06. Izumi/patenti za manipulaciju vremenskih prilika

U ispod napisanom tekstu, možete više saznati o pojedinim izumima, koji su primjenjivani i pojačano se primjenjuju još uvijek, s namjerom manipuliranja vremenskih uvjeta, prema „potrebi“ i namjeri nalogodavca. Što se time želi i može postići, imamo priliku vidjeti i osjetiti na vlastitoj koži, tijekom dugog niza godina, za vrijeme kojih nam se sa svih strana predočavaju sugestivne poruke/„uvjerenja o nedostacima, siromaštvu, ratu, ubijanju, nesrećama, ljudskoj zlobi, opasnostima života, napadima iz Svemira, pravu pojedinih zemalja da upravljaju drugima i u konačnici PRAVIMA pojedinaca da upravljaju životima drugih ljudi“.

I svi ti uzorci ponašanja se ponavljaju iz godine u godinu, kao istrošena gramofonska ploča, stoljećima, tisućama godina pranja mozga uvijek istim opetovanim „uvjeravanjima“ – uvijenih u papir nekog drugačijeg uzorka, boje ili strukture, no SADRŽAJ je nepromjenjivo isti – naime održavanje PREVLASTI nekoliko desetina tisuća „ljudi“, koji su sebe postavili na položaj odakle upravljaju „masom“ kako im se prohtije, upotrebljavajući pri tome vrlo učinkovito sredstvo ograničenja, manipulacije, ucjene i porobljavanja – NOVAC

Jer, ako se zapitamo iskreno – bi li i jedne sekunde dulje radili to što radimo, kada bi nestao pritisak novca? Vjerovatno bi 90% svih upitanih reklo istog trena: NE.
I TO JE TO. O emocijama koje u svakodnevnici proživljavaju recimo prodavači dok stoje cijeli dan iza tezge, prodavajući kiflice – izloženi svakojakim vremenskim uvjetima – ne bih ovdje govorila, ali potpuno je jasno, da sigurno ne bi ustajali u tami zimskog vremena, samo da zarade nekoliko šarenih papirića/novčanica, kako bi njima kupili taj isti kruh ili kiflicu za doručak svojoj djeci. I ovaj spomenuti primjer zanimanja/posla je vrlo blag u usporedbi s mnogim drugima, čije se patnje teško mogu opisati riječima.

No, vratimo se temi današnjeg članka s niže opisanim izumima, koje možete sasvim lako sve provjeriti sami. I, obratite pažnju na godine izuma i shvatite od KADA se planiralo trovati našu predivnu planetu, preuzeti kontrolu nad Prirodnim samoodrživim Zakonima – od kada našu prirodu, naša tijela, hranu, životinje, tlo pod našim nogama, zrak koji udišemo, vodu koju pijemo – smišljeno zagađuju i sustavno uništavaju … Tko? Ta spomenuta nekolicina samozvanih naredbodavaca i njihovi novcem potkupljeni izvršitelji i ponizni slugani.

(Tekst napisam kosim slovima i u zagradi, ili označen * , umetnut je od urednice, zbog pojašnjenja pojmova, situacija i dodatnih informacija)

Fotografije objavljene u ovom članku su skinute s različitih internet-stranica i ne moraju biti istovjetne s opisanim izumima, već poslužiti u svrhu dodatnog slikovnog pojašnjenja.
Crteži su sastavni dio samih dokumenata izuma.

 

Postupak za kontrolu vremena

US 2,550,324 A
24. travnja 1951.

6 Zahtjeva Ovaj izum odnosi se na postupak utjecanja na promjenu vremenskih uvjeta i posebice na postupak raspršavanja/rasplinjavanja oblaka i magle, čišćenjem atmosfere od čestica vlage, koje su dovoljno velike da budu vidljive, a ipak nedovoljno velike da ispadnu iz stanja lebdenja u plinovima atmosfere. Sveukupan predmet ovog izuma se općenito odnosi na kontrolu vremenskih uvjeta.

 • Drugi je predmet ovog izuma, za kontrolu vremena koje uzrokuje štetu od tuče; munje i uplitanja s valnim prijenosima; smanjenja vidljive vodene pare preko rasipanja kumulus oblaka.

Anvil_shaped_cumulus_panorama_edit

 • Drugi predmet ovog izuma je kontrola vremena za raspršivanje tajfuna, uragana i drugih olujnih centara, raspršivanjem oblaka s električnim nabojem, koji oblikuju vremenske pojave. (op. prev.: U području gdje živim, već sigurno 15 godina nije bilo prave, prirodne oluje s grmljavinom i munjama, za koje je poznato da čiste atmosferu i pune ju negativnim, za čovjeka i prirodu osvježavajućim ionima, kada nakon kiše mirišete ozon u zraku i osjećate se baš dobro)
 • Još jedan cilj predstavljenog sadašnjeg izuma je kontrola vremena koje uzrokuje snijeg i susnježicu u gusto naseljenim područjima, gdje su velike količine posebno nepoželjne zbog svog učinka na prometne uvjete. 
 • Još jedan cilj predstavljenog izuma je postupak za raspršivanje čeonog vremenskog sustava koji uzrokuju poplave uslijed neprekidne kiša. (Npr. monsuna, što može biti i pozitivno, no kada oni manipulacijom izostaju u dijelovima zemalja gdje su potrebni, npr. u Indiji, kada ljudi čekaju da se rijeke izliju i tlo obogate rodnim muljem, kako bi opet mogli početi sa sadnjom riže i povrća, tada su nepoželjni i posljedično stvaraju glad)
 • Još jedan predmet predstavljenog izuma je obezbijediti kišu u određenim/označenim mjestima upotrebom mojih postupaka za vremensku kontrolu. (Primjedba ista kao i u gornjem odsječku, tj. svaki izum se može koristiti kako za opće dobro, tako i za sebične svrhe, na štetu drugih)
 • Drugi je predmet predstavljenog izuma osigurati poželjno vrijeme za sportske događaje i sve druge vanjske rekreacijske aktivnosti koje zahtijevaju dobro vrijeme. (Kako su učinili i Kinezi za vrijeme ljetnih Olimpijskih igara u Pekingu 2008., kada su se pucanjem srebrnog jodida na oblake, potrudili da kiša pada prije nego desegne Peking. Vlaga se skupi oko sitnih čestica srebrnog jodida /jezgrenje/, oblikuju se kapi i počinje kišiti)
 • Još jedan predmet predstavljenog izuma je također pribaviti poželjno vrijeme za poslovne subjekte. Vremenska kontrola općenito je ograničena samo brojem različitih vrsta vremenskih izdanja.

 

Mješavina dima metalnog klorida kao zaklon

US 2,614,083 A
14. listopada 1952.

“Sama mješavina, osim kalija i željeznog klorida, sadrži elementarni aluminij u prahu, cinkov oksid, te natrijev nitrat. Gdje je poželjno, odgovarajući materijali mogu biti nadomješteni u cjelini ili bilo koji od ovih sastojaka samo djelomično. Preporučeni sastav je onaj koji sadrži 8% aluminija itd.“ …

 

Proizvođač zasijavanja/cijepljenja oblaka srebrnim jodidom

US 3,126,155 A
24. ožujka 1964.

Ovaj izum sadrži novi i korisni generator zasijavanja oblaka srebrnim jodidom i osobito se odnosi na postrojenje za zasijavanje oblaka za korištenje u zrakoplovu, s namjerom izazivanja kiše, raspršivanja magle i slično.

Odavno je poznato da su čestice srebrnog jodida – kada se u raspršenom stanju pod odgovarajućim uvjetima ispuštaju u atmosferu – učinkovite za izlučivanje vlage u atmosferi uzrokujući time kišu, raspršivanje magle i slično. Vrlo učinkovita otopina srebrnog jodida za ovu namjenu je ona otopljena u acetonu. Pri korištenju takvih rješenja, zrak se pomiješa s otopinom i sagorijevanje se vrši na relativno visokoj temperaturi. Plinoviti proizvod izgaranja uključuje i raspršene čestice srebrnog jodida, kao učinkovitog sredstva za zasijavanje oblaka.

 

Proizvodnja ledenih jezgrenih kristala

US 3,127,107 A
29. Mai 1961

Ovaj izum utječe na način zasijavanja oblaka. To se odnosi na novi postupak i novu napravu za stvaranje kristala iz ledenih tvari uobličenih u jezgru, za unošenje istih u pothlađene atmosferske oblake.

Zasijavanje/cijepljenje oblaka – tj. uvođenje materijala u pothlađene atmosferske oblake, koji prouzrokuju oblikovanje ledenih kristala u oblacima – primjenjuje se već dugi niz godina u svrhu kontroliranja ili mijenjanja vremenskih uvjeta. Jedan način zasijavanja oblaka prema navodima V. J. Schaefer-a, objavljenim u US-Patent No. 2,570,867 (vidi ispod) 9. listopada 1951. sastoji se od unošenja krutog ugljičnog dioksida u čestice oblaka, pri čemu potonji u djelovima oblaka izazovu niske temperature, pri kojoj se spontano stvaraju kristali leda.

 

Postupak oblikovanja kristala i padavine

US 2,570,867
9. listopada 1951.

Opis cijelog postupka u PDF-formatu ispod.

[gview file=”https://zvono-istine.org/wp-content/uploads/2017/01/US2570867.pdf”]

 

Uređaj za sijanje/zasijavanje oblaka

US 3,313,487 A
16. travnja 1967.

Ovaj predstavljeni izum se odnosi općenito na uređaj za zasijavanje oblaka i naročito na uređaj za sijanje oblaka (umjetno) stvorenog u zraku (airborne clouds), prilagođenog za proizvodnju kristala srebrnog jodida gama vrste, kako bi se raspodijeli u oblake u svrhu izazivanja kiše.

US3313487-0

Na crtežima:

Slika 1 je pogled sa strane, koji shematski prikazuje napravu za sijanje oblaka u skladu s ovim predstavljenim izumom, s uklonjenim prednjim vratima;

Slika 2 je pogled djelomičnog presjeka dijela naprave prikazane na slici 1, duž linije 2–2 (desno) u smjeru strelica;

Slika 3 je vertikalni pogled na presjek drugog dijela naprave ilustrirane na slici 1, duž linije 33 (krug u sredini) u smjeru strelica;

Slika 4 je prikaz koji shematski prikazuje električni spoj između elektroda aparata za zasijavanje oblaka i električnog sustava zrakoplova.

1. Uređaj za proizvodnju aktivnih (nukleinskih) tvari za jezgrenje (nukleaciju) oblaka* obuhvaća: kućište; jedan par elektroda; sredstva za uspostavu i održavanje visoke temperature su između navedenih elektroda unutar kućišta, uključujući sredstva za održavanje svake od spomenutih elektroda, s jednim krajem spomenute elektrode udaljene od kraja navedene druge elektrode, za uspostavu luka (veze) između njih i upravljanja najmanje jedne od spomenutih elektroda prema navedenoj drugoj elektrodi. …

*Nukleacije / aktivne tvari za pročišćavanje
Nukleacijska sredstva se često koriste za promjenu svojstava različitih polimera (sintetičke umjetne tvari/plastika). Brzina kristalizacije i veličina kristala ima snažan utjecaj na mehanička i optička svojstva nakon pretvorbe plastike, posebno u (ali ne ograničavajući se na) polipropilenu.
Dodavanje nukleacijskaih sredstva u polu-kristalne polimere, pruža/stvara površinu za početak rasta kristala. Kao ishod toga, ubrzati će se stvaranja kristala u mnogo manjih kristalnih oblika.

2. Uređaj za proizvodnju aktivnih tvari za jezgrenje (nukleaciju) oblaka, obuhvaća: kućište; jedan par elektroda; sredstva za uspostavu i održavanje visoke temperature se nalaze između navedene elektrode unutar spomenutog kućišta, uključujući sredstva za podupiranje svake od spomenutih elektroda, sa krajem spomenute elektrode udaljenim od kraja navedene druge elektrode, za uspostavljanje/stvaranje luka između njih i za stavljanje u pogon navedenih elektroda; …

 

Uređaj za zagrijavanje, za korištenje aerosolnih spremnika

US 3,338,476 A
24. listopada 1965.

zagrijavac-zrakoplovOtkriven je uređaj, grijač-razvodnik, za zagrijavanje tekućih materijala koji prolaze kroz njega, u kojem su smještena poboljšana sredstva za grijanje. Sredstva za grijanje sadrže kruti element grijača, imajući krivulju otpornu na temperature, koja odražava niske vrijednosti otpora, relativno niskih temperatura dok je postignuta točka kada otpor rapidno raste, što lagano podiže temperaturu, tako da grijač ne samo da proizvodi toplinu, već i kontrolira količinu topline koja nastaje …

Ovaj izum se odnosi na poboljšani uređaj za zagrijavanje za korištenje sa spremnicima. Određenije, on se odnosi na poboljšani uređaj koji može zagrijavati tekućinu koja izlazi iz paketa pod tlakom.

Aerosolni spremnici primjenjuju plin pod pritiskom, kao freon*, da se sadržaj iz spremnika potisne, kada je otvoren ventil za ispuštanje. …
*(Freon je zbirno ime za više vrsta plinova koji su se upotrebljavali ili se upotrebljavaju u rashladnim strojevima.)

Ukratko, moj izum koristi element krutog načina grijanja [vidi sliku] – čija je temperatura samoregulirajuća – i grijač je tako pričvršćen, da se tekućina ili sredstvo slično tekućini koji izlaze iz spremnika za aerosol, zagrijava pri izlazu/isticanju, kada je njegov ventil u aktivnom ili otvorenom položaju.

Izum prema tome sadrži elemente i kombinacije elemenata, značajke konstrukcije i raspored dijelova koji će biti prikazani u ovdje kasnije opisanim strukturama, a opseg čijih primjena će biti naveden u priloženim zahtjevima.

U priloženim crtežima su ilustrirane dvije od mogućih varijanti ovog izuma:

US3338476-0

Slika 1 predstavlja poprečni presjek bočne strane jedne izvedbe ovog izuma, s dijelom spremnika aerosola s odstranjenim poklopcem;

US3338476-1

Slika 2 je poprečni presjek sl. 1;

Slika 3 je poprečni presjek sl. 1;

US3338476-2

Slika 4 je pogled iz presjeka sličan sl. 1., druge izvedbe izuma;

Slika 5 je pogled na poprečni presjek duž crte 5–5 na slici 4; i

Slika 6 je pogled na poprečni presjek grijaćeg elementa po liniji 6–6 na slici 5.

 

 

 

Postupak i uređaj za zasijavanje oblaka

US3441214-0US 3,441,214 A
travnja 1969.

Uređaj i postupak zasijavanja oblaka iz zrakoplova pomoću sredstava paketa, uključuju eksplozivni generator koji sadrži srebrni jodid. Paket također uključuje vremenski osigurač, jednim krajem pričvršćen na fitilj, a drugim krajem na upaljač za aktiviranje osigurača za napajanje na potrebnoj visini, koji sadrži srebrni jodid.

 

 

 

 

Umjetni ionski oblaci

US3518670-0US 3,518,670 A
30. lipnja 1970.

Uređaj i postupak za proizvodnju umjetnog ionskog oblaka u ozonskom sloju, imajući dovoljnu gustoću elektrona, da odražavaju elektromagnetske valove. Razdvojene prevučene mikrokuglice litijevog hidrida, natrijevog hidrida (hidrid = negativni ion vodika), butilnog litija (organometalni spoj litija), ili etilnog cezija, otpuštaju se kroz brizgalicu/prskalicu u vozilu koje prolazi kroz stratosferu. U obloženm razdvojenim djelićima i izloženim spojevima, pod utjecajem svjetla na okolnoj temperaturi ozonskog sloja, dolazi do fotoizomerizacije*, da se proizvede ionski oblak. (*Fotoizomerizacija je fizički proces u kojem se oblikuje ion, interakcijom fotona {pod utjecajem sunčeve svjetlosti} s atomom ili molekulom. Foton = elementarna čestice {kvant} elektromagnetskog polja. Fotoni su ono iz čega se sastoji elektromagnetsko zračenje.)

Kada se naboj neutralizira, upijanjem svjetlosti nastaje ponovna ionizacija/izomerizacija, koja proizvede oblak dugog vijeka trajanja.

man made-cloud

Prisjetite se izjave Rosalind Peterson

05. Rosalind Peterson pred UN – Utjecaj chemtrailsa na poljoprivredu

„Ove slike sam sama snimila u sjevernoj Kaliforniji. Dame i gospodo, to je oblak napravljen od čovjeka. Na slici se vidi rasprskavanje/prasak, mjesto gdje je mlaznjak izbacio ogroman vrući oblak, koji se onda preokrenuo i na kraju uronio (u sebe). To nije normalno, to dosad nikada nisam vidjela, u cijeloj povijesti naše županije, gdje sam rođena i odrasla. Ovo je još jedna slika koja prikazuje mlazni trag neposredno prije praska. Želim da znate da oblaci koje vidimo na nebu nisu normalni oblici, nego umjetni i mnogi znanstvenici to znaju, pogotovo u NASA-i i drugim područjima. Slike izgledaju čudno, formacije ne izgledaju kao normalni oblaci, koje su ljudi prije vidjeli kroz povijest.“)

Idite na 5:48!!!

 

 

Zapaljivi pripravci za stvaranje aerosola, posebno pogodni za izmjenu oblaka i kontrolu vremena i postupak raspršivanja

USE RE29142 E
22. svibnja 1973.

Zapaljivi pripravak za proizvodnju aerosola* za kontrolu i izmjenu vremenskih uvjeta, koji se sastoje od lako oksidirajućih tvari, izabranih iz skupine koja se sastoji od aluminija, magnezija, alkalnih metala i zemno alkalijskih metala; oksidirajućeg sredstva izabranog iz skupine koja se sastoji od:

(a) sumpora i sumpornih spojeva; i

(b) organskih i anorganskih soli, alkalnih metala i amonijevog klorata i perklorata;

*(Aerosol {umjetno stvorena riječ iz latinskog aer, ‘zrak’ i ’solutio’ = ’otopina’} je raznovrsna smjesa (disperzija) iz krutih ili tekućih lebdećih djelića u plinu. Ponašanje aerosola uvijek ovisi o česticama i nosećem plinu. Lebdeće čestice se zovu aerosoli ili aerosol. Aerosol je dinamičan sustav i podliježe stalnim promjenama kroz kondenzaciju para na postojećim česticama, isparavanjem tekućih sastavnih djelova čestica, zgrušavanjem/skupljanjem manjih čestica u veće ili taloženjem čestica na okolnim objektima.)

Mnoge druge čvrste higroskopne tvari, koje su sposobne sjediniti vodenu paru u oblacima, itd. imaju nedostatke da je osnovni proizvod – koji mora da se izbjegne pojava nagomilavanja i zgrušavanja – biti fino podijeljen (oko 30 mikrona ili manje) i suh. Potrebni su posebno nezgrapni uređaji da bi se dobili natrijevi ili kalijevi kloridi ili općenito govoreći, alkalni metalni halidi s neispravnom kristalnom rešetkom. Metali, kao što je već navedeno za aluminij, koriste se u fino usitnjenom, praškastom obliku.

Oksidacijska sredstva su po mogućnosti odabrana iz slijedećih vrsta:

(a) anorganski i organski nitrati (soli dušične kiseline); posebno se spominju natrij i kalijeve soli, koje su se pokazale osobito korisnima;

(b) sumpor ili tvari koje sadrže sumpor; ili također u slijedećim:

(c) alkalni metal ili amonijev klorat i perklorati;

(d) klorirani ugljikovodici, kao što su ugljikov tetraklorid, kloroform (op. prev.: !!! U medicini je kloroform služio kao opći anestetik, no kako štetno djeluje na srce (najčešće zastoj) i jetru, te izaziva druge neželjene nuspojave, njegova je uporaba u te svrhe potpuno napuštena te se danas u te svrhe ne primjenjuje.!!!) i

(e) peroksidi.

US3659785-1Međutim, tvari koje pripadaju kloratima i perkloratima, vrste koje su osjetljive na šok, zahtijevaju za sigurno korištenje troma veziva, koja su miješana i pakirana zajedno sa smanjenom (količinom) sredstava. Pronašli smo da je miješani aluminijev sulfid – koji se stvara pri izgaranju pripravaka koji sadrže praškasti aluminij i sumpor – vrlo dobra tvar za ledenu nukleaciju (jezgrenje/stvaranje sitnih komadića leda). Gore navedena oksidacijska sredstva moraju biti fino mljevena, kako bi se omogućilo redovito izgaranje i potpuna iskoristivost smjese.

 

Promjena vremena korištenjem materijala u mikro-kapsulama

[gview file=”https://zvono-istine.org/wp-content/uploads/2017/01/US2052626.pdf”]

US 3,659,785 A
8. prosinca 1970.

Navedene preporuke higroskopnih kemijskih sastojaka, koji su u kristalnoj strukturi osjetljivi, krhki ili rastresiti. Higroskopno kemijsko sredstvo US-patenata – koje se upotreblja u zasijavanju oblaka i magle – snabdjeveno je kapsulom s ovojem koji propušta tekućinu, tako da bi se postiglo najbolje uvjete za veličinu čestica 2,052,626, 9/1936.

 

Postupak promjene vremena

US 3,795,626 A
31. kolovoza 1971.

Poznato je da su jesenski i zimski mjeseci posebno kritični period za civilni zračni promet zbog stvaranja magle. Unatoč brojnim pokušajima da se maglu rastjera fizičkim, kemijskim i mehaničkim sredstvima, još nije pronađeno zadovoljavajuće rješenje ovog problema. Površinski aktivna sredstva kao što je opisano u njemačkom patentu br. 2, 956,278 te u SAD-u. patentu br. 2,962,450 nisu bila pogodna za rješavanje problema rastjeravanja magle.

Sada je pronađeno da kondenzacijski proizvodi topivi u vodi, naftalinske sulfonske kiseline i alifatskih aldehida i furfurala* ili spojevi koji mogu cijepati takve aldehide, imaju svojstva utjecanja na vrijeme, što znači ovdje da su pogodni za uzrokovanje kiše, smanjenje ili uklanjanje oblaka i posebno za rastjerivanje magle.

*Furfural (od latinski perutanje kože, mekinje) je nepostojno, bezbojno, toksičnio ulje mirisa gorkih badema, crvenkaste boje, na svjetlu i zraku do tamno smeđe boje. U vodi je teško topivo, u uljima i mastima lako.

 

Proizvođač tekućeg propana za uređaj za zasijavanje oblaka

US 4,600,147 A
18. srpnja 1983.

Tekući propan je poznat po tome da uslijed izuzetno niskih temperatura izazvanih njegovim isparavajućim hlađenjem, proizvodi veliki broj kristala leda u pothlađenim oblacima. Broj ledenih kristala po gramu tekućeg propana, može se usporediti s onim u gramu suhog leda. Osim svoje visoke učinkovitosti jezgrenja leda (nukleaciju), tekući propan posjeduje niz praktičnih prednosti u odnosu na oboje, srebrni jodid i suhi led, posebice kada je potrebno brzo stvaranje i širenje velikog broja kristala leda, kao što je nasađivanje/zasijavanje brzo rastućih konvektivnih oblaka, u svrhu suzbijanja tuče.

Glavne prednosti tekućeg propana za jezgrenje jest, da je jeftin, neotrovan, ekološki siguran i dostupan gotovo svugdje, zbog lakoće dugoročnog skladištenja i svog svojstva trenutačnog jezgrenja leda.

 

Postupak za proizvodnju kumulus oblaka

US 4,653,690 A
5. studenog 1984.

1. Područje izuma
Ovaj izum odnosi se na pirotehničke smjese sposobne za proizvodnju aerosola. Detaljnije, ovaj izum se odnosi na zapaljive pripravke koji sadrže zemnoalkalijske metale (barij, berilij, kalcij, magnezij, stroncij, radij)  i halidni/halogeni* opskrbni spoj. Na kraju, ovaj izum se odnosi na prekid toplinskog preokretanja, kombiniranjem zagrijavanja vodenih molekula, pretvaranja u paru i sagorijevanja, nastalog paljenjem pirotehničkog pripravka, kojeg proizvode zemnoalkalijski halogenski aerosol – pod utjecajem visoke topline vodenih molekula (para).
(Halidi su binarni kemijski spojevi halogenog elementa u oksidacijskom stanju (-1) i nekoga drugoga elementa (s različitom elektronegativnošću). Halidi su fluoridi, kloridi, bromidi, jodidi, astatidi. Najčešći je primjer kuhinjska sol (natrijev klorid, NaCl), koji se u prirodi pojavljuje kao mineral halit. Mnoge soli su halidi. Pri sobnoj temperaturi to su bijele čvrste tvari.)

2. Opis stanja tehnike
U prošlosti su bile korištene različite metode u pokušaju da se kontrolira ili mijenja vremenske uvjete, kako bi se proizvelo pad oborina. Atmosfersko stanje koje se često povezuje sa smanjenim oborina je atmosfersko raslojavanje ili temperaturni prevrat. Toplinski inverzija može se označiti kao preokret u normalnu stopu pada temperature, u kojoj temperatura raste s porastom nadmorske visine, umjesto da opada.

Kako bi se prirodi pomoglo u prekidu preokreta temperaturnih slojeva, sredstva za proizvodnju umjetnog poticaja ili podizanje zagrijanog zraka, uključuju spaljivanje ulja ili mijenjanje površine zemlje, kao što je tamnjenje tla. Također je bilo predloženo korištenje raznih kemikalija ubrizgavanjem u atmosferu ili izazivanje padavina pomoću ultrazvučne energije. Međutim, nijedna od tih metoda se nije pokazala uspješnom.

 

Stvaranje umjetnih ionizacijskih oblaka iznad zemlje

US 4,999,637 A
14. svibnja 1987.

US4999637-11. Tehnički podaci
Ovaj se izum odnosi na postupak za uspostavljanje mrlja (pojedinačnih oblaka) ili oblaka umjetne ionizacije iznad zemlje, a osobito se odnosi na postupak oblikovanja oblaka umjetne ionizacije, zagrijavanjem prirodno nastale plazme elektromagnetskom energijom, koja se prenosi sa zemljine površine, na promjenjivu rastuću frekvenciju.

Kratak opis crteža
Konstrukciju, rad i očigledne prednosti ovog izuma, bolje će se razumjeti promatranjem crteža, u kojima su brojevi prepoznaju kao djelovi i u kojima:

Slika 1 je pojednostavljeni shematski prikaz sustava za formiranje oblaka umjetne ionizacije iznad zemlje, izbacivanje/odašiljanje signala preko horizonta, u skladu s predstavljenim izumom; i

Slika 2 je shematski prikaz poprečnog snopa zračenja, prijenosnog sustava za oblikovanje oblaka umjetne ionizacije u skladu s ovim izumom.

 

Zaklanjajući oblaci milimetarske (radiovalne) valne dužine i postupak (njihovog stvaranja)

US 5,148,173 A
15. travnja 1991.

Zaklanjajući oblak milimetarske valne duljine je oblikovan iz sastojaka ugljikovog pripravka aerosolnih finih vlakana, u kojem su čestice mikronskog promjera i milimetarske duljine. Oblak je oblikovan eksplozivnim rasprskavanjem takve zbijene mase sastava ugljikovih vlakana u atmosferi – na onom mjestu gdje se želi imati oblak.

Državna korist
Ovdje opisani izum, smije se proizvoditi, koristi i licencirati od strane Vlade ili za Vladu, kao i u vladine svrhe, bez da nam se plaća bilo kakva autorska naknada za to.

Područje upotrebe
Ovaj izum se odnosi na oblake milimetarske valne dužine i postupak za njihovo obivanje.

Prije nego nastavite dalje s čitanjem, pročitajte molim vas opise i pojašnjenja ispod.

Millimeter-wave_cloud_radar

MMCR (MILLIMETER WAVELENGTH CLOUD RADAR) sustavi istražuju opseg i sastav oblaka milimetarskih valnih duljina) To je radar koji je bez pratnje (podešen je da djeluje samostalno-automatski).

https://www.arm.gov/capabilities/instruments/mmcr

Izuzetno visoka frekvencija (EHF = Extremely high frequency) je Međunarodna telekomunikacijska unija (ITU) naznaka za pojas radijskih frekvencija u elektromagnetskom spektru od 30 do 300 GHz. To leži između izuzetno visokog frekvencijskog područja i niskog infracrvenog pojasa, koji se također spominje kao terahercna pukotina. Radiovalovi u tom opsegu imaju valnu duljinu od deset do jednog milimetra, dajući mu ime milimetarski pojas ili milimetarski val, ponekad skraćeno MMW ili mmW. Millimetarske duljine elektromagnetskih valova su prvi put istraživane u 1890. od strane indijskog znanstvenika Jagadish Chandra Bose-a. 

U usporedbi s nižim opsezima, radio valovi u tom pojasu imaju visoko atmosfersko prigušenje; njih upijaju plinovi u atmosferi. Stoga imaju mali raspon/domet i mogu se koristiti samo za zemaljsku komunikaciju za oko preko jednog kilometra.

https://en.wikipedia.org/wiki/Extremely_high_frequency

milimeter-well-radarMilimetarski/mikroval

Milimetarski valovi mikrovalovi čija se valna dužina kreće u milimetrskom rasponu, dakle između 1 mm i 10 mm, što odgovara pojasu frekvencije od 30 GHz do 300 GHz.

Ovaj pojas frekvencije se također označava kao EHF-pojas, pri čemu EHF znači izuzetno visoke frekvencije (Extremely High Frequency).

Milimetarski valovi se u vojsci koriste kao radarski valovi (npr. u helikopterima i uređajima kojima se u noći može vidjeti kroz zidove), u području nadzora zgrada (kao što su skriveni detektori pokreta) i za tjelesne skenere.

Izvor: https://de.wikipedia.org/wiki/Millimeterwelle

…………….

Pozadina izuma
Dugi niz godina se nastojalo da se razvije oblake milimetarske valne dužine za zaštitu vojne opreme od otkrivanja radarom i omogućiti im poboljšanu sposobnost preživljavanja. Razna vojna vozila su uobičajeno opremljena dimnim bombama i prikladnim bacačima, pri čemu se izbacuju granate da osiguraju zaštitu vozilu.

Zaštitni oblak je oblikovan od finih čestica ugljika, u kojem su čestice promjera 3–7 mikrona i duljine 3–15 milimetara (vlakna). Pronađeno je da se poliakril-nitrilnom* koji se temelji na ugljikovim vlaknima, rezan na prikladnu duljinu, oko 1/2 valne duljine frekvencije za zakriljene, obezbjeđuje/stvara djelotvoran zaklonski/zaštitni oblak milimetarske valne dužine.

*Poliakril-nitrilnom je sintetska, polukristalna organska **polimerna (plastična) smola, s linearnom formulaom (C3H3N)n. Iako je termoplastična, ne topi se u normalnim uvjetima, već tek iznad 300°C

**Polimeri su velike molekule od dijelova (monomeri), koji se ponavljaju povezani u dugačke lance. Iako se pojam polimer često koristi kao sinonim za plastiku, u polimere se u kemiji ubraja veliki broj prirodnih i umjetnih materijala s različitim svojstvima i namjenama.

Pronađeno je da su „celion C 6NS“ sjeckana ugljična vlakna – slična onima koja se upotrebljavaju kao ojačanje u najlonskim spojevima za kalupne mase – vrlo prikladna za provedbu ovog izuma.

Ove čestice su na odgovarajući način zbijene, do gustoće oko 0.8 gm/cm2, u obliku koji omogućava eksplozivno prskanje, da se postigne raspršivanje čestica u atmosferi i na taj način se oblikovao željeni zaslonski oblak.

 

Postupak i sastav za izlučivanje/taloženje atmosferskih voda

US 5,360,162 A
4. lipnja 1992.

Postupak za padanje atmosferske vode pomoću višesastavnog aerosola, uključujući složene pripravke višekomponentnih aerosola temeljenih na jodidu. Pripravci sadrže čvrstu tvar koja se sastoji iz zbijene smjese srebrnog jodida i jodida, perjodata alkalnih metala, olova, bakra, barija; amonijaka, barijevog kromata i odabranih oksidatora, kao amonijev perklorat i goriva kao što su polifenilen, fenol, formaldehid, smola i šelak i njihove mješavine. Pri spaljivanju, sastavi proizvode aerosol, učinkovit za poboljšanje izlučivanja/padavine atmosferskih voda.

1. Područje izuma
Ovaj izum odnosi se na postupak kontrole ili izmjenu vremena i aerosolne smjese koje su u tome korisne.

Točnije, predočen izum se odnosi na poboljšani način i pripravke za taloženje atmosferske vode pomoću višekomponentnih aerosola.

2. Pijašnji članci
I u patentnoj i znanstvenoj literaturi, prikazani su brojni načini izmjene vremena, koji se sastoje iz zasijavanja/cijepljenja vlažne atmosfere, aerosolima različitog kemijskog sastava, organskih i neorganskih. Svrha zasijavanja je potiskivanje tuče, regulacija kiše ili taloženje/obaranje magle (pretvaranje u kišu).

Najviša poznata učinkovitost je postignuta upotrebom srebrnog jodida kao nukleanta (sredstvo za jezgrenje, čestice koje oko sebe skupljaju vlagu). Iako je srebrni jodid skuplja kemikalija – ako se usporede ukupni troškovi raspršivanja u atmosferi različitim nukleansima – promjena vremenakih uvjeta srebrnim jodidom se čini najisplativija.

Za potrebe promjene/prilagođavanja vremena, aerosol srebrnog jodida se razvio izgaranjem tekuće otopine ili čvrstih pirotehničkih smjesa, koje imaju srebrni jodid kao sastavni dio. Mješavine koje proizvode aerosol čistog srebrnog jodida su općenito mnogo manje učinkovite, od onih koje sadržavaju miješane aerosole.

 

Metode za uklanjanje aerosola iz atmosfere

US 7,965,488 B2-antena-za-uklanjanja-aerosola-iz-atmosfereUS 7,965,488 B2
21.06.2011.

http://www.freepatentsonline.com/7965488.pdf

 

 

 

 

 

I na kraju nešto detaljnije

Sustav zračne dostave/isporuke 

US7,413.145B2-03US 7,413,145 B2
14. lipnja 2004.

vanjski-ispusivaci-02-00(Obratite pažnju na broj patenta na slici iznad: US PATENT US7,413,145B2)
Postupak i uređaj za zračno suzbijanje požara, koji koristi prijenosni sustav za suzbijanje požara kemijskim raspršivačima, lako prilagodljiv, bez opsežnih preinaka zrakoplova, za raspršivanje iznad šuma protupožarnim kemikalijama. Zračni sustav za isporuku je moguće pričvrstiti na okvir krila, vršiti isporuku mlaznicama pod tlakom, a mlaznice usmjeriti ravno prema dolje.

 

chemtrail-spremnici-13-00-kl1. Područje izuma
Ovaj izum je naslovljen na sustav zračne isporuke/dostave, posebno na sustav za dovod zraka, koji je sposoban za izbacivanje materijala iz zrakoplova, u smjeru nadolje.

2. Opis stanja tehnike
Zračni sustavi dostave se koristi za nošenje i istovarivanje – pod kontrolom, tovara vode ili drugih vatrenih usporivača – na šumski požar ispod. Osim toga, drugi sustavi zračne isporuke se koriste za nošenje i izbacivanje tekućine ili drugog materijala na objekte ili tlo ispod zrakoplova, kao za dekontaminaciju područja uslijed izlijevanja kemikalija ili napada, izlijevanja nafte ili za stabilizaciju tla. Na žalost, konvencionalnom zračnom sustavu nedostaje mogućnost isporuke željenih tekućina ili drugih materijala na tlo u dovoljnoj gustoći i / ili zahtijeva da se za isporuku leti na nepoželjno niskoj visini.

US07413145-20080819-D00001-01-00-klKratak opis nekoliko prikaza crteža

Slika 1 je pogled u perspektivi jedne izvedbe zračnog sustava za isporuku/dostavu.

Slika 2 je bočni pogled na jednoj izvedbi zračnog sustava za isporuku u vezi sa zrakoplovom.

Slika 3 je bočni pogled na drugu zvedbu zračnog sustava za isporuku tekućina u spoju sa zrakoplovom.

Slika 4 je pogled odozgo na izvedbu sa slike. 3.

Slika 5 je pogled sprijeda na izvedbu iz slike. 3.

Slika 6 je izometrični prikaz jednog izlaznog sustava osiguranja.

Detaljni opis izuma
Sustav zračne isporuke (slika 1) koristi jedan ili više zračnih akumulatora (45), koji su opterećeni jednim ili s više određenih pritisaka, koji pokreću različite tvari pohranjene u spremnicima (30); različite zračne nakupine (45) mogu sadržavati zrak pod raznim pritiscima, da odgovaraju zahtjevima različitih tvari, koji se nalaze u različitim spremnicima (30). Ovi materijali uključuju, ali nisu ograničeni na, vodu, gelove, pudere, kemikalija i biološka sredstva koja se upotrebljava za dekontaminaciju, neutralizaciju, izmjene vremena, izlijevanja ulja i gašenje požara.

[gview file=”https://zvono-istine.org/wp-content/uploads/2017/01/US7413145.pdf”]

 

 

Izvadak iz već objavljenog članka

02. Vojni meteorolog – „Tu sam da posvjedočim da chemtrails stvarno postoje“

dr-steven-davisDr. Steven Davis, liječnik, D.C., C.T.N.

“To što s neba na nas pada, predstavlja ogroman problem. Zato jer dolazi odozgo, događaju se različite stvari. To je u zraku koji udišemo i kada udišemo te tvari, one vrlo lako ulaze kroz nos i prodiru u mozak, također i u čeone režnjeve. Zagađivači su već spomenuti, na primjer, aluminij, koji je od svih spomenutih najvažnija tvar, jer kao primarni proizvođač slobodnih radikala, uzrokuje preranu apoptozu, odnosno smrt stanica. “Stanice mozga su ubijene prerano. Ožiljak tkiva koje mozak zatim stvori, takozvani amiloid, dio je kemijske strukture, koja pogoduje alzheimer-u.“

staub-luftEMPA u Dübendorf-Švicarska, ishodi istraživanja

„Koliko otrovne prašine udišemo svaki dan, ispituje se u postajama kao ovoj u EMPA-i u Dübendorf-u. Pod elektronskim mikroskopom, istražitelji za MTV raščlanjuju uzorak prašine. Pod velikim povećanjem, otrovni teret postaje vidljiv.

„Glavobolju istraživačima zadaju ultrafine čestice, koje čine glavni sastojak. Te sićušne čestice su dosad jedva istražene i može ih se mjeriti tek od nedavno.“

forscher-EMPAIstraživač: „100 nanometara imaju 1000 puta manji promjer od ljudske kose.“

“Fine dlačice u nosu, pročišćavaju one čestice koje su veće od 20 mikrona/mikrometara (μm). U gornjem dijelu zračnog kanala, preko sluznice se pročišćava prašina veličine 10 mikrona. Donji dišni putevi su opet prekriveni finim dlačicama i sluznicom. Ovdje se zadržava fina prašina između 5 i 10 mikrometara/mikrona. Još manje čestice prolaze u vanjski obod pluća, u plućne mjehuriće, koji su okruženi finim krvnih žilama. U ovim krvnim žilama odvija se razmjena kisika s krvlju. Crvene krvne stanice prenose životno važan kisik u krvotok. Ako bi finu otrovnu prašinu mogli pronaći i ovdje, to bi moglo biti opasno.“

Israživač: „Za najviše sat vremena, prošire se kroz pluća, u sveukupnom plućnom tkivu i prolaze kroz stanice.“

“Trodimenzionalni prikaz uzorka, pokazuje eksplozivan ishod. Čestice (zelene boje) su ušle u krvne stanice.“

 

Kliknite na ovu poveznicu ispod i ukucajte bilo koji od navedenih brojeva patenata

All Patents Are Viewable Here 

http://patft.uspto.gov/netahtml/PTO/search-bool.html

 

U popisu ispod, imate detaljni uvid u prijavljene patenata za promjenu vremena. Ako kliknete na brojku patenta, otvorit će se stranica sa svim prijavljenim podacima. Istražite malo, zanimljivo je.

