REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o. – ažurirani podaci

 In Korporacije, REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o.

Vjerojatno s ulaskom u EU postoji potreba za ažuriranjem podataka. Pogledajte.

VLADA REPUBLIKE HRVATSKE-552646457

Recent Posts
Showing 9 comments
 • loky
  Odgovori

  Ovo dokazuje da smo mi ustvari firma a ne država ili??

  • oppthrvatska
   Odgovori

   Ovo dokazuje da je naša domovina pretvorena u tvrtku bez našeg znanja i pristanka, i da izabrani predstavnici obmanjuju one koji su ih birali da su zakoniti predstavnici našeg naroda.

   • ivan
    Odgovori

    ne razumijem baš ovo na njemačkom, piše li da je to tvrtka ili ne? ne vidim d.o.o. uz naslov. Šta je UPIK i šta je D-U-N-S na toj slici, i odakle ta slika u stvari potječe? ?

    • oppthrvatska
     Odgovori

     Da, piše da je tvrtka. Istražite naš zadnji članak VIDEO – REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o. s ponuđenim linkovima i naći ćete sve odgovore detaljno objašnjene.

   • loky
    Odgovori

    Znači praktički nismo sa tom tvrtkom potpisali nikakav ugovor i u globalu nemoramo im plačati ništa?

 • Klaudio
  Odgovori

  ja im danas šaljem odbijenicu ugovora za porez na tvrtku. Javim ako bude odgovora.

 • DUNSio
  Odgovori

  Glupost, pa DUNS broj imaju i druge Vlade i države. Zašto? Pa zato što su vlasnici raznih tvrtki i organizacija. A svrha je upravo to – znati tko je vlasnik čega i kolko…

 • Odgovori

  Nice crops to unravel gardening challenges.

 • Mijo
  Odgovori

  Sve države gubitnice u drugom svjetskom ratu su porobljene i dan-danas su ratni plijen. To je trebalo po statutu UN-a trajati max. 60 god. Zatim je najkasnije 2005 trebao se raspustiti UN, kako bi se Njemačkoj, Hr-oj Austriji, Italiji, itd. podastro Mirovni ugovor. Pametni Austrijanci su u UN-syti-ju (Beč) postavili to pitanje, pa su im rekli da rade kako i do sad.(bez promjene)(ne talasaj) Pošto su te zemlje što se trenutno nalaze u stanju primirja (dakle bez Mirovnog sporazuma/ugovora) po Haaškom Pravilu ratovanja su Ratni plijen i oslobođene su da njihovi građani plaćaju porez, jer je već sve plaćeno tim činom Ratnog plijena. Svi do sada plaćeni porezi od strane firmi i građana smatraju se darom/poklonom koji idu u korist pobjednica velesila drugog svj. rata. Sad znate zašto oni napreduju, a mi stojimo gdje jesmo.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje