Brušenje Ustavnog Poretka 10 – YouTube snimka

 In Audio / Video, Logika i psihologija, Obrazovanje

Nakon uploadanja 10. po redu predavanja iz serijala Brušenje Ustavnog Poretka shvatili smo da postoji mali problem sa zvučnim zapisom pa je na trenutke moj, i inače govornim manama opterećen izričaj, dodatno srozan tim neočekivanim problemom… ali dobra je stvar što smo shvatili što se dogodilo i kako se to dogodilo tako da je malo vjerojatno da se ista greška dogodi u nadolazećim predavanjima. Pa pogledajte:

Također – ako se pitate gdje je nestalo BRUŠENJE USTAVNOG PORETKA 9 – nemajte brige. Nije nestalo, nego još nije podignuto na YouTube kanal jer i kod njega imamo određenih tehničkih problemčića koji su u procesu rješavanja. Dok to ne riješimo – pogledati ga možete OVDJE – čak i ako nemate kreiran vlastiti Facebook profil. Zanemarite prvih 8 i kusur minuta osim ako vas ne zanima događanje uglavnom ničega, nakon kojih počinje intervju.

 

 

 

 

Recent Posts
Comments
 • brusač
  Odgovori

  Kako definirati riječ Plagijat? Trivium dakle..pa da vidimo…
  Plagijat (lat. plagere = oteti)

  Što kažu na Wikipediji?
  “Označava čin prisvajanja ili kopiranja tuđeg pisanog, umjetničkog ili drugog kreativnog rada u svoj vlastiti, bilo djelomice ili u cijelosti, bez navođenja izvornog autorstva ili izvornika. Za razliku od krivotvorenja u kojemu je upitna autentičnost djela, kod plagijata je riječ o neetičnom prisivanju tuđeg djela, koje se prikazuje kao vlastito.”

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje