Cjepiva – što kaže struka

 In Audio / Video, Zdravlje

Rasplamsala se rasprava oko cjepljenja i ne cjepljenja i lete komentari od kojih nas neki prozivaju i umobolnima i kako treba vjerovati liječnicima, pa valjda su oni tu za našu djecu itd.. itd.. Pa da vam budem iskren ja i vjerujem liječnicima koji će otvoreno iz srca, hrabro izreći što misle bez obzira što misle.

Cjepiva – što kaže struka

Kad bi bilo više ovakvih liječnika sigurno nebi vodili nikakve polemike oko cijepljenja. Nakon ovog filma možete se smatrati kvalitetno obavještenima i na osnovu toga donijeti stav o imunizaciji/cijepljenju jer čovjek sigurno nema nikakav interes da reče to što je rekao, osim istine.

Recent Posts
Showing 6 comments
 • Marko
  Odgovori

  Bitan je samo i jedino profit.Kako može biti u interesu farmaceutske industrije da smo svi zdravi da ne moramo ni andol c popiti,kako može biti naftnoj industriji u interesu da se svi vozimo na solarnu energiju,struju,vodu ili kako god drugačije ako njima ne ide u džep?Primjera ima koliko hoćete.Odgovor znate i sami.

 • milomrz
  Odgovori

  U ljekarnama nam prodaju one skupe sterilizatore za dječje bočice, jer zaboga bočica mora biti super sterilna prije nego što se stavi djetetu u usta. Unos hrane (i onoga što sa hranom uđe) kroz usta je priroda predvidjela, pa naš organizam ima obrambene sustave od štetnih stvari koje ulaze na usta. S druge strane tom istom djetetu, bez ikakvih problema, ušpricaju, živu, aluminij, formaldehid i ostale otrove, direktno u krv, a da naš organizam nema nikakve šanse da se od toga obrani, jer priroda nije predvidjela da nam išta ulazi direktno u krv.
  Eto, bočica koja je nedajbože pala na pod bi mogla ubiti dijete, ali malo žive u krvi nije štetno.
  Biti normalan u nenormalnom društvu i nije neki kompliment :)

 • giuseppe
  Odgovori

  Svu djecu koja dođu iz zapadnih zemalja treba odmah protjerati jer su potencijalni nosioci zaraze

 • željka
  Odgovori

  Odlično, svaka čast Poljaku, netko je razumno rekao istinu, od prve rečenice do zadnje.

 • grofD
  Odgovori

  Cijela emisija AlJazeere o cijepljenju iz koje je ovaj izvadak:
  https://www.youtube.com/watch?v=87P8aG2be8E

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje