…pripadajući dokazi iz naslova slijede…

„Klaus Schwab može biti ponosan na njih!“

Govor Thierry Baudet-a u Nizozemskom zastupničkom domu

03.06.2021.

„Predsjedniče, 2010. godine je Zaklada Rockefeller, jedna od najutjecajnijih nevladinih organizacija (op.prev NGO=Non Government Organization) na svijetu, razvila neke scenarije za budućnost tehnologije i međunarodnog razvoja – OVO izvješće (pokazuje neki dokument) U ovom izvješću, Rockefellerova zaklada opisuje scenarij “Lock Stepp”, o dolasku globalne pandemije i njezinim posljedicama – još 2010. godine! Prema tom scenariju, a ja ga imam sa sobom, “Kinezi bi prvi počeli s obveznom karantenom za sve građane”, to je citat … i neposrednim i skoro hermetičkim zatvaranjem svih granica. Nacionalni čelnici diljem svijeta ojačali bi svoje ovlasti, zakonima, pravilima, ograničenjima uz obvezno nošenje maski za lice, provjerama tjelesne temperature na ulazima u željezničke stanice, zračne luke, zgrade.  Sve je tu. (u skripti)  Ali to nije sve, jer prema scenariju “Lock Step”, još uvijek imamo puno toga za očekivati. “Čak i nakon završetka pandemije”, pišu istraživači, “autoritarna kontrola i nadzor građana i njihovih aktivnosti ostaje i intenzivirana je“.

Izvješće iz 2010. čak točno opisuje „Klima-Lockdown“, upravo ono o čemu počinju govoriti svugdje u naše vrijeme. Citiram: “Kako bi se zaštitili od sve globalnijih problema od pandemija i međunarodnog terorizma, do ekološke krize i rastućeg siromaštva, čelnici diljem svijeta preuzeli su vlast još snažnije u svoje ruke.

Izvješće također dobro pokazuje kako bi građani reagirali na sve mjere – nažalost moram reći.

[pokazuju] Baš kao i sada “ljude koji navijaju kada su cijepljeni, pokazuju fotografije svojih ubolih ruku na društvenim mrežama” – sve je to u ovom izvješću. “Mole za korona putovnicu”, predvidili su pisci scenarija-zaključavanja, što sam već rekao.

„Kontroliraniji svijet“ – kao što su već igrali 2010. godine – „toliko je prihvaćanja među stanovništvom. Građani su se dobrovoljno odrekli dijela svog suvereniteta i privatnosti u zamjenu za veću sigurnost i stabilnost. Što je više svijet kontroliran“ – kao što su već igrali 2010. godine – „toliko je i prihvaćanja među stanovništvom. Građani su se dobrovoljno odrekli dijela svoje suverenosti i privatnosti, u zamjenu za veću sigurnost i stabilnost. Građani su bili tolerantniji čak i željni dobiti veću kontrolu i nadzor odozgo prema dolje. Nacionalni čelnici imali su veću slobodu stvaranja reda, na način koji su sami smatrali prikladnim”.

Autori izvješća također su predvidjeli da će to dovesti do digitalne putovnice. U 2010. godini, Zaklada Rockefeller još nije bila u stanju potpuno doslovno reproducirati tehnološko stanje današnjice, ali su u to vrijeme već razmišljali o povećanoj vidljivosti biometrijske iskaznice za sve građane. I to je sada u našim papirnatim putovnicama. Digitalni zapis o cijepljenju, samo je dodatak tome.

„Tek 13 godina nakon pandemije, javnost bi shvatila da su pali na kontrolne i apsurdne fantazije o moći vladara.“ piše u Rockefellerovoj zakladi.

I predsjedavajući, nadam se da Rockefeller zaklada nije u pravu po ovom pitanju. Sva njihova predviđanja su se obistinila. Stvarno se nadam da ovdje imaju krivo, da postoji točka da postajemo budniji, da shvaćamo da je to kolektivna psihoza, da dođemo do zaključka da je bolesno na pola godine zatvoriti cijelu zemlju zbog varijante gripe, da hodamo okolo s tim glupim neučinkovitim maskama, da se pridržavamo tih besmislenih pravila udaljenosti. Uništili su naše tvrtke, uništili su naše društvene živote, da uskraćujemo izvrsne lijekove za rano liječenje, kao što je ivermektin, samo da ove eksperimentalne injekcije dobiju status odobrenog cjepiva u žurbi, da plješćemo ‘oh, infekcija opada’ iako se to naravno dogodilo i prošle godine, kao što se događa svake godine, i naravno u jesen dolaze nove infekcije kao i uvijek, a ono što smo prije zvali gripa, izgleda da je potpuno nestalo zbog Corone.

Ali najvažnija stvar je da shvatimo da smo pod izgovorom neke priče o ovom kineskom stisku izgradili infrastrukturu koja se može ponovno primijeniti u proizvoljnom trenutku, zbog proizvoljnog incidenta.

Lock-downs, maske za lice, biti na odstojanju, nema više putovanja, nema rukovanja, smiješne eksperimentalne injekcije. Korona je samo privremeni trening poslušnosti. Druga komora i vlada sjajno su prošli ovu obuku. Čestitam! Klaus Schwab može biti ponosan na njih. Globalistički planovi mogu se nastaviti i može se poduzeti sljedeći korak prema masovnom nadzoru potpune kontrole. Hvala.“

Kanal: „Forum voor Democratie“

Mutige Rede aus dem Niederländischen Unterhaus

… … …

Pa da pogledamo pobliže što piše u navedenom Rockeferovom Lockstep-planu iz 2010.? 

Rockefellerov Covid-plan / Lockstep 2010.

… … …

Dakle, ovo je obris njihovog plana, Novi Svjetski Poredak tehnologija gdje nemate drugog izbora nego se pridržavati. A ako netko misli da to nije istina, onda idite i provjerite neke dijelove Kine jer su već pokrenuli neki sustav kriptovaluta u određenim područjima.

Dodatak

Indijska država s 240 milijuna stanovnika je zahvaljujući IVERMECTIN-u, proglašena slobodnom od korone!

https://www.legitim.ch/post/indischer-staat-mit-240-millionen-einwohnern-wird-dank-ivermectin-für-coronafrei-erklärt

Izvornici

Izvadak iz Thomas Williams THI Special Exposé Teil 2: MP3 https://traugott-ickeroth.com/wpcontent/uploads/2020/07/200705_THI_TheCovidPlanRockefellerLockstep2010.mp3,
Video: https://www.youtube.com/watch?v=h9HbrZWb4rY,
PDF na engleski: https://traugott-ickeroth.com/wpcontent/uploads/2020/07/Transcript-The-Covid-Plan_Rockefeller-Lockstep-2010.pdf
https://img1.wsimg.com/blobby/go/384ff459-9eba-40c0-af41-912444ee1564/Transcript-The-Covid-Plan_Rockefeller-Lockstep.pdf
PDF na njemački: https://traugottickeroth.com/wp-content/uploads/2020/07/TranscriptDE-The-Covid-Plan_Rockefeller-Lockstep-2010.pdf

Prvobitno pronađeno u sredini: https://www.spreaker.com/user/8955881/thi-special-expose-show-part-2, https://faszinationmensch.wordpress.com/tag/new-world-order/

4 Responses

 1. Ocuvajmo zdrav razum i osvjestimo da, na zalost, covjek sve manje vrijedi, tkz. celnicima. U znanju je moc, citajmo, komunicirajmo i molimo se.

 2. minati Protokoli)

  PROTOKOL 01

  PROTOKOL 02

  PROTOKOL 03

  PROTOKOL 04

  PROTOKOL 05

  PROTOKOL 06

  PROTOKOL 07

  PROTOKOL 08

  PROTOKOL 09

  PROTOKOL 10

  PROTOKOL 11

  PROTOKOL 12

  PROTOKOL 13

  PROTOKOL 14

  PROTOKOL 15

  PROTOKOL 16

  PROTOKOL 17

  PROTOKOL 18

  PROTOKOL 19

  PROTOKOL 20

  PROTOKOL 21

  PROTOKOL 22

  PROTOKOL 23

  PROTOKOL 24

  Ovi dokumenti pojavili su se negdje pred kraj 19 vijeka, što znači stari su preko 100 godina, međutim oni su danas takođe još uvijek aktuelni iz razloga što mnoge aspekte manipualcije ljudima u svrhu ispunjenja određenog plana, koji su u njima pomenuti, možemo ako hoćemo danas lijepo da vidimo.

  Mada se u prošlosti, u nekoliko navrata, pokušalo implicirati da se radi o krivotvorenom materijalu, danas svako ko pročita novine, pogleda poslednje vijesti na televiziji i okrene se malo oko sebe, može i sam sasvim jasno vidjeti koliko istine ima u njima. Ukoliko se posjeduje i nešto osnovnog znanja iz naše istorije, tj. bar nekih njenih poslednjih 100 godina, onda stvar postaje još jasnija.

  Justina Glinka, kćerka jednog ruskog generala, došla je u posijed ovih dokumenata za vrijeme svog boravka u Francuskoj.

  Dokumenti su prvi put javno objavljeni 1905 godine u Rusiji, gdje su kasnije, nakon dolaska komunista na vlast, bili zabranjeni. U nekoliko navrata ovi protokoli su bili javno objavljeni i u Srbiji.

  Bez obzira što su u njima Jevreji implicirani kao glavni nosioci ove zavjere, čini se da su ovi dokumenti djelo tajnog društva koje se zove iluminati ili Bratstvo Zmije. Zbog toga se ovaj dokument danas često naziva i – Iluminati Protokoli.

  Jevrejski narod bio je i još uvijek jeste žrtva njihove manipulacije kao i svi ostali narodi.

  Iluminati stavljaju sebe izvan država i nacija, mada koriste mnoge od njih, manje ili više, za svrhu promocije svog plana.

  Oni koji su imalo dublje proučavali djelovanje ovog tajnog društva, mogu vrlo lako prepoznati njihove otiske prstiju i u ovim ‘protokolima’. S obzirom da se ovdje radi o jednoj multidimenzionalnoj manipulaciji ljudskog bića, ne samo u poslednjih 100 godina, nego od pamtivjeka, svaki onaj koji teži ka istinskoj slobodi mora dobro sam da prostudira neke od ovdje impliciranih metoda, kojima se ovaj kontrolni sistem služi prilikom kontrole ljudskih bića.

  Čovječanstvo danas ulazi u svoju možda poslednju fazu i ovo je jedan odlučujući period u kome se određuje njegova sudbina, kao i sudbina ove planete. Međutim, mi kao ljudska vrsta još uvijek spavamo jednim dubokim snom te se, u ovom momentu, situacija možda već čini beznadežnom. Prvo, malo ko je uopšte u stanju da primjeti da bi se tu uopšte moglo raditi o nekoj zavjeri, tj. da nešto nije u redu, jer je kondicioniran da ovu situaciju u kojoj se svi mi danas nalazimo smatra normalnom. Zašto?

  Ukoliko se neki plan može da pronosi i odvija stotinama i hiljadama godina od strane jednih te istih entiteta, onda to podrazumjeva da postoji i jedan hiperdimenzionalni kontrolni sistem koji sve to organizuje i nadgleda.

  Naši linearni umovi diktiraju nam i linearno shvatanje vremena i prostora. Ukoliko su oni istovremeno i kondicionirani od strane istog tog kontrolnog sistema, onda to podrazumjeva da ono što mi smatramo pod objektivnom realnošću, nema skoro nikakve veze sa njom. Da li je moguće da mi živimo u jednoj iluziji koju smatramo objektivnom realnošću?

  Ukoliko uzmemo u obzir da Sve Što Jeste ima razne svoje aspekte hiperdimenzionalne prirode i da je naša trenutna uloga obezbjeđenje energije određenih frekvencija kojom se hrane enititeti sa za nas nevidljive (više?) ravni postajanja, u vremenu-prostoru, onda će i kontrolni sistem koji su ti entiteti uspostavili imati za funkciju da nas stalno drži zarobljene u mentalnom stanju tipa ovoga u kome se sada nalazimo.

  Upravo jedan od glavih aspekata manipulacije čovjeka i jeste u tome da mu se smanji njegova percepcija raznoraznim vidovima manipulacije njegovog uma.

  Sa suženom sviješću zajedno ide i sužena percepcija. Jedan od glavnih uslova za to je – kontrola istinskih informacija jer one imaju potencijal da promijene čovjekovo stanje svijesti.

  S jedne strane, opasno je u svemu što se događa tražiti neku zavjeru, ali s druge strane, možda je još opasnije ne vidjeti zavjeru tamo gdje ona jeste.

  Ukoliko ovoj grupi entiteta pođe za rukom da ostvare ono što su naumili, a kako stvari stoje u ovom momentu, čini se da oni imaju dobre šanse za to, – cijena koju će platiti ljudsko biće mogla bi da bude veoma visoka.

  Ovdje se možda ne radi više o – gubitku “glave”, jer glavu smo u prošlom periodu vremena-prostora gubili nebrojeno puta, pa se opet inkarnirati na ovu ravan postojanja, međutim, čini se da je sada i naša duša došla u pitanje, a ako nju izgubimo, jedini pravac koji možemo zauzeti je prema ‘dole’, tj. – primarnoj materiji, jer bez individualne duše nema ni istinske reinkarnacije.

  Naš um je kondicioniran da linearno razmišlja, tako da on, recimo, nije u stanju da shvati različite parametre vremena-prostora, dimenzija i denziteta. Takav kakav jeste, on ne može ni da shvati da se jedan vješto organizovan plan može da provodi tokom hiljada godina od strane jednih te istih entiteta, odnosno, da kontrola ovog našeg realiteta može da bude i – hiperdimenzionalne prirode.

  Da li nam je Kastaneda u svojoj poslenjoj knjizi slučajno rekao: “Upravo kao što mo gajimo kokoške u kokošinjcima, grabljivci gaje nas u ljudskim krletkama. Tako im je hrana uvijek na raspolaganju”.

  “Ovo je nemoguće”, reći će većina onih, koji spavaju a misle da su budni. “Da je to tako, ja bih to već na neki način sigurno znao.”

  Da li je to mišljenje izraženo na osnovu vlastitog istraživanja ove tematike, to je jedno veliko pitanje?

  Poslednji je čas za aktivaciju našeg mozga, odnosno, – uma, jer ako ga ne aktiviramo sada, lako se može dogoditi da mi to više nikada nećemo biti u stanju da učinimo. To je lična odgovornost pojedinca i prema tome kako je on koristio svoj um dok ga je imao na raspolaganju, odrediće se i njegova dalja sudbina.

  Oni koji su živjeli na prostorima bivše Jugoslavije imali su “sreću” da dožive različite aspekte ove istorijske manipulacije, odnosno, osjete ih na svojoj koži, i da im upravo to pomogne u njihovom buđenju. Naravno, ako oni ta znanja budu u stanju pravilno iskoristiti, bez tendencije da za svoj duboki san optužuju druge, koji takođe spavaju.

  Imali smo priliku da vidimo kako su nas podjelili na osnovu pristupa “Hrkljušu” na nekoliko glavnih grupa, kao i na mnogo drugih podgrupa. Mada su se sukobi kroz istoriju između ovih grupa činili spontanim, oni su uvijek bili veoma vješto manipulisani, kad god je to “kontrolorima matriksa” odgovaralo. O njihovim posljedicama ne moramo ni pričati.

  Većina nas je takođe imala priliku da vidi kako je izgledao još jedan sistem/program dizajniran od strane iste ove grupe, tj. marksizam/komunizam, zamišljen da bude jedna antiteza kapitalizmu, koji je takođe dizajniran od strane te iste grupe. Vidjeli smo i dinamiku kojom se ova ideja provlačila, slično kao i religija, sa svim svojim “svecima” (Marks, Engels, Lenjin itd.) čije su “ikone” visile na mnogim zidovima raznoraznih objekata.

  Prilikom uvođenja komunizma stradaju takođe desetine miliona ljudi, kao što su nekada stradali uvođenjem ovih najnovijih religija. Obavezno učenje programa u školama, programiranje od malih nogu, ali ovaj put ne vjeronauk, nego marksizam. Marksizmu se takođe pristupilo sa jednom takvom ozbiljnošću, kao da će trajati hiljadama godina. Na kraju, poslije toliko žrtava, “puj pike – propalo”, ne važi više.

  Stoko nazad u stare torove!

  Tako kasnije idemo opet nazad na vjeronauk (svako na “svoj”), dok iluminati ne izađu s nekim novim programom. Sada nam se “new-age religija” smiješi.

  Naravno, prvo: problem – reakcija – solucija (rješenje problema). Da bi se pod solucijom provukao i “new-age” između ostalog što spada u njihov Novi Svjetski Poredak, sada je za očekivati da će ova gospoda morati prvo da naprave problem, što će vjerovatno biti jedan veći oružani sukob između hrišćanstva i islama, (tj. između onih ‘što ga ljube u dupe’ i onih ‘koji su mu se naguzili’), tako da vjerovatno poslije jedne ograničene upotrebe nuklearnog oružja i možda par milijardi mrtvih, može da dođe do adekvatne reakcije naroda, odnosno zahtjeva da se taj užas zaustavi po svaku cijenu, kako bi se onda moglo reći: “eto vidite do čega nas dovedoše ove religije, sada moramo napokon nešto poduzeti”. Pa naravno, imamo rješenje – new age religija, zajedno sa Novim Svjetskim Poretkom. Ali obavezna za sviju, naravno. Ovakav jedan scenario nije nimalo nemoguć u našoj bliskoj budućnosti.

  Podatak kako su Lenjin i Trocki stigli u Rusiju zapečaćenim vozom sa 20 tadašnjih miliona dolara koje im je za tu svrhu, između ostalog, obezbjedila jedna od 13 iluminati porodica (Rockefeller), nismo uspjeli da doznamo iz naših knjiga istorije.

  Ni ostale podatke o dizajniranju, finansiranju, uvođenju i održavanju komunizma u Rusiji i mnogim drugim zemljama svijeta od strane iluminati društva, takođe nismo uspjeli da saznamo kroz nas obrazovni sistem, vjerovatno zbog toga što je i on pod njihovom direktnom ili indirektnom kontrolom.

  Finansijski sistem koji je u rukama ove organizacije, da ne pominjemo. Ko je imao vremena imalo dublje da prouči metode njihove proizvodnje novca, mogao je vidjeti da su ga oni pravili od čistog vazduha, tj. da taj novac u realnosti nikada nije imao nikakvu podlogu, nego je samo fiktivan. Na bazi te fikcije oni naplaćuju interes kojim stvaraju bazu za kupovinu svega, od prirodnih bogatstava pa do ljudskih duša. Tako danas ne postoji zemlja koja nije njihov dužnik. Naravno, “IMF” (Međunarodni Monetarni Fond) je takođe jedna od njihovih važnijih organizacija.

  Kontrola svijesti počinje od kontrole informacija. Kontrola informacija se uspostavlja kontrolom nad obrazovanjem, naučnim institucijama, medijima, religioznim institucijama itd.

  Oni koji su imalo dublje proučavali zbivanja u vezi ovih poslednji konflikata na balkanskim prostorima, mogli su da vide osnovne aspekte manipulacije kojima se ovi služe za razbijanje država, izazivanje oružanih sukoba, održavanje rata dok se industrija i infrastruktura neke države dovoljno ne unište, a onda – uvođenje mira, postavljanje na vlast marionetskih vlada, kreditiranje tih država kako bi se obnovila infrastruktura i privreda zemlje, uz visoke interesne stope. Te kredite uspostavljena vlada, sastavljena mahom od mediokriteta podržanih od strane iluminata, obično ne uspijeva da vraća, te tako i ona i država i narod postaju “vlasništvo” IMF-a, koji je opet samo jedna od grana iluminati društva. Usput se obavi i tranzicija prirodnih bogatstava, industrije, komunikacija, medija tj. svega što je bitno, – u njihove ruke. Oni koji sve ovo prežive postaju jeftina radna snaga, ukoliko imaju sreće da uopšte dobiju posao.

  I tako stalno u krug. Normalno ljudsko biće u kontuzovanom stanju svijesti opet će prije poletjeti na komšiju kako bi se njemu za nešto osvetilo, nego što će biti u stanju da primjeti kako su i on i komšija izmanipulisani od strane entiteta koji su za njih nevidljivi.

  Bez obzira što sve ovo izgleda na prvi pogled kao preuzimanje bogatstva i kontrole od strane manjine nad većinom na jedan veoma sofisticiran način, odnosno, implicira da je stvar u svojoj suštini materijalne prirode, sve bi to na jednom duhovnom planu moglo da ima i jednu drugu, mnogo značajniju dimenziju.

  Iluminati, mada na vrhu piramide u našem denzitetu imaju opet samo egzekjutivnu funkciju nosioca ‘matriksa’, za šta su dobro nagrađeni u materijalnom smislu od strane njihovih šefova. Velika je vjerovatnoća i da se njihovi pripadnici stalno inkarniraju u istim familijama, da se radi o osobama sa individualnom dušom jakog OPS polariteta, koji su je svjesno stavili u službu tzv. “snaga mraka”.

  Njihovi naredbodavci su, kako se čini, na spratu iznad našeg. Predator o kome nam Don Huan priča.

  Za predatora je bitan jedan stalni konflikt.

  Kada se nađe nekom, bilo u unutrašnjem ili vanjskom konfliktu, duhovno ljudsko biće postaje baterija emitovanjem emocionalne energije specifičnih frekvencija. To je ujedno i hrana za entitete sa “gornjeg sprata”. Zbog toga je bitno da ljudsko biće u momentima kad nije u direktnom konfliktu s drugim ljudskim bićem, bude bar u nekom svom unutrašnjem konfliktu, koji je takođe rezultat njegovog neznanja tj. nepoznavanja svoje objektivne suštine, kao i suštine ove kreacije, odnosno, objektivne realnosti u kojoj on živi.

  Jevrejski narod je takođe žrtva ove manipulacije, možda čak i više nego drugi narodi, jer je on, čini se, dobio jednu “specijalnu pažnju” od ovih 4D entiteta, koje najbolje simbolizuje upravo taj (reptoidni) entitet – Jehova. Na toj “pažnji” njima ni malo ne treba zavidjeti, jer kao Jehovin “izabrani narod” oni su kao takvi stavljeni u jednu podređenu ulogu, analognu sklapanju ugovora s đavolom.

  Dovoljno je samo pročitati “Knjigu Jozue Nunova” iz Starog Zavijeta, pa vidjeti kako se pokolj ljudskih bića na ovoj planeti manipuliše od strane tih reptoidnih entiteta “odozgo” na čelu sa jednom fiktivnom individuom – Jehovom, i kako smo mi samo jedan instrument u njihovim rukama.

  “Ko s đavolom tikve sadi – o glavu mu se razbijaju”, kaže naš narod, i kako se čini u tome stvarno ima mnogo istine.

  Vještom manipulacijom ovih Protokola, odnosno njihovom implikacijom jevrejskog naroda kao nosioca ove zavjere, stvarni zavjerenici su skrenuli pažnju i eventualne konsekvence sa sebe na narod koji realno ne stoji iza toga, nego je takođe samo jedna od njihovih žrtava.

  Sličan primjer možemo vidjeti kod tzv. cionističkog pokreta koji je takođe organizovan od strane iluminatija, i koji se nalaze u njegovom užem rukovodstvu i svojim zločinaćkim akcijama za “dobro jevrejskog” naroda, čine mu upravo suprotno, te mu na taj način stvaraju uslove za propast, pogotovo na području današnjeg Bliskog i Srednjeg Istoka.

  Prema nekim saznanjima, grupna karma je takođe nešto na šta se mora računati ukoliko se jedan narod relativno uniformno ponaša, jer na kraju, svako žanje ono što je posijao.

  Zatomljivanje duhovnog aspekta ovog duhovnog naroda ugovorom sa Jehovom obezbjeđuje njegovo vezanje za materijalni aspekt kreacije, kao i stavljanje mnogih njegovih pripadnika u ulogu glavnih nosioca i promotera materijalnog pogleda i pristupa starnoscu, kontrolora i kršioca slobodne volje i prirodnog prava na egzistenciju drugih ljudskih bića, što se u nekom krajnjem aspektu mora na kraju takođe “izbalansirati”, na neki način. Kolika će cijena za to biti biti ovaj put? (Atlantidu smo na žalost zaboravili)

  Zašto je jevrejski narod dobio ovaj “specijalni tretman” od strane naših hiperdimenzionalnih kontrolora možemo samo nagađati, međutim, ima nekih indikacija da njihov semitski genom sadrži određene gene koji imaju veliki potencijal ukoliko bi se njihov nosilac “probudio”.

  Čini se da ti geni u jednom takvom slučaju mogu da obezbjede njihovom nosiocu da se suprotstavi “kontrolnom sistemu matriksa,” kako ovdje u 3D, tako i nakon tranzicije na jedan viši nivo postojanja, odnosno izlaska iz realiteta u kome smo trenutno zarobljeni. Međutim, ako je čovjekova svijest zarobljena, onda od izlaska iz “podruma” nema ništa. Ugovorom sa Jehovom/reptoidima, genetska razmjena sa pripadnicima drugih naroda je spriječena, dok su oni kao “ekskluzivan” narod ostali sputani a njihov istinski duhovni potencijal amputiran. Semitska genetska komponenta ima potencijal da dovede čovjekovo tijelo u frekvenciju koja može da bude u rezonanciji sa tzv. “kreativnim principom”, odnosno, kreativnim silama Svega Što Jeste, omogućavajući čovjeku jednu egzistenciju na tzv. OPD (“orjentacija prema pružanju pomoći drugima”) način.

  Tako se na njihovo čelo nameću iluminati (arijevci) OPS polariteta koji sami sebe proglašavaju “jevrejima” samim preuzimanjem judeohrišćanstva, te u smislu Trojanskog Konja i uz pomoć tzv. “cionističkih metoda” vode Jevreje-semite ka ambisu. O čemu se u stvari radi? Sasvim moguće o pokušaju – eksterminacije semitske genetike sa ove panete, prije njenog prelaska na jednu višu ravan postojanja. Kako? Ratovima i entničkim biološkim oružjem. Kada? Uskoro. Stvar postaje jasnija ukoliko je jasno i to da većina Arapa i Jevreji-semiti imaju skoro identičan genom (U5 haplotip). Iračani, Iranci, Sirijci, Libanonci itd. po genetskoj strukturi se ne razlikuju od Jevreja-semita. Radi se o narodima koji su samo drugačije programirani od strane “4D kontrolnog sistema”, u religioznom, nacionalnom, kulturalnom i drugom smislu.

  Sada je za očekivati da će iluminati (arijevci) izazvati jedan veći oružani konflikt na Bliskom i Srednjem Istoku. U međuvremenu će se objelodaniti uloga Mossad-a u rušenju Svjetskog Trgovinskog Centra. Tako će se okrenuti javno mnenje protiv Jevreja-semita koje će ljudi poistovjetiti sa Mossad-om, dok će se većina jevreja-arijevaca izvući, jer ionako veoma malo njih živi na području Bliskog i Srednjeg Istoka. Arapi će dobiti zeleno svjetlo za rasturanje Izraela, što će oni jedva dočekati, a Izrael će se naravno braniti svim sredstvima. Nuklearno oružje će se vjerovatno koristiti sa obe strane. Tako će, na kraju, žrtve biti niko drugi do – ljudska bića sa semitskom genetikom. Amargedon?!?

  Zato su i u ovim Protokolima Sionskih Mudraca, Jevreji (semiti) ti koji su implicirani kao nosioci cijele zavjere, dok su njeni pravi nosioci, u stvari, “jevreji”- arijevci, odnosno, tzv. “iluminati familije”.

  U određenim istorijskim periodima, kao i dan danas, samo objavljivanje Protokola smatralo se jednim antisemitskim aktom, odnosno, napadom na ovaj narod, bez ikakvih pokušaja da se utvrde neki dublji aspekti ove manipulacije. Zataškivanjem dokumenata nije se mnogo postiglo, osim što su se otklonile potencijalne smetnje odvijanju ovog plana u čiju zamku bi mogli da upadnemo svi zajedno, uključujući i mnoge od njegovih perpetratora, koji trenutno smatraju da im njihove sadašnje pozicije obezbjeđuju totalnu ličnu sigurnost.

  Kontrolni sistem je danas već uspio da hipnotiše mase do te mjere da se ratovanje i ubijanje drugih ljudskih bića kao i trovanje prirode smatra neizbježnim, tj. jednom sasvim normalnom pojavom. Naravno, kad se to radi u “odbrambene ili preventivne” svrhe, radi “bitke za mir”, za “demokratiju”, protiv “terorizma” i još bezbroj drugih “opravdanih” razloga.

  Ljudska hipokrizija upravo u ova vremena doživljava svoju kulminaciju.

  Šta su nam sve ovi entiteti pripremili da iskusimo u našoj neposrednoj budućnosti, možemo samo da nagađamo, međutim, šta god da se bude događalo, svako od nas će imati neposrednu i ličnu odgovornost kako za raspolaganje sa svojim ličnim umom, tako i za svoje ponašanje.

  Iluminati su trenutno zaokupljeni organizovanjem terorističkih akata, i neprestanom promocijom straha od terorizma uz pomoć medija, kako bi pod “rješenjem problema” mikročipovali narodne mase u većini zemalja. Ti mikročipovi imaju, navodno, sposobnost da modifikuju rad čovjekovog mozga, pa time i njegovo raspoloženje, proces razmišljanja, ponašanje, emotivni status, itd. itd. Radi se o kontroli uma. Osim toga, ti čipovi bi služili i za svrhe praćenja, identifikacije, finansijske transakcije itd. (Da li ovdje stvarno treba naglašavati kako su ‘prednosti’ tih mikročipova, koje se već neko vrijeme promovišu kroz kontrolisane medije, u smislu pohranjivanja medicinskih podataka čovjeka, otkrivanju izgubljene djece itd. itd. samo priče za malu djecu?!? U stvari, tu se samo radi o jednoj trakvilizaciji ‘ovaca.’)

  Znači, uz pomoć mikročipa, – “baterija” – bi se uključivala i isključivala kako je to našim kontrolorima po volji.

  Činjenica je da na gornjim nivoima već odavno postoji samo jedna vlast i da je samo jedna iluzija da su političari većih zemalja međusobnom konfliktu ili njihove tajne službe.

  Da li se ovdje radi o jednoj zavjeri ili ne, to je stvar ličnog prosuđivanja pojedinca, kao što je na njemu leži i odgovornost za sve eventualne konsekvence, ukoliko se tu stvarno radilo o jednoj zavjeri.

  Isto tako, ako je neko na neki način do sada bio prevaren, ne mora značiti da on to mora i od sada da bude. Odgovornost za to je na njemu samom i ni na kome drugom, jer je on svojom indolencijom i nemarom dozvolio da bude izmanipulisan a svoj um nije koristio na pravilan način.

  Oni koji misle da se ionako ništa ne može protiv ovoga poduzeti, – možda treba prvo da si postave pitanje – koliko su oni sami posvetili vremena istraživanju samog sebe i svojih ličnih potencijala?!

  Sve je na kraju krajeva – slobodna volja.

  Onima koji nakon čitanja ovog teksta i Protokola, u svemu ovome ne vide ništa nad čim bi se trebali zamisliti, mogu samo da poželim – laku noć i miran san.

 3. Ja sam davno Osjetila kako je lako upravljati Masom. Rezultat dugotrajnog treninga i ispiranja ponečega. Samo im treba reći u kom smjeru i poradi čega, oduševljeni su. Kao da je mogućnost zdravog rasuđivanja i osjećaja davno isključena.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.