M.M.F. ponudio Lukašenku 940 milijuna US $ da uvede izolaciju! (11)

 In NASILJE, Novi Svjetski Poredak, Zdravlje

Talijanski povjesničar i novinar Nicola Bizzi otkrio je da je Svjetska Zdravstvena Organizacija (W.H.O.) najprije ponudila Bjelorusiji 92 milijuna dolara, kako bi se “postupilo kao u Italiji”. Kad Lukašenko to nije prihvatio, Međunarodni monetarni fond (M.M.F.) je ponudu povećao na 940 milijuna dolara, tvrdi Bizzi. Kao što je poznato, bjeloruska vlada, zajedno sa Švedskom, do danas nije uvela mjere blokade društva. Nakon što je bjeloruski predsjednik očito odbio „ponudu-izolacije„ zemlje (lockdown) od strane W.H.O.-a i M.M.F.-a, u svim je medijima prikazan kao “diktator koji vlada nasiljem”.
Bizzi tvrdi da je svoje informacije dobio iz izvora tajnih obavještajnih službi i da su slične ponude upućene i drugim europskim zemljama.

Je li to mogao biti uzrok masovnih organiziranih demonstracija koje trenutno bjesne protiv bjeloruskog predsjednika Lukašenka u Minsku, kako bi ga se svrgnulo s vlasti? Je li sve to skupa istina?

Poslušajte sami što je sredinom lipnja rekao Predsjednik Lukašenko na sastanku vlade. (izvadak iz videosnimke)

Lukašenko: “Predsjednik Narodne banke glavni je posrednik Međunarodnog monetarnog fonda (M.M.F.). Kakva je situacija? Što naši partneri traže? Spomenuta je mogućnost da se Bjelorusiji osigura iznos od 940 milijuna dolara – takozvano brzo financiranje.
Kako se rješava ovo pitanje? Htio bih odmah objaviti: „Nećemo plesati kako nam drugi sviraju.“ Uvjeti se već pojavljuju, pod motom: „Vi biste trebali postupati s koronavirusom kao u Italiji.“
Pa slušajte, ne želim – ne daj Bože – da se situacija u Italiji ponovi kod nas u Bjelorusiji. Imamo svoju državu, imamo svoju situaciju. Svjetska banka spremna nam je platiti 10 puta više za to jer se tako učinkovito borimo protiv bolesti. Ona je čak zatražila od Ministarstva zdravlja da podijeli svoje iskustvo, a M.M.F. i dalje od nas traži da uvedemo izolaciju, karantenu i policijski sat. Pa slušajte, kakva je to glupost?“

https://www.watergate.tv/weissrussland-who-hat-laender-fuer-lockdown-bezahlt/?fbclid=IwAR3kW65c6m-ooMPpYH7VH-5hF-C58g4RIZnYQQiOIF_1anpd0VVK-6aDsfM

Komentar

Vidite li konce koji se pletu? Slijedi trag novca i sva Istina će se objelodaniti.

Bilo bi preporučljivo još jednom pomnije pročitati članak o talijanskom parlamentu.

Kolika je etička i moralna vrijednost u hrvatskih političara?

Recent Posts
Showing 4 comments
 • Zigismund
  Odgovori

  Ovo zadnje pitanje, evo odgovor.
  I zovite ih pravim nazivom

  Špijini i veleizdajnici hrvatskog naroda.

  Međutim, isti poznaju kako funkcinira sustav (nisu zakurac slali potrčke na zi čitat članke) i bez pravilne tvrdnje na njihov teret, možete in puvat. A dokaze toj tvrdnji zaboravite.

  Lov, pis

 • Slou
  Odgovori

  https://www.crrow777radio.com/246-i-was-born-into-bondage-on-paper-and-certified-free/

  Još jedan sat istine s vrlo važnin informacijama za sve nas.

  ….
  Osvrt na ovakve članke rekla kazala, nisan pogleda videa pa neznan štA melju, ali zašto lukica, nije sta javno, doma ili u un groundu, i obznania,časno izjavjujen, tako mi bog pomoga, s figon ili bez đepa, taj i taj čovik u ime tih i tog mi je na stol složija sto kila papira izgleda ka us dolors.. I sve je privara.
  A ovako reka ovi, oni i plenki je reka… Kakvu to težinu ima?

 • Chichul
  Odgovori

  piramida i oko na stolu

 • Chichul
  Odgovori

  Zato sto je njegov bog na stolu svevideća piramida

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje