Hitna poruka za javne/državne službenike

 In Općenito, Pravo i zakoni

Zamijetio i reagirao Eon.

Vjerujemo kako niste svi Vi koji radite za neku od državnih službi upoznati s ovom informacijom. Vaš poslodavac odlučio je zagrabiti u Vaš novčanik.

Svi javni službenici koji su obuhvaćeni člankom 100 stavkom 4 Zakona o obveznim mirovinskim fondovima, kako ne bi ostali bez svojih privatnih sredstava na tim računima koje im ministarstvo financija planira uzeti u državni proračun, trebaju ispuniti slijedeću izjavu i s njom otići u Središnji registar osiguranika u Zagrebu, Gajeva 5 – Marićev prolaz ili u ispostavu regosa u fini, u najbližem mjestu gdje pripadaju. To trebaju obaviti što prije jer je do isteka roka predviđenog u zakonu ostalo još malo vremena.

U nastavku je obrazac koji smo pripremili za Vas:

[gview file=”http://zvono-istine.org/wp-content/uploads/2014/02/Izjava.pdf”]
Recent Posts
Comments
  • Damir
    Odgovori

    Dal sam dobro shvatio, onima koji nisu “javni” sllužbenici uzet će ovako i onako ili i za njih vrijedi model stavka 4 kao za “javne” službenike. Jel se stavak 2 , istog članka može odnosit na svu ostalu ćeljad i ima li za njh spasa u ovom slučaju? Ako netko može pomoći s istinitom informacijom i savjetom ,neka bude brz. Lijep pozdrav ekipi.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje