H.A.A.R.P. – šokantni dokaz o klimatskom inženjerstvu

 In Kontrola uma, NASILJE, Zdravlje

Satelitske snimke NASA-e pružaju vidljiv dokaz o manipulaciji vremena, odašiljanjem radio-valova

22. listopada 2016

Kao što izreka kaže: Slika govori više nego tisuću riječi. Fotografske snimke prikazane u nastavku, snimljene od strane NASA-inih satelitskih izvora, su doista alarmantne. Ove slike pružaju šokantan i nesporan dokaz o neprekidnom globalnom masovnom napadu na našoj planeti, koji utječe na klimu na Zemlji, namjernom manipuliranju okoliša i njegovog sustava za održavanje života – u pokušaju suzbijanja učinaka globalnog zatopljenja (?). Izuzetno otrovni teški metali i kemikalije – koje se sustavno prskaju u našu atmosferu iz mlaznih zrakoplova u sklopu geoengineering / SRM programa – manipuliraju se izrazito snažnim frekvencijama radio-signala (HAARP). Ovi signali se prenose od bezbroj lokacija diljem svijeta, iz različitih vrsta prijenosnih platformi (instalacija ionosferskih grijača, kao što su HAARP, SBX radar, NEXRAD, itd). Utjecaj mikrovalnog prijenosa na formacije oblaka je jasno i vrlo vidljiv (četverokutne formacije oblaka koje su stvorili u nekim scenarijima – slika ispod).

square-cloudsU nizu NASA-inih satelitskih snimaka ispod, može se promatrati mnoge varijacije radiofrekvencijskog utjecaja na oblake. Stupanj do kojeg neprekidne geoinženjerske intervencije vremenskog ratovanja ometaju zemaljsku atmosferu i sustav života na Zemlji, postao je više nego katastrofalan i događa se diljem svijeta.

nasa-satellite-imagery-reveals-shocking-proof-of-climate-engineering-rf-frequency-2RF (HAARP) prijenos valnih frekvencija s otoka Prince Edward. Izvor odašiljanja je jasno vidljiv.

nasa-satellite-imagery-reveals-shocking-proof-of-climate-engineering-13-eastern-pacific-ocean-west-of-baja-california

nasa-satellite-imagery-reveals-shocking-proof-of-climate-engineering-rf-frequency-1

nasa-satellite-imagery-reveals-shocking-proof-of-climate-engineering-14-southern-ocean-near-antarctica

nasa-satellite-imagery-reveals-shocking-proof-of-climate-engineering-12-off-africas-west-coast

nasa-satellite-imagery-reveals-shocking-proof-of-climate-engineering-rf-frequency-6 nasa-satellite-imagery-reveals-shocking-proof-of-climate-engineering-12-off-africas-west-coast

nasa-satellite-imagery-reveals-shocking-proof-of-climate-engineering-11-off-africas-west-coast

nasa-satellite-imagery-reveals-shocking-proof-of-climate-engineering-10-northwest-coast-of-australia

nasa-satellite-imagery-reveals-shocking-proof-of-climate-engineering-9-off-africas-west-coast

nasa-satellite-imagery-reveals-shocking-proof-of-climate-engineering-6-off-africas-west-coast

nasa-satellite-imagery-reveals-shocking-proof-of-climate-engineering-5-off-africas-west-coast

nasa-satellite-imagery-reveals-shocking-proof-of-climate-engineering-3-californian-coast

nasa-satellite-imagery-reveals-shocking-proof-of-climate-engineering-2-west-coast-of-africa

nasa-satellite-imagery-reveals-shocking-proof-of-climate-engineering-1-east-coast-of-australia

Slike su sa istočne obale Australije, zapadne obale Afrike, Kalifornijske obale, južne obale Španjolske, sjeverozapadne Australije, istočnog Pacifika, južnog oceana u blizini Antarktika.

Slike: SpaceWeather.com

Komentar

Kao što fotografije iznad jasno pokazuju, prijenosi radio-rekvencija snažno utječu na oblake koji su bili prskani aerosolom (fini mlaz ili koloidna mješavina u zraku) otrovnh teških metala, koji su dobri provodnici električnih impulsa, pa se po volji mogu oblikovati, pomicati, izazivati vrtloge (uragani), nenadane oluje ili poplave, što se i na našem području upadno često događalo u nekoliko zadnjih godina, a u javnim medijima se želi prikazati kao nešto što je „normalno“ i navodno pripada našim geografskim širinama, što je sve drugo, samo ne istina. 

Možda se i pitate zašto ste možda često bevoljni, deprimirani, bez prave snage, neraspoloženi itd.? Hmmm, pa H.A.A.R.P.-om se redovito šalju niske frekvencije, koje nas drže u takvom nevoljkom stanju (najčešće oko 24 sata), da se ne bi probudili i pobunili – ili možda mislite da su tu neki drugi razlozi?

Pogledajte članak Rat protiv čovječanstva 1, pa razmislite kako te zrake djeluju na naš osjetlljivi živčani sustav, na naše tijelo, jer ne možemo reći da smo izdvojeni od okoliša, već primjećujemo sve što se događa, makar i nesvjesno, ali tijelo sve registrira.

Izvornici

http://wakeup-world.com/2016/10/22/nasa-satellite-imagery-reveals-shocking-proof-of-climate-engineering/

http://www.geoengineeringwatch.org/is-climate-engineering-real-square-cloud-formations-are-undeniable-proof/

http://wakeup-world.com/category/environment/haarp/

 

Povezani sadržaji

25. travnja, protesti širom svijeta protiv klimatskog inženjeringa

“Vidoviti” meteorolozi iz SAD-a

Chemtrails, HAARP i modifikacija vremena u vojne svrhe

Nebo nad Hrvatskom

Nebo nad Hrvatskom 2

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • zenfjaka
  Odgovori

  Zanimljiva riječ, šok antno!? Sa će oet reć da je teorija za vjere. I ko je ono reka da će krepat rock n roll E neće dok me služi lap an:P Bez konotacija:)
  Nije da mi se sviđa crna boja,ma ebeš boju, pisma je bitna:)

  https://www.youtube.com/watch?v=M3T_xeoGES8
  A kad vas volin

 • boban
  Odgovori

  Ovo nisu satelitski snimci već iz balona. Da imaju satelite, pokrili bi internetom celu Zemlju a GOOGL ne bi pravio project LOON već bi lansirao satelit, što nije teško ako ih već ima 20.000 u orbiti (a oni se bakću balonom, bezveze). A tek objašnjenje… (pa stvarno su idioti ako misle da su svi osim njih idioti): “More than half of the world’s population is still without Internet access. Project Loon is a network of balloons traveling on the edge of space, designed to extend Internet connectivity to people in rural and remote areas worldwide.” Ako pola sveta nema internet, daj mu preko satelita a ne iz balona.(ali…cvrc, nema…) Dakle,idiotizam “do svemira”.

  • Eh
   Odgovori

   Svaka ćast na komentar. Najvjrojatnije si upoznat sa ravnon zemljon.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje