Brušenje Ustavnog Poretka 6 – YOUTUBE SNIMKA

 In Audio / Video, Logika i psihologija, Obrazovanje

Prilično sam zadovoljan kako se ovaj serijal odvija… i ovo najnovije predavanje podnaslova PLES SVIJESTI I PODSVIJESTI zamalo je upalo unutar vremenskog okvira od 45-60 minuta koji sam odredio za cilj, iako je imalo čak 37 slajdova. Topla preporuka je da redom pogledate predavanja koja su mu prethodila, čiji se linkovi nalaze u opisu ovog najnovijeg videa (ili ukucajte u YouTube tražilicu “BRUŠENJE USTAVNOG PORETKA” da ih pronađete) – jer će vam biti daleko lakše pohvatati konce i RAZUMJETI u potpunosti informacije koje su iznesene, a koje se vežu logičnim slijedom jedna na drugu kroz svako pojedinačno predavanje.

U njima ćete, posebice u posljednja dva predavanja – pronaći i neke stvari koje na Zvonu Istine nikada nisu objavljene, ali koja su BITNA za stavljanje u ispravan kontekst mnogih stvari koje JESU objavljene.

Zvono Istine, stranica koju volim nazvati “edukativnom platformom” relativno je dobro organizirana, međutim, unutar te organizacije netko tko je ne prati dugo, teško će se snaći bez pojačanog angažmana i snažne koncentracije. Članci koji se dotiču neke generalno slične teme ili koncepta razbacani su kroz vremenski period od više godina, i nemaju svi linkove unutar sebe na ostale članke ili video uratke a koji se bave istom ili sličnom problematikom – pa ih ponekad nije lako pronaći.

Stoga smatram da je ovaj serijal predavanja taj koji će i onima koji nas dugo prate, i onima koji su nas tek otkrili, pomoći da se lakše snađu među tom gomilom objavjenih informacija. Usudio bih se reći da su ova predavanja u nastanku svojevrsna sinteza i katalogizacija do sada objavljenih radova na Zvonu Istine koji jesu vrlo značajna riznica znanja, posebice onima koji se nalaze na duhovnom putu spoznaje i potrage za odgovorom na pitanje “tko sam ja?” kao i na ostala važna pitanja koja značajno utječu na naše živote… a možda su do nekih od tih odgovora i došli pa im se otvorio apetit te sada žele naučiti i razumjeti i neke druge, također za pojedinca kao i za kolektiv važne stvari, koje će sigurno naći i na Zvonu Istine u većem ili manjem obimu.

Kako će vrijeme odmicati i nova predavanja bivati održana – biti će sve jednostavnije putnicima-namjernicima na putu spoznaje potražiti u opisu videa linkove na upravo one objavljene članke ili video uratke koji DUBLJE ulaze u teme koje će biti obrađivane na točno tim predavanjima koje gledaju, kako bi upotpunili saznanja o određenoj problematici – i stoga će ljudima biti daleko lakše pronaći ono što ih zanima ili ono što im treba u određenom trenutku, nego što je to moguće sada uraditi pretragom Zvona Istine. Ne kažem da nije moguće… kažem da nije lako. Čak niti meni koji sam ovdje od početka.

Najsvježije predavanje slijedi… i dajte si truda pogledati prethodna, ako niste to uradili ranije.

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje