Korporativni heroji Hrvatske – nove informacije

 In Korporacije, REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o.

Članak Korporativni heroji Hrvatske koji smo objavili 19. svibnja 2013. godine sa vrlo zanimljivim dokumentom, slobodnim za download – ponudili smo svim medijima na raspolaganje – ali nitko osim portala Radio Liberum nije imao muda da ga objavi, što samo po sebi dovoljno govori o kvaliteti informacija koje možete dobiti od mainstream medija, a i dobrog dijela medija koji se predstavljaju kao nezavisni.

SVI SU GA MEDIJI DOBILI, a oni koji će danas sutra tvrditi da nisu, neka znaju da mi čuvamo naše mailove i da imamo lijepo organiziranu arhivu koja čuva podatke kome smo poslali što i kada, potkrijepljenu neospornim dokazima. Pa ćemo i to objaviti ako netko krene lagati o ovom slučaju.

Ali evo stižu nove informacije. U današnjem, četvrtom nastavku feljtona o privatizaciji u Večernjem listu pomalo je stidljivo i oprezno, ali ipak opisano – kako je Željko Čović, junak našeg članka objavljenog 19. svibnja, došao na čelo Plive te kako su se u nadzornom odboru te nekad fantastične hrvatske tvrtke u to vrijeme nalazili i Franjo Luković, danas navodni gazda navodne Zagrebačke banke, i Borislav Škegro, onaj koji trpa bocu viskija pod sako a što možete pogledati OVDJE a tu je bio i Mladen Vedriš… Sama tehnomenadžerska elita onog vremena. 

Možda nakon ovog članka poželite kupiti primjerak Večernjeg lista ili pročitati naš članak ponovno i pročitati dokumenat koji je Željku Čoviću samo 2007. godine priskrbio hrpu love.

Tek da se prisjetite s kime imamo posla.

Recent Posts

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje