A gdje je pečat?

 In Korporacije, REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o.

Skandal mitskih proporcija o kojem smo u više navrata pisali na Zvonu Istine još od Božića 2013. godine napokon je došao i do medija koji imaju daleko veću čitanost od nas. Zamijetili smo golemo povećanje broja posjeta otkako je novinar portala dnevno.hr Damir Kramarić u svoj članak o pečatima uvrstio link i na ovu edukativnu platformu. Kako su ti posjetitelji vjerojatno na taj način prvi puta čuli za nas, uputili bismo ih da se pokušaju malo dulje zadržati na Zvonu Istine, i istraže kategorije članaka (dolje desno) ili da u tražilicu na našoj stranici ukucaju ključne riječi koje ih zanimaju i za koje očekuju da budu obrađivane u člancima.

Jedna od bitnijih stvari bila bi upoznati se s opsežnim dokumentom u kojem smo bez ikakve sumnje dokazali da je naša domovina pretvorena u najobičniju korporaciju, što znači da su ona zakonita mjesta u vlasti (ako su ta uopće ikada postojala) – PRAZNA – te da našom domovinom vladaju uzurpatori tko zna za čiji račun. Istražite padajući podmeni REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o. gdje se svi dokazi o gornjoj tvrdnji nalaze na jednom mjestu, a ako vam je milije gledati video od čitanja 60-tak stranica dokaza o izdaji, sažetak istoga obradili smo u dva videa koji su također u tom padajućem meniju.

Originalni članci o pečatima nalaze se kronološki na slijedećim linkovima:

http://zvono-istine.org/poklon-citateljima-stit-istine/

http://zvono-istine.org/nezakoniti-pecati-molimo-pomoc-oftalmologa-hitno/

http://zvono-istine.org/pomrcina-hrvatskog-upravnog-uma-pecatom-u-glavu/

Pa – tko želi učiti – to može na vrlo temeljit način započeti češljanjem arhive članaka na Zvonu Istine.

 

Recommended Posts
Showing 10 comments
 • Damir
  Odgovori

  Da , samo mi se čini, usprkos navedenim činjenicama i detaljima o izgledu sadržaju i dimenzijama državnog pečata,koji ukazuju na falsifikat, (http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/jurcevic-otkrili-ste-najvecu-mogucu-veleizdaju-drzava-hrvatska-ni-ne-postoji-823849) koji svakako stoje,(sjedište suda , RH ispisano manjim ili istim slovima , umjesto većim, i sl.) niti Slavica niti članovi etičkog sudišta nisu škužili još jedan strašno ozbiljan zajeb s nesagledivim posljedicama, nisu primjetili da ispis REPUBLIKA HRVATSKA nije ispravan, to je falsifikat, prema Zakonu o pečatima i žigovima s grbom Republike Hrvatske i Pravilniku o njihovoj primjeni, već je ispravan ispis “Republika Hrvatska”, naravno većim slovima od ostalog teksta.

  Da bi se to primjetilo, nije potreban nikakav durbin dalekozor ili povećalo.
  Sada je valjda svakom jasno da je CAR gol i da ga svatko može povući za luleka.

 • Giuseppe
  Odgovori

  Jel se ovo s pečatima odnosi i na gradske uprave ?

  • Valter
   Odgovori

   Ako imate koji, pošaljite sken na zvono.istine@gmail.com pa da vidimo

   • Giuseppe
    Odgovori

    Našao sam par i poslao. Ako vam zatrebaju, slobodno ih objavite, hvala.

    • Giuseppe
     Odgovori

     Jedan je državni, od suda, greškom sam ga poslao :-)

 • zenfjaka
  Odgovori

  Šta je državna uprava ? Da li postoji država, jel je netko vidio, onjušio, namirisao, opipao ? ? Ajmo dalje bez medalje :)

  http://humansovereignty.org/

  Pozdrav

 • ja
  Odgovori

  Pecati su samo jedno od vidljivih djela ‘uma’ vladajuce elite. To je igracka za gradjane. Zanimljivo, nitko nije proucio zakon o grbu RH. Iz clanka 7, vidljivo je da su ga pisali ljudi koji nemaju osnovnu naobrazbu, tj. po opisu se grb ne moze uopce sastaviti, a da izgleda kao na slici. Autor zakona nema logickog kapacitata da uvidi da ne moze biti omjer sirine 1:1, ako je jedna stranica ravna a druga opisuje blagi luk, a da izgleda kao na slici. A uz to, sirina necega je najveci razmak izmedju lijeve i desne strane, a to znaci da “sirina manjih stitova u kruni” nije sirina baze manjih stitova u kruni… manji stitivi su siri u gornjem djelu.
  A da se ide u bas doslovnu analizu, nema gdje nisu napravili gresku ili ostali nedoreceni.
  Ali nemojmo se smijati tome; kazne su u dinarima…

 • au_toritet
  Odgovori

  Da, evo opet po tko zna koji put nezakoniti pečat i rješenje o ovrsi od odvjetničkog društva(iz zabrega) kojeg je opunomoćio hrt, a javna bilježnica šalje iz Splita. I piše za 3 tv pretplate uz kamatu za 2014.godinu iznosi 250,oo kuna, ako platim nema suđenja. I tako u opisu svake ovrhe bez obzira na dug, najzanimljivija stavka od umnobolesnih sabornika i sabornica jest ona boldirano napisana, a ja ću je verzalom: OPĆENITO NA SVU IMOVINU. E i pogledajte postotak saborske obrazovne strukture. Narode, gledajte pečate. Jednostavno treba tužiti, tj. postupati kao i oni. Jer, jedino pasivnost ubija.

 • au_toritet
  Odgovori

  A pasivnost pospješuje nedostatak novca.

 • Kristijan
  Odgovori

  Molim vas istražite malo Urudžbeni broj (URBROJ) i klasifikacijsku oznaku (KLASA) koji su regulirani “Pravilnikom o uredskom poslovanju” i Uredbom o uredskom poslovanju”, a proizlaze iz “Zakonom o općem upravnom postupku”.

  Na jako puno pismena od državnih tijela pogotovo u MUP-ovim pismenima se koristi Urudžbeni broj (URBROJ) iz bivše nam države Jugoslavije što dakle predstavlja kršenje zakona.

  Ako je zakonski uređeni broj gore vezan za državni proračun dakle gdje se slijeva novac od kazni itd. Na koji onda to proračun odlazi preko tih nezakonitih brojeva ili djelomično ako odlazi. Možda i odlazi u državni proračun no i dalje je protuzakonito.

  Čudi me da MUP od silnih priljeva novaca kroz kazne uvijek je u nekom nedostatku sredstava za vlastiti sustav ili je na nekoj štednji – moje osobno mišljenje..

  Hvala lijep pozdrav.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje