Gregg Braden – VIDEO

 In Audio / Video, Općenito

Citizen of Earth preveo je ovaj odličan video i vrijedi ga pogledati.

Kako navodim često i možda sam nekome već zbog toga dosadan – važnije je spoznati tko mi zaista jesmo nego naučiti kako u škripac staviti Zagrebparking ili policiju.

Stoga preporučam da odvojite malo svog vremena i pogledajte što Greg ima za reći.

https://www.youtube.com/watch?v=YgFsbSYE4Ks

I naravno drugi dio

https://www.youtube.com/watch?v=3aHuoBBo2-A

Recent Posts
Comments
 • Solarian
  Odgovori

  Iz ovog videa možemo naučiti da “Mi imamo beskrajnu moć, protiv koje ni jedna zemaljska sila nema ni najmanjeg značaja” .
  To nije dovoljno, ako je moć beskrajna onda bi se to trebalo odnositi i na vanzemaljske sile, jer ako možemo sukreirati u Stvarateljskoj matrici koja obuhvaća cjelu kreaciju, time su sigurno zahvaćene i sve sile van ove planete.
  Iz viđenih informacija u videu pojavljuje se zaključak, da bi broj ljudi dobiven od kvadratnog korjena od 1% od ukupnog broja ljudskih bića na ovoj planeti bio dovoljan da promjeni ovaj pakleni planetarni zatvor za generiranje životne energije s kojom se hrane parazitski entiteti.
  Ali u toj jednostavnoj jednadžbi postoje i druge neprikazane varijable od kojih je najbitnija slobodna volja, pod uvjetom da je slobodna od hakiranja parazitskih entiteta, samo vlastitom slobodnom (nehakiranom) voljom možemo odlučiti upotrjebiti ovo znanje i moć koju posjedujemo da bi sukreirali okruženje u kojem želimo živjeti.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje