Nakon blagdanskog zatišja ponovo kreću predavanja serijala Brušenje Ustavnog Poretka u sve popularnijem Kulturnom Centru Mesnička a stigli smo eto već do desetoga po redu koje je zakazano za 14. siječnja u svom uobičajenom terminu ponedjeljkom s početkom u 19 sati i 30 minuta.

U njemu će biti riječi o 1. Hermetičkom Principu koji je pak neraskidivo povezan s onime što nam se nalazi u glavi – a o čemu smo iz drugačijih perspektiva pričali u prethodnim predavanjima.

E sad… mnogi ljudi se u svom svakodnevnom životu ponašaju kao da tog nečega u glavi uopće niti nemaju, a golema i pregolema većina ostalih nema pojma da postoji vrlo učinkovit način kako se ta stvar može rabiti na ispravan način a o čemu će također biti riječi na ovome predavanju.

Žalosno je – a i OPASNO – da većina nas danas ima više informacija o tome kako radi, od čega se sastoji i kako se treba brinuti za primjerice motor s unutrašnjim sagorijevanjem zapremine recimo 1400 kubičnih centimetara, bilo dizel bilo benzinski – nego što imamo informacija o nečemu što ima sličnu kubikažu a nalazi se unutar naše vlastite tikve. Ne samo našom krivnjom, nadodao bih na ovu tvrdnju – ali također bih nadodao kako je ODGOVORNOST da nešto po tom pitanju uradimo 100% na našim vlastitim leđima.

E pa zato dragi ljudi, što smo manjkavoga znanja o bitnim stvarima – živimo sputani robovlasničkim sustavom kontrole. Ne samo zbog toga, naravno, ali usudio bih se reći da baš ta rupa u pravome znanju – ili PRISTUPA pravome znanju – nosi lavovski dio “zasluga” za ovakvu situaciju:

…koja pak za posljedicu ima nešto što možemo opisati ovako:

 

Prethodna predavanja (ukucati u YouTube tražilicu “BRUŠENJE USTAVNOG PORETKA” pa ćete ih lako pronaći) preporučljivo je pogledati jer je ovaj serijal strukturiran na način da ima glavu i rep, pa se svako predavanje izravno nastavlja na ona koja su mu prethodila – upravo iz razloga da tu stvarcu u našoj tikvi lakše dovedemo u stanje gdje će RAZUMJETI ono o čemu se priča…

Vidimo se u Mesničkoj…

3 Responses

  1. Valter, hvala ti na trudu i akciji koju poduzimaš te na informacijama koje približavaš široj publici. Predavač je ionako nebitan, važna je samo istina. Kaj se tiče toga ne pada mi na pamet na bilo koji način kritiziati Tvoj osobni trud koji ulažeš u akciju,a pogotovo u današnje vrijeme kada vremena svakome uvijek nedostaje.Tak da … hrabro naprijed. Velika podrška s moje strane.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.