Korporacije zamaskirane u države i TTIP

 In Korporacije

Europom se šire prosvjedi zbog TTIP-a – posebice nakon curenja podataka o sadržaju do kojeg je došlo zahvaljujući Greenpeace-u iz Nizozemske.

Po mom mišljenju, od tog sporazuma neće biti ništa – ali ipak nam pokazuje namjeru političara visoko u hijerarhiji EU i pojedinih država/korporacija članica, koji su tek njihovi plaćenici niske operativne razine, da se uvuku još malo dublje svojim gospodarima u mjesto gdje sunce nikada ne sja.

Dakle – je li riječ o probnom balonu puštenom da se ispipa puls GRAĐANA – ili je moguće riječ o njihovoj panici pa na brzinu pokušavaju provesti korporativni puč – teško je reći. Imao sam priliku ubaciti nekoliko kvalitetnih informacija o široj problematici, kao jedan od gostiju u emisiji Klopka na SBTV – koju uređuje i vodi Ratko Martinović.

Koga zanima – neka pogleda.

Recommended Posts
Comments
  • oli
    Odgovori

    Evo sad mi je palo napamet rješenje problema. Noć prije potpisivanja TTIP-a ušuljate se i zamijenite dokumente. Napravite isti ugovor, samo ubacite da je u svim sporovima nadležan vaš arbitražni sud a ne njihov te još koju stavku, recimo da svi političari moraju godinu dana umjesto odjela nositi pelene (ne da se imamo čemu smijati).
    I eto ga problem riješen :))

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje