Najbolja ideja u povijesti čovječanstva

 In Kontrola uma

”Imam fantastičnu ideju. Unajmit ću neke ljude kako bi me zaštitili od zlih ljudi. Za početak, pobrinut ću se provjeriti jesu li spremni uraditi iste stvari koje i zli ljudi rade, kako bi me mogli od njih učinkovito zaštititi.

Zatim ću im reći da ih zapravo nikada neću otpustiti, a ukoliko to ipak pokušam, njima će biti dopušteno da me naprosto istuku, strpaju u kavez, ili čak ubiju. Oni će također moći zaposliti druge ljude kako bi svi oni zajedno radili za mene, i ja to neću moći odbiti. I umjesto da ih ja izravno plaćam, oni će naprosto moći uzeti moj novac, i uzeti ga onoliko koliko žele, čak i kada to znači da će mi uzeti sve što sam zaradila.

Biti će vrlo vješti u otimanju, pljački i ubijanju ljudi, jer moraju to biti kako bi me mogli zaštititi od onih koji otimaju, pljačkaju i ubijaju ljude. Uvijek ću biti sigurna, budući ih zapravo ne mogu otpustiti jer bi me ubili, a oni će zauvijek htjeti raditi za mene jer mi mogu ukrasti moj novac kada god žele, jer njihove usluge moram platiti, i prijetit će mi ukoliko im ne dam što god oni požele.

Znam da ću se osjećati savršeno zaštićenom, sigurnom i slobodnom.

Te ljude koje ću unajmiti, nazvat ću – Vlada.”

Amanda Rashwitz

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje