17.05.2020

„Ljekovito sredstvo COVID-19, je napitak izrađen iz divljeg pelina (Artemisia vulgaris), biljke koja ima dokazani uspjeh u liječenju malarije i može izliječiti bolesnike s koronavirusom u roku od sedam do deset dana.“, izjavio je madagaskarski predsjednik Andry Rajoelina.

„Ljekovito sredstvo COVID je proizvedeno iz divljeg pelina (Artemisia vulgaris), koja je na Madagaskar 70-ih godina uvezena iz Kine radi liječenja malarije. Artemisia se protiv malarije pokazala učinkovitom a i zaražene s kovidom može izliječiti u roku od deset dana.“ – izjavio je predsjednik Rajoelina.

Međutim, W.H.O. je takve prirodne terapijske mjere protiv koronavirusa označio kao slijepo vjerovanje. Na skepticizam s kojim se WHO odnosi prema COVID-biološkom sredstvu, Rajoelina je odgovorio riječima:
„Nitko nas neće spriječiti da nastavimo dalje, nijedna zemlja ili organizacija. Dokaz učinkovitosti napitka je iscjeljenje. To je istodobno sredstvo predostrožnosti, kao i iscjeljenja.
Možda se sjećate da je i francuski dobitnik Nobelove nagrade Luc Montagnier (vidi članak br. 6) izjavio, da Artemisia vulgaris liječi covid? Također i profesor iz Kine, koji je iz artemisie uspio izlučiti extrakt artemisinin. Oni nas pukušavaju zaustaviti da proizvodimo taj tonik.“
France24: „Na koga mislite gosp. Predsjedniče?“
Rajoelina: „Pa na određeni broj organizacija, uključujući i Svjetsku Zdravstvenu Organizaciju (W.H.O.). Mi na Madagaskaru imamo svoj napitak, mi smo suverena zemlja koja pomaže ljudima, a ne da postanemo žrtve pandemije. Niti jedan pacijent na Madaskaru koji je bio liječen našim sredstvom nije umro, niti jedan. Do danas je kod nas zabilježeno 212 koronavirusnih infekcija i 107 oporavljenih.

Covid-ljekoviti napitak je proizveden iz ljekovitog bilja, najvećim dijelom iz artemisie vulgaris.
Ali koji je zapravo problem s ovim Covid-proizvodom? Može li ovaj proizvod doći iz Afrike? Što bi bilo da je otkriven u nekoj europskoj zemlji, umjesto na Madagaskaru? Da li bi postojalo toliko sumnji? Ne vjerujem.“
Jasno daje do znanja da je Afrika odavno pronašla lijek protiv Covid-19. Europa to odbija priznati jer vjeruje da ima monopol na inteligenciju.
„Mislim da je problem u tome što (napitak/tonik) potječe iz Afrike i oni ne mogu priznati … da je zemlja poput Madagaskara … razvila ovu formulu da spasi svijet. Je li moguće za zemlju poput Madagaskara, 63. po redu najsiromašniju zemlju na svijetu, razviti ovu formulu koja može pomoći spasiti svijet? Bog nam je dao tu biljku, koja može pomoći spasiti svijet.“ – rekao je najmlađi šef afričke države, Predsjednik Madagaskara, Andry Rajoelina i razgovoru s France24 i RFI.

Andry Rajoelina je također pozvao sve afričke države da se povuku iz W.H.O.-a.

„U skladu s tim, pozivam sve afričke države da napuste međunarodne organizacije kako bismo izgradili našu.“

Razne druge afričke zemlje, uključujući Tanzaniju, Gvineju Bissau, dem. rep. Kongo i Niger, već su uvele recept koji je proizveden u Madagaskaru, a sam Madagaskar je Africi poklonio tisuće boca proizvoda, koji je razvio državni malagaški Institut za primijenjena istraživanja, a napitak se u samoj zemlji može kupiti za oko 40 centi po boci.

Izlaskom iz W.H.O.-a, na planeti započinje novo razdoblje. Koliko će se još Europljani klanjati diktatu W.H.O.-a i ljudima u pozadini i zakladama?

Izvornici

https://de.news-front.info/2020/05/17/madagaskars-prasident-who-habe-20-millionen-dollar-bestechungsgeld-angeboten-um-das-covid-19-mittel-zu-kontaminieren/?fbclid=IwAR18PBCMW3p5cW_TtSv_5nIHYjgFSY5Rcp9lyW4QZhqVhXkM1fWKLTsd8ak

https://www.bbc.com/news/world-africa-52519853

https://www.aljazeera.com/news/2020/05/tanzania-madagascar-anti-coronavirus-drink-disputed-200508164354282.htm

https://www.metropolnews.info/mp461035/der-praesident-von-madagaskar-andry-rajoelina-hat-alle-afrikanischen-nationen-aufgefordert-aus-der-who-auszutreten

Komentar

Divlji pelin (Artemisia vulgaris) je dobro poznata ljekovita biljka koja se u tradicionalnoj kineskoj medicini (TCM) upotrebljava za uspješno liječenje malarije. Osim toga se sušena i fino samljevena  biljka, bez drugih dodataka savija u tzv. „moksa cigare“, koje se zapaljene primjenjuju za dubinsko grijanje akupunkturskih točaka na bolnim mjestima tijela i na taj se način otklanjaju nastale blokade.

U našem području se divlji pelin u narodu naziva „metla za sve“, jer zaista čisto tijelo od nametnika i jača organe, ali ne samo fizički, već i energijski. Ja artemisiu posušenu i fino samljevenu upotrebljavam skoro dnevno u jelu, s ostalim začinskim biljem. Možete ju sada brati, idealno je vrijeme, jer upravo cvate. Prepoznati ju je jako lako (vidi slike). Kušajte ju i sirovu, vrlo je ukusna i aromatična.

https://www.plantea.com.hr/divlji-pelin/

Povezani članci

Ima li Bill Gates ista s izbijanjem tzv. pandemije? (1)

U S.A.D. je ukinuto prisilno cijepljenje (2)

Pukovnik ruskih vojnih oružanih snaga: Prisiliti vlasti da s time prestanu (3)

Sara Cunial: “Pošaljite Bill Gatesa „Međunarodnom kaznenom sudu“ zbog zločina protiv čovječnosti“ (4)

Trump: Prodavanje pobačene djece za izradu cjepiva nije etičko (5)

Koronavirus sadrži dijelove HIV virusa (6)

Ljupki ples virusa HIV-a i Covid-19 (7)

W.H.O. – Cjepiva i dodaci u njima mogu ubiti! – a uzroci se prikrivaju! (8)

Scenarij za „Covid-film“ detaljno predstavljen još 2012. (9)

2 Responses

  1. čemu tolika komplikacija, prirodna domaća rakija,(nikako šećeruša) oporavlja i tijelo i dušu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.