Djelovanje molitve

 In Duhovnost, Obrazovanje

Prevela i komentirala Niara

Omraam Mikhaël Aïvanhov

Misao dana

Kada se kroz molitvu povežete s nebom, sva zla bića koji su vam htjela naškoditi, postanu nemirna i sebi kažu: “Ovaj čovjek koristi najstrašnijie oružje koje poznamo” i drhte, postaju zbunjeni i pokušaju pobjeći. Kada neki čovjek iskreno moli, primjenjuje sredstva svjetlosti i odmah se približi nevidljiva vojska. Čuje se mahanje krila anđela i divlji bijeg tamnih bića, koja ubrzano nestaju, jer znaju da će biti masakrirani, spaljeni i pretvoreni u prah. Duhovi zla se boje samo jedne stvari – SVJETLA. Zato bi u svakoj teškoj i opasnoj situaciji, prva reakcija trebala biti, povezati se sa Stvoriteljem i u sebi pojačati svjetlost. U tom trenutku, svi niža bića koja nam prijete, postanu neutralizirana, paralizirana ili protjerana.

anđel

Komentar: A zaštita je upravo u današnje vrijeme neophodna, kada smo pojačano izloženi bezbrojnim napadima od strane svakojakih niskih energija. Svaki osjećaj tuge, ljutnje, straha, panike, zavisti, bijesa, osvete, nekontroliranog ispada emocija takve vrste, znak su prisustva bića niske energije (elementala, kako ih je zvao ciparski izlječitelj i duhovni učitelj, Dr. Stylianos Atteshlis, zvan Daskalos [grčki: učitelj])… I ako se odlučimo slijediti već gore opisani savjet, ta bića se nakon kratkog vremene otkače od našeg energetskog polja, jer više ne dobivaju hranu, kojom ih mi snabdijevamo kroz proizvodnju niskofrekventnih emocija.

Recent Posts
Showing 2 comments
 • Ivana Gimmehope
  Odgovori

  Niara, pišeš prekrasne i što je još važnije nadahnjujuće i korisne tekstove za jačanje najbitnijeg u nama, a to je duh. Hvala ti!

  • Niara
   Odgovori

   Hvala i tebi Ivana, i ti osjećaš odjek i djelovanje tih riječi u sebi.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje