Brušenje Ustavnog Poretka 12 – Najava

 In Audio / Video, Obrazovanje

Čini mi se da postaje sve zanimljivije… radeći na ovim predavanjima, povezujući razne grane znanja, raste mi uvjerenje kako sam odabrao dobar način za objašnjavanje cjelovite slike nečega što se naziva Prirodni Zakon – korak po korak obrađujući manje cjeline u kojima su nužne informacije za razumijevanje ove prevažne teme, objašnjene na jednostavan način.

Zamislite da se nalazite ispred slike nekog od starih majstora koja je naslikana na golemom platnu… recimo, ako ste ikada bili na Hvaru i posjetili tamošnji samostan reda Franjevaca, zasigurno ste u tišini, s osjećajem poštovanja i poniznosti promatrali Rossellijevo remek djelo “Posljednja večera”… tako nešto imam na umu.

Slika je to koja prekriva čitav jedan zid i zaista je impresivna, ne samo veličinom. Morate se od nje udaljiti kako biste je u potpunosti mogli pojmiti. Možete joj se diviti i ako je promatrate s metra udaljenosti, ali fokus će vam biti zadržan na jednom manjem dijelu slike.

Ista je stvar i sa ovim predavanjima. Sa svakim predavanjem koncentriramo se na detalje, i malo po malo se udaljavamo od platna, i malo po malo širimo svoje spoznaje o onome što promatramo – u savršenom skladu sa širenjem usvojenog znanja koje upijamo širenjem perspektive. Imajte na umu… kada bismo se odmah odmaknuli dovoljno daleko od platna, bez da prethodno pojmimo njegove manje cjeline proučavajući ih s metra udaljenosti – opet ne bismo na kraju imali niti ZNANJE, niti RAZUMIJEVANJE. Koji su preduvjeti za ispravnu AKCIJU.

Zato su predavanja strukturirana tako kako su strukturirana.

Stoga ih gledajte REDOM ako ste ih odlučili iz nekog razloga gledati. Sigurno neki film ne biste gledali od sredine, zar ne?

Sa zadnjim predavanjem – ukoliko mi uspije posao koji sam si zadao odraditi, odraditi kako spada – svakome tko će se potruditi pogledati čitav serijal – i to REDOM – moralo bi biti apsolutno, kristalno jasno, što je to Prirodni Zakon, i zašto je važno da NAUČIMO što on Jest, i zašto je važno da se USKLADIMO s onime što Jest, i zašto je važno da DJELUJEMO na ispravan način kako bismo postali SVJESTAN uzrok posljedicama koje su u vremenu pred nama.

Kako da to uradimo ako nemamo pojma o tome kako je naša stvarnost sazdana? Kako da to uradimo ako ne znamo parametre Prirodnog Zakona? Ako to znanje ne usvojimo i ne razumijemo, bit ćemo do kraja vremena tek prut kojeg divlja bujica nosi prema propasti – pojedinačno i kolektivno – a sam taj Prirodni Zakon pobrinut će se da tako bude ukoliko ne naučimo to okultno znanje koje se milenijima pokušava sakriti od nas.

Radeći proteklih dana na predavanju koje slijedi sutra, naučio sam i nešto novo. Opet. Radoznao sam tip, i veselio sam se kao malo dijete kada sam uspio uraditi što sam htio na dovoljno kvalitetan način. Uložio sam bio dodatnih 10-tak sati za sticanje tog znanja, a ono se sastoji od video editiranja te ubacivanja podnaslova u video koji će biti dio samog predavanja.

Predavanje broj 12 je sutra, 11.02.2019.  s početkom u 19 sati i 30 minuta u Kulturnom Centru Mesnička.

Možete taj video o kojem će – između ostaloga – biti riječi u sutrašnjem predavanju, pretpremijerno pogledati na novom DTUBE kanalu Zvona Istine:

 

Recent Posts

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje