Kemijsko prosvjetljenje

 In IZLAZAK IZ ROBOVLASNIŠTVA, Kontrola uma, Religija

Jutros sam čuo na radiju nešto što me je ponukalo da napišem ovaj članak. Interesantno je kako kad znanje raste uočavaš sve više anomalija u svakodnevnim stvarima koje programiraju um na njegovu štetu.  To na radiju je išlo otprilike ovako:

„Slušanje glazbe pomaže pri lučanju endorfina, hormona sreće, povećava dobro raspoloženje i umanjuje bol. Jeste li danas uzeli svoju dozu sreće?“

E sad šta ima nakrivo u ovoj rečenici, zar je loše slušati glazbu i šta fali tom endorfinu? Pa… nije loše slušati glazbu, ništa ne fali endorfinu, ali ima nešto krucijalno nakrivo. Kroz rečenicu se provlači misao da postoji nešto što može osigurati našu sreću i to nešto se u ovom slučaju zove endorfin. On je hormon kojeg izlučuju hormonalne žlijezde i koji kao takav jako mnogo utječe na  tjelesno-mentalno-psihološko-emocionalni sklop.

U prvom predavanju kojeg sam održao “Rođenje i smrt osobe“ govorio sam kako je um dominantno oruđe unutar iluzornog svijet matrixa. Radilo se o materijalnom, religioznom i ezoteričnom um uvijek ima odgovore na postavljena pitanja i manje više racionalna objašnjenja zašto je tome tako. Razne institucije i instituti matrixa nude objašnjenja i savjete za sve aspekte života. Imate pitanje – nema problema naći ćemo odgovor za vas, dovest ćemo vas do cilja, gdje god da se nalazi. Um to voli jer ima misao da sve drži pod kontrolom i da postoji način…..ali iako nikad ništa od toga ne bude, barem nada kao neznanstveni, ali religiozni aspekt uma uvijek postoji. Iako sreća unatoč “ogromnim nastojanjima” još nije pronađena, nema mjesta odustajanju. Mantra u svijetu matrixa je nikad, nikad, nikad ne odustaj.

U predavanju „ Pogled iza zastora iluzije“ govorio sam o povezanosti emocije i uma tj. o tome kako naše vjerovanje (program) utječe na emociju koja se događa u tijelu. Kad sam govorio o emocijama prvenstveno sam mislio na hormonalno-kemijsku reakciju koja se događa u tijelu prilikom aktivacije žlijezda za unutarnje lučenje koje se nalaze strateški duž kičmenog stupa usko povezani sa neurološkim sustavom koji je kao takav u strogoj zavisnosti od uma. Više o tome ima u knjizi.

Dakle, da pojasnim. Metalac će od navale endorfina na koncertu „Slayera ili AC/DC“ rezati sebi vene, dok ću ja vjerovatno od navale nekih drugih hormona zaobići mjesto gdje se taj koncert održava u luku od najmanje 30 km. Meni ta glazba ne luči endorfin nego čisti otrov. Ali naravno, postoji i glazba koju ja volim i koja u mom sustavu luči endorfin. Nakon 30 godina slušanja glazbe i lučenja vagona endorfina nekako mi se ne čini da sam korak bliže sreći. Neka je greška ili u endofinu ili u cijeloj ideji o „hormonu sreće“.  Možda je endorfin sranje, ali postoji još hrpa spojeva za put k sreći. Možda da probam kokain ili heroin, ako su skupi, uvijek ostaje alkohol.

Problem sa tako induciranom srećom je što traje jako kratko, taman koliko traje stabilnost kemijskog spoja koji ga je uzrokovao. Izgleda da je vrijeme poluraspada sretnih spojeva vrlo kratko. Ali potraga nije dovršila.

Ima hrpa elemenata i jako mnogo molekula se mogu iskombinirati. Pretendenti na slobodu pričaju o serotoninu, melatoninu, LSD-u, THC-u, DMT-u (duhovnoj molekuli). Nema kraja.

Nisam se nikad bavio znanošću, ali mislim da je dovoljno da znam da je kemija kao i mnoge druge znanosti zasnovana na matematici. Određeni kemijski spojevi (formule) imaju određene učinke unutar matematičkog svijeta (matriksa). Razni genetičari puni elana govore o tome kako je čovjek na putu da postane Bog kao puki proizvod matematičke formula/strukture. Čovjek je zapravo talac umjetne inteligencije i njena posljednja šansa  da umjetno postane stvarno što je u biti nemoguće. Mašina to zna, ali ne i čovjek. On još uvijek živi u iluziji da um kao vrhovni izraz božanske (demonske) evolucije može spoznati boga, tj postati bog. Dokle god živi u takvoj iluziji vlasnici matriksa mogu mirno sjediti i piti nam krv na slamku. Ta oni su vlasnici tog sistema i udica kemijskog prosvjetljenja je njihova udica.

Znači nemoguće je umjetnim putem spoznati samog sebe, boga ili doseći prosvjetljenje. Matematika kao znanost dualnosti koja je u biti binarna, jer radi samo sa jednađžbama i ujednačavanju njene obje strana nikako ne može funkcionirati u nedualnom svijetu, a sjetite se čovjek nije od tog svijeta. Iz ovih duhovnih postulata također je lako izvesti istinu o pravnom sustavu i njegovim zakonima. Zakoni kao umjetna tvorevina umjetnog sustava samo su korak dublje u neznanje.

Sve duhovne molekule, elementi, atomi, fotoni i razne formule za njihovo međusobno križanje i kombiniranje ne vrijede pišljiva boba. Um-jetno nemože nikad postati stvarno. Laž nemože nikad postati istina.

Donositelj svijetla je ipak jako lukav i tek treba razotktiti sve umjetne sheme u koje je čovjek neznanjem uložio svoju svijest. Slijedećom turom ću govoriti o matematičkom uređaju za kemijsko prosvjetljenje koji je najveće i najskrivenije oružje matriksa, a zove se čakre i kundalini.

Recent Posts
Showing 34 comments
 • an
  Odgovori

  Vrlo interesantno.

  “Donositelj svijetla je ipak jako lukav i tek treba razotktiti sve umjetne sheme u koje je čovjek neznanjem uložio svoju svijest.” -To je razlog zašto su ozbiljni duhovnjaci preferirali pustinje(izvan sustava). Teško je izdvajati i čistiti se od nečega sa čim si srastao, što dišeš, ovako ih je po povratku to udaralo u oči.
  “Slijedećom turom ću govoriti o matematičkom uređaju za kemijsko prosvjetljenje koji je najveće i najskrivenije oružje matriksa, a zove se čakre i kundalini.” -Napokon da se i to obradi sa druge pozicije.Širenje istočnjačkih spoznaja, bez kritike, možda je njihova tradicija, ne bi trebala biti i naša. Pozz

 • The God all mighty
  Odgovori

  “Matematika kao znanost dualnosti koja je u biti binarna.”
  Moguće da je cjela tvoja filozofija i izražavanje binarno, dualno. Možda je problem što pokušavaš negirati dualnost a shvaćaš da jedno bez drugoga nejde.
  “Laž nemože nikad postati istina.”-isto kao što jedno bez drugog nejde,nebi znao razliku da ne poznaješ oboje.
  isto kao što nema boje bez oblika. dobro bez lošeg. pozitivno bez negativnog. ništa bez nešto.
  “Um-jetno nemože nikad postati stvarno.”- sve je stvar-no? . hahahaha

  • an
   Odgovori

   “Ja (Isus) i Otac (Bog) – jedno smo.
   …da svi budu jedno, kao što smo mi.
   U početku bijaše Riječ (logos, izvorno = jedan satkani sistem, prožet jednim)”

   Ono o čemu ti govoriš u svom komentaru jeste đavolska logika preživljavanja-koliko griješiti, a da vaga ne izvaže njegov kraj. Krrajnja takva mjera je jednakost loših i pozitivnih djela, odnosno dualnost, postignute njegove stvarnosti djelovanja. A kada se loše važe ta jednakost i vaga prelomi na drugu stranu, onda je stvar gotova. Zato toliko “humanitarne” ambicije usred opačina, bijele i crne vještice…

   • The God all mighty
    Odgovori

    “Ja (Isus) i Otac (Bog) – jedno smo.
    …da svi budu jedno, kao što smo mi.
    U početku bijaše Riječ (logos, izvorno = jedan satkani sistem, prožet jednim)”
    To je samo tvoje mišljenje.
    Ovaj drugi dio teksta uopce ne razumijem. Možeš malo drugačije probati objasniti?

