Vjerojatno s ulaskom u EU postoji potreba za ažuriranjem podataka. Pogledajte.

VLADA REPUBLIKE HRVATSKE-552646457

9 Responses

  1. Ovo dokazuje da je naša domovina pretvorena u tvrtku bez našeg znanja i pristanka, i da izabrani predstavnici obmanjuju one koji su ih birali da su zakoniti predstavnici našeg naroda.

   1. ne razumijem baš ovo na njemačkom, piše li da je to tvrtka ili ne? ne vidim d.o.o. uz naslov. Šta je UPIK i šta je D-U-N-S na toj slici, i odakle ta slika u stvari potječe? ?

    1. Da, piše da je tvrtka. Istražite naš zadnji članak VIDEO – REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o. s ponuđenim linkovima i naći ćete sve odgovore detaljno objašnjene.

   2. Znači praktički nismo sa tom tvrtkom potpisali nikakav ugovor i u globalu nemoramo im plačati ništa?

 1. ja im danas šaljem odbijenicu ugovora za porez na tvrtku. Javim ako bude odgovora.

 2. Glupost, pa DUNS broj imaju i druge Vlade i države. Zašto? Pa zato što su vlasnici raznih tvrtki i organizacija. A svrha je upravo to – znati tko je vlasnik čega i kolko…

 3. Sve države gubitnice u drugom svjetskom ratu su porobljene i dan-danas su ratni plijen. To je trebalo po statutu UN-a trajati max. 60 god. Zatim je najkasnije 2005 trebao se raspustiti UN, kako bi se Njemačkoj, Hr-oj Austriji, Italiji, itd. podastro Mirovni ugovor. Pametni Austrijanci su u UN-syti-ju (Beč) postavili to pitanje, pa su im rekli da rade kako i do sad.(bez promjene)(ne talasaj) Pošto su te zemlje što se trenutno nalaze u stanju primirja (dakle bez Mirovnog sporazuma/ugovora) po Haaškom Pravilu ratovanja su Ratni plijen i oslobođene su da njihovi građani plaćaju porez, jer je već sve plaćeno tim činom Ratnog plijena. Svi do sada plaćeni porezi od strane firmi i građana smatraju se darom/poklonom koji idu u korist pobjednica velesila drugog svj. rata. Sad znate zašto oni napreduju, a mi stojimo gdje jesmo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.