Nova moda – strpaj momka ili muža u zatvor

In NASILJE

UPDATE 03.09.

MOLIMO NE UPLAĆIVATI VIŠE NOVAC. Darko je pušten iz zatvora prije sat vremena.

Odmah ću prijeći na stvar koja zahtijeva TRENUTNU AKCIJU vas koji ovo čitate, a zašto biste trebali razmisliti o tome da je poduzmete, pojasnit ću čim opišem korak po korak gore spomenute akcije.

1. Otići u poštu i ispuniti ovakvu uplatnicu kakvu sam danas ispunio ja (koliko kuna možete, toliko uplatite. SVAKA KUNA BITI ĆE VAM VRAĆENA UKOLIKO TO ZATRAŽITE čim čovjek iziđe iz zatvora!

2. Zamoliti u pošti da faksiraju uplatnicu na broj 01 6520 283 – OBAVEZNO!

3. Za slučaj da želite povrat novca, sačuvajte uplatnicu jer Darko nema mogućnosti vidjeti tko mu je uplatio novac, i pošaljite mail sa slikom uplatnice na zvono.istine@gmail.com – mi ćemo je proslijediti Darku čim iziđe iz tamnice.

E sad, ako vas je sramota ili strah da neki državni parazit zna da ste baš vi uplatili novac Darku, na uplatnicu upišite izmišljeno IME i PREZIME te izmišljenu adresu i grad. U pošti vas neće tražiti “identifikacijsku ispravu” za takvu uplatu.

Slijedi obrazloženje ZAŠTO biste trebali makar razmotriti da to uradite. Prvo ću napisati ZAŠTO to uraditi a onda reći par riječi o Darku. 

Darko je završio u zatvoru jer je njegova, naravno. sada bivša djevojka, podnijela prijavu policiji da je nad njom izvršio fizičko nasilje popraćeno prijetnjama smrću. Posljedica toga je da Darko čami u tamnici već četvrti tjedan, a tamo će provesti još najmanje dva tjedna do zakazanog ročišta na sudu. To ročište može završiti vrlo zajebano za Darka, imajući u vidu dosje koji o njemu imaju sluge robovlasničkog sustava kontrole, i ne bih se začudio da presuda bude brutalna odmazda sustava jer Darko ne prihvaća, kao i mnogi od vas koji pratite Zvono Istine – da itko trenira strogoću nad njime i nasiljem mu utjeruje “autoritet” iako Darko nikome nije ikakvu štetu počinio. Dapače – UPRAVO SUPROTNO – ali o tome malo kasnije.

Prema informacijama kojima raspolažem, Darko nije prvi kojem je ISTA TA ŽENA napravila u vlas istu stvar kao i nekim drugim momcima prije njega – već je, uključivo one koji su mu prethodili – Darko najmanje ČETVRTI PO REDU koji je završio iza rešetaka zahvaljujući istim optužbama iste te žene.

Ono što sam doznao kroz informacije koje sam dobio iz druge ruke – budući u posjet Darku još nisam otišao – je slijedeće: Darko tvrdi da je niti pipnuo nije a kamoli joj je prijetio da će je usmrtiti. Čovjeku koji mi je to rekao bezrezervno vjerujem, budući ga prilično dobro poznajem i znam da je Darkov dugogodišnji prijatelj. On Darka poznaje daleko dulje vremena negoli ga poznajem ja i nema ama baš nikakvog razloga lagati mi, kao što takvog razloga niti Darko nema prema njemu,  imajući u vidu povijest prijateljstva koje njih dvojica dijele.

Također – uzmite u obzir i mogućnost da je to što ta žena tvrdi istina. Možda jest. Nisam bio prisutan kada se među njima događalo to što se događalo pa ne znam niti mogu znati što se događalo. Sami donesite vlastiti sud o tome, kajaznam, poslužite se intuicijom ili razumom ili nečime trećim, jer niti vi niste bili tamo da svjedočite tome što se zaista dogodilo.

Zašto Darku treba novac dok je u zatvoru?

Zato što sve što mu je tamo potrebno, sapun, britvica i pjena za brijanje, šampon, cigarete (i ja sam pušač i ne mogu si zamisliti kako bih takvu situaciju u kojoj se Darko nalazi uspio izgurati bez pljuga), poneki zalogaj više od onoga što dobiva redovnim obrocima i hrpu drugih stvari koje mu trebaju, a koje su u zatvoru cca 30% skuplje nego nama – mora platiti ili ih neće imati. Njegovi roditelji nisu u mogućnosti pomoći mu.

Također treba ovdje spomenuti brojne, ne znam kako bi ih drugačije nazvao nego LICEMJERNE, LAŽLJIVE PIZDE, a to su one i oni kojima je Darko u dobroj vjeri pomogao kada im je trebalo pomoći davši im na povjerenje specifične preparate koje sam proizvodi, a koje su mu obećali platiti – sakrile su se u mišju rupu i sada kada Darku treba pomoć, nema ih NIGDJE. Da te PIZDE uplate Darku to što su mu obećale platiti, Darko bi imao i više nego dovoljno novca za progurati čak i prilično dug boravak u kavezu. Valja napomenuti da sve i jedna od tih PIZDI zna u kakvoj se situaciji Darko nalazi ali i dalje ne reagiraju kako bi reagiralo svako pristojno ljudsko biće.

Darko je i meni pomogao jednim od preparata koje proizvodi prije nekih godinu i po dana, u vrijeme kada sam bio u problematičnoj financijskoj situaciji, a trebalo mi je baš to što on radi. Znajući za to, Darko mi je samoinicijativno tutnuo na stol baš to što mi je trebalo. Ljudina. Nisam mogao drugačije mu se odužiti, pa sam to – samoinicijativno poput njega – uradio ponudom da odmori malo u mojoj vikendici na moru, jer novaca tada nije bilo da mu platim, iako me nikada niti nije tražio da mu išta platim. Drago mi je da je moju ponudu prihvatio, i drago mi je bilo saznati kasnije da je uživao u svakoj sekundi koju je tamo proveo uz stare masline, smokve i more.

Eto takav je tip Darko. Hoće pomoći, i pomaže koliko može, i mnogo puta se opekao zbog toga ali unatoč tome, i dalje ne odustaje od pomaganja onima kojima je pomoć potrebna.

E pa sada je pomoć potrebna njemu.

ŠTO ĆETE URADITI PO TOM PITANJU?

Zahvalio bih u vlastito ime onima koji nešto budu uradili po tom pitanju, a znam da će vam i Darko adekvatno uzvratiti čim bude u prilici da to uradi.

Recent Posts

Leave a Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.