Hakirana sudbena vlast

 In Korporacije, Pravo i zakoni, REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o.

Neki čovjek pronašao je orlovo jaje i stavio ga pod kvočku na svom seoskom imanju. Zajedno s pilićima izlegao se i orlić, i odrastao je s njima.

Cijeli svoj život orao je radio isto što i pilići, misleći da je i on jedan od njih. Kljucao bi po zemlji tražeći gliste i kukce. Kvocao je i kukurikao, mahnuo bi koji put krilima i letio nekoliko metara po zraku.

Godine su prolazile i orao je ostario. Jednog dana vidio je iznad sebe, na vedrom nebu, veličanstvenu pticu. Ptica je gracioznom dostojanstvenošću jedrila po snažnim zračnim strujama i jedva da je koji put zamahnula svojim zlatnim krilima.

Orao je gledao u nebo zadivljen. “Tko je to?” upitao je.

“To je orao, kralj ptica”, reče kokoš koja je stajala do njega. “On pripada nebu, a mi pripadamo zemlji – mi smo kokoši.” I tako je orao živio i umro kao kokoš jer je mislio da je i on kokoš.

Anthony de Mello

A što mislite tko ste vi?

Ja sam uvijek bio kokoš koja je često čeznutljivo gledala u nebo i osjećala da joj je gore mjesto, a nedavno sam počeo i pomalo letjeti.

Ako ti netko konstantno govori da si kokoš iako je jasno da si orao sigurno postoji neki interes u onome koji te laže jer je kokoš mnogo lakše kontrolirati nego orla. Da bi poduzeo neke korake na svom putu transformacije (ideje) neizbježno moraš doći u konflikt sa onima koji su te držali u kokošinjcu neznanja. Nema slobode bez kidanja lanaca uma i sukoba sa tamničarom koji će vjerovali ili ne čim malo pokažete zube i interes za slobodom odsutupiti  u pokušaju da vas spriječi u vašem letu.

Mnogi uopće ne vide niti tamnicu niti tamničare bez obzira bili oni samo ideja ili vanjska projekcija te ideje. A stvari su nam doslovno ispred nosa – uvijek bile.

Pogledajte ove slike dolje ispod. Slikane su jučer 12.8.2013. .Pogledajte koje su institucije u pitanju i što vam na tim slikama ne štima.

DSC00215

DSC00220DSC00222

vrhovni sudOva slika je skinuta sa Google Street View aplikacije , trenutno stanje je drugačije ne znamo iz kojeg razloga.

Pogledajte malo zastave koje se vijore nad ulazom u te institucije. To je zastava Republike Hrvatske. KRIVO. TO NIJE ZASTAVA REPUBLIKE HRVATSKE.

Ustavom Republike Hrvatske, u članku 11 propisano je da se zastava Republike Hrvatske sastoji od tri boje: crvene, bijele i plave, s povijesnim hrvatskim grbom u sredini. Opis povijesnoga hrvatskog grba i zastave i tekst himne te uporaba i zaštita tih i drugih državnih znamenja uređuje se zakonom.

Zakon koji se spominje u navedenoj odredbi Ustava, a kojim se uređuje opis zastave i zaštita njezine uporabe, je Zakon o grbu, zastavi i himni Republike Hrvatske te zastavi i lenti predsjednika Republike Hrvatske.

Tim je Zakonom propisano da se zastavom Republike Hrvatske predstavlja Republika Hrvatska i izražava joj se pripadnost, a zastava se rabi u skladu s odredbama tog Zakona na način kojim se ističe ugled i dostojanstvo Republike Hrvatske.

Nadalje, zastava Republike Hrvatske može se rabiti samo u obliku i opisu koji su utvrđeni Ustavom i uređeni Zakonom, a na zastavi Republike Hrvatske ne može se ništa mijenjati.

Iznimno, Zakon dopušta ako je statutom ili drugim propisom pravnih osoba  predviđeno, da se dijelovi zastave Republike Hrvatske mogu rabiti kao sastavni dio drugih amblema odnosno znakova, pod uvjetom da se time ne vrijeđa ugled i dostojanstvo Republike Hrvatske.

Zlatni obrub oko zastave pokazuje da kada ulazite u ovu zgradu ne ulazite u nikakvu instituciju RH već u privatnu tvrtku koja se bavi privatnim biznisom. To isto vrijedi i za EU.

Više o ovoj temi sa zastavama možete pročitati Što bi ste trebali znati o zastavama i 2.Dio Što biste trebali znati o zastavama.

Vrlo je jasno da je takozvana Sudbena vlast hakirana te da radi ono što ne bi trebala i u interesu nekog koga ne bi trebala. Pa ako ona više ne radi u našem interesu i nije dio države za koje smo se borili, a jedina dodirna točka sa narodom je ta da je mi plaćamo, jesmo li mi išta obavezni ili dužni prema ovim institucijama. NISMO NIŠTA I NIKAD.

Budite bar na moment malo orao i usudite se postaviti pitanje navodnim autoritetima čija je zastava koja vijori jer ne odgovara onoj iz ustava. Odbijete ući u instituciju ispred koje se vijori nehrvatska zastava. Pozovite policiju i prijavite da je netko ukrao naše sudstvo.

Usudite se letjeti, pošaljite pismo ovim institucijam i pitajte ih pitanja o zastavi. Odbacite njihov autoritet jer je lažan i zauzmite se za sebe jer to nitko drugi neće napraviti.

Naša Hu-Man (Ljudska, op.prev.) genetika sadrži sve kodove Univerzuma. Kad kažem kodove, mislim na svaki predložak i genetsku strukturu svakog izražaja života koji je ikad živio, i sve što je ikada kreirano i što je ikada postojalo u ovom Univerzumu. Mi doslovno imamo Univerzum unutar sebe. Mi smo mikrokozmos makrokozmosa. Mi smo Univerzum sažet u jedno utjelovljenje! Pored Univerzalnog Kreatora, mi smo u biti najmoćnija Bića u Univerzumu!

George Kavassilas

Napisao Dražen.

Recent Posts
Comments
 • Niara
  Odgovori

  VRHOVNI SUD HRVATSKE
  Trg Nikole Šubića Zrinskog 3
  10000 Zagreb
  Zagrebačka županija, HRVATSKA

  Tel: 01 4862 222
  Fax: 01 4810 035

  Web: http://www.vsrh.hr
  Djelatnost (NKD 2007): 84.23 Sudske i pravosudne djelatnosti

  Ključna osoba: Branko Hrvatin, dipl.iur., predsjednik suda
  Trgovački sud: Grad Zagreb, gradski ured za gospodarstvo, rad i poduzetništvo
  Godina osnivanja: 1964.
  http://www.mojatvrtka.net/vrhovni-sud-hrvatske/

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje