Odstranjivanje čakri

 In Kontrola uma, Zdravlje

Stvarnost svijeta je trenutačno za onog koji je uronjen u  njega cijeli,  kao horor priča. Instinktivni djelovi psihe pale alarme. Alarme za sigurnošću, egzistencijom, preživljavanjem, i ostalim programima bez kojih se ne može “normalno” živjeti u ovom svijetu. To je neistina koju je većina ljudi progutala kao riba ukusni mamac i sad se ne može osloboditi. Sva naša vjerovanja o „normalnosti“ i uvjetovanosti života sad su na kušnji. U ovom dobu strahovi dostižu gornju granicu i potiču ljude da reagiraju ishitreno, iz straha, nerazumno.

Ono što sam zapravo danas htio pisati je o krađi energije koja se svakodnevno događa u ovom svijetu, što je također postalo „normalno.“ Ima jako mnogo ljudi koji ne razumiju ovaj koncept o energijama pogotovo starijih jer se nisu nikad time bavili, ne vide stvari na takav već na čisto materijalni način.  Objašnjenje situacija je uvijek isto. Dakle ako čovjek radi jedan mjesec (uloži svoju energiju) i za taj svoj rad dobije 10.000 kn. Novac je kompenzacija za energiju jer sa tih 10.000 kn možete kupiti energiju drugih ljudi. Međutim država vam kroz, poreze, prireze, trošarine i druge izmišljene troškove uzme 5.000 kn. Ostajete pothranjeni za 5000 energetskih kuna. Vjerovatno postoje i oni koji će sada reći da za tih 5000 kn koje ti država oduzme ti dobiješ neku vrijednost. To vjerovatno govore oni koji rade u državnim službama i svaki mjesec dobijaju plaću od „poreznik obveznika,“ ja se sa time ne bih nimalo složio. U svakom slučaju velika količina energije uložene od čovjeka se prospe sa strane. Kad mislim prospe mislim na to da je netko skupi i živi na njen račun.

Ovo je najvidljiviji (najgrublji/materijalni) aspekt krađe energije.  Kako je čovjek višedimenzionalno biće jer je materija/tijelo samo jedan njegov aspekt ova energetska dislokacija se mora događati i na drugim razinama/dimenzijama čovjeka. Štoviše kako je materijalni aspekt najgušći ili vibracijski najsporiji dislokacije energije su se morale prvo odviti na suptilnijim razinama da bi se onda mogle manifestirati oku vidljivo. Država i njen vampirizam samo je odraz multidimenzionalnog vampirizma koji se odvija pitaj boga koliko dugo.

Ovo je esencijalni razlog zbog kojeg su čarobnjaci, magi, svećenici, pravnici i svi ostali manipulatori uma gospodari ove stvarnosti, jer se igra igra na potpuno drugoj razini, oku nevidljivom. Sad znate zašto je marširanje na Markov Trg idiotarija i potpuno gubljenje vremena. Ako budete gledali na ove teme Zvona Istina samo na materijalnoj/fizičkoj razini odnosa države i građanina nećete nikada postati slobodni jer izvor/uzrok ovoga mnogo je dublji. I kontrola i manipulacija je mnogo mnogo dublja. Priča o državizmu je samo ljuštura/kora ove priče o univerzalnim parazitima.

Gubitak energije, naravno ima mnogobrojne posljedice, a najbitniji ljudima je gubitak zdravlja. Javlja se tzv. Sindrom kroničnog umora kojeg službena medicina nemože nikako objasniti. Oni i jesu jedni od igrača u ovoj priči pa prema tome nije im niti u interesu da ovo objašnjavaju. Ja sam se dugo bavio ovim pitanjima i pazio na svoje zdravlje na najalternativniji mogući način, a to su postovi i sirova hrana. Inače alternativno objašnjenje ovih sindroma jest da se u velikoj količini stvara kiseli okoliš koji pogoduje nastanjivanju velikog broja parazita i jedne vrlo opasne gljivice koja se kove kandida. Talijanski liječnik koji je lječio rak sodom bikarbonom je govorio da je rak zapravo ogromna kolonija kandide, jer je bjele boje (tzv. Kandidijaza). Međutim to još niti izdaleka ne objašnjava ogromne gubitke energije i njeno gotovo minimalno ispoljavanje. Sve je povezano. Paraziti u tijelu se javljaju jer postoje energetski paraziti. Kiselo okruženje u tijelu je rezultat eteričnog usporavanja energetske vibracije, a što je poslastica za parazite. Podizanjem svijesti i isčišćavanjem čovjekovo tijelo počinje tražiti drugačiju hranu za tijelo, um i dušu. Takvi energetski profili vremenom postanu neukusni za vampire i energetski potencijal raste. Dokle god čovjek gaji programe i sustave vjerovanja i ego tripove njegova vibracija će biti niska kako god se hranio. I danas su vegetarijanci fizički i energetski pothranjeniji nego mesojedi. Arnold Ehret je to lijepo objasnio u svojim knjigama.

Samo prehrana i zdravlje nikada ne mogu objasniti ovakve ogromne gubitke energije. Iz tog je razloga tijelo programirano da se ponaša kao baterija, jer se puni preko noći, a troši preko dana. Ciklus punjenja i pražnjenja baterije traje u prosjeku 70ak godina, kada baterija potpuno gubi svoju funkciju i više nije podobna za punjenje.

Ako je gubitak energije primarno započeo u suptilnijim razinama što čovjek može napraviti u vezi toga. Prije nekoliko dana sam pisao o kemijskom prosvjetljenju i o tome kako čakre/kundalini sustav primarno služi za krađu naše energije. Moj mi instinkt kojeg sam poprilično razvio dobro u zadnje vrijeme kaže da je to istina i da čovjek treba prvo spriječiti dislokaciju energije svog svjetlosnog tijela. Ko traži taj i nađe, ko pita odgovori mu se na pitanje. Potraga urodi plodom, pa sam tako pronašao na jutubu video sa iskustvima jedne žene koja je odstranila svoj sistem čakri.

Mnogo toga u vezi sa ovom temeom jasno je razložio George Kavassilass u knjizi „Naše univerzalno putovanje“ koja postoji prevedena na hrvatski u PDF verziji.

Još jedna interesantna stvar koju sam uočio jest da je predatorska doktrina oduvijek bila podjeli pa vladaj. Na svim razinama, ali prvenstveno na najtemeljnoj energetskoj razini. Inače riječ za podjelu na engleski je separation (separacija), povezano sa brojem 7 koji je broj podjele.

„Sunce je centrifugalna sila kojom je svako tijelo privučeno ili odgurnuto od. Ovo razdvajanje radi kroz proces od sedam koraka i zbog toga postoji 7 glavnih planeta koji nam daju 7 dana u tjednu. Također postoji sedam nota u glazbenoj ljestvici i također vidimo 7 boja u dugi. Simbolizam same duge je opsežan i treba biti istražen mnogo dublje. Boje, zvuci i svjetovi koji se okreću su svi odvojeni (sep-a-rated) jer prefix „sep“ dolazi iz latinske riječi „septem“ što znači „sedam“ što daje riječ septembar (rujan) što je originalni sedmi mjesec Rimskog kalendara. Ima sedam čakri u ljudskom tijelu koji se drevno zvani „rotirajući kotači svjetla.“ To je prikladno jer ti obojeni kotači su okrenuti/uvinuti i mi živimo u svijetu boja jer smo HUE-mans (hue=boja)(hu-man=čovjek). Hue je jednostavno riječ za boju, a kvaliteta boje određena je  dominantnom dužinom vala svake boje. Latinska riječ „hue“ doslovno znači „ovamo“(hither) i „do ove točke/mjesta/stupnja“ prikazujući da  je boja ta koja rezonira do određene frekvencije duljine vala i oblikuje stvarnost u kojoj se trenutno nalazimo. Postoje ogromna količina indicija i dokaza koji pokazuju da smo mi multi-dimenzionalna bića koja su uhvaćena u ciklus sepa-racije koja ima određeni matematički omjer vibracije vala koji nas drži zarobljenima u DVD filmu kao petlja, omča.“….

The golden web 1

“Za sve indikacije i nuspojave obratite se najbližem liječniku ili ljekarniku.” Prevedeno u stvarni jezik znači da ste sami odogovorni za sve što (ne)ćete poduzeti u vezi ovih informacija. Osjetite, gledajte, razmislite, odlučite.

Recent Posts
Showing 17 comments
 • Marko Reza
  Odgovori

  WOW! Još jedan koncept za koji sam beskrajno zahvalan!!

 • eva
  Odgovori

  Interesantno.
  Nisam pomišljala i na te čakre da su hakirane dok vi niste pisali o tome.
  Sve je to jako zabavno, otvara nove i nove poglede. Sve o čemu pišete na ovoj stranici.
  Neki dan mi tako uletila ideja kako bi Zemlja ustvari mogla izgledati, jer je bilo govora da je ona ravna ploča. To je fascinantno s obzirom da sam bila uvjerena (bez razmišljanja) da je kugla. Pa kolike su spalili na lomači zbog toga što su uvidjeli da nije ravna ploča. I tako mi je uletjela ideja da je Zemlja možda u obliku prstena oko Sunca s time da je čovječanstvu predstavljen samo mali dio tog prstena koji tvori kuglu kada bi se sklopio. Bezveze, ali sviđa mi se razmišljati o stvarima i pojavama kako god mi padne na pamet.

  • bem-bem
   Odgovori

   Ja sam sve vise uvjeren da je avna ploca sad da ne ulazim u sve koncepte kakav je rub, gdje je antarktika , sunceve rotacije i sve. Ali puno je bolje potkrijepljena teorija, pogotovo kad vidis leminge na slikama marsa i slicno XD

 • an
  Odgovori

  Da, tako sam i ja nekako osjećala. To mi je izgledalo kao ona serija , kako se zvala, mislim zvjezdani ratovi, kada bi u bitki otvorili štit, kao neko svjetlosno zračenje. Ali ono je trošilo puno energije pa su stalno bili na oprezu za njegovo korištenje. Ali naša energija srca bi trebala biti prikopčana na neiscrpnu bateriju i ona bi nas trebala zaštititi od vanjskih ataka na našu energiju, a te podijeljene naše energije protkati sobom, ujediniti ih u svoj balon energije. Nekako intuitivno, kada osjetim da netko previše zrači određenom vrstom energije, imam neki dojam da baš nije shvatio stvari kako treba. Prava energija bi trebala biti bezbojna, jaka, širiti se i na druge u tom bezbojnom pozitivnom aktivnom smislu.

 • CB
  Odgovori

  summarum: izbaciti new age i čakre, proizvoditi/sakupljati biljnu hranu

  • trumba
   Odgovori

   jučer smo odbacili pravni sustav,
   danas odbacujemo razna “prosvijetljenja” i “duhovna učenja”…
   sutra ćemo još skupljat i proizvodit biljnu hranu,…
   preksutra – e jebiga toliko daleko ne vidim.

   :D :P

 • au_toritet
  Odgovori

  Ovaj članak o čakrama i krađi energije o kojem Dražen piše je odličan iz razloga što se može implicirati u sve moguće teme. Primjer koji ću navesti ogleda se kroz sportske manifestacije, prvenstva, olimpijade. Ništa više nije isto, na očigled svih nas, a unatoč tome se financiraju. Što više vrijeme prolazi, osmišljena/ideja takmičenja su presmiješna u odnosu na važnije stvari, presmiješna jer uvijek je pobijednik i gubitnik u ”igri”, kao ”spaja” ljude, ”razvija” multikulturu, obogaćuje ”jednako” pobjednike, ”izjednačuje” trud pobjednika, dijeli lovu ”jednako” za buduće pobjednike i gubitnike itd…., moglo bi se reći da je to krađa energije 2 u 1, suptilna i zabavna.

  • Marti
   Odgovori

   …u tom duhu, evo odlične šaljive i bolno istinite reportaže o svjetskom nogometnom prvenstvu:
   Last Week Tonight with John Oliver: FIFA II (HBO) – YouTube
   http://www.youtube.com/watch?v=qr6ar3xJL_Q

   potičem vas da pogledate.

   Pozdrav!

 • The God all mighty
  Odgovori

  Najlakši način da odstaniš čakre je da jednostavno prestaneš vjerovati u tu ideju, i da shvatis da ti je neko dobro prodao foru i ideju da uopce postoji tako nešto.

 • au_toritet
  Odgovori

  25.08.2015.(foto-dokazi u posjedu), osjetih diskriminaciju od neposjedovanja čakri(barem u manjem obimu;)). Geoinžinjering nad mojim gradom ovjekovječih s nelagodom, jer zamijetih čuđenje što gledam gore u sumaglicu, koju nam čakraši stvoriše, premašujući brojku 7. Sutradan na portalu dnevno pročitah da je isto bilo nad zabregom 21.08.2015. Tako ja kao jedno-dimenzijalno biće, osjetih multi-dimenzionalne poglede :(((.

 • CB
  Odgovori

  inače, preletio sam nabrzinu tu knjigu George Kavassilassa – i tu se krade energija na gomili teksta u knjigama, a korisno je svega par rečenica!

  svaki odlomak počinje s nečim intrigantnim, a na kraju ne ponudi konkretno gotovo ništa osim prepisivanja new age kojeg ima koliko hoćeš..

  uglavnom, ako vas zanimaju čisti sumirani metafizički tekstovi preporučanm http://montalk.net/ – ne krade energiju ;)

  • bem-bem
   Odgovori

   Slazem se ,kad citas tekst pola sata a nedobijes posteni odgovor na temu samog clanka izgubija si vrijeme i energiju za samo citanje i trazenje biti u clanku koji je svrha sam sebi da ga se procita

 • eva
  Odgovori

  Sve je to kradja vremena. Vrijeme je takodjer energija koja je hakirana tako kao da pricamo o jabukama a ustvari su kruske. Bit ‘vremena’ nije prolaznost nego vjecnost (termin koji je takodjer ‘hakiran’). Iz toga je proizasao strah, kao glavni od smrti, rekli bi, ali je ustvari od zivota. Zivot volim i ‘mrzim’ istovremeno. To je program kojeg vidim. Ali svejedno je. I to je program. Moje sumnje su da ne postoje zli mracni vladari. Sami sebi smo nametnuli sve ovo. Ustvari igra se odigrava u ll…zaboravila kako se zove to ‘mjesto’ to je svijest i podsvijest svih ljudi na zemlji koja je skupljena u ‘matricu’ sto je prirodna pojava, termin je iz psihologije. Mi svu ljudi vodimo svijet u propast ubijama ratujemo hranimo sjecu otrovima ubijamo ih u bolnicama, i so vise to radimo i srljamo u propast mislimo da je to pravi i jedini nacin. Falabogu, ljzsi se ‘bude’ iz tog ludila, ustvari to je tip svijesti serijskog ubojice-ta globalna svijest. I da se 60% i vise probusi, problemu nebi bio kraj. Sloboda je kad ne ocekujes nista a radis sve sto mozes da bi se ti i sviiiii oko tebe bili slobodni.

 • eva
  Odgovori

  Znam i ‘lijek’ za ovo ili barem imam neku ideju koju vridi isprobat.

 • au_toritet
  Odgovori

  Neznam, ali osim teme koju prije navedoh na ovaj članak zbunjuje me najviše izjava za koju ste sigurno čuli i možda je sami izrekli da je sustav vrijednosti pao. Logika i razum mi drugačije govore, i to je samo moje mišljenje. Kako sustav vrijednosti može pasti kad u startu nije postavljen kako treba i sigurno je jedan dio srži današnjih problema s kojima se suočavamo. Sustav vrijednosti ima dvije strane, s jedne strane je jedan sustav vrijednosti čovjek/investitor, dok je s druge strane žena/graditeljica koji zajedno stvaraju novu vrijednost čovjeka i ženu. Sve religije, katoličanstvo/crkva/muškarci po načelu ‘zavadi pa vladaj’ su i tu postavile odrednice, gdje su jedan sustav vrijednosti(to uključuje i njih)čovjeka postavile iznad kao autoritet drugom sustavu vrijednosti ženi. Najsvježiji je primjer pape o praštanju pobačaja i time suptilno hvatajući ljude na sentiment poručuju da te odrednice(odavno utkane kroz obrazovanje i sve pore našeg života na štetu svih nas) ne želi/e mijenjati. Činjenica je da ono što se u startu krivo postavi ne može biti normalno i dobro niti jednoj strani osim naravno onima/osvještenima koje te vrijednosti vrjednuju u svom dvorištu, međutim koliko je takvih?, a čakre su učinile i čine svoje.To se vrlo lako može usporediti s investitorom/banke koji je danas kao jedan sustav vrijednosti daleko iznad drugog sustava vrijednosti graditelja/radnika, proizvodnje, općenito rada, čemu svi svjedočimo. Investitor/donator je važan, ali bez graditelja/radnika nevažan.

  • an
   Odgovori

   To se u sportu zove “drži oko na lopti”, u kršćanstvu “zadrži pogled na Kristu”, Njegovim vrijednostima/ na onome koji počinje i dovršava našu vjeru. A za svijet je za očekivati pad vrijednosti. Što se ovi sa vrijednostima više odvajaju, to oni drugi jasnije pokazuje svoje lice. Tako je i sa čakrama, svaka od tih posebnih energija hoće preuzeti vlast na nama i degradirati nas. Ako ih pobijedimo tom jednom, čistom, na nju se utemeljimo, one i dalje postoje ali ukroćene, u okvirima zakona ljubavi.
   “Čovjek i žena”, au_toritet???!!! Spominješ katoličanstvo, pa hajde, olakotna okolnost. Ali ni kod protestanata to nije ispravljeno u biblijskom prijevodu, duboki je to problem.
   čovjek-čovječica (iliti ženski čovjek, da ne djeluje kao umanjenica), žena-muškarac, Božji sin -Božja kćer. :)

 • davor
  Odgovori

  Ajde recite meni pametni kritičari vegetarijanaca, što vas pobogu spriječava da ne jedete ljude? Jeste probali? Možda bi vam se svidjelo. Fine su životinje? Jedite pse onda. Zar jedna sasvim vlastit misao u umu nekog čovjeka – empatija, suosječanje prema boli, je toliko ogavna? Zar je vama toliko nemoguće zamisliti da psa boli dok mu stanete na nogu, a boli ga još više ako mu zabite nož u vrat. Ma jebo psa. Zar ne možete spoznati osjećaje koje životinje imaju? Možeš li zamisliti kravu koja oteli tele, koja je to napravila već nekoliko puta, koja zna da više neće vidjeti nikad više, jel možete zamisliti tugu, jad, bespomoćnost takve životinje? Zar vam nešto toliko očito može biti nevidljivo? Hebo vas programiranje kad lažete samom sebi u svojoj najdubljoj srži. Ajde jedite ljude da dokažete da niste programirani. Mrtvi vam ionako neće zamjeriti. A ni poklane životinje.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje