Kontrola uma u pravnom sistemu

 In IZLAZAK IZ ROBOVLASNIŠTVA, Kontrola uma, Obrazovanje, Pravo i zakoni

Dražen Kasalo, svojedobno pisac članaka na Zvonu Istine, vrijedno radi te je proteklih mjeseci napisao a potom i u vlastitoj nakladi tiskao novu knjigu, koja se od prije nekih mjesec dana može i kupiti. Knjiga je prošireno i dopunjeno izdanje prethodne knjige “Strava u ulici prava” koja se više ne može kupiti i koliko znam, oni koji je imaju, sada posjeduju prilično vrijednu i ekskluzivnu knjigu budući ona više neće biti tiskana.

Prema Draženovim riječima, nova je knjiga sada zaokružena cjelina s glavom i repom, proizašla iz zajedničkih istraživanja od kojih su mnoga opisana na ovim stranicama. Knjiga se osim dijela u kojem se Dražen bavi promišljanjem o pitanju “tko sam ja?” kao i pravnom perspektivom istog pitanja, dodatno proširuje jednom potpuno novom sferom koju bismo mogli opisati s riječi “magija”, gdje objašnjava način na koji su ljudi postali hipnotizirani do te mjere da vjeruju kako je država stvarna i da je porez obavezno plaćati, te ukazuje na osnovnog nositelja te magijske hipnoze – i kako je možemo prepoznati.

Taj dio knjige zadire mnogo dalje i dublje od pukog pravnog sistema, objašnjavajući ezoteričnu pozadinu zarobljavanja ljudske duše i manifestacije tog čina u onome što percipiramo kao stvarnost.

Obiman materijal (na 550 str.) Dražen zaključuje, kako je to i uobičajeno s papirima koji se bave pravnim stvarima – s pravnim lijekom i njegovim detaljnim objašnjavanjem, kao za sada jedinog proceduralnog načina izlaska iz sistema.

U svakom slučaju, rekao bih da je Dražen po ne znam koji puta odradio izvanredan posao. Knjiga je odlična (barem meni) i usudio bih se reći da je smatram obaveznim štivom za svakoga tko želi izaći iz sistema bilo kakve vrste, uključivo ali ne ograničavajući se na onaj pravni, kao i za one koje žele znati više o stvarnosti u kojoj se nalazimo, ili barem mislimo da se nalazimo.

Dakle dragi čitatelji Zvona Istine – toplo preporučam da naručite Draženovu novu knjigu “Kontrola uma u pravnom sistemu” a to možete jednostavno uraditi OVDJE – narudžbenica je na kraju članka koji se nalazi na linku.

[gview file=”http://zvono-istine.org/wp-content/uploads/2016/11/Naslovna.pdf”]
Recommended Posts
Showing 6 comments
 • alexh
  Odgovori

  Živia Valtere. svako dobro!

 • Marko Reza
  Odgovori

  Nisam jos stigao do kraja a vec mogu da kazem: knjiga je super!

  • Jupi
   Odgovori

   Da, baš šteta što smo ga potjerali sa zvona.

  • Marko Reza
   Odgovori

   Evo, sad sam stigao do kraja i jos uvijek mogu da kazem isto: knjiga je super!

 • Damir
  Odgovori

  https://www.youtube.com/watch?v=FWZCBj6lhCc
  Jest poduži video, uklapa se u teme Draženovih knjiga, gledljiv u jednom dahu za ljude koji razumiju ili se trude razumjeti stvari koje se istražuju na ovoj i ovakvim stranicama.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje