CHEMTRAILS, HAARP I MODIFIKACIJA VREMENA U VOJNE SVRHE

CHEMTRAILS I HAARP NA BOJNOM POLJU

Vojne operacije brižljivo se planiraju i pokušava se predvidjeti svaki mogući faktor koji može utjecati na tijek bitke. Neuhvatljivi faktor koji vojnim stratezima zadaje velike glavobolje uvijek je onaj kojeg ne mogu predvidjeti. Jedan od takvih oduvijek je bio nemogućnost točnog predviđanja vremenskih uvjeta na bojišnici. Ono na što se danas uglavnom s velikom pouzdanošću mogu osloniti, su obavještajni podaci o neprijateljskim položajima, tehnici i ljudstvu, ali oni su samo jedan od segmenata koji se u vojnom planiranju koriste već stotinama godina.

Postoje i drugi načini kojima se značajno može utjecati na područje gdje se očekuju i planiraju vojne operacije. Danas se uveliko koriste napredne tehnologije kojima se može ostvariti potpuna dominacija na točno određenom teritoriju, kojima se neprijateljske snage značajno mogu oslabiti ili čak potpuno staviti izvan funkcije.

Mnogo je priča o vojno­istraživačkim postrojenjima poput HAARP­-a, za koje se pretpostavlja kako mogu usmjeravati prirodno nastale oluje i dodatno ih osnažiti dodavanjem energije u njih, kako bi postale još razornije, pa čak ih i stvoriti iz ničega. Špekulira se također da se HAARP može koristiti i za izazivanje potresa.

Međutim, po riječima Davida Walkera, zamjenika sekretara za znanost, tehnologiju i inženjerstvo američkog ratnog zrakoplovstva, i to izrečenim javno pred odborom za saslušanje američkog Senata, HAARP je svoju funkciju odradio uspješno i vojska više nema namjeru financirati ta postrojenja u budućnosti, jer:

”Okrećemo se novim načinima za upravljanje ionosferom, za što je HAARP i bio dizajniran, a to je injektiranje energije u ionosferu kako bismo je kontrolirali. Taj posao je završen.”

To znači da danas posjeduju tehnologiju kojom mogu kontrolirati ionosferu.

Također ne treba smetnuti s uma niti geoinženjering, kao sredstvo pomoću kojeg se stvaraju preduvjeti za kontrolu vremena na čitavoj planeti, čega su sastavni dio i aerosoli koji se ispuštaju u atmosferu, uvriježenog naziva chemtrails. Malo je poznato da su razne tehnologije geoinženjeringa patentirane, a najstariji patent seže daleko u prošlost ­ 1920. godinu. Od tada do danas, desetine tisuća tehnoloških skokova je urađeno i značajan broj njih dostupan je samo za vojne primjene.

Na ovoj slici:

SLIKA 1 Air Force 2025_patent

…nalazi se izvadak iz jednoga iz dugog niza patenata kojih su vlasnici razni dijelovi američke vlade ili vojske, koji je star čak 40 godina. Ovaj opisuje što se njime može činiti, i to nešto danas gotovo svaki dan i mi vidimo na nebu ukoliko marimo pogledati uvis i zapitati se što to ostaje iza aviona u preletu?

Političari o tome šute, jer su valjda zaposleni gledanjem gdje mogu zdipiti još malo love, ili gledajući što bi još mogli uništiti, a da iz toga izvuku korist za sebe ili za svoje banksterske gospodare.

Danas, uza sve dostupne dokaze i svjedočanstva zviždača, zaista nitko ne može zanijekati, da se iznad naših glava nešto događa, o čemu nemamo cjelovitu informaciju. Čak je i švedska vlada priznala postojanje chemtrailsa, a o njima je bilo riječi i u izvješćima UN-­a. (vidi video na kraju članka)

S vremena na vrijeme procure rijetke informacije od visokih dužnosnika raznih vlada o neobičnim tehnologijama koje se koriste u vojne svrhe. Davne 1997. godine tadašnji ministar obrane SAD­-a William Cohen je izjavio:

”Drugi se uključuju i u terorizam ekološkog tipa kojim mogu mijenjati klimu, izazvati zemljotrese ili vulkanske erupcije iz daljine, koristeći elektromagnetske valove. Postoji dakle, značajan broj briljantnih umova koji rade na iznalaženju novih načina kako nametnuti teror drugim nacijama. To se događa već sada, i razlog je zbog kojeg moramo intenzivirati naše napore.”

Očito u istom smjeru, što potvrđuje studija naziva AIR FORCE 2025 koju je za američko zrakoplovstvo samo godinu dana ranije pripremila skupina časnika, u kojoj jasno navode što je već po pitanju modifikacije vremena postignuto i kakva je projekcija vojne primjene modifikacije vremena u 2025. godini. Ne treba smetnuti s uma da to što u studiji napisanoj prije 20 godina piše, djeluje tehnološki napredno čak i iz današnje perspektive prosječnog laika.

Žale se autori te studije, redom poručnici – majori i pukovnici očitih genocidnih namjera – kako je pravno problematično primjenjivati metode modifikacije vremena u vojne svrhe na velikim teritorijalnim područjima kroz dulje vremensko razdoblje, jer to je zabranjeno direktivama UN­-a. Ali zaključili su kako na vremenske prilike ili neprilike mogu djelovati na manjim područjima, u kraćim vremenskim razdobljima, jer se po njihovoj vojnoj logici to smije raditi, jer nije nigdje izričito napisano da se ne smije raditi. Spomenute tehnologije geoinženjeringa imaju veliku praktičnu vojnu vrijednost, jer vrlo učinkovito mogu izazvati primjerice sušu ili snažne oborine.

To vojnim stratezima omogućava kontrolirano koristiti vremenske prilike ili izazvati vremenske neprilike koje su nepovoljne za neprijatelja, kako bi bojište oblikovali na način, da im maksimalno pogoduje.

Tehnologijom modifikacije vremena, mogu zarobiti neprijateljsku tešku tehniku u blato i čekati da je pojede rđa, ili je učiniti ekvivalentom glinenih golubova za njihovo zrakoplovstvo. Mogu primjerice poplavama uništiti ili teško oštetiti vojnu infrastrukturu, a to što će poplave usput razoriti i svu ostalu infrastrukturu i nanijeti goleme materijalne štete civilima, uopće ih ne zanima.

Spominju autori studije, akcije modifikacije vremena u rasponu između onih tzv. ”niskog intenziteta” koje bi zahvaćale mala teritorijalna područja, ali otvaraju i mogućnost akcija ”ekstremnog intenziteta” koje bi obuhvatile čitavu planetu, što god u UN-a o tome mislili.

Takvim ekspanzionističkim vojnim umovima jedina važna stvar je osigurati resurse i tehnologiju potrebnu za totalnu, globalnu vojnu dominaciju, pa što košta da košta. Ionako neće oni to platiti.

Izuzetno je zanimljiva ova ilustracija iz studije AIR FORCE 2025:

2025

Zamjećujemo na njoj teritorijalno područje koje neodoljivo podsjeća na bivšu Jugoslaviju, sa ogromnim olujnim oblakom koji prekriva ono, što bi mogla biti Bosna i Hercegovina. Kada se prisjetimo ne tako davnih katastrofalnih poplava i ništa manje katastrofalnih suša na tim prostorima i šire, zaista se moramo zapitati je li područje na kojem živimo nečiji testni poligon, za nove, tehnološki napredne ratne igračke.

Možda rat ovdje još nije završio, iako mi to ne znamo jer nitko više ne puca na nas, i rijetko čitamo dokumente poput studije AIR FORCE 2025, koju lako možete pronaći ako u google upišete njezin naziv.

Možda se ovdje nalaze neki resursi koji su međunarodnim korporativnim divovima potrebni, pa im se pomoglo uz malo vojne tehnologije da jeftinije kupe nešto što je potpuno obezvrijeđeno zbog ”nepredvidljivih” hirova prirode?

Naravno, dio te klike bez koje uniformirane junačine ne bi mogle puno u tom smjeru napraviti, je i “znanstvena” zajednica prepuna plaćenika vojno-­industrijskog kompleksa, koji rado krivotvore podatke na kojima temelje svoje pseudoznanstvene izjave, kojima za sve ekstremne vremenske nedaće, koje posljednjih godina pogađaju brojne nacije širom svijeta, krive navodno globalno zatopljenje, koje navodno mijenja klimu.

A upravo to isto, već desetljećima provode genocidno raspoloženi dečki u uniformama i nikome ništa. Na nalog političara. Koji također svoje naloge primaju od još moćnijih tipova, koji se kriju iza zavjese i vuku njihove konce, poput čarobnjaka iz Oza.

Tragično je što zaista mali broj ljudi vidi, da svi koji u takvim planovima sudjeluju, nisu ništa više od figura na šahovskoj ploči – i da se s njima svima netko igra i pomiče ih kako ga je volja.

Rješenje? Treba sići sa šahovske ploče.

chess

Studiju pod naslovom “Owning the Weather in 2025″, u kojoj se detaljno opisuje kako se može proizvoditi magla, oluje, primjena kemikalija i u kojem se obimu primjenjuju, možete ovdje skinuti u .pdf formatu.

[gview file=”https://zvono-istine.org/wp-content/uploads/2016/07/vol3ch15.pdf”]

 

Povezani sadržaji

Vidoviti meteorolozi iz SAD-a

Gospodari lutaka – Tajni svečani ugovor

Nebo nad Hrvatskom 2

32 Photos from INSIDE Chemtrail Planes Like You’ve NEVER Seen Before!

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • mariamworks
  Odgovori

  Sjajan članak. Btw ako skeptici i nakon dobro argumentiranog clanka ne vjeruju da ne tako nesto moguće ili da takve tehnologije ne postoje eco sa googla patent nazvan:

  Broj prijavljivanja US20030085296 A1 Vrsta publikacije Prijava Broj prijave patenta US 09/985,284 Datum objavljivanja 8 svi 2003 Datum podnoenja 2 stu 2001 Datum prvenstva 2 stu 2001 Izumitelji Andrew Waxmanski Izvorni opunomoćenik Andrew Waxmanski Izvoz navoda BiBTeX,EndNote,RefManNavedeno u(17),Klasifikacije(5)Vanjske veze:USPTO,Prijenos prava na USPTO-u,Espacenet

  Hurricane and tornado control device
  US 20030085296 A1

  SAETAK

  A method is disclosed for affecting the formation and/or direction of a low atmospheric weather system. Audio generators are positioned to project sound waves toward a peripheral area of a weather system. The sound waves are generated at a frequency to affect the formation of the weather system in a manner to disrupt, enhance or direct the formation. The sound waves can also be projected in a manner to cause the system to produce rain.

  https://docs.google.com/viewer?url=patentimages.storage.googleapis.com/pdfs/US20030085296.pdf

  Da ti se krv sledi na pomisao kakvi manijaci upravljaju takvim i sličnim uređajima.

 • zenfjaka
  Odgovori

  Ne volin ni harpije, ni kemijske wce tragove, ni zaostale dnevne uloške i još puno toga… jedino pj esmu volin…štaš kak bi djodrje reka, malo san/smo nam ćorasti:D

  https://www.youtube.com/watch?v=Jx__vtgiW1Q

  ..aj još jednu (s)našu:)

  …a moga bi i ja oplest (pismu) tu i tamo:))

 • trumba
  Odgovori

  u rusiji nema kemijskih tragova po nebu.
  pitajte putina!
  :P :D

 • zenfjaka
  Odgovori

  Negdi je ispala druga pisma…
  saću je ponovo uspostavit…
  https://www.youtube.com/watch?v=q4SHJSUksrk
  a šta se tiče putina, nemaju tovarišći đabe toliko avijona zakrac…nebi ni meni prskali da iman bar jedan avion…ovim putem tražin donacije za bar jean avion:)…ako mi date više moga bi poludit.
  Astarožno:)

 • zenfjaka
  Odgovori

  Ne vozi brige, temeljito san pročita al kad me napadnu harpije odma mi se piva:)
  a i ovi malci mi zuje priko krova….nemaju drugog posla nego izazivat..

  https://www.youtube.com/watch?v=AIK-n-f4jSM

  nije puno vruće nego je zima malo popustila..nda

Leave a Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.