Dan Radosti 17.11.

 In Općenito

Danas je 16.11.  – Dan žalosti. Proglasila ga je ‘Vlada RH’ u spomen žrtava terorističkog akta u Parizu na petak 13, crni petak, dan velikih sniženja. Možda se vi i ne osjećate žalosno, ali taj proglas je formalan kao i svaki proglas kojeg ‘vlada’ proglasi. On ne dotiče naše srce već samo maske koju svaka persona i nosi što i jest njena esencija. Ako vam ‘vlada’ treba reći kako da se osjećate – onda ste u velikim problemima. Ako ste tužni, tugujte koji god dan želite… nemojte se obazirati na početak i kraj tugovanja određenog proglasom. Ovakvi dani kao ovaj danas služe samo kao pokušaj operatera robovlasničkog sustava kontrole da pokažu svoje lažno lice, ono empatično i suosjećajno lice – koje se na kraju preobrazi u lice-mjerstvo.

Da ne bi bilo sve crno i tužno i žalosno Zvono Istine proglašava sutrašnji dan (17.11) na svojem suverenom, imaginarnom teritoriju domene www.zvono-istine.org “Danom Sreće”. Taj dan svaki posjetitelj ove imaginarne teritorijalne domene obavezan je smijati se, slušati samo vesele pjesme, ljubiti sve, pozdravljati susjede, a zastave morate u potpunosti skinuti sa kopalja i koplja baciti u trnje. Sve ovo progašavamo u čast najsretnije zemlje na svijetu gdje cvjetaju mir i ljubav, gdje sreća teče u potocima, a smrt je nepoznat pojam. Riječ je, naravno, o SIRIJI. S obzirom da se nitko SIRIJE nije sjetio, Zvono Istine će ispraviti tu nepravdu.2000px-Flag_of_Syria.svg

Recent Posts
Showing 4 comments
 • oli
  Odgovori

  Nisam iznenađen! Prvo 9/11 pa raznesu londonski metro, charlie hebdo i sad ovo. Može se pratiti isti slijed događaja. Naravno medijska pompa je odmah spremna, cijeli svijet je odmah zasvijetlio francuskim bojama, slogani i simboli su smišljeni… divota.
  Koje licemjerje, takve stvari kako u siriji tako i diljem svijeta se stalno dešavaju! Ali eto to nije bitno.

 • autor_itet
  Odgovori

  “:-)”

 • Damir
  Odgovori

  Uz poštovanje i pijetet prema svim nevinim žrtvama, bilo gdje i bilo kada, pa tako i u ovom slučaju Pariz, samo ako žrtve, kako se prezentira u medijima , stvarno postoje, jer poznavajući sve konstrukcije i rekonstrukcije tajnih službi u službi svjetskih moćnika, od 11. 09., preko bostonskog marazona na ovamo, mojoj sumnji nema kraja, postavio bih jedno pitanje: Kolika je propisana kazna, ako netko jako potresen tim događajem ostane u žalosti još nekoliko dana?

 • trumba
  Odgovori

  jedino nedostaje da se kina priključi ovoj ludnici u bliskom istoku…
  sigurno se u zemlji od miljardu i nešto ljudi može naći koji “radikalizirani musliman”
  i ujedno “rođeni specijalista” za plastični eksploziv.
  jer ipak i kineska “državna” municija ima rok trajanja.
  sirija je prigoda stoljeća svakome da se riješi svojih “viškova”.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje