Nebo nad Hrvatskom

 In Korporacije, NASILJE, Zdravlje

Danas, 14.06.2013. snimili smo nebo iznad naše domovine i ono što smo vidjeli potaknulo nas je da počnemo nešto činiti i po tom pitanju. Pogledajte slike:

WP_000312WP_000314WP_000316WP_000320

Pozivamo pripadnike hrvatskog ratnog zrakoplovstva da ispune svoju dužnost imajući na umu svoju prisegu koja kaže:

Prisežem da ću se u obnašanju svoje dužnosti pridržavati Ustava i zakona, da ću savjesno i odgovorno izvršavati službene zapovijedi, braniti suverenitet i teritorijalnu cjelovitost Republike Hrvatske, pružati pomoć u obrani državama saveznicama te poštivati i štititi temeljna načela slobode i jednakosti. 

Pozivamo pilote hrvatskog ratnog zrakoplovstva da ne čekaju naredbu njihovog navodnog zapovjednika, Ive Josipovića, koji je činovnik tvrtke s ograničenom odgovornošću pod nazivom REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o. i koji se pretvara da je Vaš zapovjednik i koji je uzurpirao časnu ulogu koju mu je namijenio hrvatski narod, narod obmanut od političara koji su našu domovinu pretvorili u korporaciju a nas pokušavaju učiniti svojim robljem.

Obmanuli su i Vas, naveli su čak i Vas da mislite kako čuvate našu domovinu i branite hrvatski narod a zapravo čuvate i branite korporaciju nepoznatog vlasnika. I MORH je pretvoren u korporaciju. Ne možete vjerovati nikome osim samima sebi.

Dokazi da je ovo tako kako tvrdimo svima su dostupni OVDJE u opsežnom dokumentu na 59 stranica nazvanim REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o. pa stoga od Vas, hrvatskih vojnika koji svoju glavu stavljaju u torbu svaki puta kada sjednu u te muzejske zrakoplove ali to ipak hrabro čine, Vas koji ste svoj časni poziv odabrali da branite našu domovinu i ljude koji žive u njoj,

TRAŽIMO DA

1) Bez odlaganja prisilite na slijetanje zrakoplove koji zaprašuju naše nebo i truju narod koji ste prisegnuli braniti ne čekajući naredbu Vaših navodno nadređenih zapovjednika;

2) Da lišite slobode članove posada tih zrakoplova;

3) Da stavite u karantenu te zrakoplove i da ih čuvate oružjem do dolaska nekoliko neovisnih predstavnika kemijskih laboratorija koji će izuzeti uzorke tvari koje su ti zrakoplovi ispuštali nad nama;

4) Da predstavnicima kemijskih laboratorija pružite punu oružanu zaštitu 24 sata dnevno, uključivo ali ne ograničavajući se i na njihove obitelji i postrojenja u kojima će se analize obaviti i to sve do potpunog završetka analize i objave analize u svim hrvatskim medijima;

5) Alternativno, bojnim djelovanjem oborite zrakoplove koji zaprašuju naše nebo i truju narod koji ste prisegnuli braniti.

To je Vaša sveta dužnost. Vaša djeca također udišu otrove koji su ispušteni u atmosferu nad našim teritorijem. Uradite ono što Vam čast nalaže da učinite – imate SVA RASPOLOŽIVA SREDSTVA DA TO MOŽETE PROVESTI!

 

Recent Posts
Showing 15 comments
 • Zlatica
  Odgovori

  Potpuno podržavam vaša nastojanja i naredbe i očekujem da se konačno probudimo i ujedinimo jer nas ima više nego njih (mislim na one koji vole ljude i Hrvatsku) a tako ćemo pomoći svima

 • Damir
  Odgovori

  Potvrđujem vaše zapažanje. Danas ujutro su kemiski tragovi bili strašno dobro i zabrinjavajuče vidljivi, posebno istočno od Zagreba kud me nanesao put automobilim. Izbrojao sam gotovo 50tak karakterističnih tragova i ujedno se zapitao kako je moguće da nitko od nadležnih, pa ni mediji, službeno ne reagira. Nije to sve. U popodnevnim satima kad sam radio u polju, osjetio sam u nekoliko valova karakterističan miris herbicida za špricanje korova u kukuruzu, iako je vrijeme špricanja prošlo prije mjesec dana , a kilometar oko mene nije bilo nikakve ljudske aktivnosti. Da ne spominjem taloge neke čudne ljepljive prašine koju povremeno brišem sa krova svog automobila. Pozdrav.

 • Hrvatski Aktivist
  Odgovori

  volim vas sve

 • Dominik
  Odgovori

  Kaj je da je, danas niti jednog prirodnog oblaka nije bilo, ali sve puno tih bijelih govana od aviona

  • Dino
   Odgovori

   Pozdrav,
   super da ste primjetili i da znate za praksu chemtrailova..ja sam iz Splita inače i baš sam jučer bio u Zg radi polaganja ispita i gle čuda, prvo šta sam primjetia ujutro u prvom pogledu na nebu je ta gigantska i zastrašujuća paukova mreža od prskanja iz aviona..tragovi satima nisu nestajali, po cijelom gradu, samo su se širili..inače to je praksa zaprašivanja koja u nas seže još od pristupanja NATO paktu..zaprašuje se cijela zemlja..gdje god dođem vidim iste tragove..na internetu ima dosta informacija o tome, i previše za počet djelovat..treba te neoznačene avione rušit! truju nas teškim metalima i ostalim smećem i to su javno priznale vlade počevši od bijele kuće..još jedna “teorija urote” dokazana na djelu i sprovedena u praksu

 • Igor Legac
  Odgovori

  Ja sam na FaceBook_u tražio Hrvatsku grup vezanu za Kemiske tragove i HARP,te je nisam mogao naći pa sam odlučio sam je napraviti tako da i drugi imaju mjesto gdije mogu objaviti fotografije neba i ostalog uz tu temu te se informirati.Ovim putem Vam se zahvaljujem na radu i trudu te dajem dozvolu za korištenje fotografija grupe.
  Grupi je ime : https://www.facebook.com/groups/582464491793168/

 • 1236578
  Odgovori
 • jasna
  Odgovori

  Turcima diraju park i ne prestaju protestirati, a nama zemlju i nebo, a mi ništa

 • Thomas Becker
  Odgovori

  Nasi presretaci u zraku trebali su djelovati na nacin, da avione koji zaprasaju nase nebo prinude na prisilno slijetanje, ukoliko odbiju zapovijed, slijedi rusenje . . . .
  Zelimo da se objavi tko to iza zaprasivanja hrvatskog neba stoji ?!

 • damir
  Odgovori

  predlažem peticiju o tome da se povede JAVNA rasprava,recimo na htv-u,pa da se objelodani tko stoji iza te veleizdajničke priče

 • Zoran Ljubić
  Odgovori

  EH DA VIDIM, SIGURNO BIH BIO PILOT A NAJVJEROJATNIJE BIH I REAGIRAO NA “OVO ZAPRAŠIVANJE”………….

 • Niara
  Odgovori

  Ted Gunderson Blasts FBI and Asks Chemtrail Pilots to Come Forward
  http://www.youtube.com/watch?v=O12Z_RkvBEY
  What does a Former FBI Special Agent and Chief have to say about ChemTrails? You will be Surprised!
  http://www.youtube.com/user/ChemTrailsMN?feature=watch
  Ted L Gunderson Ex FBI Whistleblower Poisoned?
  http://www.youtube.com/watch?v=Fu77VlA41Sk
  Bivši šef FBI Los Angelesu, Memphis, Dallas, otrovan arsenom, kaže dr. Ed Lucidi koji je vidio tijelo i liječio g. Gunderson-a koji je obolio od raka mjehura, a umro od posljedica njegovog širenja.

 • damir
  Odgovori

  ovi izdajnici na vlasti su prodali i nebo, zaprašuju nam nebo i truju nas.

 • Niara
  Odgovori

  Malo sam se ogledala na Vašem dokumentu Republika Hrvatska d.o.o. i pronašla i Ministarstvo obrane, registrirano kao korporaciju?!
  Evo ovdje podaci s http://www.dnbgermany.de DUNS broj 500670290
  Sve sam provjerila, točno je.
  Isto tako i na http://www.fininfo.hr su svi podaci o poduzeću odgovarajući.
  Hvala za tako detaljni pregled.

pingbacks / trackbacks

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje