BESPLATNO PREDAVANJE – PODSJETNIK

 In Duhovnost, Obrazovanje, Pravo i zakoni

U srijedu 9.12.2015. u 19 sati održat ćemo besplatno predavanje za sve zainteresirane u strogom centru Zagreba, u prostoru legendarnog KIC-a, Preradovićeva 5 – odmah ispod Cvjetnog trga.

Predviđeno trajanje predavanja je 90 minuta, od kojih će cca 45 minuta biti rezervirano za samo predavanje, 30-tak minuta za vaša pitanja i odgovore na njih, i 10-tak minuta za još jednu kratku temu koja je usko povezana s predavanjem.

Valter i Dražen objasniti će na čemu je – I ZAŠTO – rađeno ”ispod radara” u proteklih 6 mjeseci i kakvo je rješenje pronađeno za suzbijanje nasilja nad čovjekom, koje iniciraju ljudi koji rade unutar ”pravnog sustava”. Opisat će što čovjek s takvim saznanjem može uraditi i kako na AKTIVAN način može doprinijeti obuzdavanju nasilja pod kapom ”zakona” koje u našem društvu sve više uzima maha. I kako to može uraditi na nenasilan način.

Nadamo se dobrom odazivu posjetitelja. Dvorana prima 120 ljudi, pa predlažemo da dođete 15-20 minuta prije 19 sati u srijedu 9.12. ovdje:

KIC

Dražen će na kraju predavanja vrlo kratko predstaviti knjigu ”Strava u ulici prava” koju će zainteresirani moći i dobiti u zamjenu za monetarnu donaciju promotivnog karaktera.

Recommended Posts
Showing 3 comments
  • ivana
    Odgovori

    Samo da znate da zbog posla nazalost ipak necu moci doci.

  • ivana
    Odgovori

    Ha ha :))))))

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje