KAPITULACIJA KORPORACIJE

 In Korporacije, Pravo i zakoni, Predlošci pisama

Prema našim saznanjima, na teritoriju naše domovine, ovo je prvi puta da je čovjek pobijedio korporaciju, ili je natjerao na kapitulaciju strategijom koju ćete uskoro upoznati.

Takve pobjede su inspirativne za svakoga tko je otvorio svoju vlastitu frontu suočivši se s moćnim korporativnim svijetom, fronti kojih je sa otvaranjem svijesti ljudi i usvajanjem novih znanja sve više. U ovom slučaju, primijenjena je metoda Karla Lentza, modificirana za naše prilike od strane Eona čije rijetke ali vrlo kvalitetne članke možete pronaći u našoj arhivi, a nadam se da ćete uskoro imati priliku pročitati i njegovu knjigu.

Karl Lentz je svakako čovjek čiji rad treba proučiti. Jedna moja prijateljica imala ga je prilike ugostiti u svom domu u dalekoj Kanadi, gdje su danima zajedno radili na jednom slučaju – tako da iz druge ruke imam informaciju kako je riječ o čovjeku koji zna što radi. Također, visoko cijeni dobru domaću kuhinju.

A i lijepo ga je opisala, rekavši da je divan i nježan čovjek, iz kojega zrači spokoj i ljubav.  Kako i neće, mislim si ja, kada su ga hranile dvije dobre kuharice ne žaleći truda, a svi znamo da ljubav ide kroz želudac!

Njegova web stranica je UnKommonlaw a i na youtube kanalima naći će se dosta zanimljivih i edukativnih video uradaka.

U nastavku je kronološki povezan događaj po dokumentaciji u PDF formatu pa predlažemo da ga dobro proučite.

[gview file=”http://zvono-istine.org/wp-content/uploads/2014/10/Pobjeda-covjeka-nad-ovrhom-Hrvatskog-Telekoma.pdf”]

Dobronamjerna preporuka: ukoliko koristite dokumente iz priloga, koristite ih na vlastitu odgovornost. Za korištenje dokumenata, potrebno je znati usmeno obraniti napisano u dokumentu, ako nemate potrebno znanje, preporuka je da dokumente ne koristite, jer će dokumenti biti korišteni protiv vas.

Stoga, tko misli krenuti tim putem, gore navedena web stranica, google i youtube (pogledati desno – VIDEO DANA) s ključnim riječima ”Karl Lentz” početak su kvartalnog kolegija u kojem je nužno usvojiti ponuđeno znanje kako bi se uopće moglo krenuti tim putem.

Također, valja stati na loptu i biti svjestan da jedino mogućnost stalnog repliciranja ovog učinka daje dovoljno dokaza da je ova metoda univerzalno uspješna, ili uspješnija od drugih.

Ukoliko Vam je ovaj članak donio neku novu vrijednost, razmislite o donaciji – pogledati gornji desni segment stranice. Hvala!

Recent Posts
Showing 8 comments
 • Solarian
  Odgovori

  Tko bi rekao (ma da je star i poderan i slabo se vidi, ali ipak dovoljno da se može pročitati “Republika Hrvatska” na suckom pečatu) da još postoje sudovi koji koriste zakonski pečat.

  • Eon
   Odgovori

   Na sudu su morali staviti taj pečat, jer se radi o čovjeku.

   • Solarian
    Odgovori

    Da li to znači da imaju i onaj drugi (na kome piše REPUBLIKA HRVATSKA) i da ga koriste u slučaju kad se radi o osobi?

    • mir.pavic@gmail.com
     Odgovori

     I pečat suda i pečat javnog bilejžnika EME NAĐ su krivotvoreni. U oba slučaja je naziv “Republika Hrvatska” napisan protivno PRAVILNIKU ZA PRIMJENU ZAKONA O PEČATIMA I ŽIGOVIMA S GRBOM REPUBLIKE HRVATSKE. U slučaju suda naziv je napisan manjim slovima od naziva općinskog suda a u slučaju javnog bilježnika su slova naziva “Republika Hrvatska” i ime i prezime “EMA NAĐ” napisani slovima iste veličine.

     Da bi se točno utvrdilo dali je pečat ispravan treba se vidjeti zapisnik na sudu na kojem je otisnut svaki zaduženi pečat za sve djelatnike u sudu. Ovi zapisnici se nalaze u sudskoj upravi kod predsjednika suda. Također se kod predsjednika nadležnog suda nalaze i zapisnici o pečatima javnih bilježnika.
     Ove zapisnike treba tražiti zahtjevom za pristup informacijama (Zakon o pravu na pristup informacijama).

     U zapisnicima su navedene i boje tinte koje se koriste u službi, tako da nitko ne može koristiti tintu koja nije određena ovim zapisnicima.

     Dakle i kada se čini da je pečat u redu napisan, još uvijek može biti krivotvoren ako boja tinte nije u skladu sa zapisnikom suda o pečatu.

     Članak 4.

     (1) Sadržaj pečata i žiga ispisuje se u pečatu i žigu u koncentričnim krugovima oko grba Republike Hrvatske, koji se nalazi a sredini pečata i žiga, s tim da naziv “Republika Hrvatska” u pečatu i žigu mora biti ispisan većim slovima od teksta ostalog sadržaja pečata i žiga.

 • Solarian
  Odgovori

  Citiram: “ja:čovjek;………………, osporavam navedeno rješenje u cjelosti, iz razloga što priložena isprava nije vjerodostojna jer na njoj nije navedeno i nema dokaza, tko je ovrhovoditelj, tko je ovršenik, te da li je osoba koja je potpisala ispravu, ovlaštena za zastupanje ovrhovoditelja.”

  Da, na priloženoj ispravi ne piše tko je ovrhovoditelj, a tko ovršenik, jer je to izvod iz poslovnih knjiga, nije čak ni račun, nego običan ispis iz korporativne baze podataka kojeg je navodno potpisala djelatnica te iste korporacije i ta je ista djelatnica ili netko drugi od djelatnika navodno udario pečat te iste korporacije kraj navodnog potpisa gore navedene djelatnice.

  Pitanje: što još osim IMENA i PREZIMENA (NAZIVA), adrese, OIB-a/MB-a (za ovršenika i ovrhovoditelja) i broja bankovnog računa s nazivom banke kod koje je otvoren (za ovrhovoditelja), mora biti navedeno kao dokaz da bi isprava (na kojoj se temelji prijedlog za ovrhu) bila vjerodostojna i kakvo je posebno ovlaštenje potrebno za zastupanje ovrhovoditelja osobi koja potpiše ispravu?

 • Inžirb
  Odgovori

  Zajeb je Lansiran.
  Znamo to već dugo.
  Fućka mi se.

  Hmm…

 • Čovjek vice
  Odgovori

  genijalno

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje