15. dio – Kako funkcionira SUSTAV – Zašto je važno kako se predstavimo pred sudom?

 In Duhovnost, Obrazovanje, Pravo i zakoni

U komentarima članka jedan je čitatelj, nadimka oli, postavio vrlo jednostavno i istovremeno vrlo važno pitanje koje mi je upalilo žarulju od 500W u glavi. Shvatio sam da su ponekad stvari koje su nekome jasne kao dan, nekom drugome mutne poput magle. I shvatio sam da se i ja ponašam na takav način – automatski, podsvjesno kreiram stav da ono što je meni jasno ne treba previše objašnjavati jer je to, kao, svima jasno. E pa nije.

Takve važne sitnice koje su meni prirodne kao popiti čašu vode, zato i ne percipiram kao nešto što zahtijeva dodatno pojašnjenje, jer te je sitnice moja svijest već ranije usvojila i postale su dio mene, pa ih samo spomenem i krenem dalje prema onome što ”mislim” da treba objasniti. I neću opet citirati Clinta Eastwooda o ”mišljenjima”. Citirat ću svog djeda – ”mislit je drek znat.”

A istina je da zapravo nemam pojma što sve ljudima nije jasno i što zahtijeva dodatno pojašnjenje. Ne znam dok netko ne pita. I zato hvala ti oli što si postavio pitanje i tim pitanjem meni rasvijetlio jedan prašnjavi dio moga uma koji je sam sebe uvjerio da bi svatko trebao moći skužiti za mikrosekundu ono što sam skužio i ja.

Stoga – ako imate pitanje – pitajte. Na većinu pitanja zaista odgovaramo. Sa druge strane, pitanja koja nam postavljate u vezi konkretnih slučajeva koje imate, gotovo u pravilu i tražeći savjet što da u tom svom konkretnom, specifičnom slučaju uradite, ponekad ostaju neodgovorena jer zahtijevaju ulaganje velike količine vremena za proučavanje konkretnog slučaja, vremena koje na žalost nemamo u tim količinama, i stoga molim one koji su ostali bez odgovora da nam ne zamjere zbog toga. Jer eventualan odgovor koji biste u takvim slučajevima dobili, bez ulaganja vremena u proučavanje konkretnog slučaja, vjerojatno ne bi imao dovoljnu razinu kvalitete.

Stoga bih još jednom zamolio da prije nego nam se obratite s konkretnim problemom, INVESTIRATE vlastito vrijeme u češljanje naše edukativne platforme uzduž i poprijeko, pritom ne zaobilazeći ARHIVU (dolje desno na stranici) kako biste razinu vlastitog razumijevanja o vašem konkretnom problemu podigli na daleko višu razinu od one na kojoj se trenutno nalazi. Ako tako uradite, velika je vjerojatnost da ćete odgovor na pitanje koje ste postavili o vašem konkretnom slučaju – sami sebi moći dati nakon što ste svoje vrijeme INVESTIRALI u stjecanje novog znanja.

Oli je pitanje je postavio u komentaru na članak 14. dio – Kako funkcionira sustav – Na rubu litice – AUDIO SNIMKA SA SUĐENJA :

 

Zanima me jedna sitnica. Zašto rođeno ime i obiteljsko ime. Hoću reći zašto ne prezime?
Što bi značilo kada bi ste rekli prezime a ne obiteljsko ime?

Pokušati ću odgovoriti na najjednostavniji i najjasniji način kako sam to u ovom trenutku sposoban učiniti, ali ipak bi za usvojiti taj odgovor bilo dobro udariti temelj za razumijevanje odgovora. Pisali smo u nekoliko članaka o okultnoj pozadini pravosudnog sustava kakav je danas u uporabi. Evo par linkova za udariti temelje o toj temi – a pročitajte i komentare ispod članaka:

http://zvono-istine.org/sustav-zakonodavstvo-su-crna-magija/

http://zvono-istine.org/sudac-odora/

Pa onaj tko se potrudio pročitati ponuđene članke, sada vjerojatno ima malo drugačiji uvid u simboliku koja je prisutna u pravosudnom sustavu.

Za one koji još ne vide razliku između čovjeka i OSOBE, predložio bih da prosurfaju malo našom stranicom jer smo o tome masu puta pisali, ili pročitajte bar ove članke:

http://zvono-istine.org/pravna-osoba-fizicka-osoba/

http://zvono-istine.org/registracija-novorodenih-kako-zeznuti-sustav/

… i pogledajte ovaj crtić:

ODGOVOR NA PITANJE:

Najbolje je započeti prvim pokušajem obmane koji se nalazi na pozivu kojeg nitko ne voli dobiti, a stiže sa suda:

poziv 1

Evo još jedan:

poziv 3

 

I još jedan:

poziv 2

Dakle, pozivaju čovjeka koji ima rođeno i obiteljsko ime, pa onda traže osobnu kartu na kojoj piše IME i PREZIME? Što tu ne štima?

Ne štima jako puno stvari ali su mnogim ljudima umovi hakirani – pa nisu uopće sposobni uvidjeti da nešto ne štima.

Sve što se događa u sudnici je igra, igrokaz, bajka, koja čovjeka koji je zapravo pozvan na sud, pokušava smicalicama, lukavstvima i zastrašivanjem navesti da prizna kako preuzima ulogu OSOBE. Jer igrokaza nema bez glumaca. Imamo čovjeka u ulozi suca, imamo čovjeka u ulozi tužitelja, imamo čovjeka u ulozi tuženika, imamo čovjeka u ulozi odvjetnika, a ona kojoj se tu zapravo želi suditi je jebena stranka – OSOBA – koja uopće ne postoji – i onaj koji najmanje kuži iluziju igrokaza je stvarna jebena stranka jer će prihvatiti bez svijesti i razumijevanja da se nalazi usred igrokaza – da igra ulogu OSOBE. Naime – riječ je o tome da netko treba preuzeti i odgovornost za tu OSOBU, jer sudac NEMA NADLEŽNOST NAD ŽIVIM ČOVJEKOM već samo nad OSOBOM – i zato mu se MORA REĆI, i ne samo reći, već i uložiti pismeno u spis ili arhivu suda da ima posla s čovjekom a ne OSOBOM – jer to kazalište naziva sud ”razumije” malo toga izvan dvodimenzionalnog svijeta riječi napisanih na papiru.

Oli reci što misliš – tko bi bio bolji izbor za preuzeti odgovornost za OSOBU od čovjeka koji, sigurno sasvim slučajno, ima rođeno i obiteljsko ime koje se izgovara i čuje jednako kao i IME i PREZIME te OSOBE?

Pogledaj osobnu kartu, rodni list itd… tamo piše IME i PREZIME. OSOBA ima IME i PREZIME. Čovjek ima rođeno ime i obiteljsko ime.

Ti nisi OSOBA. Ti nosiš OSOBU u novčaniku.

Njima je potreban naš pristanak da bi bilo što mogli nama utjerati, uključivo i svoju nadležnost. U njihovoj okultnoj profesiji ništa ne funkcionira bez pristanka. Oni koji igraju uloge sudaca a ne kuže da se bave okultnim, možda će silom utjerati svoju volju bez nečijeg pristanka – ali Stvoritelj će im to vratiti prije ili kasnije kao bumerang. Zato je moguće da su suci suzdržani u donošenju bilo kakvih odluka u vezi onoga od kojeg nisu uspjeli iskamčiti kakav-takav pristanak ili barem potpis na neki njihov papir. Ma niti sam đavao ti ne može uzeti dušu bez tvog pristanka – moraš mu je prodati svojom voljom inače se đavao može, da prostiš, jebat. I eto nas sad na smicalici koja se krije u predstavljanju pred sudom – siguran sam da suci viših instanci sudova sve o tome znaju, dok suci koji sude na nižim sudovima vjerojatno o tome ne znaju baš ništa. Oni jako dobro poznaju – kao i brojni odvjetnici koji su uhvaćeni u zamku ispiranja mozga – samo propisanu sudsku proceduru i nje se uglavnom i drže – jer je riječ o rutini, ŠPRANCI, i na dnevnoj bazi obavljaju tu rutinu nekoliko puta, pa se kroz godine obavljanja te službe naviknu ići UVIJEK JEDNIM TE ISTIM PUTEM. Automatizirani proces je automatizirao i ukalupio njihove umove, rekao bih da ih je na neki način i ograničio – jer kada naiđu na nešto nepoznato – što rade? U ogromnoj većini slučajeva neće sami donijeti odluku promišljanjem o tom nečemu što im je nepoznato. Naporno je, treba uložiti vrijeme da se nekakva odluka o nepoznatom potkrijepi novim znanjem o tom nepoznatom, a za to treba i um uposliti. Radije će pogledati u ”sudsku praksu” ima li tamo već nešto o tome kako je netko DRUGI postupio u takvom, tog trenutka njemu nepoznatom slučaju, kako bi i oni mogli postupiti na jednaki način. Da sam ja u ulozi suca, vjerojatno bih iskoristio taj položaj da ja budem taj koji će stvarati sudsku praksu PRESEDANIMA – a presedan je nešto što je PRVI PUTA urađeno. Znaju naravno suci i odvjetnici i dosta članaka zakona za koji su se specijalizirali i koji se najčešće vrte u njihovim predmetima. Ali čini mi se da je i to često bez pravog razumijevanja što u tim člancima zapravo piše.

Zato oni pitaju jesi li ti OSOBA – makar misliš da te pitaju nešto drugo. Čitaš li im misli pa zato znaš točno što su te pitali? Zato i traže osobnu kartu kako bi imali dokaz da je OSOBA bila u sudnici – i da ju je sa sobom donio čovjek – pa će pretpostaviti da taj čovjek odgovara za tu OSOBU jer on ju je donio u sudnicu. I eto mu nadležnosti, ćiribu-ćiriba!

A ako ti kažeš da jesi ta OSOBA – što si učinio?

KRIVOKLETSTVO. LAŽNO PREDSTAVLJANJE.

Upravo si poslao poruku sotonskoj svijesti da si griješnik i i ono okultno što se skriva u pravu samljet će te poput multidimenzionalne drobilice. Zato što si upravo lagao, hulja si i tat i zločinac i biti ćeš kažnjen u velikoj većini slučajeva. Čini mi se da je jedini razlog zašto im tu i tamo netko izmakne od kazne samo jedan jedini – zato što su ga namjerno pustili da izmakne – kako bi održali privid stvarnosti tog hrama u kojem stoluje sotonska svijest hranjena strahom onih koji tamo dolaze.

Zato je važno dati do znanja sotonskoj svijesti koja čuči iza okultnog, skrivenog značenja riječi koje se koriste u njezinom hramu, da ti to ne prihvaćaš i ne daješ dozvolu da ti otkinu makar i najmanji komadić duše  – i zato je bitno i reći i napisati i urudžbirati da si čovjek, i jako paziti da te usred rasprave ne navuku na tanak led pa da naknadno priznaš da si OSOBA.

Stvoritelj uvijek stoji uz onoga tko je u Istini – i zato je važno da u trenutku kada si suočen sa sotonskom sviješću kao štit koristiš jedino učinkovito oružje.

ISTINU

Ivan 8,24 Stoga vam i rekoh: `Umrijet ćete u grijesima svojim.` Uistinu, ako ne povjerujete da Ja jesam, umrijet ćete u grijesima svojim.
Ivan 8,25 Nato mu oni rekoše: “A tko si ti?” Odvrati Isus:
Ivan 8,26 “Ta što da vam s početka opet zborim? Mnogo toga imam o vama zboriti i suditi; no onaj koji me posla istinit je, i što sam čuo od njega, to ja zborim svijetu.
Ivan 8,27 Ne shvatiše da im govori o Ocu.
Ivan 8,28 Isus im nato reče: “Kad uzdignete Sina Čovječjega, tada ćete upoznati da Ja jesam i da sam od sebe ne činim ništa, nego da onako zborim kako me naučio Otac.
Ivan 8,29 Onaj koji me posla sa mnom je i ne ostavi me sama jer ja uvijek činim što je njemu milo.
Ivan 8,30 Na te njegove riječi mnogi povjerovaše u njega.
Ivan 8,31 Tada Isus progovori Židovima koji mu povjerovaše: “Ako ostanete u mojoj riječi, uistinu, moji ste učenici;
Ivan 8,32 upoznat ćete istinu i istina će vas osloboditi.

 

ISTINA ĆE VAS OSLOBODITI

Zato, kada pitaju u sudnici ”A tko si ti”, treba reći istinu.

Evo toliko od mene. Ako ima kakvih dodatnih pitanja ili potrebe za dodatnim pojašnjenjima, postavite ih u komentarima i pokušat ću na njih odgovoriti najbolje kako znam i umijem.

Za kraj bih napomenuo da je sve što sam napisao apsolutno bezvrijedno za bilo koga, jer je riječ o mojoj percepciji stvarnosti i nemam nikakvih pretenzija tvrditi da je bi i vaša percepcija  stvarnosti trebala biti onakva kakva je moja. Zapravo – fućka mi se za to kako itko percipira vlastitu stvarnost. To nisu moja posla i u njih se stoga neću miješati.

Ukoliko Vam je ovaj članak donio neku novu vrijednost, razmislite o donaciji – pogledati gornji desni segment stranice. Hvala!

 

 

 

 

Recent Posts
Showing 43 comments
 • mirko
  Odgovori

  Meni se mnoge stvari ovdje ćine besmislenima ako je čovjek uistinu slobodan. Što mislim kada to kažem. Kao prvo, nikoga ne mislim uvrijediti niti napadati, samo iznosim svoje razmišljanje. Naprimjer, ukoliko je čovjek uistinu slobodan onda može sebe zvati kako god on to želi, može sebe zvati čovjekom, ljudskim bićem, osobom ili kako god on to želi jer se ne mora nikome opravdavati jer je slobodan. Isto tako zašto bi netko kao slobodan čovjek svoje ime morao pisati na određeni način, ja kao slobodan čovjek želim pisati svoje ime velikim slovima i boli me briga šta netko misli o tome, ja nikome ne polažem račune jer sam slobodan. Dakle mogu pisati svoje ime čirilicom, glagoljicom, malim, velikim slovima ili kako god ja to želim. Ima tih stvari još puno da sada ne duljim, uglavnom, ukoliko je čovjek slobodan onda može raditi stvari onako kako on želi a ne po određenim (naglašavam određenim) pravilima. Tko je odredio pravila po kojima se slobodan čovjek mora ponašati ili bolje reći za čovjeka koji svoje ime mora napisati malim slovima da zapravo nije slobodan čovjek.

  • Valter
   Odgovori

   Zašto ne provjerite svoju teoriju u praksi? Za pet minuta ćete uvidjeti da JE ITEKAKO VAŽNO kako pišete svoje ime.

   • mirko
    Odgovori

    Upravo to i je moja poanta.
    To je znak da nismo slobodni.

    • Valter
     Odgovori

     Mislim da razumijem što ste napisali. Iz moje perspektive, čovjek jest slobodan, a OSOBA je rob. I stoga ako se netko predstavi kao čovjek, drugačije su mu mogućnosti na raspolaganju nego kada se predstavi kao OSOBA, koja je rob. Zato je bitno da u srazu s robovlasničkim sustavom kontrole koristimo riječi koje IMAJU točno određeno značenje.

     • mirko

      Znam ja da se mi, više manje, dobro razumijemo samo se nekad stvari krivo protumače. Tako to ide sa pisanom rijeći, svatko tumaći kako mu odgovara. Možda ova moja promišljanja samo iskazuju moju bojazan za borbu sa ovim monstrumom kojeg zovemo sustav. Ne bih volio da netko kao vi na kraju, kada sustav osjeti potencijalnu prijetnju, završi kao trenutno Dean Clifford.

     • Valter

      Usudio bih se reći da bi danas Dean Clifford imao što za naučiti od nas, na isti način kako smo i mi nekada učili od njega. Problem sa kojim se on bori je isti kao i u svih koji se nazivaju Free Man On The Land (Freeman) – zakačili su se na Common Law (običajni zakon) i ne vide za su se tim kačenjem povezali sa svim ostalim zakonima kao pupčanom vrpcom, i stoga se nalaze u problemima koji proizlaze iz povezanosti s iluzijom – te se ista manifestira u njihovim životima ponekad i u obliku zatvora.

      Inače slušao sam snimku iz sudnice nakon koje je Dean završio u zatvoru, kada ga je sudac tako ispreskakao da mi je bilo nevjerojatno kako se Dean dao, sa svojim iskustvom, navući na tanak led. Identificirao se kao OSOBA, i uopće nije skužio što je napravio dok nije bilo prekasno. Sudac ga je ispreskakao kao balavca, i potpuno zakonito smjestio iza rešetaka – jer mu je sam Dean to omogućio nesvjesnim priznanjem da je OSOBA.

      A koliko čujem, jedan od razloga za to oduzimanje slobode bio je i respektabilan arsenal vatrenog oružja u Deanovoj kući, dovoljan za započeti ratni sukob srednjeg do jakog intenziteta.

  • Niara
   Odgovori

   Mirko, gledano s pozicije više perspektive, s pozicije onoga TKO zaista jesi, imaš potpuno pravo – jer slobodan si se rodio i slobodan jesi – no određene sile/entiteti, uzeli su si za pravo da ljude podjarme, što nikada nije bilo predviđeno kao oblik života na našoj planeti, međutim, kako svi imamo priliku vidjeti i prije svega doživjeti, to je trenutno stanje u kojem se nalazimo, stanje vladavine manjine, porobljavanja preko prisile uvođenja novca kao platnog sredstva.
   Zašto toliko pišemo o raznim postupcima, bitnim točkama, kao i povijesti nastalog trenutnog stanja na zemlji? Upravo zato, da ljudi postepeno dobiju uvid i znanje o tome kada, zašto i tko je bio začetnik ideje o kontroli čovječanstva (što ne možeš poreći da ne odgovara trenutnom stanju na zemlji) i počnu misliti drugačije, npr. kao ti u ovom komentaru, tj. da shvate da NIJE u redu da “moraju” ovo ili ono, da se “moraju” podvrgavati “zakonima” ili “odredbama” (ili će biti kažnjeni na razne načine ili čak ubijeni), koje su donesene s namjerom susprezanja istinskog razvitka ljudi, pravog napretka i slobodnog načina življenja, u miru, međusobnom poštivanju i u skladu s prirodom i njenim zakonima – koji su nepromjenjivi – za razliku od umjetnih, “ljudskih”, koji se mijenaju kako komu paše ili kako vjetar puše i isključivo u korist nekolicine.
   I sada, ako na postavljena pitanja u ovom kratkom videu možeš odgovoriti s jasnim NE, molim te javi svoje iskustvo, da onda taj uspješni recept i mi možemo primijeniti u našem životu.
   https://www.youtube.com/watch?v=hh7XDg-L2hs

   Do onda istražujemo dalje i pronalazimo mogućnosti, na miran se način osloboditi stege, nasilja, prisile, izrabljivanja, naredbi, kontrole, prisluškivanja, ucjenjivanja, manipuliranja, krađe itd., itd. (popis možeš dopuniti sam) i izgraditi oblik suživota u kojem ima mjesta za svih, u kojem svi ljudi žive slobodno, u izobilju, miru, u skladu s prirodom, surađuju i dijele svoja znanja i iskustva, poštuju životinje i planetu, kao i sve druge oblike života, na Zemlji i u drugim svemirskim prostranstvima.

 • ljudsko_biće
  Odgovori

  Je li se možda bolje da se ovako u inicijalnoj komunikaciji pristupilo sudu.
  —————————————————————————————————

  Ja sam čovjek – ljudsko biće, koje je kreirano, stvoreno od jednoga boga i poslano ovdje na ovaj planet da bi kreiralo/stvaralo nove stvari,vrijednosti,osobe(tvrtke,organizacije) i bića.
  Također upravitelj sam TVRTKE/ORGANIZACIJE/FIZIČKE OSOBE XYXYXY XYXYXYXYXY koja služi za trgovinu (trgovina i je jedina ISTINSKA SVRHA bilo FIZIČKE OSOBE bilo PRAVNE OSOBE).
  PRAVNA OSOBA koja sebe naziva SUD BLA BLAA pokušava u svom pozivu na pripremno ročište IMPLICIRATI preko moje FIZIČKE OSOBE XYXYXY XYXYXYXYXY da ima JURISDIKCIJU i VLAST nad živim bićem – živim bićem iz kojeg ja provodim volju jednog boga.

  Ja – ljudsko biće koristim isključivo svoju FIZIČKU OSOBU XYXYXY XYXYXYXYXY da bih mogao komunicirati sa PRAVNOM OSOBOM SUD BLA BLAA koju upozoravam da OBRATI PAŽNJU na to da u budućoj komunikaciji upućuje svoje argumente ljudskom biću a ne FIZIČKOJ OSOBI XYXYXY XYXYXYXYXY.
  Budući da PRAVNA OSOBA SUD BLA BLAA pokušava ostvariti POSLOVANJE sa ljudskim bićem, EKSPLICITNO ZAHTIJEVAM da se od ovoga TRENUTKA umjesto TRGOVAČKOG PRAVA koristi OBIČAJNO PRAVO.

  Ako PRAVNA OSOBA SUD BLA BLAA nastavi PREDMNIJEVATI da ima POSLA sa FIZIČKOM OSOBOM XYXYXY XYXYXYXYXY, a u stvarnosti pokušava POSLOVATI sa živim čovjekom, smatrat ću da mene – čovjeka, PRAVNA OSOBA SUD BLA BLAA dovodi u NEJEDNAK POLOŽAJ sa ostalim ljudskim bićima koji udišu isti zrak na ovoj zemlji.
  Nadalje ako PRAVNA OSOBA SUD BLA BLAA pokušava teretiti moju FIZIČKU OSOBU XYXYXY XYXYXYXYXY za nešto što leži u domeni odgovornosti ljudskog bića – tj. čovjeka, smatrati ću da dovodi moju FIZIČKU OSOBU XYXYXY XYXYXYXYXY u NEJEDNAK POLOŽAJ sa ostalim FIZIČKIM OSOBAMA koje uživaju ISTE EKONOMSKE/MATERIJALNE mogućnosti za POSLOVANJEM, a koje se nalaze ispod zajedničkog sunca.

  Podsjetiti ću PRAVNU OSOBU SUD BLA BLAA da je JEDNAKOST/NEJEDNAKOST regulirana VRHOVNIM PRAVILOM tvrtke/organizacije – tzv. VRHOVNIM ZAKONOM PRAVNE OSOBE REPUBLIKA HRVATSKA odnosno poznatijim pod NAZIVOM USTAV i da ozbiljne posljedice mogu proizaći iz kršenja te ODREDBE o JEDNAKOSTI – NE SAMO za PRAVNE OSOBE nego i za FIZIČKE OSOBE.

  Budući da PRAVNA OSOBA SUD BLA BLAA se nalazi u UGOVORNOM ODNOSU sa FIZIČKOM OSOBOM XXX XXXXX, koja vrši ulogu SUCA, i koja temeljem tog UGOVORNOG odnosa UŽIVA određene EKONOMSKE BENEFICIJE odnosno MATERIJALNU KORIST, smatrati ću FIZIČKU OSOBU XXX XXXXX također ODGOVORNOM – ne samo za DJELA koja se VRŠE u IME PRAVNE OSOBE SUD BLA BLAA nego i za PROPUSTE!!!

  Ukoliko zaključim u bilo kojem TRENUTKU da se dovodi, makar i implicitno, mene – čovjeka ili moju FIZIČKU OSOBU XYXYXY XYXYXYXYXY u NEJEDNAK POLOŽAJ, tada ću ISKORISTITI svoju FIZIČKU OSOBU XYXYXY XYXYXYXYXY za potraživanje MATERIJALNE KOMPENZACIJE ne SAMO od PRAVNE OSOBE SUD BLA BLAA nego i od FIZIČKE OSOBE XXX XXXXX koja obnaša POSAO SUCA.

  PRAVNA OSOBA SUD BLA BLAA ima ROK od 30 dana da pošalje svoj ODGOVOR u kojem ARGUMENTIRANO navodi SLUČAJ koji pokušava POKRENUTI PROTIV ljudskog bića, a zatim će to ljudsko biće tj. ja – razmotriti da li da se stavim pod privremenu nadležnost PRAVNE OSOBE SUD BLA BLAA, ukoliko napravim procjenu da moje dostojanstvo ljudskog bića NEĆE biti POVRIJEĐENO!

  ZADNJA NAPOMENA!
  PRAVNA OSOBA SUD BLA BLAA ima OBVEZU OBAVIJESTITI, ne samo OSTALE STRANKE u ovom PROCESU, nego i SVE OSTALE MOGUĆE PRAVNE OSOBE koje se NALAZE u HIJERARHIJI kojeg je dio i PRAVNA OSOBA SUD BLA BLAA o detaljima ovoga SLUČAJA.
  Hoće li to PRAVNA OSOBA SUD BLA BLAA i učiniti mene – čovjeka to i NE zanima jer je to ODGOVORNOST PRAVNE OSOBE SUD BLA BLAA, a ako PROPUSTI to napraviti tada će to BITI NEMAR koji neće biti samo na ŠTETU PRAVNE OSOBE SUD BLA BLAA nego koji može NAUDITI i ljudskom biću – čovjeku tj. meni.
  U slučaju takvog PROPUSTA u kojem meni – čovjeku može naknadno proizaći ŠTETA, ja ću iskoristiti svoju FIZIČKU OSOBU XYXYXY XYXYXYXYXY koja će potražiti NAKNADU ŠTETE, NE samo od PRAVNE OSOBE SUD BLA BLAA nego i od FIZIČKE OSOBE XXX XXXXX koja odrađuje POSAO SUCA u IME PRAVNE OSOBE SUD BLA BLAA.

  potpis ljudskog bića – čovjeka, tj. mene
  (otisak prsta)
  @
  ———————————————————–

  Pazite ovo je ono što bih ja danas rekao da hoću danas imati posla sa nečim takvim.

  Ja mislim da se treba u potpunosti riješiti imena/prezimena (bolje rečeno distancirati se koliko je god moguće…i dat doznanja svima) …njih ionako nije brige jer je to vlak odnosno kompozicija koja vozi isključivo po istom setu tračnica cijelo vrijeme i taj vlak uvijek GAZI po tračnicama.

  TRAČNICA je Tračnica/tračnica….i ona SLUŽI SVRSI da vlak može voziti po njoj.
  Isto tako i fizička osoba/FIZIČKA OSOBA/Fizička Osoba ima svoju svrhu…mislim da se možete truditi pisati taj naziv/Naziv/NAZIV te osobe kako god hoćete….ali mislim da je ona i dalje to – osoba/Osoba/OSOBA.

  Mislim da bi za čovjeka bilo mudro da se distancira od OSOBE….jer nije zdravo bit na TRAČNICAMA kad Vlak nailazi.

  Ako netko ima mišljenje,prijedlog ili nekakvu manu da je pronašao …nek javi.
  Možda se ovo što bih rekao danas i promijeni do kraja ovog dana na temelju nekog konstruktivnog komentara…i to je sve u redu…ovaj svemir je živo tkivo kojeg svakog trenutka raste i ljudskog bića tj. sebe ne smatram izdvojenim/iznimkom od ovog svemira.

  Srdačan pozdrav!
  :DDD

  • Valter
   Odgovori

   Prema mojem shvaćanju stvarnosti, ovo pismo vas neizbježno stavlja pod njihovu nadležnost. Zapravo – to ste im sami rakli:

   ”Također upravitelj sam TVRTKE/ORGANIZACIJE/FIZIČKE OSOBE XYXYXY XYXYXYXYXY koja služi za trgovinu (trgovina i je jedina ISTINSKA SVRHA bilo FIZIČKE OSOBE bilo PRAVNE OSOBE).”

   To nije istina. Niste vi kreirali tu TVRTKU/ORGANIZACIJU/FIZIČKU OSOBU. Papiri kojima je ona kreirana nose nečiji tuđi pečat. Dakle – takva bi vaša izjava značila da ste lopov, da ste ukrali nešto što nije vaše, tu OSOBU – i eto vam opet njihove čizme na vama. Tom rečenicom, barem ja tako smatram, dali ste im nadležnost nad vama.

   Zatim, iznijeli ste tvrdnje za koje biste, da vas upitaju – morali dati dokaze – u istoj toj rečenici:

   ”Objasnite mi kako to mislite da je trgovina jedina istinska svrha osobe? Koje dokaze imate za to?” Da sam sudac, ja bih vas to pitao. I kada ih ne biste mogli podastrijeti ili bi bili manjkavi ili biste samo mogli iznijeti svoje mišljenje, zaključio bih da nemate pojma što pričate i nastavio dalje prema svom nahođenju.

   To je klasičan primjer zablude (opet prema mom razumijevanju stvarnosti – ne mora biti da sam u pravu) u koju vjeruju oni koji se nazivaju Free Man On The Land – da je OSOBA tu da oni njom upravljaju – ali nije tako. Osoba je tu da njome upravlja onaj koji ju je stvorio.

   • ljudsko_biće
    Odgovori

    Zato sam i stavio upravitelj…mada nisam eksplicitno naveo da sam ja stvoritelj baš te FIZIČKE OSOBE.
    Tu sam u nedostatku bolje riječi jednostavno upotrijebio tu.
    Neznam trenutno koju bolju riječ iskoristiti? – možda korisnik? korisnik koji koristi tvrtku koja mu je nametnuta od rođenja.

    Mada sam implicirao da ja kao čovjek mogu bit kreator osobe(tvrtke/organizacije)…sad kad malo bolje promislim…to zbilja radi REPUBLIKA HRVATSKA.

    Bolje da sam ovdje pogriješio nego negdje drugdje.
    :P

    Evo da nije bilo ove stranice ne bi nikad počeo gledati kako izražavam svoje postojanje – postojanje čovjeka/ljudskog bića bilo usmeno bilo pismeno.

    • Valter
     Odgovori

     Nikakvu riječ ne možete iskoristiti, jer koju god da koristite stavit će vas pod njihovu nadležnost. Upravitelj, korisnik, stvoritelj, svejedno – NIJE VAŠA da sa njom išta radite.

     Korištenje osobe je nekromancija. Ćiribu ćiriba.

   • ljudsko_biće
    Odgovori

    Što se tiče tvrdnje da je trgovina jedina istinska svrha osobe?
    Pa zar nije bilo tako u samom početku kad su kraljevi dodjeljivali zemlju?
    Kome, kako možda i nije toliko bitno koliko je pitanje ZAŠTO? – mislim da je tu odgovor jednostavan – da bi zaradili.

    A možda sam i tu sebe oslijepio sa tom tvrdnjom…
    ali eto možda je bolje da se ovdje izrazi bilo kakva manjkavost
    u shvaćanju ovog labirinta.

    • Valter
     Odgovori

     Ne znam kako je bilo na samom početku, nisam bio tamo pa ne mogu posvjedočiti o tome. Kraljevi dodirivali zemlju? Koji kraljevi? Tko ih je učinio kraljevima? Ne znam, nisam bio tamo u to doba pa neću pretpostavljati – ali znam da mi ovi današnji ”kraljevi” baš ništa ne znače. Nisu moji.

     • ljudsko_biće

      Da ali zato ti đavli imaju svoju POVIJEST u kojoj su dokumentirali svoju verziju onoga šta su napravili.

      Ili ako se idemo pozivati na njihovu dokumentiranu prošlost – opet padamo pod njihovu nadležnost?

     • Valter

      Njihova dokumentacija je njihova i ako bismo se pozivali na nešto njihovo, znači da bismo priznali da su nam oni vlasnici. Da, opet bismo dali nadležnost tim pristupom. Duhovnu, materijalnu, svakakvu.

     • ljudsko_biće

      Mislim da onda jedino šta preostaje je svakodnevna potraga za novim znanjem, svakodnevna evolucija…
      da bi se svjesno povezali sa svojim duhom…i onda svjesno ugasili tijelo na nekoliko dana…
      jer tada će jedino
      SUSTAV potvrditi da je osoba MRTVA, a biće slobodno.

      Mislim da je to jedina perspektiva onda.

  • Damir
   Odgovori

   Evo jedan isječak iz EPIZODE 8, koji će , vjerujem doprinjeti “ljudskom biću” kako nebi bilo dobro da nastupi onako kako je napisao u početnom komentaru.

   U stvari rodni list je upozorenje. Rodni list je stvaranje fiktivnog pravnog lica koja ne pripada tebi nego pripada njima. Ako misliš da rodni list pripada tebi pokušaj otići u matični ured i zatraži ga, vidjet ćes da ne postoji način na svijetu da ga dobiješ. Oni ti mogu dati izvod iz….itd ali ne i potvrdu rođenja. Rodni list pripada njima jer pravna osoba koja je izmišljena i opisana u rodnom listu ne pripada tebi, pripada njima. Kao da kažu da: oprez! – od ovog trenutka postoje dva bića: Italo Cillo (pretvarajmo se na tren da se
   zoveš kao ja Italo Cillo). Sjećaš se prethodnog primjera o dvije kuće? Postoje dvije kuće – stvarna kuća od cigle i cementa i kuća koja je zapravo izmišljena a koja je u stvarnosti zaklada tamo gdje postoji administrator, izvršioc i korisnik. OK? Kao što vidiš stižem na točku, nisam lupetao sa svim onim što sam dosad objašnjavao. Od tog trenutka postoje dva različita i odvojena bića: postoji Italo Cillo ljudsko biće sa tijelom od krvi i mesa i Italo Cillo, osoba ( persona ) kako sama riječ kaže persona izvedena iz latinskog: ” per sona = kroz zvukove ” koja je maska i koja se izražavala kroz zvukove u kazališnim predstavama i komedijama. I to je maska, izmišljeni posrednik, nije ljudsko biće. Dakle od samog tvog rođenja postoji fizičko ljudsko biće što si ti i postoji ”persona” to jest pravno lice što nisi ti nego je jedna pravna izmišljotina, jedan TRUST, jedna zaklada koja se odnosi na tvoje postojanje u životu. Ovaj TRUST – pazi slučaja – je stvoren na osnovi pomorskog prava ili Admiralitetskog zakona koji nadilazi zakone pojedinih nacija i koji je tajni sudski sustav moćnih o kojem smo u govorili u jednoj prethodnoj epizodi. Ma ko je izvršioc ove zaklade koja je učinjena na osnovu tvojeg postojanja u životu i trenutku tvog rođenja? Izvršioc je uvijek organ države. Tko je korisnik – pozor – ovog rodnog lista to jest ove zaklade? To je društvo privatnog prava nazvana Talijanska republika, tvrtka. Korisnik čega? To je najvažniji aspekt. Lako je reći čega je korisnik talijanska država. Korisnica je jedne obveznice, odnosno, titule koja se izdaje u trenutku tvog rođenja i koja se trenutno procjenjuje se na oko 2 milijuna. U praksi, država stvara u trenutku tvog rođenja 2 milijuna (u obveznicima ili titulama), a nusproizvod ove obveznice, tog novca, je zapravo tvoje postojanje u životu, to jest tvoj rodni list, to jest tvoj budući rad. Činjenica da se od tog trenutka smatra da ćeš raditi i djeluje kao kolateral – evo kako su te porobili – i tvoj rad služi kao nusproizvod za tih 2 milijuna. Tvoja obveznica – koja naravno nije tvoja – biva položena kao garancija u SEC i postaje dio bogatstva te privatne tvrke koju lažno zovemo Talijanska Republika. Sada, ovo je prilično šokantno? Pa nadam se da jest. Međutim – ponavljam ti – ne vjeruj u to jer sam ti
   ja to rekao. Molim te da ne vjeruješ u ništa samo zato što sam ti ja rekao. Molim te učini tvoja vlastita istraživanja jer najbolje tek stiže. Do sada sam ti rekao ko je izvršitelj te zaklade, rekao sam ti tko je korisnik te zaklade ali još nisam rekao tko je treća uloga jer da bi se oživotvorila ova pravna fikcija mora postojati i jedan administrator, odnosno onaj koji po ugovoru (ugovor je zaklada) preuzima obavezu na sebe da se brine o imovini koja je predmet zaklade. Imovina se odnosi na tvoje
   postojanje u zivotu. A tko je to tko se nudi kao administrator i koji na sebe preuzima odgovornost da se brine o toj imovini? Svaki put kad te neki autoritet, bilo koji autoritet od saobraćajca do suca Ustavnog suda upita: ”Jeste li Vi Pinco Pallino?“ i ti odgovoriš: ”Da” u tom trenutku sam si naimenovao sebe kao administratora te zaklade. Pao si u zamku koju su ti postavili od trenutka tvog rođenja. I to jer su oni, u fikciji, htjeli da vjeruješ, i nisu htjeli da ti oduvijek u to vjeruješ, da si ti administrator te zaklade. Ljudsko biće to jest ti, Pinco Pallino se piše sa velikim inicijalima a ostalo sa malim slovima, pravno lice, izmišljeno, se opet piše sve sa velikim slovima. Pogledaj u džep, otvori torbicu, pogledaj u novčanik, otvori ladicu u kojoj čuvaš putovnicu i otvori sve tvoje dokumente…….putovnicu, osobnu kartu, vozačku dozvolu, porezni broj, zdravstvenu knjižicu, nećeš naći ni jedan dokumenat u kojem nije sve napisano sa velikim slovima. Idi do banke i zamoli službenika: ”Možete li napisati moje ime
   gde su samo inicijali napisani velikim slovima a sve ostalo malim slovima?“ On bi i čak mogao biti toliko glup da to pokuša, i kad ne uspije to uraditi odgovorio bi ti: ”Nemoguće, sistem nije u stanju da napiše vaše ime malim slovima”.
   To je zaklada za koju žele da se sam naimenuješ kao admistrator.

   • ljudsko_biće
    Odgovori

    A shvaćam razliku između Xyx Xyxyxy i XYX XYXYXY odnosno između čovjeka i persone.
    U tom tekstu od tog članka mi je suvišno ovo fizičko u “…fizičko ljudsko biće…” – ako je ljudsko biće onda je sigurno fizičko!? Lagano mi tu nos vuče na autogol kao što sam ja u izjavi prije sam postigao…jer fizički čovjek meni pomalo implicira fizička(dosta rastegnuto) osoba.

    Čovjeku Vladimiru Periću su potezom pera napravili VLADIMIR PERIĆ.
    Taj sustav je pervezan i grabi se na svako slovo koje mu daš i nije ga uopće brige.

    Mislim da ima tu još jedan dio za to “fizički”…još puno suptilniji koji može promaći.
    Činjenica je da biće može mijenjati svoju razinu postojanja i svako biće to napravi “u ovom životu” barem dvaput – kad dolazi u ovu fizičku domenu i kad odlazi iz ove fizičke domene.
    Ja neznam, ali možda mogu “u ovom životu” transformirati razinu svog postojanja na nešto što nema neku “fizičku “težinu” “….npr. možda iz ljudskog bića koje živi u fizičkoj domeni mogu postati svjetlosno biće… i djelovati u puno širem spektru dimenzija koji nije limitiran fizičkim.

    Čisto jedna ovako digresija.

    Nego da nastavim…
    ja san i pretpostavia da će sustav probati pojesti čovjeka isto kao što su napravili Vladimiru.
    Zato san i rekao..ajde predstavit ću sebe kao ljudsko biće…koje tu igra neku ulogu upravitelja FIZIČKE OSOBE…ali ona će biti ograničena samo na tu pismenu komunikaciju.
    Ono što mi je bilo bitno, u tom nekom fiktivnom suočavanju sa sudom kojeg sam ja instancirao sebi u glavi jedno subotnje popodne jer mi je dosadila diskretna matematika, je da dam do znanja nečemu NEŽIVOM da pazi jer ima posla sa ljudskim bićem.
    Bitno mi je bilo da se ustanovi ljudsko biće / čovjek i da se upućuju argumenti čovjeku…FIZIČKA OSOBA je samo tu zbog SUDA da zna gdje dostaviti pismeno svoje argumente.

    Jedno drugo ljudsko biće je nastupilo pred sudom kao
    ” ja; čovjek; stvoren u biološkom tijelu muškog spola, rođenog imena Vladimir, obiteljskog imena Perić”.
    Potom od suda je došao poziv čovjeku sa malim izmjenjenim detaljem –
    porodično ime i rođeno ime tj. Vladimir Perić.
    I onda je čovjeku Vladimiru Periću došao “račun” za VLADIMIR PERIĆ.

    Ali opet na kraju razumijem što sam napravio u ovom svom primjeru, a to je da sam, kako izreka kaže; “tuđim k#%&em tukao po slami”.
    Čovjek Vladimir me upozorio…da pazim…jer ću ostat i bez jaja i bez cijelog tijela….
    a to je jedino što imam…sebe odnosno ljudsko biće.

    Moja pretpostavka da čovjek može j€b@t, a ne bit j€b@n je u potpunosti
    neistinita tvrdnja.

    toliko od mojeg uma u ovom trenutku

    • Dražen
     Odgovori

     Bog ljudsko biće, vidim da si se dosta zapetljao pa možda da probam pomoći.
     -sustav nije perverzan
     -sustav neće pojesti čovjeka jer ne postoji
     -uloga upravitelja fizičke osobe je opet osoba, a to ne želiš biti
     -neživom nemožeš ništa dati do znanja jer nije živo
     upetljao si se mnogo u riječi, zapravo tvoj um se upetljao, ako je to uopće i tvoj um, možda čak i nije.
     provjeri
     ozdrav!

     • ljudsko_biće

      Zbunjujuće je ulančavanje riječi bog i ljudsko biće…
      možda bi malo trebalo biti i zabrinjavajuće..s obzirom da možda implicira da jedno ljudsko biće smatra drugo ljudsko biće bogom.
      Ne identificiram se sa tom prvom linijom i ne prihvaćam to što mi pokušavaš servirati…
      …makar imao i najbolju moguću namjeru.

      Um kojim raspolažem je produkt upijanja svega na zemlji tokom 25 ciklusa oko sunca.
      Na nešto što je van mene samoga – ja ne mogu utjecati…
      ono što pokušavam promijeniti je unutar jedine domene koju mogu mijenjati a to je …samog sebe.

      Ljudsko biće jedino može pomoći samome sebi i toga sam svjestan…mislim da sve što je van čovjeka može njemu služiti isključivo kao povratna informacija…ili razumijevanja samog sebe ili nerazumijevanja samog sebe.

      Zato hvala ljudskom biću koje sebe zove Dražen.

      Ja se osjećam kao ljudsko biće odnosno čovjek…
      i ono čega se pokušavam riješiti je ponos.
      Mislim da je taj ponos usađen prilikom odabira(koji nije bio moj) rođenog imena i obiteljskog imena…a ono što je, mislim zapravo ime i prezime osobe…
      jer to su sve riječi – ćiribu ćiriba
      rekao bi jedan drugi čovjek.
      Ta slova nisu moja jer ih ja nisam odabrao….niti riječi koje se formiraju sa njima, niti određeni redoslijed riječi.
      Riječi koje izgovaram…ja sebe čaram i stavljam sebe pod nadležnost onoga tko je stvorio taj određeni redoslijed slova,riječi.

      Tako npr. čovjek Marko Marković dođe pred SUD (je svjestan san..zbilja ne postoji, ali zbog poistovjećivanja dovoljnog broja ljudi mislim da postoji privid postojanja) i identificira se kao čovjek…ali doda naziv, kojeg zapravo on nije niti stvorio niti odabrao,….znači doda Marko Marković – on tada vrši krivokletstvo lažnim predstavljanjem…ukrao je nešto što nije njegovo…jer on kao malo dijete nije mogao stvoriti tako nešto.I onda se taj čovjek Marko Marković iznenadi kako je postao osoba MARKO MARKOVIĆ.

      Ono što mislim da je naziv kojim neko zove svoje postojanje(a nije ga sam stvorio) odnosno svoje rođeno ime i obiteljsko ime….zapravo vragu odobravanje da ga podredi sebi kao neki entitet manje vrijednosti…i da ga stavi ispod sebe u hijerarhiji…i dopuštenje da radi s njim što god hoće.

      —————————
      U gospodaru prstenova ….sauron je dao svakom kralju prsten koji je bio izvor moć, prestiža i slave (kraljevi mogu bit analogija državi,institucijama,organizacijama – koje animiraju ljudi..baš kao i što te kraljeve animiraju ljudi).
      Najbitniji prsten (koji se uvijek nastoji vratiti SVOM GOSPODARU)
      je mogao imati bilo tko od ljudi, vilenjaka, patuljaka…samo je trebalo ispružiti ruku.

      Svakom od nas je dan taj prsten za kojeg smo se vezali kao djeca…i naučili smo da mogu proizaći pozitivne stvari iz korištenja tog prsten…kao npr. osjećaj prihvaćanja,odobravanja…kao osjećaj važnosti; “bravo Ivane…bravo Luka…bravo Ante “.
      Mislim da smo kao djeca postali komforni i ugodni u društvu nečeg stranog što nije naše odnosno tog prstena.

      Kada smo počeli odrastati onda su došla pravila, zahtjevi i podređivanje njima.
      “Ivane,..Luka,..Ante..morate ovo i ovo napraviti ako hoćete dobiti ovo”
      I onda su ljudi “Ivan,Luka,Ante” napravili izbor (nesvjestan)…počeli igrati uloge Ivana,Luke i Ante.
      Ali đava je onda doša i reka IVANE,LUKA i ANTE …dao sam vam to…hoću sad vaše duše koje su koristile ono što sam ja napravio.
      ——————–

      Svejedno je, mislim, kako tko piše…odnosno je li prsten, Prsten ili PRSTEN…kada pravi gospodar prstena dođe po svoj prsten…možda ne uzme samo svoj PRSTEN….nego i cijelu dušu koja se prodala za taj prsten.

      Mislim da možda treba koristiti što je manje riječi moguće…u kontaktu sa đavlon…jer sve što se kaže na sudu se može upotrijebiti protiv nas – samo ironije,,,
      taj sud je u nama…
      tako da mislim da svatko sam sebi presuđuje.

      toliko od uma kojim raspolažem u ovom trenutku

     • Damir

      Kako god bilo, čini mi se da je dečko sa svojih 25 godina napredan u razmišljanju i prosuđivanju ove tematike i da ga čeka zanimljiva budućnost. Puno njegovih vršnjaka, kad im spomeneš nešto vezano na teme koje se ovdje obrađuju , bez uvrede, bleje kao mali simpatični telići.

    • Damir
     Odgovori

     Epizoda 8 je članak kojeg možeš u cjelosti pročitati na : http://zvono-istine.org/wp-content/uploads/2013/06/Epizoda-8.pdf pa ćeš tako primjetit kako je to prijevod s talijanskog i da “fizička osoba” u KONTEKSTU priće, ne označuje OSOBU kao fikciju. Kopirani isječak , podastro sam ti kao pomoćni materijal da lakše shvatiš u čemu je kvaka. To sigurno nije tako jednostavno, i sam se nakon duže vremena usavršavanja u ovoj tematici , više put zaj…. Možemo mi govoriti da smo slobodni, ali to treba u praksi i obraniti, paziti da se ne uhvatiš u zamke sustava koje su postavljene na svakom koraku. U najboljoj namjeri, budi pozdravljen.

 • oli
  Odgovori

  Valter meni je drago ako sam vam svojim pitanjem na bilo koji način pomogao i proširio svijest. I hvala vama na ovim i svim ostalim neprocjenjivo vrijednim informacijama.
  Dosta mi je poznat koncept osobe, čitao sam članke u kojima pišete o osobi. Ali nikad dosta dubljeg shvaćanja iluzije. Znači na sudskom pozivu pozivaju čovjeka porodičnim i rođenim imenom a onda na sudu traže da se identificira, poistovjeti osobom koja ima prezime. Isto da pa čovjeka pozovu u pekaru i pitaju ga dali je pekar, on kaže da. I onda mora peči kruh, ako ne kazne ga! sam je rekao da je pekar a uloga pekara je da peče kruh.
  A ima jedan problem Čovjek se slučajno zove Pekar :))

 • oli
  Odgovori

  Sam shvatio?

  • Valter
   Odgovori

   čini mi se da – da. Što znači da je ovaj članak ispunio svoju svrhu, jer je barem jednom čovjeku pomogao. Hvala!

 • Solarian
  Odgovori

  Kada ulazimo u interakciju sa bilo kojim birokratskim aparatom, a posebno sudovima, dolazimo u dodir s okultnim (tajnim, skrivenim) znanjem kojeg su elitaški okultisti dobili od za sad nepotvrđenih entiteta (pretpostavlja se od arkona kako ih gnostici nazivaju) i dalje ga razvijali, prilagođavali i razrađivali kroz razne situacije na raznim mjestima na planeti Zemlji kroz tisuće godina.
  Tako kad mi kao početnici u ovim okultnim igrama počnemo prisilno sudjelovati, moramo jako paziti na svaku napisanu i izgovorenu riječ, tj., kako ćemo je napisati ili izgovoriti i u kojem kontekstu, čak su i sama slova koja upotrebljavamo u tim riječima od velikog su značenja i na to moramo paziti, jer to su možda nekom nebitni detalji, ali stara izreka kaže vrag se krije u detaljima, a mi baš imamo posla sa tom sotonskom svijesti kako je naveo Valter u gore napisanom članku.
  E sad kad smo već kod detalja postavljaju se neka pitanja:

  Zašto oni na tim suckim pozivima pišu: “porodično i rođeno ime” ispod crte, a na crtu iznad toga napišu prvo naše rođeno ime (to je prvo ime kojeg su nam u većini slučajeva biološki roditelji dodjelili i u većini slučajeva nas ljudi dozivaju tim imenom) pa tek onda rođeno obiteljsko ime, ili samo obiteljsko ime (to je drugo ime koje u većini slučajeva slijedi nakon prvog imena ili što bi bilo za osobu prezime radi lakšeg razumijevanja) zašto to tako pišu i čemu služi to križanje i ta izokrenutost?

  Koja je razlika između porodičnog i obiteljskog imena?

  Koja je razlika između porodičnog i rođenog imena, zar porod i rođenje nije isti čin?

  Zašto kraj riječi “Tužitelj” pišu naziv pravnog entiteta svim ili samo nekim prvim velikim početnim, a dalje sve svim malim slovima, a ne kako bi trebali pisati sve svim velikim štampanim slovima (VERZALOM), da li je pravni entitet u ulozi tužitelja živi čovjek ili mrtva fikcija?

  Zašto kraj riječi “Tuženik” pišu naziv fizičkog entiteta svim prvim velikim početnim, a dalje sve malim slovima, koga oni smatraju tuženikom, osobu ili živog čovjeka?

  Prema ovim pitanjima dolazim do zaključka da se ovdje ne radi o kazalištu (jer u kazalištu se točno zna koja predstava igra, tko igra u predstavi i koju ulogu predstavlja i što koja uloga govori) već o kaoslištu, jer se ne zna ništa određeno, sve je ovako i onako i otamo – tamo, biće da je to namjerno tako postavljeno da bi običnog neupućenog čovjeka što lakše smantali i uzeli mu ono što njima i sotonskoj svijesti koja ih pokreće najviše treba, našu duševnu energiju ili komad duše kako je slično naveo Valter u gore napisanom članku.

  Citat iz gore napisanog članka: “jer sudac NEMA NADLEŽNOST NAD ŽIVIM ČOVJEKOM već samo nad OSOBOM – i zato mu se MORA REĆI, i ne samo reći, već i uložiti pismeno u spis ili arhivu suda da ima posla s čovjekom a ne OSOBOM”

  Čovjek kao čovjek u ulozi suca nema nadležnost nad živim čovjekom a niti nad osobom, jer živi čovjek ne percipira iluziju već stvarnost, ali zato izmišljena uloga suca ima nadležnost nad osobom jer su obe iluzija, jedino što živi čovjek (pod pretpostavkom da je živ i da je čovjek) može napraviti je, animirati iluzornu ulogu suca da bi se stekao dojam da je iluzija stvarnost.
  Da treba se reći, ali sa što manje riječi bez puno objašnjavanja, da sve ono što ih zanima mogu saznati is naše objave i izjave uložene u sudski spis i arhivu suda, jer kako si rekao tu na tom “kazivanju” nas čekaju i vrebaju da nam se omakne da priznamo da predstavljamo osobu, igramo ulogu osobe, ili mislimo da smo osoba.

  Još jedan citat iz gore napisanog članka: “Njima je potreban naš pristanak da bi bilo što mogli nama utjerati, uključivo i svoju nadležnost. U njihovoj okultnoj profesiji ništa ne funkcionira bez pristanka. Oni koji igraju uloge sudaca a ne kuže da se bave okultnim, možda će silom utjerati svoju volju bez nečijeg pristanka – ali Stvoritelj će im to vratiti prije ili kasnije kao bumerang. Zato je moguće da su suci suzdržani u donošenju bilo kakvih odluka u vezi onoga od kojeg nisu uspjeli iskamčiti kakav-takav pristanak ili barem potpis na neki njihov papir. Ma niti sam đavao ti ne može uzeti dušu bez tvog pristanka – moraš mu je prodati svojom voljom inače se đavao može, da prostiš, jebat. I eto nas sad na smicalici koja se krije u predstavljanju pred sudom – ((siguran sam da suci viših instanci sudova sve o tome znaju, dok suci koji sude na nižim sudovima vjerojatno o tome ne znaju baš ništa.)) Oni jako dobro poznaju – kao i brojni odvjetnici koji su uhvaćeni u zamku ispiranja mozga – samo propisanu sudsku proceduru i nje se uglavnom i drže – jer je riječ o rutini, ŠPRANCI, i na dnevnoj bazi obavljaju tu rutinu nekoliko puta, pa se kroz godine obavljanja te službe naviknu ići UVIJEK JEDNIM TE ISTIM PUTEM.”

  Ovo u dvostrukim zagradama se može provjeriti ako uspijemo pronaći podatke, određeni članovi sudbenog aparata koji dobro poznaju okultne tehnike su većinom članovi nekih od dobrotvornih društava iza kojih se kriju tajna društva koja koriste okultna znanja.

 • Davor
  Odgovori

  super opažanja, na dobrom smo tragu. Potrebna im je naša suglasnost da se identificiramo na način koji njima daje autoritet. Mnogi nisu svijesti razlike u identifikaciji i važnosti obrazlaganja tko ja jesam. Identifikacija je pravni pojam. Zanimljiva mi je ideja u kojoj čovjek moze smatrati da je upravitelj osobe, no svijestan da je država stvorila tu osobu i ona je posjeduje. Razmišljam jel doista jedino rješenje kompletno se odreci osobe, zar ne postoji nikoji drugi način upravljanja.. Primjer čovjek treba priključak na plin, osnova je identifikacija s ne obrazlaganje tko sam to ja. Mogu samo birati želim li plin pa cu se identificirati, ili neću imati plin. Na taj način ne razumijem kako bi čovjek riješio ovaj problem.

 • Solarian
  Odgovori

  Evo još jedan citat iz gore napisanog članka: “Zato oni pitaju jesi li ti OSOBA – makar misliš da te pitaju nešto drugo. Čitaš li im misli pa zato znaš točno što su te pitali? Zato i traže osobnu kartu kako bi imali dokaz da je OSOBA bila u sudnici – i da ju je sa sobom donio čovjek – pa će pretpostaviti da taj čovjek odgovara za tu OSOBU jer on ju je donio u sudnicu. I eto mu nadležnosti, ćiribu-ćiriba!”

  Objasni mi s čime se identificiraš na samom ulazu zgrade suda kad te naoružani čovjek traži osobnu iskaznicu pošto si sutkinji rekao da nemaš kod sebe istu, da li nosiš sa sobom ikakav osobni dokument kada ulaziš u zgradu suda?

  • Valter
   Odgovori

   Problem identifikacije u zgradu suda je zapetljan. Svaki puta je drugačije, ovisno o tome na koga naletiš na ulazu u sud. Ja sam se jednom identificirao bez ikakvih dokumenata, usmeno, rekavši kad su me zatražili osobnu: ”pa ovdje u sudu imaju sve moje identifikacijske isprave s mojim biometrijskim podacima, ja vam mogu reći što trebate.” – i pokazao sam mu svoj primjerak objave lijepo pečatiran mojim pečatom, i čovjek je upisao moje rođeno ime i obiteljsko ime, i adresu. Naravno – sve sam snimao da imam dokaz da sam se tako identificirao.

   Nekoliko puta sam dao osobnu jer nisu me htjeli pustiti drugačije, ali sam im rekao, ”Izvolite, pod prisilom.” što naravno imam snimljeno. Dakle – bezvrijedno im je čak i što sam se tako identificirao.

   Također, policiji sam prije uhićenja također rekao da im je dajem samo zato što su izvršili pritisak – dakle opet pod prisilom.

   Tu je moguće imati 50 različitih problema kako izbjeći identifikaciju osobnom kartom ili nekim drugim dokumentom od države – ali bitno je reći ”pod prisilom” i za to što ste rekli imati dokaz ako im dajete dokumente.

   Dakle – idealno bi bilo identificirati se OBJAVOM O NEPOSTOJANJU OSOBE, ako je ikako moguće.

   • Solarian
    Odgovori

    Posjedujem službenu radnu iskaznicu poduzeća u kojem radim, ima na njoj i moja fotografija čute sa ramenima, rođeno ime i rođeno obiteljsko ime je pisano u obliku sva prva početna slova velika i dalje sve mala ili ti (Abcdef Ghijklmn) ali je na njoj navedeno da ide uz osobnu iskaznicu. Napraviti ću uskoro eksperiment, (pošto moram ući u zgradu suda dovršiti neke poslove) te neću fizički ponijeti sa sobom nikakve osobne dokumente u zgradu suda, osim putovnice i te iskaznice koju ne smatram osobnim dokumentom, jer nisam na njemu naveden kao osoba već čovjek, podturit ću je naoružanom čovjeku po sistemu “app” (ako prođe, prođe), a putovnica će biti u pričuvi u slučaju da bude “bnp” (baja neće proći), pošto ne posjedujem još valjano urudžbiranu “Objavu”.
    Ako ću morati pokazivati putovnicu biti će to obavezno uz izgovaranje riječi: ”izvolite, pod prisilom” uz snimanje cijelog događaja.

    Samo mi reci kada snimaš takve specifične događaje (ulazak u zgradu suda + identificiranje kod naoružanog čovjeka i dalje ulazak i boravak u prostoriji sudnice), da li snimaš s mobitelom s uključenim video/audio snimanjem (znači mobitel u ruci i upozoriš prisutne da snimaš) ili inkognito držiš mobitel u džepu s uključenim samo audio snimanjem i ne upozoriš nikog prije tog da će biti snimljen?

    Došla mi je ideja da možda ne bi bilo loše uz svoje biometrijske podatke na “Objavi” prikeljiti i svoju fotografiju kao što je u putovnici, vozačkoj itd, ili na temelju “Objave” izraditi si entifikacijski dokument čovjeka koji ide uz “Objavu” da bi lakše obavljali takve i slične buduće entifikacije.

 • gordan
  Odgovori

  osvrt na zadnji dio članka…uz ovo se može fućkati…tnx Valtere

  http://www.youtube.com/watch?v=YP_hsXJcbVw

  …a može i ovako

  http://www.youtube.com/watch?v=6Jh_uDqXy2s

  …pozdrav i oliju…bez njega možda ne bi bilo ovog članka

  http://www.youtube.com/watch?v=dqUdI4AIDF0

 • zenfjaka
  Odgovori

  Želim vam ispričati (ionako, baš Vas briga za moje priče koje ionako nisu moje) priču, za laku noć. Znam da je niste tražili a i koga briga jeste li Tragač ili niste:). Priča će biti u fragmetima, uglavnom izvađena iz konteksta cijele knjige (po meni/nama bitniji dijelovi “Čudnovati život Ivana Osokina”. :)

  Ivan Osokin
  / citati /

  „Pitate sta da učinite? Slušajte me pažljivo. Ono što ću vam sada reći, čovjeku se kaže samo jednom u životu, a i to samo rijetkima. Ukoliko nekome to ne pođe za rukom, onda je to njegova lična greška; to se neće ponoviti. Dolazite ovamo, žalite se i molite za čudo. I, ako mogu, činim ono što me molite, zato što ozbiljno želim da vam pomognem. Ali iz toga ne proizlazi ništa. Pokušajte sada da shvatite zašto iz toga ne proizlazi ništa i zašto sam nemoćan da vam pomognem. Razumijte, ja mogu samo da ispunim vaše želje, samo ono što me zamolite. Ne mogu ništa da vam dam svojom voljom. Takav je zakon. Čak i ovo što vam sada govorim, mogu da vam kažem samo što ste me pitali da učinite. Da niste pitali, ne bih pričao.“

  ***

  „Da li vrijedi živjeti za to?“

  „To je vaša stvar. Morate sami da odlučite. Ali imajte na umu da ćete ponoviti iste stvari, ako se vratite slijepi, kao što ste sada, a ponavljanje svih prethodnih događaja je neizbježno. Nećete pobjeći točku; sve će se odvijati kao i ranije. Pitate me što da učinite. Ja odgovaram: živite. To vaša jedina nada.

  Ako pažljivo razmislite, u mojim riječima ćete otkriti sve što vam je potrebno. Ali, ako još uvijek želite da se vratite i počnete ispočetka, vratiću vas sve do dana vašeg rođenja, ako želite. Međutim, skrećem vam pažnju na to, da ćete doći ovamo, ako budete bili u mogućnosti. Dakle, odlučite se.“

  ***

  A, život se zatvarao oko njega, sve dok se, na kraju, nije našao u tunelu bez izlaza. Ali, pretpostavimo, da zaista postoji izlaz. Zašto čarobnjak insistira da treba da živi? I kakvog smisla ima vratiti se, kad se neminovno mora dospjeti do iste tačke, ili čak još i gore ? Na šta čarobnjak misli?Šta bi moglo biti još i gore?

  ***

  „Ali zašto mi to niste ranije rekli? „

  „Zato što nikada niste pitali. Primili ste to kao činjenicu i došli kod mene sa već oformljenim mišljenjem. Protiv čvrstih uvjerenja, ja ne mogu ništa da učinim.“

  ***

  “Nikada nisam rekao da se ništa ne može promijeniti. Rekao sam da vi ništa ne možete da promijenite, I da se ništa, samo od sebe neće promijeniti. Već sam vam rekao da prvo morate da promijenite sebe, da bi ste promijenili nešto drugo. A to je mnogo teže nego što mislite. Zahtjeva, tokom dužeg vremenskog perioda, nepokolebljive napore I mnogo znanja. Vi niste sposobni za takav napor. I čak ne znate ni kako da počnete. Nitko, sam, nije sposoban za to. Ljudi stalno ponavljaju iste greške. Prvo, uopće ne znaju da se vrte u krug; a kada čuju nešto o tome, odbijaju da u to povjeruju. Kad kasnije počnu tu istinu da vide, I kada je prihvate, misle da više od toga nije potrebno; potpuno su uvjereni u to da sada znaju sve što im je potrebno, I da sve mogu da promjene. Odmah sreću šarlatane koji im potvrđuju da je sve sasvim jednostavno I prosto. To je najveća obmana. Na taj način ljudi gube mogućnosti, do kojih su došli uz veliku patnju I, ponekad, čak, ogromnim naporima.”

  “Morate da mislite na to da se mnogo toga može znati, a ipak biti nesposoban promijeniti bilo što, jer da bi se promijenilo nešto, potrebno je drugačije znanje, kao I nešto što ne posjedujete.”

  “Što je to što nemamo?“

  „Ovo pitanje je vrlo karakteristično za vas. Kao i svako drugi, mislite da sve možete da znate, dok u stvarnosti, ništa ne možete znati ni razumjeti. Kako da vam kažem o čemu je riječ, kada to, za vas i ne postoji.“

  ***

  „Morate da shvatite“, reče čarobnjak, „da sami ništa ne možete da promijenite i da morate da potražite pomoć. A to mora biti vrlo duboka spoznaja, jer nije dovoljno danas shvatiti, a sutra zaboraviti. Mora se živjeti sa tom spoznajom.“

  „Ali što to znači, „živjeti sa tom spoznajom“? I ko može da mi pomogne?“

  „Ja mogu da vam pomognem“, reče čarobnjak, „a živjeti sa tom spoznajom znači zauzvrat, žrtvovati nešto veliko, ne samo jednom, već više puta, sve dok ne dobijete ono što želite.“

  ***

  „Ovo što ću vam sada reći, djelovat će vam strano“, reče čarobnjak, „pošto nikada niste, na pravi način razmišljali o tim stvarima. Osim toga, samo razmišljanje neće pomoći. Ovdje je, opet potrebno znanje. A da bi se znalo, mora da se uči; a da bi se učilo, moraju se prinositi žrtve. Baš to ne shvaćate, a sve dok to ne budete razumjeli, ništa se ne može učiniti. Da sam htio da vam dam sve što ste mogli da poželite, bez ikakve žrtve sa vaše strane, to ne bih mogao da učinim.

  Jednom čovjeku može biti dano samo ono što može da primjeni; a može da primjeni samo ono za što je nešto žrtvovao. To je zakon ljudske prirode. Dakle, ako neki čovjek želi pomoć da bi stekao značajno znanje ili nove moći, mora da žrtvuje druge stvari, koje su mu u tom trenutku važne. Osim toga, može da dobije samo onoliko koliko je zauzvrat žrtvovao. U skladu sa njegovim stanjem postoje još dodatne teškoće. Ne može točno da zna što će dobiti, ali ako sazna beznadežnost svoje situacije, biće spreman da podnosi žrtve, čak i ako ne vidi mogućnosti. I biće zbog toga sretan, jer samo na taj način može da stekne mogućnost da dobije nešto novo i da se promjeni, jer ako ne žrtvuje ništa, onda će za njega sve ostati po starom ili će se čak pogoršati. „

  „Zar ne postoji drugi način?“

  „Da li mislite na načine kod kojih nisu potrebne žrtve? Ne, takvi načini ne postoje, a vi ne shvaćate svoje pitanje. Bez uzroka ne možete dobiti nikakve rezultate. Vašom žrtvom stvarate uzroke. Postoje različiti načini, ali oni se razlikuju samo u obliku, veličini i namjeni žrtve. U većini slučajeva se mora odjednom odustati od svega, bez ikakvog očekivanja.

  Postoji jedna derviška pjesma koja ide ovako:

  Preko četiri odricanja,

  Uspni se do savršenstva.

  Pusti bez žaljenja.

  Ne očekuj nagradu na nebu.

  Razumijete li što to znači? Većina ljudi može samo da sledi ovaj, ili neki sličan put. Međutim, ovdje, sada, vi ste u drugačijoj situaciji. Možete da razgovarate sa mnom. Možete da saznate od čega morate da odustanete i što, za uzvrat, možete da dobijete.“

  „Kako mogu da saznam što mogu da dobijem? I otkud mogu da znam što moram da žrtvujem?

  “Što biste dobili, možete da saznate, spoznavši što želite. Zbog nekih vrlo zamršenih razloga , koji su svi u vama, slučajno ste otkrili jednu vrlo veliku tajnu, o kojoj se uglavnom ne zna. To otkriće, samo za sebe, je beskorisno, zato što na ništa ne možete da ga primjenite. Ali činjenica da vam je ta tajna poznata, otvara vam određena vrata. Znate da se sve, iznova ponavlja. Bilo je još ljudi koji su otkrili isto, ali ništa sa tim nisu mogli da započnu. Kada bi ste mogli da promijenite nešto u sebi, bili biste u stanju da primijenite to znanje u svoju korist. Dakle vidite da vam je poznato što želite I što možete da dobijete.

  A sada da se vratimo pitanju, što I kako treba žrtvovati. Vi kažete da nemate ništa. To nije sasvim tako. Imate svoj život. Dakle možete da žrtvujete svoj život. To je vrlo niska cijena koju plaćate, s obzirom da ste, I ovako I onako, imali na umu da ga bacite. Umjesto toga, dajte svoj život meni, a ja ću vidjeti što se od vas može učiniti. Čak ću vam, još, olakšati stvar. Neću od vas tražiti čitav vaš život. Dvadeset, čak petnaest godina, biće dovoljno. Ali tokom tog vremena, pripadaćete bezuvjetno meni, pod tim podrazumijevam da učinite sve što vam kažem, bez izgovora I isprika. Ako vi ispunite svoj deo dogovora, I ja ću ispuniti svoj. Kad to vrijeme prođe, biti ćete sposobni da sami primenjujete svoje znanje. Imate sreće što baš sada možete da mi budete od koristi,ne odmah sigurno, ali ja mogu da sačekam, ako, uopće ima što da se čeka. Dakle, sada znate šta bi trebalo da žrtvujete.

  Ima još nešto što bi trebalo reći. Ljudi koji saznaju isto što i vi, imaju, za razliku od ostalih, koji ništa ne slute, određene prednosti i prepreke. Njihova prednost je to, da oni mogu , biti naučeni nečemu, što za druge ljude nije moguće; a njihova prepreka je to što je za njih, vrijeme vrlo ograničeno. Neki običan čovjek može da se vrti, i vrti u krug, i ništa se s njim ne događa, sve dok na kraju ne nestane.

  Još uvijek ima mnogo toga što ne znate u vezi sa tim; ali morate shvatiti da se tokom vremena promijenio čak i međusobni položaj zvijezda, a ljudi mnogo više zavise od zvijezda, nego što shvaćaju, iako ne onako kao što oni to misle, u slučaju da opće razmišljaju o tome. Tokom vremena ništa ne ostaje isto. Ali jedan čovjek koji je počeo da otkriva veliku tajnu, mora da je primjeni, inače se ona okreće protiv njega. Ta tajna daje sigurnost. Kada se ona percipira, mora se ići dalje, ili se propada. Kad se tajna otkrije, ili kada se o njoj čuje, preostaje svega još nekoliko života.

  Morate razumjeti da se iz ličnih razloga zanimam za takve ljude, kao što me i vi zanimate. Ali svoju pomoć mogu da ponudim samo u jednom specijalnom trenutku i samo jednom. Ako moja pomoć ne bude prihvaćena, dotični me možda, sljedeći put neće pronaći. Možda vam to zvuči čudno, ali zaista je tako da ponekad vidim ljude kako hodaju ulicom i rado bi došli kod mene, ali ne mogu da pronađu moju kuću. Zato sam vam malo prije rekao da ćete možda željeti da dođete do mene, ali nećete biti sposobni za to.“

  „Što se dešava sa ljudima koji ne mogu da pronađu vašu kuću?“

  „Ah, oni imaju i druge mogućnosti, ali morate da shvatite da je svaka nova mogućnost, uvijek teža nego prethodna; sve je manje i manje vremena. Ako ti ljudi ne dobiju, vrlo brzo, novo vodstvo i pomoć, njihov život počinje da tone, a posle nekog vremena više se i ne rađaju, i drugi ljudi ih zamjenjuju. Morate razumjeti da postaju beskorisni, katkad opasni, jer im je poznata velika tajna, pošto se sjećaju mnogih stvari; ali sve što znaju shvaćaju pogrešno. A ako svoje ranije mogućnosti nisu ranije iskoristili, onda one postaju, u svakom slučaju, vremenom, sve manje.

  Sada morate da razmislite o sebi. Možda vam petnaest godina djeluje kao dug vremenski period, zato što ste mladi. Kasnije ćete vidjeti da je to vrlo kratko vrijeme, pogotovo kada spoznate što, za uzvrat, možete da dobijete. Dakle, idite kući i razmislite. Kad budete preradili i smjestili na pravo mjesto sve što sam vam rekao, možete da dođete ovamo i da mi kažete što ste odlučili.

  Mogu da dodam samo još jednu stvar. Kao i svako drugi, mislite da postoje razni načini da se pristupi nečemu određenom. Morate da naučite da razumijete da uvijek postoji samo jedan načina da se nešto učini; nikada ne mogu postojati dva načina. Ali nećete lako stići dotle. Neko vrijeme ćete u sebi voditi žestoku unutrašnju borbu. Sve to mora biti uništeno. Tek tada ćete biti spremni za istinski rad. I shvatite još nešto: tek kada za mene budete korisni, bit ćete korisni i za samog sebe.

  Moram da vas upozorim da na putu postoje mnoge opasnosti za koje, ili još nikada niste čuli, ili ste čuli nešto pogrešno. Pre dugo vremena sam sreo jednog vrlo neprijatnog gospodina, koji se nekada prikazuje sa rogovima i kopitima. On nije toliko veliki, kao što neki ljudi zamišljaju, ali njegov glavni posao u životu sastoji se u tome da sprječava razvoj ljudi koji su otkrili veliku tajnu. A moj posao je da njega spriječim u tome. Dakle, morate shvatiti da će vam se suprotstaviti krajnje moćne sile, i da ćete uvijek biti sami, uvijek sami. Budite toga svjesni.“

  ———————
  Laka Vam noć:)

 • Ivan
  Odgovori

  Svaka čast, rješio si suca na puno suptilniji način nego ovaj lik

 • lba
  Odgovori

  Trebam jedan savjet od vas s iskustvom…
  Na ovim pozivima pise rođeno ime i obiteljsko ime
  Meni je dosao poziv na rociste i pozvana je osoba.
  Sve je napisano velikim slovima. Da li da donesem osobnu iskaznicu na rociste i nek s njom razgovaraju jer su pozvali osobu a ne mene. Jer Valter kaze moram se predstavit onako kako pise na pozivu jer se inace lazno predstavljam. Ja se ko osoba ne cu i ne zelim predstaviti jer sam ziv covjek. Ako imate nekakav savjet kako da postupim, bilo bi odlicno.

  • Valter
   Odgovori

   Ima li vremena za uložiti nešto u pisanoj formi? Kad je termin?

 • Marko
  Odgovori

  Valtere postovanje, jedno dobro namjerno pitanje. Sto kada sustav od vas zatrazi da kao osoba potpisite nesto za vasu djecu, zenu ili nekoga iz obitelji kako bi dobili uslugu od tog istog sustava.(upis u skolu, hipotetski cijepljenje tko ga naravno zeli, odluku o lijecenju,etc) Kako reagirati ako je to uvjet da se nesto obavi.(hipotetski)

  • Valter
   Odgovori

   Ne znam. Trudim se ne trošiti energiju na pronalaženje hipotetskih odgovora na situacije koje se možda nikad neće dogoditi. Imam dovoljno situacija u sada i ovdje ili u bliskoj budućnosti koje zahtijevaju energiju pa se koncentriram na njih.

 • lba
  Odgovori

  Ima oko tjedan i pol…

 • zenfjaka
  Odgovori

  Hvala i Tebi,,zaista…..bez kurtoaznih izljeva..tu smo da učimo jedni od drugih i dijelimo informacije…drago mi je da nemaš samo mišljenje nego i da djeluješ jer mišljenjem se ne mijenja svijet “valjda”, nego djelovanjem…dakako, “vjeujem” da prvo sebe treba mijenjat kako bi se mijenjao vanjski svijet (aebga,opet je to matrix, ono ka kapula sa više slojeva)). I zašto sam Zen ? Iz čista mira :)) Jer Zen je pogled na život (stvarnost), jedino, taj pogled ne treba zamjeniti sa životom.
  Citirati ću jednog po meni mudroga..sad napamet pišem…pitanje je bilo o imaginaciji..odgovor: I Magi Nation..prevedite sami ako boga znate..u svakom slučaju, meni se čini (pričinjava) da je rečeno kako smo nacija čarobnjaka. Pa krenimo s čarobnjaštvom i promjenimo ovu stvarnost. Jer mi to naravno možemo. Maknimo Tamu jer joj nije mjesto na Svjetlu.:)…a gdje joj je mjesto ako nezna, neka dođe pitati ako se usudi :) Pozdrav.

 • lba
  Odgovori

  hvala

 • Roki
  Odgovori

  Puna podrška iz Zagreba drži se Waltere evo i ja idem uskoro na sud pa ću probati neke od tvojih iskustva da vidim na svojoj koži kak to radi ,molio bih te da staviš u download zonu dokument objava o nepostojanju osobe hvala Živio.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje