400 godina konsolidacije kontrole nad NOVCEM i BANKAMA

Na prethodnom webinaru prošli smo više od 3500 godina poznate povijesti bankarstva i novca, od gradova Ura i Babilona do njemačke bankarske dinastije Fugger, a na ovom webinaru pozabavit ćemo se možda i najuzbudljivijim dijelom povijesti banaka i novca. Od 1500. do 1913. godine, oblikovano je moderno bankarstvo koje je vrlo mudro isplanirano, kako bi učinkovito bilo iskorišteno za konsolidaciju moći u rukama izuzetno malog broja ljudi. Gotovo je nevjerojatno pojmiti da je moguće na ostvarenju jednog cilja raditi stotinama godina – ali bankari su nas bez ikakve sumnje u tome demantirali.

Ovu fazu razvoja bankarstva obilježila je kreacija središnjih banaka, i kulminirala je 1913. godine osnivanjem danas najmoćnije središnje banke svijeta – američkog FED-a. Na ovom webinaru pojasniti ćemo kakav je pakleni plan osmišljen, i kako je kroz nekoliko stotina godina uspješno proveden, unatoč brojnim pokušajima onih koji su razumjeli kakva se opasnost krije u tolikoj moći koju su bankari prigrabili, da te planove osujete.

Naučit ćemo PRAVI NAČIN na koji današnje bankarstvo funkcionira – i staviti ga u povijesni kontekst, što je izuzetno važno za razumijevanje ove problematike, jer je riječ o vremenu u kojem je jedan od najmoćnijih alata za porobljavanje čovječanstva – NOVAC – postao slavljen kao vrhovno božanstvo kojem se i danas mnogi klanjaju.

Kliknite OVDJE i prijavite se na webinar, koji će vam pružiti znanje koje se danas ne uči niti na fakultetima.

medieval-banksters

Nakon webinara biti će nam poznat i odgovor na pitanje – a zašto je tome tako?

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • mario
  Odgovori

  Nisu to planirali bankari 500 godina. Iza bankara je višedimenzionalna negativna sila koja se spustila na zemlju zadnji puta prije 2000 godina, i od tada provode plan koji su detaljno isplanirali da bi pokorilu zemlju. Bankari, iluminati i svećenstvo samo provodi njihov plan, a stupanje u dodir sa tim nevidljivim entitetima ostvaruju u sotonističko pedofilskim ritualima. Nije rijetkost ni da se ti entiteti inkarniraju u uzgojena tijela bez duše, ili da energetski zaposjednu bilo koju individuu. Očiti primjer je obama kojemu je falsificiran rodni list i cjelokupno djeinjstvo.

  • Valter
   Odgovori

   Na webinaru se nećemo toliko baviti time tko vuče konce bankara, već golim činjenicama o tome KAKO se to radilo, i kako se to radi.

Leave a Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.