – nalazi se to znanje na klik miša od svakoga od nas. Baš ovdje na Zvonu Istine ako vam se ne da tražiti dalje. Treba razumjeti da je neznanje alat kojim se porobljava ne samo čovjek – već čovječanstvo. Hoćete li sudjelovati u porobljavanju čovječanstva ili nećete – na vama je da odlučite. Pa naučite. ili nemojte naučiti. Odluka je vaša, i samo vaša, kao i odgovornost za tu odluku – kakva god ona bila.

Uživajte u demontiranju iluzije u izvedbi legendarnog Jana Helfelda:

 

 

 

 

7 Responses

  1. Što kaže Valter nebi se smjeli skrivati od istine, nego bi je trebali što više prepoznavati truditi se biti dobar učenik, nadići skeptičnost, ciničnost,aroganciju,lakovjernost itd. “Čovječe ne zaboravi ne da si samo homosapiiens, već i homo moralis”…

  2. Jako zanimljiv lik. Pogledao sam i neke druge vide. Nevjerojatno je koliko njih uopće ne razumije što ih pita.
    Ne razumijem pitanje?!? Šta laprdaš?!?
    Naravno onda bijes pa prijetnje i uvrede jer su shvatili čistu kontradikciju svojih izjava. Jer ako bi odgovorili na pitanje sva njihova ideologija pala bi u vodu.

  3. Da što je bilo sa onom debatom koju je htio napraviti Larken Rose. Pozvati 100 pametnjakovića sa diplomama pa da dokažu legitimnost bilo koje države na ovoj planeti.

    1. Čini mi se da je dobio dva odgovora do sada. Od kojih je jedan od profesora koji je i inače anarhist, pa su njegovi odgovori bili onako – u skladu sa zdravim razumom. Koliko znam radi na tome i dalje.

  4. Evo ko stoji iza svih “političara” i režima širom svijeta.

    Pogledajte ovaj video od 47.40 minute do 50.35.
    Inače, Hrvatska je obična kolonija Vatikana, a političari su njihove sluge i saradnici u pljačkanju naroda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.