    • an
     Odgovori

     Postoji “mjera grijeha”(Bib.termin) i jasno, adekvatna kazna. Tako je na ovom sudu i na nebeskom. Kada je u pitanju krajnja mjera grijeha, glas o tome se direktno diže do Boga i Bog se direktno uključuje u sud i presudu. Sudbenoj logici svijeta nije u interesu da to dođe do Boga i Njegove intervencije. Uopće. Oni koriste za sebe onu poznatu situaciju, kada bi trebali nekoga osuditi ali vidimo i njegova dobra djela, pa smo na granici, nikako da prevagnemo u svom sudu i donesemo jasno negativno mišljenje o toj situaciji, odnosno početak lošeg suda o njemu.
     Zato promoćurni opaki koriste svoja pozitivna djelovanja za lošu svrhu. Npr. njihova org. hrani siromašne, ali ih i izrabljuje. Mi sve to gledamo i ne možemo prevagnuti, ni što misliti, ni kako se odnositi prema tome. Ali u njihovom krajnjem opakom planu, ovo sve ide u smjeru realizacije globalnih planova, dok mi gledamo lokalno i ona se i dalje držimo na vazi u svojim sudovima (matematičkoj jednakosti, dualnosti), i paralizirani smo ovakvim svojim sudom za svoje pravo djelovanje prema njima.
     U politici, ovo je razlog zašto stalno u medijima iznose svoje “dobre stvari” ( koje su u krajnosti za svrhu lošeg), ali znaju oni da mi znamo njihovo loše, o glavu nam se razbija pa kako ne bi znali, nego nas paraliziraju ovim fiktivnim jednadžbama.

     (E da, prostor između te mjere jednake vage i krajnje opakosti, je situacija otkucavanja sata, a teško se to može vratiti natrag, jer je uhoddan put, a priroda zla je da teži zapaljenju do kraja. Umjerenost i razum, nisu njegovi termini.)

 • ljudsko_biće
  Odgovori

  uu..
  a tek…
  gdje je ideja o “intergalaktičkom računu”/ugovoru ilitiga “karmi” ?


  e znaš kad si prije 20 godina zajeba stvar jer te netko uvjerio da je to tako?
  e sjećaš se? jel tako!
  e jebiga…tribaš se vratit na zemlju u još jedan život da ispraviš to sranje.

  alo brale…!?


  tilta mi vaga previše na jednu stranu, ma … iden nakupit malo pozitivne karme da malo amortizira onu negativnu karmu.

  :D :P

  • The God all mighty
   Odgovori

   da takva ideja o karmi je jednako luda ideja kao i da je jedan stvoritelj/bog koji je arhitekt monarh koji je stvorio sve i on je vrhovni, glavni, pravi, izvorski autoritet.

   • ljudsko_biće
    Odgovori

    svi bogovi;
    bilo kroz predaju ili ovi šta se igraju bogova…
    su imali tu zajedničku ideju-poveznicu — autoritet.

    ako i postoji jedan stvoritelj,
    tada je taj zbilja najmudriji, ali i najšutljiviji…
    jer nikako da iskaže taj svoj “vrhovni” autoritet
    koji mu takoreći “pripada”
    nad “ovom kreacijom”.
    taj odnos je onda prožet s jedinom ljubavi – bezuvjetnom.
    ali i ovaj odlomak teksta je isto ideja.

    koliko šta ima veze sa stvarnosti to neka svatko sam sebe propita.

    • The God all mighty
     Odgovori

     Dobro je poznata ta krščanska logika.

    • ljudsko_biće
     Odgovori

     sve logike su na razini skupa ideje,…
     ideja koje su odraz svijesti u određenom trenutku.
     a i logika da nema “vrhovnog” stvoritelja…
     je samo logika.
     na kraju dana…
     ipak svi samo tapkaju u “mraku”.
     to tapkanje u mraku je izrodilo masu ideja i logika.
     a šta je zbilja…
     zbilja neznam.
     :D :P

     • The God all mighty

      naravno
      Moguće je da si zapravo ti ta zbilja. to zvuči drugačije od ima boga nema boga.

     • ljudsko_biće

      lako moguće da je ta zbilja nešto najbliže
      čovjeku – što zapravo nije (misao, ideja).

 • Marti
  Odgovori

  „Slušanje glazbe pomaže pri lučanju endorfina, hormona sreće, povećava dobro raspoloženje i umanjuje bol. Jeste li danas uzeli svoju dozu sreće?“ Ja to čujem ovako: Ooooj podaniče, šuuuuti slušaj radio, šuuuuti neka programiranje radi, šuuuuti misli da si sretan dok pjevušiš Aj of d tajger ili kako već ide, nemoj dizati glavu samo slušaj radio i budi ‘sretan’, oooooj buuuudi sretan u neznanju, šuti slušaj ‘pjesme’ dok te podsvjesno navikavamo i hipnotiziramo da sniziš vlastite kriterije sustava vrijednosti, šuti slušaj dok ti moždani valovi bivaju prekrajani da ti razvrat, seks (zapravo jebanje), prevare, razvrat, ubijanje, krađa, razvrat, i ostali razvrati, ne budu ‘normalni’ tako da, nakon godina i godina i generacija programiranja, mirno gladaš svijet oko sebe i te dok pičiš nesmiljeno kroz tvoj život, slušajući radio, misliš: baš sam kul, idem se zabavljati (razvrat), pozivaju nas rozga i vučković, jer ako smo razvratni onda smo kul.

 • au_toritet
  Odgovori

  Evo RTL-ovci non stop nudi sreću : SAMO ZABAVA! Osim RTL-a i dr.medijskih kuća a odnosi se na glazbu, sreću i hormone, ima tu tisuće ad hoc rješenja za drugačiju vrstu ”sreće”. Svi naši svagdašnji portali su prepuni toga. Evo neki dan uđem u tisak medija trgovinu i razgledavam knjige s istom namjerom ad hoc rješenja za sve čovjekove ”probleme” koji će ljudima ”pomoći” pri rješavanju istih, nametnutih od samih vlasnika. Najgori od najgorih i najvidljivijih u svojoj iluzornosti ”sretnih” rješenja nalazi se u kompletu(od tena do mobitela)za školu, za samo jednu cijenu. ”Ta oni su vlasnici tog sistema i udica kemijskog prosvjetljenja je njihova udica”.Ova rečenica od dražena najviše prikazuje čitav mozaik ”naših” života. Upravo je udica koju je spomenuo asocira na milijun primjera koje radimo ili smo radili u životu, uhvaćeni na njihovu udicu. I tako do jučer mi, danas ovi iza nas, oni sutra iza njih, da ne govorim o ovim sad rođenima. Udice su za hvatanje riba što svi znamo, ali ljudi neosvješćeni i ne znajući misle da se to događa ribama, nikako njima. Ne odustaju (pitanje je mogu li to uopće više zaustaviti) , zato jer znaju da će uvijek biti riba koje će se uloviti na udicu, a što više bačenih udica više je i ribe.

 • Eva
  Odgovori

  Um vlada materijom. To je doslovno ono kad Isus kaze, ako imas vjere velicine zrna gorusice i kazes ovoj planini premjesti se tamo i ona ce se premjestiti. Velika vecina ljudi na planetu je na trecem stupnju stanja svijesti i prelazi na 4. To znaci da shvacaju polako ono gore receno. Vrlo opasan je 4 stupanj jer se tu treba zadrzati samo na kratko. Znati da vladas materijom a ne vladati njome, jer ako vladas materijom ucinit ces sebicnu pogresku i tad jedino mozes pasti, tvoja svijest ide na razinu minerala. Materija nije matrix, ona je “sveti” fluid. U njoj ne postoji ni istina ni laz vec istina-laz-istina, kao i svjetlo-tama-svjetlo, ljubav-strah-ljubav… Matematika je predivna, ona je jedina cista znanost iz koje sve proizlazi, naravno kao i sve, zloupotebljena je, kao i kemija i sve ostalo.
  Ocito je da su nam predci “jeli sa stabla spoznaje dobra i zla” i kasno je sad, sa toga stabla ili jedemo svaki dan ili zakopamo glavu u pijesak. Nista ovdje nije ni dobro ni zlo, samo covjek u cijelom svemiru moze biti dobar il zao.

  • The God all mighty
   Odgovori

   Što to uopce znači vladanje materijom?

 • Eva
  Odgovori

  A da, ta uvjeravanja o seratoninu, retardinu, kreteninu…kao da bi bilo dovoljno da znam napisati slovo A pa da zavrsim pravni fakultet i to sa odlicnim. To sto serviraju danasnji mediji je cisti primitivizam. Znanost i ne postoji, skrivena je jer ne da bi palili na lomaci kao prije stotine godina, ma ta rijec, znanost, je ustvari postala sinonim za ubojice. Toliko ocito manipuliranje, zaglupljivanje, izvrtanje, ponizavanje….

 • Eva
  Odgovori

  Znaci da je preoblikujes po svojoj volji samo mislima. Uglavnom se moze samo lose stvari raditi kao i ozlijediti nekoga. Treba to shvatiti, neisprobati, (peti stupanj je ljubav) iz ljubavi prema svemu zivom i nezivome.

 • Eva
  Odgovori

  To je jedna razina a druga je da covjjek uvijek moze vladati materijom, to je tajna placebo efekta. Nezgodno je reci vladati materijom u ovom slucaju pa i u onom prvom. Jednostavno, um je iznad materije, kao sto Platon kaze, sve je samo ideja.

  • The God all mighty
   Odgovori

   A koji bi ti bio glavni dokaz da je um iznad materije? Na čemu se temelji tvoje uvjerenje?

   • an
    Odgovori

    “Iz nevidljivog proizlazi vidljivo” Biblija

    • The God all mighty
     Odgovori

     Ako pretpostavimo da je to što piše u bibliji točno.
     Ako ti misliš da je biblija istinita- to je samo tvoje mišljenje,
     Ali crkva kaže da je biblija istinita- i to je samo tvoje mišljenje.
     Da ti stvarno vjeruješ u bibliju, po cijele dane bi se derao iz sveg glasa da te svi čuju.

     • Eva

      Ova zadnja recenica nema nikakvog smisla…da ti stvarno vjerujes u…

     • an

      Interesantno je to, što se čini, da je lako povjerovati da si u pravu.
      Ali taj dojam objašnjava to, što je evanđelje, kao suštinska svrha i poruka Biblije, znači i jeste – radosna vijest (od neba prema ljudima), odnosno spasenje/izbavljenje/izlaz.
      Ipak, tvoj zaključak, pokazuje da shvaćaš stvar, i navodi na pomisao da si, možda, spreman postati kršćanin/vjernik.
      Ili, također možda, pobjeći…?

    • The God all mighty
     Odgovori

     Smatram da bi se biblija trebala ceremonijalno 1 godišnje paliti jer je odvratna knjiga.

     • Valter

      ”Tko pali knjige, prije ili kasnije palit će i ljude”

      Thomas Mann

     • The God all mighty

      Svaka knjiga je bitna i ima svoju važnost naravno, ritualno paljenje biblije bi možda osvijestilo ljude da biblija nije Bog i razliku između ograničene expresije Boga putem skripta i živućeg Boga.

     • Valter

      a koliko bi ljudi uvrijedio i učinio nad njihovim vjerovanjima nasilje paljenjem biblije? To mi je baš onako, fuj.

     • The God all mighty

      To treba krenuti od crkve. Samo oni do sada su samo uspijeli failati preaching, tako da se to tesko moze desit.

     • an

      Biblija je nešto kao pismo, zakonik, uputa, info, duhovni…netko ju je nazvao “jezik neba”, i to je točno. Ali nije jedini jezik i svakako, nije Bog. Problem i jeste što je svaka od religija uzela dio Biblije u svoju praksu, a ne cijelu. A sve da jeste, ona definitivno nije Bog. I u njoj piše da je Isus učinio puno više stvari ali da to ne može stati u knjigu, a da ćemo mi činiti više i veće stvari od Njega. A to podrazumijeva odnos sa Bogom, ne Biblijom. Tako da se slažem s tim što govoriš o razlici Boga i Njegovog biblijskog podloška. A što se tiče paljenja Biblije- mislim da teško možemo izmisliti nešto novo za sablazniti Boga, već je On to sve vidio. Sa druge strane, mnogi su sablažnjeni/zatečeni postojanosti Božje ljubavi i Njegovog poziva, nakon njihovih takvih djela.

   • Eva
    Odgovori

    Nemam dokaz u nak znanstvenom smislu, kao nekakvu formulu ni pokus koji bi opisala pa ga ti ponovio. Znanje mi je “doslo” davno, pa sam sama eksperimentirala i stvarno je. Pa tako jedino svatko za sebe to moze dokazati. I tu je opet povratna sprega ako mislis da je to bude, pa jeli to zato sto jest ili zato sto si mislio da jest. U svakom slucaju, je. Nije tocno ono, “mislim, dakle jesam”, nego ” ja jesam jer mislim da jesam”.

    • Eva
     Odgovori

     Knjiga Holografski svemir ima neke dokaze o tome, sad mi je palo na pamet.

 • au_toritet
  Odgovori

  Ne odustaju od svojih rješenja za ”sreću”. Konstantno vladanje materijom je za njih ključno, dok god čovječanstvo nema želje ni volje ni interesa za povratkom u prošlost. U znanosti i obrazovanju nema istine. Vladajući odkad je povijesti nisu ni mogli pisati istinu, jer su se suprostavljene strane(za rat) koristile lažima uz ološ za izvršavanje prljavih zadataka. Danas se ništa nije promjenilo u potrazi za vladanjem/vlašću, osim ”bogatstva” koji ljudima daje privid da se nije nikad drugačije (bolje)živilo niti ratovalo. Bogatstvo je jedno od njihovih ideja, i samim tim moćno oružje za neograničenu moć sve izopačenije manipulacije potkovane lažima.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje