U mnogim su zemljama nakon cijepljenja zabilježeni slučajevi upale srčanog mišića u mladih ljudi, pretežito mlađih muškaraca. O čemu se tu radi? Zna li se za tzv. „popratne pojave“, ili se reakcije ljudskog tijela tek ispituju? Da naglasimo, ne radi se ni o kakvim „popratnim pojavama“, već o obrani organizma od napada izvana, u ovom slučaju od ubrizganih, dokazano sumnjivih i vrlo štetnih tvari, koje mladim ljudima odnose život. Jedan prijatelj, kojem potpuno vjerujem, ispričao mi događaj gdje je mladić od 19 godina u roku od 20 minuta nakon primljenog cjepiva bio mrtav… i nažalost nije jedini. Mnogi liječnici ustaju i javljaju se za riječ, neki namještenici u javnim službama daju otkaz i počinju govoriti što se događa.

U slijedećem prijepisu videa, prenosimo izvadak iz govora liječnice u mornarici S.A.D.-a.

Liječnica u mornarici oglasila uzbunu

“… i znate, jedan od mojih velikih problema je naše cijepljenje vojske. Ja sam već deset godina liječnica u mornarici, tako da mi se mornari i vojnici obraćaju… U 2020. godini bilo je samo 20 smrtnih slučajeva u djelatnoj službi zajedno, u svim rodovima vojske zajedno, u vezi kovida. Sada posjeduju veliku epidemiološku bazu, koju nisu imali dok sam bila tamo, tako da mogu točno pronaći što se događa – bilo je samo 20 smrtnih slučajeva.
Cijepimo ih sve i već smo imali tumore i 80 slučajeva miokarditisa*, o čemu ću još govoriti.

*(Upala srčanog mišića – može izazvati po život opasne srčane aritmije i dovesti do iznenadne srčane smrti)

Ali treba istaknuti da je stopa smrtnosti od miokarditisa značajna unutar pet godina, mislim da iznosi oko 66%. Postavlja se pitanje: jesmo li s programom cjepiva moguće ubili više naših aktivnih mladih ljudi u službi, nego što je to uradio Covid? Leukemija, još jedan krvni poremećaj rak, prema statistici „Vaers-a“ ima u prosjeku 48 oboljelih godišnje (op. prev. kao posljedica cijepljenja). (https://vaers.hhs.gov) a sada smo na 229.

Miokarditis koji sam maločas spomenula… u zadnjih 31 godinu koliko postoji VAERS bilo je 317 slučajeva, a sada ih je 1113. Dakle, možete vidjeti trenutne brojke – mogu odabrati gotovo svaku dijagnozu i naći ćemo iste probleme.

Dakle, pitanje koje morate postaviti jest zašto to ne zaustavljamo? Zaustavili smo (op. prev. RANIJE) mnoge stvari zbog daleko manjih problema, prestali smo raditi na cjepivu protiv respiratornog sincicijskog virusa zbog 22 smrti dojenčadi u bolnici, zaustavili smo H1N1 nakon 53 smrti ili 53 ozbiljna štetna događaja, sada vjerojatno imamo 53 dnevno. Zašto nastavljamo dalje?

Pa, po mom mišljenju mislim da morate preispitati vaš pogled na svijet. A ovo je moj novi stav… Kada razgovaram s ljudima kažem: ‘Ako znaš, ako misliš da se borimo protiv virusa, ponašat ćeš se kao žrtva; ako misliš da smo u ratu, ponašat ćeš se kao ratnik; I moj je argument da smo u ratu i trebamo istaknuti da se radi o petoj generacija nekarakterističnog i neograničenog rata u kojem moramo utvrditi tko je neprijatelj.

Navy Surgeon sounds the alarm

… … …

Nadalje prenosimo prijevod članka iz švicarskih novina

Upala srčanog mišića nakon cijepljenja

08.09.2021.

Do početka rujna, „Swissmedic“ je procijenio otprilike 6.600 sumnjivih slučajeva popratnih pojava od cijepljenja protiv korone, dok je prijemni ured zabilježio ukupno oko 20.000 prijava.

Švicarska agencija za terapijske proizvode Swissmedic* (Op. prev.: dodatne informacija na kraju teksta, kao i u članku „U S.A.D. je ukinuto prisilno cijepljenje (2)“) u ljetnim mjesecima zabilježila nagli porast prijava, za koje se pretpostavlja da su popratne pojave cjepiva. Dok ih je u lipnju još bilo 821, u srpnju se broj povećao na 1506 i u kolovozu skočio na 1676 prijava, koje je zaprimio prijemni ured. Većina izvješća s pretpostavljenim prijavljenim popratnim pojavama se odnosila na sredovječne u dobnoj skupini od 45 do 64 godine.

U najnovijem švicarskom biltenu objavljenom u srijedu (01.09.2021.), navodi se da su slučajevi koji su klasificirani kao ozbiljni, bili u prosječnoj dobi 59,2 godine. Prijavljeni smrtni slučajevi bili su 80,3 godine. Međutim, nema konkretnih uputa da je cijepljenje bilo uzrok smrti.

(Op. prev.: Kad se o umrlim ljudima govori kao o „slučajevima“, to djeluje sasvim „neutralno i sterilno“ zar ne? Nekako ne dođemo na ideju da bi to mogao biti neki rođak ili član naše vlastite obitelji, supruga ili suprug, brat ili sestra, majka ili otac, već je sve hladna statistika, „brojke“ koje se nas osobno ne tiču i unose se u neke tabele u računalu.) 

Upala srčanog mišića pogađa pretežito mladiće

Ne može se isključiti uzročno-posljedična veza između cijepljenja i slučajeva miokarditisa ili perikarditisa. To su upale srčanog mišića ili perikarda (srčane ovojnice). Swissmedic je do 1. rujna prijavio 123 slučaja. Srčani problemi obično se javljaju u prvih 14 dana nakon druge doze. Mladići su pogođeni iznad prosjeka.

Medicinski stručnjaci trebaju obratiti pozornost na simptome miokarditisa i perikarditisa kod cijepljenih osoba. To uključuje lupanje srca, otežano disanje, bol u prsima i srčane aritmije. Svatko tko primijeti takve simptome nakon cijepljenja treba odmah potražiti savjet liječnika i suzdržati se od fizičkog napora dok se uzrok ne razjasni. 

Koristi i dalje nadmašuju rizik – Moderna pogođena unaprijed

Ipak, omjer koristi i rizika od cijepljenja i dalje je pozitivan, piše Swissmedic. [???] Do početka mjeseca regulatorno tijelo Swissmedic zaprimilo je ukupno oko 20.000 prijava sumnji na popratne pojave nakon  cijepljenja protiv korone. Trećina njih detaljnije je ocijenjena. Oko 2.200 tih izvješća klasificirano je kao ozbiljno. Većina izvješća došla je od medicinskih stručnjaka, 40% izravno od pacijenata. Dvije trećine izvješća došlo je od žena.

65% izvješća odnosilo se na cijepljenje s Modernom, oko 33% spomenulo je cjepivo iz Pfizera, u preostalim izvješćima cjepivo nije poznato. Moderna je do sada primijenila oko 6,4 milijuna doza cjepiva u Švicarskoj i oko 3,3 milijuna doza Pfizera.

https://www.aargauerzeitung.ch/amp/news-service/inland-schweiz/impf-nebenwirkungen-herzmuskelentzuendung-nach-covid-impfung-swissmedic-zaehlt-123-faelle-ld.2184634?utm_medium=referral&utm_source=upday&fbclid=IwAR03a6PBWaCBTwhpKIJkAwzFgMQMOGXvtQLBqgZTBECzaxOTvmWI2MOe4Xo

*b) Swissmedic i Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) nastavljaju suradnju

Sporazum o financiranju potpisan na daljnje 3 godine

 1. ožujka 2020.
 2. veljače 2020. Swissmedic i Fondacija Bill & Melinda Gates (BMGF) potpisali su još jedan sporazum o financiranju. Dakle, dvije strane se obvezuju na daljnje 3 godine za promicanje nadzornih tijela u zemljama siromašnim sredstvima i na taj način će omogućiti zemljama sudionicama bolji pristup medicinskoj skrbi. Ta je obveza u skladu sa švicarskom vanjskom zdravstvenom politikom.

Usredotočenost je na zemljama Afrike, južno od Sahare. Glavni cilj projekta je oboljelima što brže i kvalitetnije omogućiti lijekove koji spašavaju život.

U prosincu 2015., Swissmedic i BMGF potpisali su prvi sporazum o financiranju. Tijekom posljednjih nekoliko godina, Swissmedic je zajedno s tri stranke Memoranduma o razumijevanju (Memorandum of Understanding, MoU) i Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) razvio program koji se sastoji od tri sastavna dijela projekta:

Sastavni dio projekta I: Podrška provedbi Afričkog regulatornog programa usklađivanja lijekova (AMRH) (Link)

Sastavni dio projekta II: Swissmedicinski postupak za znanstveni savjet i odobrenje za Global Health Products (Autorizacija za stavljanje u promet za Global Health Products, MAGHP)

Sastavni dio projekta III: Švicarska medicinska obuka za regulatorna tijela u zemljama siromašnim resursima

Obnova sporazuma o financiranju strateški je važna za Swissmedic.

https://www.swissmedic.ch/swissmedic/de/home/news/mitteilungen/swissmedic_bmgf_zusammenarbeit.html

… … …

Promotrimo pobliže što piše na listiću priloženom uz cjepivo:

Swissmedic: Riziko za Myokarditis und Perikarditis

Učinci cijepljenja

DHPC – mRNA-Impfstoffe gegen COVID-19 (COVID-19 Vaccine Moderna und Comirnaty)

Risiko für Myokarditis und Perikarditis

13.08.2021

U dogovoru sa Swissmedic-om, molimo obavijestite nositelje odobrenja za stavljanje u promet, Moderna Švicarska GmbH i Pfizer AG:

Sažetak i preporuka za stručnjake:

▪ Nakon cijepljenja cjepivima protiv COVID-19 mRNA COVID-19 Vaccine Moderna i Comirnaty, vrlo su rijetko zabilježeni slučajevi miokarditisa i perikarditisa.
▪ Slučajevi su se dogodili prvenstveno u roku od 14 dana od cijepljenja, češće nakon druge doze i kod mlađih muškaraca.
▪ dostupni podaci upućuju na to da je tijek miokarditisa i perikarditisa nakon cijepljenja sličan tijeku miokarditisa i perikarditisa općenito.
▪ stručnjaci trebaju obratiti pozornost na znakove i simptome miokarditisa i perikarditisa.
▪ stručnjaci trebaju savjetovati cijepljene osobe da odmah potraže savjet liječnika i pomoć u slučaju bolova u prsima, otežanog disanja ili lupanja srca.
Detaljne informacije možete pronaći u PDF dokumentu. (ispod)

202108_COVID-19 Impfstoffe_Myokarditis_Perikarditis_DHPC_DE
(Op. aut.: Kada se PDF potraži na internetu, tražilica vodi na web-stranicu švicarskih apoteka (https://www.avkz.ch/?nodeId=101496), ali kad se spomenti dokument pokuša otvoriti, pojavi se polje s tekstom: „Dokument nije dostupan“(?) Ali, mi smo ga pravovremeno skinuli – vidi original a prijevod slijedi nakon njega:

… … …

Moderna                                                                            Pfizer

Basel/Zürich, 12.8.2021.

Važne sigurnosne informacije o mRNA-cjepivima protiv COVID-19 (COVID-19 Vaccine Moderna i Comirnaty): rizik od miokarditisa (upala srčanog mišića) i perikarditisa (upala srčane ovojnice)

Poštovana gospodo ili poštovane gospođe,

Moderna Švicarska GmbH i Pfizer AG žele vas u dogovoru sa Swissmedic obavijestiti o sljedećem:

Sažetak i preporuka za stručnjake

Pozadinske informacije

Cjepiva protiv COVID-19 mRNA COVID-19 Vaccine Moderna i Comirnaty, imaju privremeno odobrenje u Švicarskoj za aktivnu imunizaciju i sprječavanje COVID-19 virusom SARS-CoV-2, kod osoba u dobi od 12 godina i starijih.

Miokarditis i perikarditis su opisani u vezi s cjepivima protiv COVID-19 mRNA.

Swissmedic je pregledao sve dostupne podatke i zaključio da bi mogla postojati barem uzročna veza između cjepiva protiv COVID-19 mRNA i miokarditisa i perikarditisa. U skladu s tim ažurirat će se odjeljci “Upozorenja i mjere opreza” i “Neželjeni učinci” tehničkih informacija. Ažurirani tekstovi o drogama objavljuju se pod www.swissmedicinfo.ch.

Prednosti cijepljenja i dalje nadmašuju sve moguće rizike.

Do 20. srpnja 2021. swissmedic je primio i ocijenio 40 prijava slučajeva miokarditisa i/ili perikarditisa iz Švicarske u vezi s cjepivima protiv covida-19. Izvješća se odnose na 7 žena i 31 muškarca, u dva slučaja spol nije poznat. Prosječna dob je 45,5 godina (raspon 18–88 godina). Devet izvješća odnosi se na Comirnaty, a 30 obavijesti odnosi se na Modernino cjepivo protiv Covida-19, jednom je ta informacija nedostajala.

Do 19. srpnja 2021. u Švicarskoj je primijenjeno oko 5,7 milijuna doza cjepiva protiv COVID-19 Moderna i 2,9 milijuna doza od Comirnaty.

Obavijest o popratnim pojavama lijekova

Za izvješća o popratnim pojavama lijekova (UAW), Swissmedic preporučuje korištenje portala za izvješćivanje Elektroničkog sustava budnosti (ElViS) razvijenog u tu svrhu. Sve potrebne informacije možete pronaći pod www.swissmedic.ch.

Ti lijekovi podliježu dodatnom praćenju. To omogućuje brzu identifikaciju novih uvida o sigurnosti. Zdravstvene djelatnike se potiče da prijave sumnje na nove ili ozbiljne popratne pojave.

Podaci za kontakt nositelja odobrenja

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate dodatne informacije, obratite se:

Moderna Switzerland GmbH

Moderna Medical information

Tel.: 0800110340

EMEAMedinfo@modernatx.com

 

Pfizer AG

Pfizer Medical Information

Tel.: +41 43 495 71 11

medical.information@pfizer.com

https://www.swissmedic.ch/swissmedic/de/home/humanarzneimittel/marktueberwachung/health-professional-communication–hpc-/dhpc-mrna-impfstoffe-gegen-covid-19.html?fbclid=IwAR2b4gPXMAFoTdfxMwPtHz5gn-eEONX922NznsFzclCpzHWaSamm8gZr2NA

… … …

Urušila se zgrada laži: Nakon primljenih cjepiva AstraZenece u jednom dijelu Austrije je zabilježeno 149 smrtnih slučajeva

 1. rujna 2021.

Do sada su vlade, sistemski mediji i “provjeravatelji činjenica” lagali, prikrivali, prešućivali i uljepšavali koliko su god mogli. No danas mainstream bilježi 149 smrtnih slučajeva i 1214 hospitalizacija dokumentiranih nakon neposrednog cijepljenja s AstraZeneca cjepivom – samo u jednom dijelu Austrije.

https://report24.news/luegengebaeude-stuerzt-ein-in-oesterreich-149-todesfaelle-nach-astrazeneca-zugegeben/?fbclid=IwAR1pO0gcoPHYVod3DTGjemA6ZXucuIQnJ2ELaT1zaV5jSqhzOyCGQkU-y8E

………………………

Komentar

Vrlo je zanimljivo o čemu se radi. Unošnjem grafenovog oksida, koji je kako smo u prošlom članku objavili, odličan provodnik struje i magnetizma. Prema riječima indijske liječnice dr. Atousa, koja je imala prilike promatrati cijepljene ljude u svojoj liječničkoj ordinaciji – otprilike tri tjedna nakon cijepljenja, počinju čuti glasove u glavi i to ne samo jedan pacijent, već dosta njih. Ona je to objasnila na ovaj način. Nakon cijepljenja cjepivom u kojem se dokazano nalazi grafenovog oksid, on se proširio naravno i u mozak, te šalje impulse u centar za govor, na kojeg se potom može utjecati putem satelita, tj. preko te tvari slati i primati impulse (AI = UI, umjetna inteligencija i čovjek može se reći, postaje živi, hodajući radioprijemnik, s kojim se može raditi što se hoće).

O čemu se zapravo radi, vjerovatno ćemo saznati u bliskoj budućnosti. Ostanite budni i mislite vlastitom glavom.

3 Responses

 1. Očigledan i planiran projekat porobljavanja svih ljudi i dece pod navodnicima dobrovoljne vakcinacije koja se sprovodi prinudom sa raznim merama ucenjivanja i zastrašivanja. Ovo što se događa je zločin s predumišljajem.Pitam i sebe i sve u svetu državne institucije pravde ,zašto se ne zaustavi ovo smišljeno i namerno zlo i podnesu tužbe za masovna ubistva ljudi i dece u celom svetu kroz &akcinaciju.

 2. Alo, imali koga?

  Mislili ste da će bit gotovo kad se fixaju njih par %, ali vidi ovi udrili još žešće?

  I još kažu puca mi kurac za tebe i tvoja prava, ti si slobodan ali ako želiš jesti moraš se fixat.

  A za 10 godina ionako ko živ ko mrtav… A mi ćemo u međuvremenu iznova napisat povijest…

  … Za onih po mijuni ča će ostat živo.

  Alo!
  Imali koga?
  Alo! Alo!
  Mali sokol zove noćnog orla!
  Štuka zove kondora!
  Imali živih?

  Nagradno pitanje:
  -zašto se koncept zove newera? Jeli njihov igrač? Šta mislite?

  … New era..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.