EKSKLUZIVNO – Live intervju – Krešimir Mišak i Valter

 In Audio / Video, Na rubu ..., Obrazovanje

Na MYSTIC ORGANICA sajmu ove godine bilo je mnogo zanimljivih događaja a jedan od njih je, usudili bismo se reći, bio i intervju uživo novinara Krešimira Mišaka koji je razgovaravši s Valterom otvorio nekoliko zanimljivih tema, a bilo je riječi i o nekim nikad objavljenim događajima.

Posebno zahvaljujemo Tomislavu, koji je svoje tehničke, ljudske i vremenske resurse bez naknade ustupio, a zatim i ugradio u video snimak intervjua koji možete ekskluzivno pogledati na našoj stranici ili na youtube kanalu Zvono Istine. Zbog Tomislava će ovaj intervju moći vidjeti mnogo više od 400 ljudi koji su imali priliku čuti uživo o čemu se razgovaralo.

Inače, preporučamo da pogledate dio Tomislavovog portfelja na web stranici http://kova.photography/hr/ pa ako trebate neke od njegovih ponuđenih usluga – toplo ga preporučamo.

Tomislave – još jednom – veliko hvala!

Ukoliko Vam je ovaj članak donio neku novu vrijednost, razmislite o donaciji – pogledati gornji desni segment stranice. Hvala!

Recent Posts
Comments
  • Solarian
    Odgovori

    Ma vidi ti kako se sustav brine da ne bi izgubio svoju dragocjenu bateriju iz koje crpi energiju, čak idu toliko daleko da pozovu hitnu da te obrane od tebe samog, ako te slučajno spopadnu “suicidalne misli”, eh ma nema nam do našeg sustava. ]:-)

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje