Prvi dio ovog članka možete pročitati OVDJE.

Pripremili smo test koji će Vam dati precizan odgovor na pitanje:  jeste li ili niste subjekt kontrole uma? Test traje otprilike 40 minuta, koliko Vam je potrebno da odgovorite na postavljena pitanja, pogledate video sa hrvatskim podnaslovima koji je dio testa i pročitate rezultate testa sa nekoliko prijedloga što s tim rezultatima možete činiti. VAŽNO: Ukoliko video ne odgledate do kraja – rezultati nisu valjani. Način na koji ćete saznati valjan rezultat testa je da sve četiri točke testa, 1., 2., 3., i 4. prođete mirno, staloženo i redom od prve do zadnje, ne gledajući što se nalazi pod rezultatima dok ne prođete čitav test.

mind-control

1. Odgovorite na pitanje u najviše 5 sekundi:

Jesam li subjekt kontrole uma?

A) NE  ZNAM

B) NE

C) DA

2. za potrebe razumijevanja prve minute videa pod točkom 3. pogledajte ovu sliku i prijevod:

Statism

 

 

 

 

 

Držav-izam: vjerovanje da vam je potrebna dozvola da budete slobodni.

3. Pogledajte video:

4. Odgovorite na pitanje u najviše 5 sekundi:

Jesam li subjekt kontrole uma?

A) NE

B) DA

Rezultati i prijedlozi za daljnje djelovanje:

Odgovor NE

Vratite se na točku 2. testa i krenite ponovno. Ponovite test još najmanje tri puta u tri slijedeća dana. Ukoliko u ta dodatna tri pokušaja Vaš odgovor i dalje bude ”NE” – namjestite alarm za 11. veljače 2015. godine i tada ponovite ovaj test. Ukoliko rezultat ponovo bude ”NE”, ponovite čitav test još tri puta u slijedeća tri dana. Ukoliko odgovor i tada bude ”NE” proučite političke opcije na hrvatskoj sceni, odaberite onu koja Vam najviše odgovara i donirajte im najmanje 10.000,00 Kn. Ukoliko vas iz te političke opcije nitko ne kontaktira i ponudi vam članstvo u istoj, učlanite se u nju sami i kroz stranačku strukturu, ne birajući sredstva, probijte se do visoke i važne funkcije kako biste mogli lagodno živjeti i mirno čekati saborsku mirovinu. U međuvremenu pokušajte na što je moguće diskretniji način na stranu staviti dovoljno sredstava koja će vam, ukoliko se za to ukaže potreba, omogućiti brzi bijeg iz Hrvatske pred revolucionarima budućeg vremena.

Odgovor DA

Vaša svijest je na visokoj razini i prilično dobro razumijete tko vi zapravo Jeste. Uglavnom uspijevate prepoznati laži i manipulacije i u tome ste sve bolji kako vrijeme prolazi, i prepoznajete ih sve više i sve brže sa stečenim iskustvom. Ipak – preporuča se da na dnevnoj bazi sačuvate oprez jer i laži se plasiraju na dnevnoj bazi sa ciljem da vas uvjere u besmislice. Spremni ste lažna vjerovanja zamijeniti znanjem o pravoj prirodi i svrsi spomenutih laži. Ukoliko osjetite da vam je postalo preteško obrađivati toliko informacija, dobar način odmora i opuštanja je sadnja drveća. Posadite jedno, po mogućnosti jabuku jer je realna mogućnost da revolucionari budućeg vremena jednog dana navrate do vašeg susjeda (vidi gore pod Odgovor NE) koji je upravo u bijegu pred njima preko vašeg dvorišta pa ćete ih sve moći počastiti jabukama. Svi vole jabuke, pa čak i revolucionari. A i vašem susjedu će sigurno trebati vitamina na njegovom putu.

Ukoliko Vam je ovaj članak donio neku novu vrijednost, razmislite o donaciji – pogledati gornji desni segment stranice. Hvala!

2 Responses

  1. Jako dobar video, način predavanja pristupačan svima, ali ,čini mi se, zasad neprihvatljiv za veliku većinu, jer oni imaju prečeg posla, baviti se s institucijama VLADE. Lijep pozdrav i hvala za trud.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.