4. siječnja 2015. 

Prema navodima u novom šokantnom izvještaju, bivši predsjednik Bill Clinton je 2002. s “dvije mlade djevojke” iz New Yorka, otputovao na romantični izlet na „otok orgija“, osuđenog pedofilnog pajdaša Jeffrey Epstein-a (63 g.).

virginia_guiffreVirginia Roberts (danas 31 g.), koja je optužila Epstein-a da ju je u dobi od 17 godina pretvorio u “seksualnog roba” i tjerao da spava sa njegovim moćnim prijateljima, tvrdila je da je Clinton ostao u jednoj od brojnih vila na Epstein-ovom posjedu na američkim Djevičanskim otocima – gdje je grupni seks bio “redovna pojava.“

“Sjećam se da sam pitala, Jeffrey, ‘Što radi Bill Clinton ovdje?’ – ili tako nekako i on se na to nasmijao i rekao: ‘Pa, on mi duguje uslugu’ “, rekla je Roberts svojim odvjetnicima u intervjuu RadarOnline.com 2011. “Nikada mi nije rekao koja je to bila usluga.”

Bubba je bio u pratnji dviju Epstein-ovih redovitih prijateljica i s “dvije mlade djevojke koje bih mogla prepoznati”, tvrdi Roberts. „Stvarno dobro ih nisam poznavala nikad. To su bile samo dvije djevojke iz New Yorka “, rekla je.

Prema zapisima leta, Clinton je letio na Epstein-ovom privatnom Boeing-u 727, za koji je Roberts izjavila da je bio opremljen s posebnim ležajem za „upetljane“, za ludiranje na velikim visinama – kako piše na web-stranici.

“I dolje na tlu se događalo puno istih stvari”, tvrdila je. “Tu je bilo seksualnih odnosa; bilo je predigre. Unutra je bio jedan krevet, tako da smo u osnovi mogli dokučiti što se događalo u kući. Bili bi krenuli s masiranjem ili započeli s predigrom, a ponekad bi to dovelo do, znate, orgija“.

Roberts je zanijekala da je ikada spavala s Clinton-om i rekla da nikada nije bila svjedok da je imao spolni odnos s bilo kim drugim.

No, na „otoku orgija”, zapanjujuća plavuša je navodno sudjelovala u grupnom seksu s Epstein-om, britanskim princom Andrew-om (56 g.) i osam drugih djevojaka.

j-epsteinEpstein (lijevo na slici) je Roberts i druge maloljetne djevojke podvodio/iznajmljivao svojim istaknutim prijateljima – kako bi o njima mogao prikupiti informacije, te da ih kasnije ucjenjuje, navodno je rekla Roberts u novoj izjavi pod prisegom.

“Epstein mi je naložio da opišem seksualne događaje koje sam imala s tim ljudima, vjerojatno da bi ih mogao ucjenjivati”, napisala je, Virginia koja danas ima 31 godinu. Dodala je: “Također sam shvatila, da je Epstein mislio kako bi mogao dobiti pomilovanje, ako bi ikada bio uhvaćen da radi išta nelegalno, ili prije, da bi mogao izbjeći sve probleme.“ (Op. Prev.: Pretpostavka se pokazala kao ispravna (dalekovidna). Epstein je 2008. godine radi spolnog općenja s maloljetnicom, bio osuđen na 18 mjeseci zatvora, što je ubrzo bio skraćeno na 13 mjeseci. Pokušao je proces zaustaviti u zamjenu za 300.000 dolara, što nije bio prihvaćeno. No i za vrijeme dok je sjedio iza rešetaka, imao je dnevni izlaz i smio preko dana letjeti svojim zrakoplovon. Zanimljivi uvjeti?)

Roberts je tvrdila da je imala spolni odnos s “moćnim ljudima, uključujući političare i poslovne ljude” – kao i s britanskim Princom i odvjetnikom elektrane Alan-om Dershowitz-om, što su njih dvojica žestoko osporili.

 

Mlaznjak leti na „otok seksualnih robova“

Svibnja 2016.

Clinton bio – Clinton prošao, no imaju li on i Trump išta zajedničkog u pogledu prekoračivanja onog, što je svakoj životinji urođeno – naime zaštita djece?  Prema Trump-ovim vlastitim izjavama, on ne gaji baš neko izrazito poštovanje prema ženama, no je li i on prekoračio tu granicu u spolnom odnosu prema maloljetnicama, pročitajte u članku ispod. 

twitter7 stvari koje trebate znati o Trump-u i otoku seksualnih robova

Trump ima veze s Epstein-om, milijarderom, darivateljem demokrata i osuđenog pedofila, poznatog po tome što na svom privatnom avionu ima maloljetno seksualno roblje i posjeduje ono što mediji nazivaju „otok seksualnih robova.”

Ovdje je navedeno sedam poveznih točaka između Trump-a i Epstein-a, u vezi seksualnih robova:

1. Sam Trump je rekao da je “zabavno biti s“ Epstein-om, dodajući da se divi spolnoj sklonosti prekršitelja prema lijepim ženama „na mlađoj strani.”

“Poznajem Jeff-a petnaest godina. Nevjerojatan čovjek ”, rekao je jednom Trump o osuđenom seksualnom prijestupniku. “Jako je zabavno biti s njim. Čak je rečeno da on lijepe žene voli koliko i ja i mnoge od njih su na mlađoj strani. Nema sumnje o tome – Jeffrey uživa svoj društveni život“.

2. Trump je spomenut u Epstein-ovoj “maloj crnoj knjizi.”

Epstein-ova je “mala crna knjižica” (vidi pod 3.) bila ukradena od strane bivšeg zaposlenika u 2004. godini. U knjižici koja je od strane zaposlenika nazvana “Sveti Gral”, otkriveno je i ime Donalda Trump-a, i na popisu je bilo “14 telefonskih brojeva, uključujući hitne brojeve, brojeve automobila i brojeve Trump-ovog je zaštitara i kućnog liječnika.“

3. Trump je navodno letio na Epstein-ovom privatnom avionu – vruće mjesto za seksualne orgije s maloljetnicama.

„Mark Epstein – Jeffrey-jev brat – posvjedočio je 2009. da je Trump barem jednom letio Jeffrey-jevim privatnim zrakoplovom”, javlja VICE News. “U međuvremenu, iz bločića za poruke [vidi dolje] iz Epstein-ove vile u Palm Beach-u, koji je bio oduzet od strane istražitelja i dobiven od VICE News, upisano je da je Trump dvaput nazvao Epstein-a u studenome 2004. godine.“

Prema Virginiji Roberts – jednoj od njegovih navodnih žrtava – Epstein-ov privatni Boeing 727 je imao nadimak “Lolita Express”. Roberts se prisjetila “neukusnih” spolnih orgija u privatnom avionu s Epstein-om i njegovim prijateljima, kad joj je bilo samo 15 godina.

trump-epstein-body-image-1454091548 trump-epstein-body-image-1454091531

4. Oba, Trump i Epstein su imenovani kao seksualni zlostavljači u slučaju maloljetnih djevojka.

Radar Online izvještava da je žena u Kaliforniji – “identificirana” kao Katie Johnson – 26. travnja podnijela tužbu protiv Trump-a u vrijednosti od 100 milijuna dolara, optužujući moćnika nekretnina, za silovanje pred 20 godina, kad je imala samo 13 godina.

Johnson “tvrdi da ju je Trump silovao kada je imala 13 godina i prisilio je da se uključi u seksualne radnje, prijeteći da će naškoditi njoj i njezinoj obitelj”, bilježi The Independent UK. “Ona tvrdi da su se navodna zlostavljanja nastavila tijekom razdoblja od četiri mjeseca, seks-zabava za maloljetne održavane u New Yorku 1994. godine“. Epstein je također bio imenovan zbog navodnog seksualnog ponašanja i prijetnji.

Trump-ova ekipa odlučno negira optužbe, sumnjajući da je ta tvrdnja moguća prijevara, jer navodno “nema dokaza” da tužiteljica “zaista postoji.“

5. Epstein je pod prisegom priznao da poznaje Trump-a ali se iznenađujuće pozvao na 5. amandman (pravo na šutnju), u vezi Trump-ovog prisustva na seks-zabava s maloljetnim djevojkama.

2010. godine, Epstein je priznao da se “družio” s Trump-om, ali kada je odvjetnik koji zastupa maloljetne Epstein-ove žrtve pitao ako se “ikada družio sa Donald Trump-om u prisustvu žena mlađih od 18 godina”, Epstein se iznenađujuće pozvao na 5. amandman.

Prema Vice News:

Pitanje: Jeste li ikada imali osobni odnos s Donald Trump? 

Odgovor: Što mislite s “osobni odnos”, gospodine? 

P: Jeste li se družili s njim? 

O: Da, gospodine. 

P: Da? 

O: Da, gospodine. 

P: Jeste li se ikad družili s Donald Trump-om u prisustvu žena mlađih od 18 godina? 

O: Iako bih rado odgovorio na to pitanje, barem danas ću se morati pozvati na moje pravo upotrebe 5., (Op.prev.: Pravo na šutnju) 6. (Op.prev.: Pravo na pravično suđenje) i 14. amandmana prava, gospodine.

6. Barem jedna od Epstein-ovih maloljetnih seksualnih žrtava, bila je vrbovana od strane Trump-ovog Mar-a-Lago* koji on često posjećuje. (*Mar-a-Lago – Luksuzni ljetnikovac i danas klub u Palm Beach-u na Floridi.1985., objekt je kupio Donald Trump za pet milijuna američkih dolara – daleko ispod tržišne vrijednosti. Preko posrednika je kupio zemljište na plaži ispod cijene, prijeteći da će Mar-a-Lago-u zagraditi pogled na more gradnjom betonskog bunkera. Trump je novostečeni posjed opsežno renovirao i dio zemljišta je 1995. godine uredio za svoj privatni klub. Izgradio je dvoranu u kojoj se svake godine od 2005., održava bal međunarodnog Crvenog križa).

Virginia Roberts, navodna Epstein-ova žrtva, „bila je vrbovana za obavljanje masaža za Epstein-a, dok je za 9 $ po satu radila kao ‚locker room attendant‘ u Mar-A-Lago“ (odgovorna za čuvanje i opskrbu svlačionice, te čišćenje zahoda).

Roberts tvrdi da „ju je Epstein pretvorio u ‘seksualnog roba’ i podvodio raznim prijateljima, uključujući i engleskog princa Andrewa. Tijekom godina“ – rekla je – „putnici na Epstein-ovom mlaznjaku su bili – uključujući hrpu drugih djevojaka, nekad poznate osobe, a ponekad neki političari.’”

7. Trump je 2009. dobio sudski poziv zbog njegove veze s Epstein-ovim krugom seksualnih robova maloljetne dobi. Trump je negirao da je ikada bio poslužen.

2009., Trump je primio sudski poziv u slučaju protiv Epstein-a, u odnosu na žrtvu Virginia Roberts. Trump-ov odvjetnik Alan Garten je rekao da se sudski poziv “nikada nije dogodio.”

“Nema rasprave oko toga što se dogodilo”, rekao je jedan od Roberts-inih odvjetnika. “Služio sam gospodinu Trump-u pri odlaganju sudskog poziva u 2009. On je sa mnom dobrovoljno razgovarao i posljedično tome smo povukli poziv, na osnovu njegovog dobrovoljnog pružanja informacija …. Ne mogu zamisliti da je postojao ikoji spor oko bilo čega od toga.“

Osim toga, Garten je u siječnju rekao Vice News-u, da gospodin Trump “nema odnos” s Epstein-om, osim obilaska Trump-ovog Mar-a-Lago kao darovatelj demokrata. “Puno ljudi je tamo visilo/bilo, uključujući i Jeffrey Epstein-a“, rekao je Garten. “To je jedina veza.”

Prema dokazima međutim, veze s Epstein-om izgleda da idu mnogo dublje od rečenog.

Izvornici 1. teksta

http://pagesix.com/2015/01/24/sex-slave-claims-bill-clinton-visited-epsteins-orgy-island/

http://www.dailywire.com/news/5556/7-things-you-need-know-about-trump-and-sex-slave-amanda-prestigiacomo

http://pagesix.com/2016/04/21/jeffrey-epsteins-sex-slave-to-question-his-madam-in-court/

http://pagesix.com/tag/virginia-roberts/

http://pagesix.com/tag/jeffrey-epstein/

http://pagesix.com/2015/04/07/judge-throws-out-teen-sex-claims-against-prince-andrew/

https://news.vice.com/article/the-salacious-ammo-even-donald-trump-wont-use-in-a-fight-against-hillary-clinton-bill-clinton

http://theantimedia.org/one-question-the-media-refuses-to-ask-donald-trump/

http://radaronline.com/celebrity-news/donald-trump-sued-sexual-abuse-jeffrey-epstein-claims/

http://www.independent.co.uk/news/people/donald-trump-categorically-denies-suit-alleging-he-raped-a-13-year-old-as-lawyer-claims-plaintiff-a7006961.html

http://www.dailywire.com/news/5370/trump-denies-civil-lawsuit-alleging-he-raped-13-amanda-prestigiacomo

https://news.vice.com/article/the-salacious-ammo-even-donald-trump-wont-use-in-a-fight-against-hillary-clinton-bill-clinton

Izvornici 2. teksta

http://www.dailywire.com/news/5556/7-things-you-need-know-about-trump-and-sex-slave-amanda-prestigiacomo

http://pagesix.com/2015/01/24/sex-slave-claims-bill-clinton-visited-epsteins-orgy-island/

http://nymag.com/nymetro/news/people/n_7912/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2897836/How-Prince-Andrew-s-sex-abuser-friend-Jeffrey-Epstein-kept-list-nicknamed-Holy-Grail-great-good-Bill-Clinton-Tony-Blair-Mick-Jagger-Donald-Trump.html

https://news.vice.com/article/the-salacious-ammo-even-donald-trump-wont-use-in-a-fight-against-hillary-clinton-bill-clinton

 

Komentar

Hm, mmnogobrojni izvještaji o Clintonu su bili poprilično jasni, no, da se podsjetimo i na u detalje razglabanu, prema njegovim vlastitim riječima „neprimjerenu vezu” s mladom Monicom Lewinsky koja je kao pripravnica radila u Bijeloj kući. 

Ima li u tim krugovima uopće časnih muškaraca i žena, koji se nalaze na poziciji „zastupnika naroda“ određene zemlje, kojima na srcu leži opća dobrobit, kao i život u miru i izobilju; da djeca rastu zdrava, poletna, radosna, cvatu, ostvaruju ideje i misle samostalno; da priroda ostaje očuvana, čista; da se prema Zemlji odnosi s dužnim poštovanjem; da se koriste bladodati nove energije i tehnike, kako bi se ljudi mogli posvetiti duhovnom razvoju, umjetnosti i proučavanju mogućnosti komunikacije s braćom s drugih planeta i dubokom istraživanju Svemira? 

Tko zna, možda ih i ima, ali su njihovi ideali, ako su ih imali, bili vjerovatno ugušeni močvarom podmićivanja, nezakonitog obogaćivanja, ismijavanja, prijetnji ili nerijetko čak lišavanja života.

Tko ima koristi od tisućljetnog ponižavanja ljudskog roda, koji je stvoren iz samog Stvoriteljeva Svjetla, na sliku i priliku Njegovu i Njemu istovjetan? 

TKO?

Nije teško zaključiti, treba samo postaviti gore navedeno pitanje ili dodati još jedno: Koga ne smijem kritizirati? – i sve je poprilično jasno.

No, idemo dalje u razmatranju. Novoizabrani predsjednik SAD-a je poprilično podijelio tabore, kao u SAD-a, tako i u svijetu, no ne bih htjela ulaziti pobliže u „za“ ili „protiv“. To može učiniti svaki od vas za sebe, već se nameće pitanje kako se „novčarskim moćnicima“ moglo dogoditi da im se osujeti jedan od njihovih, do sada „100% sigurnih“ planova? Naime izborom Hillary Clinton za Predsjednicu bili bi i nadalje mogli upadati u razne zemlje pod banalnim „izgovorima“ i razrušiti svu podlogu za ljudski opstanak, poubijati ili protjerati milijune ljudi iz ruševina doma, u kojem su tisućama godina boravili i rasli njihovi preci i uputiti ih u „preplavljivanje“ europskih zemalja, mameći ih bajoslovnim pričama o redovitom dohotku, poklonjenim kućama i automobilima. Tko ne bi pokušao dohvatiti tu nebesku sliku, bacivši zadnji pogled na bombama razorene ulice, nekad bogatog dragog grada, na slike malih šarenih trgovina u uskim uličicama, koje postoje još samo u sjećanju, dvorišta unutar visokim zidovima ograđenih domova, u kojima je odjekivao smijeh djece, palme bogato rodile slatkim datuljama i zrak u vrućim noćima bio ispunjen mirisom cvijeća?

TKO ima koristi od nesmiljenog uništavanja kulturnih dobara, koja su u svojoj veličanstvenosti preživjela tisućljeća žarećeg sunca, proloma oblaka i bujica, pješčanih oluja i stotine vladara – narušena, da, no ipak u odsjaju prijašnje krasote?

TKO ima koristi od razaranja jedinstvene kulture naroda u riječi i stihu, pjesmi i plesu, umjetnosti građenja i nadahnutog slikarstva – i kada dijete otrgnuto iz korijena svoje djedovine, pluta kao bačeni list u bujici navrle, uzburkane muljevite vode, gubi sjećanje na svu ljepotu svojih predaka – i sliva se u smeđu bezličnu masu uniformiranosti, ujednačavanja, bez individualnog izraza?

Novoizabranim predsjednikom u SAD-a, ljudi su birali PROMJENU, jer im je dosta dosadašnjih lažnih obećanja, koja su do sada uvijek bila u potpunom raskoraku s djelima: govori se o miru – vodi rat (?!). Kakav će biti njegov utjecaj na svjetska zbivanja, ako mu se uopće bude dala mogućost za to? Prejasne su bile njegove, često vrlo direktne i nesuzdržane riječi u odnosu na dosadašnju vladavinu bankara. (No, hoćemo li saznati tko stoji iza njega?) 

Uskoro ćemo biti svjedoci – ili promjene ili daljnjeg pokušaja slijeda utabananog puta – no jedno je sigurno – taj stari, istrošeni, tamni, već ishabani put je opasno oronuo – i vrijeme je da svi zajedno izaberemo novi, ovog puta SVIJETLI PUT.

Pitanja, pitanja, pitanja – no odgovori leže, ne u već nesnosno lažnim riječima, već u djelima „vladajućih“, u ponoru njihovog vlastitog morala, zapretane etike i nedostatka svake odgovornosti za buduće generacije, za cijelo čovječanstvo i naravno za same sebe. Što misle, je li im svjesno što rade, kakve odluke donose, za sebe i sve ostale? Valjaju se u stečenim materijalnim pogodnostima, bačenim im kao psu kost od njegovog mu gospodara, ogrezli u krvi tlačenih i onih u smrt poslanih, utapaju se u moru gorkih suza „nemoćnih“, okruženi duhovima kletvi izdanih. Mogu li još mirno spavat‘ ili  im ruka poseže za tabletom zaborava, umiriti pokušavajući glas, koji u tišini usamljene noći tiho se javlja?

Jeste li SVJESNI svega što činite? Jeste li SVJESNI posljedica odluka vaših? Jeste li SVJESNI sebe, TKO STE, ODAKLE ste i KUDA ćete – onog trena kada i vi budete zadnji puta iz tijela izdahnuli zrak nebeske vam duše?

Postoji li u vašem srcu još trunka SAVJESTI – u duhu SVIJEST?

Ako ima još ijedna ISKRA toga, pobudite se molim vas i počnite iznova – sada. 

Novi put vas čeka, sa svima nama.

 

Povezani sadržaji

Eva, Pernar i vanjska politika

Mali nogometaši – žrtve seksualnih zlostavljača

Policija je razbila ogromni norveški pedofilski krug

Otimanje djece u svrhu spolnog općenja

Čudovišne tajne moćnih iz Westminstera

Razotkriven pedofilski sotonistički kult

Razotkriven pedofilski sotonistički kult 2. dio

5 Responses

 1. Ne shvaćam nešto…zašto bi bilo bitno ovdje tko je izabran za američkog predsjednika kad nema biranja i glasovanja. Da li je sve totalna farsa ili ipak i nije, da li je moguće ovom nedemokratskom demokracijom ipak postići to da pravda “zavlada”.
  Nikad se ovdje ne komentira unutarnja politika a za vanjsku ipak ima mjesta?
  Ja još nisam sigurna da li je politika totalni igrokaz ili ima mogućnosti da se tu probije netko tko nije dogovorio rolu i ulogu. Zato uvijek to imam na umu i s tim na umu vam spominjem opet Ivana Pernara. Taj dečko je došao do govornice i govori stvari koje su stoposto točne. Meni je čudno da se ograđujete od toga u komentarima, ikakvim. Pa što ako se ispostavi da je i on dobio ulogu, rolu – trebat ću priznati da sam nasanjkana, opet – ali moj ego to može podnijeti, da li vaš može, sigurna sam da može. Namaste

  1. Hvala Eva za tvoj komentar. Odgovor na tvoje prijašnje pitanje što mislimo o Pernaru sam ti bila napisala, izgleda da ti je izbjeglo. Odgovor na ostale točke slijedi, poduže je. Pozdrav

   1. Je promaklo mi je. Oprosti i hvala. Trebam to pronaći. Ma ne znam i ja bi najradije otišla u egzil, nešto sadila nešto gradila…ova stvarnost je dijelom umjetna, isprovocirana, kao psihička bolest. Nije problem meni biti duboko nevezana, nedirnuta svim tim, takva sam se rodila, nevezana skroz za ovaj svijet. No nisam došla ovamo turistički, moram se vezati…ovo se kao opravdavam, no nije, lociram se.

    1. Odgovor možeš pronaći ispod članka.
     Njemačka – brigadni general – Povijest se krivotvori!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.