United States Patent and Trademark Office 

0462795 – July 16, 1891 – Method Of Producing Rain-Fall

1103490 – August 6, 1913 – Rain-Maker

1225521 – September 4, 1915 – Protecting From Poisonous Gas In Warfare

1338343 – April 27, 1920 – Process And Apparatus For The Production of Intense Artificial Clouds, Fogs, or Mists

1619183 – March 1, 1927 – Process of Producing Smoke Clouds From Moving Aircraft

1631753 – June 7, 1927 – Electric Heater – Referenced in 3990987

1665267 – April 10, 1928 – Process of Producing Artificial Fogs

1892132 – December 27, 1932 – Atomizing Attachment For Airplane Engine Exhausts

1928963 – October 3, 1933 – Electrical System And Method

1957075 – May 1, 1934 – Airplane Spray Equipment

2097581 – November 2, 1937 – Electric Stream Generator – Referenced in 3990987

2409201 – October 15, 1946 – Smoke Producing Mixture

2476171 – July 18, 1945 – Smoke Screen Generator

2480967 – September 6, 1949 – Aerial Discharge Device

2550324 – April 24, 1951 – Process For Controlling Weather

2582678 – June 15, 1952 – Material Disseminating Apparatus For Airplanes

2591988 – April 8, 1952 – Production of TiO2 Pigments – Referenced in 3899144

2614083 – October 14, 1952 – Metal Chloride Screening Smoke Mixture

2633455 – March 31, 1953 – Smoke Generator

2688069 – August 31, 1954 – Steam Generator – Referenced in 3990987

2721495 – October 25, 1955 – Method And Apparatus For Detecting Minute Crystal Forming Particles Suspended in a Gaseous Atmosphere

2730402 – January 10, 1956 – Controllable Dispersal Device

2801322 – July 30, 1957 – Decomposition Chamber for Monopropellant Fuel – Referenced in 3990987

2881335 – April 7, 1959 – Generation of Electrical Fields

2908442 – October 13, 1959 – Method For Dispersing Natural Atmospheric Fogs And Clouds

2986360 – May 30, 1962 – Aerial Insecticide Dusting Device

2963975 – December 13, 1960 – Cloud Seeding Carbon Dioxide Bullet

3126155 – March 24, 1964 – Silver Iodide Cloud Seeding Generator

3127107 – March 31, 1964 – Generation of Ice-Nucleating Crystals

3131131 – April 28, 1964 – Electrostatic Mixing in Microbial Conversions

3174150 – March 16, 1965 – Self-Focusing Antenna System

3234357 – February 8, 1966 – Electrically Heated Smoke Producing Device

3274035 – September 20, 1966 – Metallic Composition For Production of Hydroscopic Smoke

3300721 – January 24, 1967 – Means For Communication Through a Layer of Ionized Gases

3313487 – April 11, 1967 – Cloud Seeding Apparatus

3338476 – August 29, 1967 – Heating Device For Use With Aerosol Containers

3410489 – November 12, 1968 – Automatically Adjustable Airfoil Spray System With Pump

3429507 – February 25, 1969 – Rainmaker

3432208 – November 7, 1967 – Fluidized Particle Dispenser

3441214 – April 29, 1969 – Method And Apparatus For Seeding Clouds

3445844 – May 20, 1969 – Trapped Electromagnetic Radiation Communications System

3456880 – July 22, 1969 – Method Of Producing Precipitation From The Atmosphere

3518670 June 30, 1970 – Artificial Ion Cloud

3534906 – October 20, 1970 – Control of Atmospheric Particles

3545677 – December 8, 1970 – Method of Cloud Seeding

3564253 – February 16, 1971 – System And Method For Irradiation Of Planet Surface Areas

3587966 – June 28, 1971 – Freezing Nucleation

3601312 – August 24, 1971 – Methods of Increasing The Likelihood oF Precipitation By The Artificial Introduction Of Sea Water Vapor Into The Atmosphere Winward Of An Air Lift Region

3608810 – September 28, 1971 – Methods of Treating Atmospheric Conditions

3608820– September 20, 1971 – Treatment of Atmospheric Conditions by Intermittent Dispensing of Materials Therein

3613992 – October 19, 1971 – Weather Modification Method

3630950 – December 28, 1971 – Combustible Compositions For Generating Aerosols, Particularly Suitable For Cloud Modification And Weather Control And Aerosolization Process

USRE29142 – May 22, 1973 – Combustible compositions for generating aerosols, particularly suitable for cloud modification and weather control and aerosolization process

3659785 – December 8, 1971 – Weather Modification Utilizing Microencapsulated Material

3666176 – March 3, 1972 – Solar Temperature Inversion Device

3677840 – July 18, 1972 – Pyrotechnics Comprising Oxide of Silver For Weather Modification Use

3722183 – March 27, 1973 – Device For Clearing Impurities From The Atmosphere

3769107 – October 30, 1973 – Pyrotechnic Composition For Generating Lead Based Smoke

3784099 – January 8, 1974 – Air Pollution Control Method

3785557 – January 15, 1974 – Cloud Seeding System

3795626 – March 5, 1974 – Weather Modification Process

3808595 – April 30, 1974 – Chaff Dispensing System

3813875 – June 4, 1974 – Rocket Having Barium Release System to Create Ion Clouds In The Upper Atmosphere

3835059 – September 10, 1974 – Methods of Generating Ice Nuclei Smoke Particles For Weather Modification And Apparatus Therefore

3835293 – September 10, 1974 – Electrical Heating Apparatus For Generating Super Heated Vapors

3877642 – April 15, 1975 – Freezing Nucleant

3882393 – May 6, 1975 – Communications System Utilizing Modulation of The Characteristic Polarization of The Ionosphere

3896993 – July 29, 1975 – Process For Local Modification of Fog And Clouds For Triggering Their Precipitation And For Hindering The Development of Hail Producing Clouds

3899129 – August 12, 1975 – Apparatus for generating ice nuclei smoke particles for weather modification

3899144 – August 12, 1975 – Powder contrail generation

3940059 – February 24, 1976 – Method For Fog Dispersion

3940060 – February 24, 1976 – Vortex Ring Generator

3990987 – November 9, 1976 – Smoke generator

3992628 – November 16, 1976 – Countermeasure system for laser radiation

3994437 – November 30, 1976 – Broadcast dissemination of trace quantities of biologically active chemicals

4042196 – August 16, 1977 – Method and apparatus for triggering a substantial change in earth characteristics and measuring earth changes

RE29,142 – February 22, 1977 – Combustible compositions for generating aerosols, particularly suitable for cloud modification and weather control and aerosolization process

4035726 – July 12, 1977 – Method of controlling and/or improving high-latitude and other communications or radio wave surveillance systems by partial control of radio wave et al

•radio wave surveillance systems by partial control of radio wave et al

4096005 – June 20, 1978 – Pyrotechnic Cloud Seeding Composition

4129252 – December 12, 1978 – Method and apparatus for production of seeding materials

4141274 – February 27, 1979 – Weather modification automatic cartridge dispenser

4167008 – September 4, 1979 – Fluid bed chaff dispenser

4347284 – August 31, 1982 – White cover sheet material capable of reflecting ultraviolet rays

4362271 – December 7, 1982 – Procedure for the artificial modification of atmospheric precipitation as well as compounds with a dimethyl sulfoxide base for use in carrying out said procedure

4402480 – September 6, 1983 – Atmosphere modification satellite

4412654 – November 1, 1983 – Laminar microjet atomizer and method of aerial spraying of liquids

4415265 – November 15, 1983 – Method and apparatus for aerosol particle absorption spectroscopy

4470544 – September 11, 1984 – Method of and Means for weather modification

4475927 – October 9, 1984 – Bipolar Fog Abatement System

4600147 – July 15, 1986 – Liquid propane generator for cloud seeding apparatus

4633714 – January 6, 1987 – Aerosol particle charge and size analyzer

4643355 – February 17, 1987 – Method and apparatus for modification of climatic conditions

4653690 – March 31, 1987 – Method of producing cumulus clouds

4684063 – August 4, 1987 – Particulates generation and removal

4686605 – August 11, 1987 – HAARP Patent / EASTLUND PATENT – Method and apparatus for altering a region in the earth’s atmosphere, ionosphere, and/or magnetosphere

4704942 – November 10, 1987 – Charged Aerosol

4712155 – December 8, 1987 – Method and apparatus for creating an artificial electron cyclotron heating region of plasma

4744919 – May 17, 1988 – Method of dispersing particulate aerosol tracer

4766725 – August 30, 1988 – Method of suppressing formation of contrails and solution therefor

4829838 – May 16, 1989 – Method and apparatus for the measurement of the size of particles entrained in a gas

4836086 – June 6, 1989 – Apparatus and method for the mixing and diffusion of warm and cold air for dissolving fog

4873928 – October 17, 1989 – Nuclear-sized explosions without radiation

4948257 – August 14, 1990 – Laser optical measuring device and method for stabilizing fringe pattern spacing

1338343– August 14, 1990 – Process and Apparatus for the production of intense artificial Fog

4999637 – March 12, 1991 – Creation of artificial ionization clouds above the earth

5003186 – March 26, 1991 – Stratospheric Welsbach seeding for reduction of global warming

5005355 – April 9, 1991 – Method of suppressing formation of contrails and solution therefor

5038664 – August 13, 1991 – Method for producing a shell of relativistic particles at an altitude above the earths surface

5041760 – August 20, 1991 – Method and apparatus for generating and utilizing a compound plasma configuration

5041834 – August 20, 1991 – Artificial ionospheric mirror composed of a plasma layer which can be tilted

5056357 – October 15, 1991- Acoustic method for measuring properties of a mobile medium

5059909 – October 22, 1991 – Determination of particle size and electrical charge

5104069 – April 14, 1992 – Apparatus and method for ejecting matter from an aircraft

5110502 – May 5, 1992 – Method of suppressing formation of contrails and solution therefor

5156802 – October 20, 1992 – Inspection of fuel particles with acoustics

5174498 – December 29, 1992 – Cloud Seeding

5148173 – September 15, 1992 – Millimeter wave screening cloud and method

5242820 – September 7, 1993 – Army Mycoplasma Patent Patent

5245290 – September 14, 1993 – Device for determining the size and charge of colloidal particles by measuring electroacoustic effect

5286979 – February 15, 1994 – Process for absorbing ultraviolet radiation using dispersed melanin

5296910 – March 22, 1994 – Method and apparatus for particle analysis

5327222 – July 5, 1994 – Displacement information detecting apparatus

5357865 – October 25, 1994 – Method of cloud seeding

5360162 – November 1, 1994 – Method and composition for precipitation of atmospheric water

5383024 – January 17, 1995 – Optical wet steam monitor

5425413 – June 20, 1995 – Method to hinder the formation and to break-up overhead atmospheric inversions, enhance ground level air circulation and improve urban air quality

5434667 – July 18, 1995 – Characterization of particles by modulated dynamic light scattering

5441200 – August 15, 1995 – Tropical cyclone disruption

5486900 – January 23, 1996 – Measuring device for amount of charge of toner and image forming apparatus having the measuring device

5556029 – September 17, 1996 – Method of hydrometeor dissipation (clouds)

5628455 – May 13, 1997 – Method and apparatus for modification of supercooled fog

5631414 – May 20, 1997 – Method and device for remote diagnostics of ocean-atmosphere system state

5639441 – June 17, 1997 – Methods for fine particle formation

5762298 – June 9, 1998 – Use of artificial satellites in earth orbits adaptively to modify the effect that solar radiation would otherwise have on earth’s weather

5800481 – September 1, 1998 – Thermal excitation of sensory resonances

5912396 – June 15, 1999 – System and method for remediation of selected atmospheric conditions

5922976 – July 13, 1999 – Method of measuring aerosol particles using automated mobility-classified aerosol detector

5949001 – September 7, 1999 – Method for aerodynamic particle size analysis

5984239 – November 16, 1999 – Weather modification by artificial satellite

6025402 – February 15, 2000 – Chemical composition for effectuating a reduction of visibility obscuration, and a detoxifixation of fumes and chemical fogs in spaces of fire origin

6030506 – February 29, 2000 – Preparation of independently generated highly reactive chemical species

6034073 – March 7, 2000 – Solvent detergent emulsions having antiviral activity

6045089 – April 4, 2000 – Solar-powered airplane

6056203 – May 2, 2000 – Method and apparatus for modifying supercooled clouds

6110590 – August 29, 2000 – Synthetically spun silk nanofibers and a process for making the same

6263744 – July 24, 2001 – Automated mobility-classified-aerosol detector

6281972 – August 28, 2001 – Method and apparatus for measuring particle-size distribution

6315213 – November 13, 2001 – Method of modifying weather

6382526 – May 7, 2002 – Process and apparatus for the production of nanofibers

6408704 – June 25, 2002 – Aerodynamic particle size analysis method and apparatus

6412416 – July 2, 2002 – Propellant-based aerosol generation devices and method

6520425 – February 18, 2003 – Process and apparatus for the production of nanofibers

6539812 – April 1, 2003 – System for measuring the flow-rate of a gas by means of ultrasound

6553849 – April 29, 2003 – Electrodynamic particle size analyzer

6569393 – May 27, 2003 – Method And Device For Cleaning The Atmosphere

0056705 A1 – March 17, 2005 – Weather Modification by Royal Rainmaking Technology

6890497 – May 10, 2005 – Method For Extracting And Sequestering Carbon Dioxide

7965488 – November 9, 2007 – Methods Of Removing Aerosols From The Atmosphere

8048309 –  August 28, 2008 – Seawater-Based Carbon Dioxide Disposal

8012453 – October 27, 2008 – Carbon Sequestration And Production Of Hydrogen And Hydride

7645326 – January 12, 2010 – RFID environmental manipulation

7655193 – February 2, 2010 – Apparatus For Extracting And Sequestering Carbon Dioxide

8079545 – December 20, 2011 – Ground based Manipulation and Control of Aerial Vehicle during nonflying operations

0117003 – October 5, 2012 – Geoengineering Method Of Business Using Carbon Counterbalance Credits – alternate link

8373962 – February 12, 2013 – Charged seed cloud as a method for increasing particle collisions and for scavenging airborne biological agents and other contaminants

 

„PLAVO“ NEBO nad Španjolskom – 10.07.2016. 5:42

Nekad je bilo da, kao i kod nas i iznad SVIH područja na Zemlji, kako god ih mi nazivali, Hrvatska, SAD-e, Indija, Kina, Rusija, Njemačka, Francuska, Italija ili bilo kako drugačije.

 

Izvornici

http://www.geoengineeringwatch.org/links-to-geoengineering-patents/

http://www.geoengineeringwatch.org/an-extensive-list-of-patents/

http://www.spiegel.de/wissenschaft/natur/olympia-wetter-china-schiesst-auf-regenwolken-a-569361.html

http://collectivelyconscious.net/articles/an-indisputable-database-for-chemtrail-deniers/

https://stopnortherncaliforniachemtrails.blogspot.ch/2013/05/why-is-usa-air-force-removing-this.html

 

Povezani sadržaji

05. Rosalind Peterson pred UN – Utjecaj chemtrailsa na poljoprivredu

04. Učenice u Švicarskoj dokazale aluminij i barij u kišnici

03. Chemtrails – 22 milijuna eura po danu za prskanje ČEGA??!

02. Vojni meteorolog – „Tu sam da posvjedočim da chemtrails stvarno postoje“

01. Potvrda ETH-Zürich –16 metala u avionskim turbinama

Voditelj CIA-e je potvrdio raspršivanje aerosola u atmosferi

H.A.A.R.P. – šokantni dokaz o klimatskom inženjerstvu

25. travnja, protesti širom svijeta protiv klimatskog inženjeringa

“Vidoviti” meteorolozi iz SAD-a

Chemtrails, HAARP i modifikacija vremena u vojne svrhe

Vojska S.D.-a je testirala biološko ratovanje nad cijelim San Franciskom

Nebo nad Hrvatskom

Nebo nad Hrvatskom 2

 

Planirana manipulacija i laganje javnosti

Trikovi političara kojima obmanjuju ljude

Kontrola uma – Ispiranje mozga jednog naroda

Kontrola uma – dr. Rauni-Leena Kilde

 

Postoje li izmišljene bolesti

Cjepiva izazivaju autizam – potvrđeno!

 

Komentar

Sažetak svih ovih izuma sa svrhom preuzimanja kontrole nad vremenskim prilikama i posljedično drugim sredstvima nad svim životom, jest da se u tako osjetljivi zračni omotač oko Zemlje, dan i noć izbacuju na tone otrovnih metala i kemikalija, koji su opasno poremetili prirodnu ravnotežu i sposobnost Prirode da se regenerira i buja u svoj čistoti i ljepoti. Iz istog razloga se u poljoprivredi dodaje još više otrovnih tvari kao “gnojivo” u već iscrpljeno tlo, gdje biljke koje se tada isijavaju, trebaju nama ljudima i životinjama služiti kao “hrana”. A pesticidi kojima se ubija i uništava svaka mala travka koja želi izrasti iz zemlje, nazivaju se od strane proizvođača “sredstvom uništavanja” isključivo za tzv. “korov”, kao i za „štetne“ insekte koji su se uopće usudili postojati – i – naravno da su prema njihovim izjavama ti otrovi “neotrovni” za ljude!!! Međutim pitam se samo prema kojem i čijem pravilu ili tko koga smatra ludim?  

Kome koristi da se ljudi odvajaju od najprirodnijeg što može postojati, od PRIRODE same, a time i od sebe samih? I dan za danom se zatrpavamo mehaničkim, umjetnim izmišljotinama koje nikome ne trebaju, uvijek više i više plastike, svake godine kupovanje novih stvari? Kupuj, bacaj, troši plaćaj – ludilo kojem treba stati na kraj i SMEĆU koje doslovce guši svaku molekulu kisika u vodama mora, jezera i rijeka, a smrad koji se uzdiže iz mnogih kaljuža u tzv. zemljama „trećeg svijeta“, širi kužni opasni miris pun truleži. Ne zvuči nimalo lijepo, ali je nažalost istinito. I možda to sve još nije doplivalo do nas i mislimo da nas se ne tiče – ali kada bude, biti će poprilično kasno.

Ta osjetljiva ekološka ravnoteža na i u našem jedinom domu, ovom prekrasnom Stvaralaštvu najviše Inteligencije – teško je poremećena i ako budemo tako nastavili i dalje – bez da išta poduzmemo – ne znam hoćemo li uspjeti ostati zdravi, kako fizički, tako i duhovno, što ćete moći jasno vidjeti u slijedećem članku koji je u pripremi.

Zato bih rekla, možda čak i šapatom – PROBUDITE SE, OSVIJESTITE SE, dok još imate zdravu i jasnu moć promišljanja. Pogledajte što možete učiniti i onda to i učinite.

U vezi letova zrakoplova koje viđamo svakodnevno na našem nebu:

Ispod je poveznica na kojoj možete uživo pratiti na radaru zrakoplove koji lete na redovnim putničkim linijama. A ako vas jako zanima, interesirajte se i za popis letova na aerodromu i usporedite ih s onima koje vidite s bijelim tragom iza sebe i ustanovite jesu li njihovi letovi prijavljeni kontrolnoj službi aerodroma ili ne? Ostajte zdravi i budni …

https://www.flightradar24.com/44.18,15.42/7

 

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • autor_itet
  Odgovori

  Niara, ovo je odlično, ali istovremeno i deprimira. Evo npr.nedilja pun kafić ljudi i ”sunčano” je.E, odjedanput svi se oblače dok side, ne gledajući/pitajući zašto im je odjedanput hladno jer nestalo i ono malo ”sunčanog”.Sva koncetracija te smjese je oko sunca, kao da ima u sebi nešto što je privlači suncu, dok je ostatak neba čist(govorim iznad grada).Ne znam šta me više ljuti, kad stalno vidiš da su ujutro već zamaglili/prskali/zapaučinali nebo ili ovaj narod koji ništa ne primjećuje i ne zanima ih:(

  • Niara
   Odgovori

   Je, istina, deprimirajuće 100%, pratim to godinama – ali ipak, trebamo pogledati ŠTO se događa i s koje strane puše – bura ili jugo. Važno je da otvorimo oči i razgovaramo s drugima, kako bi zajednički mogli pronaći odgovarajuća rješenja. Kakva? Ima ih, naravno, npr. život u malim zajednicama koje same sebe održavaju; društvo bez novca, gdje stvarno svaki od nas radi isključivo ono što voli, i u kojima se ljudi međusobno pomažu, tako da se možemo opustiti i postati koš kreativniji i živjeti u miru. No, dok budemo tako daleko, treba prijeći još nekoliko stepenica podizanja SVIJESTI i buđenja savjesti.
   Jer, ljudi su još u većini ne-svjesni, jer nas se ne samo truje, već i drži elektromagnetskim valovima niske frekvencije u stanju “sna”, koje skoro svakodnevno mogu opažati u oblacima u obliku valovitih uzoraka.
   Pomaže da se ne predamo toj depresiji i osjećaju bezizlaznosti, što poneki puta zaista nije lako, ali postoje rješenja i za to, samo se ne dozvoljava da se pronalasci i objave, od istih koji i prouzrokuju sve ove teškoće na zemlji.
   Bitno bi bilo da sve više ljudi sazna za pravo stanje stvari, bez da ih uvjeravamo, jer to mogu i sami uvidom u činjenice, kao npr. ove s izumima.
   A što se tiče naoko “čistog neba”, u biti nije više nigdje čisto. To što se sumaglica pojačano vidi oko sunca (kao da sunce privlači čestice aluminija), je efekt svjetla, kada se sve pojačano i jasnije vidi.
   Pozdrav

 • autor_itet
  Odgovori

  Unaprijed se izvinjavam, Niara, bez uvrede i za Dražena, ali kod kontrole uma nemogu poslati komentar na 4.,ili 5.dio justinijanska obmana, pa ga stavljam ovdje: Dražene, moj prvi komentar je bio dublje prirode, ali ako je za tebe bezvezan ja se slažem. Možda je bio mrvicu van teme, ali možda i nije, kako komu.Međutim, ”bezvezno” dali to bio komentar ili obmana/prevara ima danas itekako veze sa stvarnošću. Sve je i onomad bilo ”bezveznih” prevara/obmana/uvjetovanja/predrasuda.Ovi članci su odlični i zanimljivi. Radi se opet o ”bezveznoj” obmani/prevari čovječanstva i za mene su samo domino efekt koji i ako zastane danas se sam pokreće. Zato sam uz komentar ”da stvoritelj nije uzalud stvorio muško/snagu i žensko/pamet” i bio znak ;) Uglavnom, debalans ravnoteže čini strašne krivulje koje se teško odkrivljuju, a bojim se niti će. Kad se osnovna ravnoteža poremeti na očigled jedne strane te ravnoteže, zna se da tu stranu čeka ista sudba, nažalost svih nas. Zanimljivo je da se ovakav način razmišljanja uvijek poriče obično jedne strane, al dobro. Zato ne lažu činjenice i događaji koji nam se događaju i to potvrđuju. Eto, jedino mi za komentar ”žensko/pamet” više leži razum, jer je ionako u deficitu. PS. nisam u nikakvoj skupini za bilo koja prava, jer ih svi imamo čim ugledamo svijet oko sebe,lijep vam svima pozdrav:)

 • Jure
  Odgovori

  Google je malo pogrešno preveo ili ???
  “Još jedan cilj predstavljenog sadašnjeg izuma je kontrola vremena uzrokujući snijeg i ledenu kišu u gusto naseljenim područjima, gdje su velike količine posebno nepoželjne zbog svog učinka na prometne uvjete.”
  Original:
  “Another object of the present invention is the control of weather causing snow and sleet in heavily populated areas where large quantities are particularly undesirable because of its effect on traiiic conditions.”

  • Niara
   Odgovori

   Hvala Brižni, ispravljeno. Nije bio lak tekst za prijevod. Mada se ono kako sam prije prevela, tj. da se uzrokuju snježne padavine – radi, kao npr. upravo ove zime diljem svijeta.
   P.S. Ako još itko primjeti kakve greške, slobodno se javite. Prevela sam najbolje kako sam mogla.

Leave a Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.