Uvijek iznova primjenjuju neki likovi, stare prokušane trikove zaglupljivanja i varanja ljudi … no ovog puta sve jako brzo izlazi na vidjelo, zahvaljujući budnim istraživačima. Hvala svima.

Jednostavno je nezamislivo s kojom se podmuklošću još jednom vara, kada je riječ o nastavljanju pokušaja niza eksperimenata na ljudima, s ubrzanim odobrenim cijepljenjem protiv kovida.

Nakon što su se razotkrili poražavajući “ishodi” cijepljenja AstraZeneca-cjepivom – u rasponu od ozbiljnih popratnih pojava do dokazane smrti – sada se koristi poseban trik za „pranje“ diskreditiranog cjepiva:

“COVID-19 cjepivo AstraZeneca” postaje “Vaxzevria”

Odobrenje je prošlog tjedna izmijenila EMA (Europska agencija za lijekove) 25. ožujka 2021. (PDF na kraju članka)

Za čitatelje koji ne mogu vjerovati u ovu prijevaru s oznakom i da olakšamo rad “neovisnim provjeravateljima činjenica” koji nas stalno “ispravljaju” na Facebooku, ovdje su odgovarajuće informacije, uključujući poveznice:

Izvornici

https://unser-mitteleuropa.com/astrazeneca-mit-etikettenschwindel-zum-neuanfang/?fbclid=IwAR2nWL_wFRK1uG2N9BOS8TTS2S-xslTpoX5UtsbmUXR-w306UDsA8pBpj9U

https://tkp.at/2021/03/31/verwaltungsgericht-wien-zerpflueckt-corona-massnahmen-pcr-test-und-hebt-demoverbot-auf/

https://mfg-oe.at/verwaltungsgericht-korrigiert-falsche-ansichten-von-corona-kommission-und-wiener-gesundheitsdienst/?fbclid=IwAR2ioigDpRWs-4_wHkhyySoQ4wv4kPpqGmuJt3E1CHpdbCM_HagT-ldRrAo

https://www.ema.europa.eu/en/documents/overview/vaxzevria-previously-covid-19-vaccine-astrazeneca-epar-medicine-overview_en.pdf

https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/vaxzevria-previously-covid-19-vaccine-astrazeneca

Komentar

Imajmo otvorene oči, budan um, u srcu suosjećanje i ljubav, te namjeru da sami odlučujemo kako i s kim ćemo živjeti, šta ćemo raditi, za najvišu dobrobit sviju, sveg života, u skladu s prirodnim zakonima. Onda ćemo imati društvo u kojem se možemo osloniti jedni na druge i ujedinjeni živjeti u izobilju, miru i slobodi.

 

2 Responses

 1. Certificate of vaccine id

  Jeli se to na ovoj slici da iščitati kaos?

  Hehe
  Ko se nije cjepio –
  Magarac.

 2. A i ovaj znak na istoj izgleda ko rola tariguza, tj. Toet papira jeli?

  Šta sve skupa oće reč

  Caos a.d.
  Jedno veliko sranje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.