Michael Tellinger: Nema sumnje, to je raj na Zemlji

 In Duhovnost, Obrazovanje, Općenito

Izabrala i napisala Niara

Pogledajte malo kako naše područje na kojem živimo i naše ljude, vidi Michael Tellinger. Ja se potpuno slažem s njim i mislim da je potreban samo mali korak da shvatimo, da imamo stvarno SVE što trebamo, za život u izobilju i miru. Odstranimo sve “razlike” koje nas dijele i usmjerimo pažnju na ono što nas povezuje – lakše je nego što možda neki misle u ovom trenutku.

Budućnost po meni leži u malim zajednicama, koje međusobno surađuju i potpomažu se i  zajednički sudjeluju u svemu. Potrebno je mala spoznaja, da je svaki drugi čovjek isto vrijedan kao mi sami, da smo svi došli iz istog izvora, da smo stvoreni od istog Stvoritelja, bez obzira kako ga zastupnici različitih vjera nazivali – jer nazivi, imena i opisi su opet ljudska tvorevima – a pitam se, kako može naš 3-D um opisati nešto što je beskonačno, neizmjerivo, neopisivo? Zato i muslimanska vjera, koliko mi je poznato, nema sliku Stvoritelja u kojeg vjeruju.

To je sve – i ta spoznaja zajedništva nam automatski stvara osjećaj poštovanja i priznanja prema drugim ljudima i cijelom životu. I kada odstranimo novac iz društva, nestati će svi prijestupi, jer će svi ljudi imati sve što im je potrebno za dobar život, svaki onako kako mu se sviđa. Naplaćujete li prijatelju svaku uslugu? Naravno ne – e, pa počnimo druge ljude gledati kao prijatelje i oni će odgovarati na isti način, to je zakon odjeka ili privlačnosti, o kojima sam nekoliko puta pisala, i ako želimo nešto promijeniti u vanjskom svijetu, počnimo prvo mijenjati sebe i vraćati će nam se natrag ono, što smo odaslali u svijet. Mijenjanjem sebe, mijenjamo i svijet …
Razmislite malo kako vi zamišljate život u miru, izobilju, međusobnom poštivanju i suradnji?
Izgradite vašu sliku takvog društva u kojem želite živjeti, bez ograničenja, jer ona postoje samo u našem manipuliranom umu – i prisjetite se da je SVE MOGUĆE. Svi smo mi svjesno, ali ponajčešće nesvjesno, izgradili vlastitu stvarnost, vlastiti život (mene naravno uključujući), s kojim možda nismo baš najzadovoljniji, no kada nam to postane SVJESNO, možemo ga isto tako  SVJESNO početi mijenjati, ovog trenutka – i korak po korak, odstranjivati stara ukorijenjena vjerovanja, ograničenja, uvjerenja – i dosadašnji “problemi” će polako nestajati iz našeg života. To znam iz vlastitog iskustva …

Evo ispod najavljeni video u kojem Michael Tellinger ističe vrijednosti našeg kraja i svijesti naših ljudi.

Ukoliko Vam je ovaj članak donio neku novu vrijednost, razmislite o donaciji – pogledati gornji desni segment stranice. Hvala!

Recent Posts
Showing 4 comments
 • gordan
  Odgovori

  Sestro Niara
  voda koju piješ sa zajedničkog nam Izvora u velikim gutljajima klizi ti niz grlo…zato je svaka Riječ koja preko tvojih usana prođe i od zlata sjajnija…duboki naklon

  • Niara
   Odgovori

   Hvala ti Gordane, naježila sam se i grudi mi je ispunila toplina. Govoriš iz srca i to je jedini jezik kojim izražavamo svoju istinsku bit božanskog bića – sve ostalo je obmana.

 • Lamadu
  Odgovori

  Lamadu iz Makedonije. Predhodni komentar i komentar od Niara su najlepse i najenergicnije reci ispunjeni za univerzalnom energijom koji do sada prvi put u mom zivotu da vidim. Hvala vam oboje. Izvinite za moi hrvatski jezik i puno poljubci iz Makedonije.

  • Niara
   Odgovori

   Hvala i tebi Lamadu što si otvorena za univerzalnu energiju i prepoznaješ ju.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje