Kako postupati sa sudom?

 In Audio / Video, Obrazovanje, Pravo i zakoni

U ovom izvanrednom videu možete vidjeti u akciji “Privatnog državnog tužitelja” koji nije član komore odvjetnika kako hrabro drži svoju poziciju, napada članove komore koja je privatna asocijacija te izaziva juriscikciju suda. On za sebe kaže da ne izvršava pravo (practice law) već da ga upotpunjuje (perfect the law).Ovo je pravi način kako se treba uljudno ali čvrsto i bez straha odnositi prema pravosudnoj bandi koja nema nikakvu jurisdikciju nad nama osim ako im sami to ne dozvolimo.

[vimeo=http://vimeo.com/71587843]

Izađimo iz oklopa straha, pogledajmo mu u oči i on će nestati, jer strah ne postoji, to je samo neznanje o našoj pravoj prirodi.

Recent Posts
Showing 3 comments
 • niki
  Odgovori

  Dobar video. Da li ima neki zakon koji nam jamči da sud, policija i porezna moraju biti javne ustanove? I ako to ne dokažu da nemamo obvezu prema njima?

  • oppthrvatska
   Odgovori

   Zakoni (statuti) na koje mislite su stavljeni izvan zakona 25.12.2012. godine, neosporeno i crno na bijelom. Postavljanje pitanja onima koji tvrde da imaju jurisdikciju nad Vama zasigurno će razotkriti pravo stanje stvari i – ISTINU.

  • Niara
   Odgovori

   Ako već netko ima ili je imao obavezu prema nekome, onda su to (bili) upravo ti službenici u “javnim ustanovama”, koji imaju obavezu prema narodu (da narodu SLUŽE), tj. ljudima koji su se odlučili živjeti u na određenom području zemlje, u zajednici pod određenim uvjetima (zakonskli propisi), da bi u slučaju većih nesuglasica ili kršenja privatnog prava svakog pojedinca, nepristrani predstavnik zakonskih propisa štitio nepovrediva ljudska prava ili u slučaju ugrožavanja sigurnosti od strane drugih naroda, organizirali obranu (službe sigurnosti).
   Da nema naroda (ljudi u zajednici), ne bi postojale takve institucije, jer same za sebe nemaju svrhu, znači ONI postoje/su postojali ZA NAS, NE mi za njih i dužni su (bili), POŠTIVATI VOLJU NARODA, a ne na tajnim sjednicama (iza zatvorenih vrata) donositi odluke i samovoljno mijenjati stavke u zakonu, koje se poslije pokažu na našu štetu ili veliko ograničenje ili pak prisila ili da ZLOUPOTREBLJAVAJU svoj položaj, na koji su opet bili izabrani od LJUDI/NARODA.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje