ZVONO ISTINE ORGANIZIRA
RADIONICU:

PRAVNO ROBOVLASNIŠTVO 1

Zvono Istine je prva edukativna platforma koja je prodrla duboko u istinsko znanje o sistemu, i možemo Vam unaprijed reći da su otkrića koja smo iskusili i razumjeli malo je reći , šokantna.
Cijela priča o tome gdje zapravo živimo je potpuno pogrešna i neistinita, a drži se na površini samo zbog svakodnevnog ispiranja mozga. Što je zapravo “društvo” u kojem se nalazimo? Kako je organizirano i tko ga je i za koje svrhe tako organizirao? To, i još jako mnogo drugih odgovora koja će moguće promijeniti potpuno vaš dosadašnji pogled na svijet oko vas možete saznati na jednodnevnoj radionici koje se organizira u Splitu 27.02.

Zbog zahtjeva polaznika, redizajnirao sam Radionicu. Smanjena je na 4. sata i nema većih pauza. Cijena je korigirana sukladno tome. Međutim moram reći da za kvalitetno razumjevanje sistema ovakva radionica može biti samo 1. korak ili uvod u razumjevanje, stog sam i stavio naslov 1. stupanj. Oni koji prođu prvi stupanj mnogo će lakše razumjeti 2. stupanj. O trećem i 4. stupnju možemo govoriti tek kasnije.

Program Radionice: Gdje smo, što smo, u čemu živimo i zašto je to tako?
1. Uvod 10:00 – 10:50

a. Uvod, o čemu?
b. Gdje živimo?
c. Što znači Vladavina Naroda?
d. Što znači suverenost?
e. Što su prava?
f. Što su dužnosti?

2. Prava 11:00 – 11:50

a. Odakle prava?
b. Što je fizička osoba?
c. Što je pravna osoba?
d. Što je naslov/titula?
e. Što je vlasništvo?
f. Što je trust?

3. Država 12:00 – 12:50

a. Što su zakoni?
b. Što je ugovor?
c. Što je država?
d. Što je narod?
e. Što je dozvola/certifikat/list?
f. Što je trulo u državi danskoj?

4. Um, vjera 13:00 – 13:50

a. Što je vjerovanje?
b. Što je um ?
c. Što je emocija?
d. Što je čovjek, a što ljudsko biće?
e. Što je svijest?
f. Tko sam ja?

Ovakav raspored pitanja omogućava postepeni ulazak u razumjevanje prave prirode svijeta oko nas. Na sva ova gornja pitanja odgovorit će se iz pozicije razumjevanja, a ne determiniranih definicija, iako će neki primjeri biti prikazani određenim definicijama. Svaka tema je međusobno povezana sa onom drugom jer ništa u svijetu duha ne može biti odvojeno tako niti naše zarobljavanje. Govoriti će se o iskustvima i praksi koja je do sada bila u sustavu, te temeljno prikazati svijet iz kuta koji do sada ljudi nisu gledali. Nakon ovog predavanja ništa neće biti isto kao i prije. Materijale priprema predavač.

Preduvjeti za dobro rezumjevanje seminara:

  • Želja za učenjem
  • Otvoreni um
  • Spremnost na prelazak granica
  • Spremnost za preispitivanjem svega
  • Korištenje uma, logike i razuma
  • Razlikovanje stvarnosti od ideje o stvarnosti

Cijena seminara je 170kn, plativo na račun ili po dogovoru. Broj mjesta je ograničen. Za detalje prilikom registracije.  Za sva pitanja obratite se na zvono.istine@gmail.com; drkasalo@gmail.com ili na tel: 095/455 2071. Molim sve zainteresirane da se ne javljaju u zadnji čas, već najkasnije tri dana prije radionice.

Prijava za radionicu u Splitu

Polja označena sa * su obavezna

Prijava za pomoć u djelovanju ASP-e

Polja označena sa * su obavezna

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje