01. Potvrda ETH-Zürich – 16 metala u avionskim turbinama

 In Audio / Video, NASILJE, Pravo i zakoni, Zdravlje

Atmosferska fizičarka s ETH iz Züricha, prof. dr. Ulrike Lohmann  potvrdila je prisustvo metala u gorivu aviona.

Nedavno je švicarski Institut za atmosferu i klimu, odjela „Znanosti o okolišu“ pri ETH Zürich (Eidgenössische Technische Hochschule Zürich), u kojem djeluje i atmosferska fizičarka dr. prof Ulrike Lohmann, objavio službeno mišljenje o kemijskim tragovima na nebu, zvanim „chemtrails“.

Ovdje je izvadak iz izvješća ETH Zurich:
“Postoji opravdana sumnja da se ispuštaju tvari, bez da su potrebne za siguran pogon zrakoplova, koje ugrožavaju zdravlje i predstavljaju opasnost za okoliš, te utječu na vrijeme i klimu, kao što su osobito nano-čestice aluminija, barija i stroncija. U tom pogledu, postoji vrlo malo znanstvenih istraživanja, koja ovu sumnju mogu objektivno potvrditi ili isključiti. U međuvremenu su pri istraživanju ispušnih plinova i pogonskog goriva dokazane tvari štetne za zdravlje, koje sadrže aluminij i barij.

OVERCAST Prof. Ulrike Lohmann (ETH Zürich) – aluminij i barij u ispušnim plinovima i pogonskom gorivu

ETH Zurich je na aerodromu u Zürichu (što inače nije svima dozvoljeno), proučavao ispušne plinove zrakoplova i pronađeno je i potvrđeno 16 različitih metala u ispušnim plinovima iz avionskih turbina (koji se navodno nalaze u pogonskom gorivu), koji izazivaju bolesti (među ostalima aluminij i barij) pri čemu nije jasno jesu li zrakoplovi prskali kemijske aerosole ili se pri tim vrijednostima radilo samo o spaljenom kerozinu. U svakom slučaju se dakle može reći, da to nema nikakve veze s kondenzacijom vodene pare, ili bilo čime na nebu, nego s kemikalijama od kojih obolijevamo.

Cjelokupna studija Prof. Dr. Ulrike Lohmann (PDF-en)

https://skallsfrommars.files.wordpress.com/2016/11/studie_das-netzwerk-der-globalen-unternehmenskontrolle.pdf

 

U časopisu Mysteries su u najnovijem broju 05/2016 objavljeni ishodi istraživanja (vidi sliku ispod).

also-doch

 

U kratkom videu ispod je vrlo dobro dokumentirano promatranje dnevnih letova a nebu, s nekoliko jasnih „izjava“.
OVERCAST Official Trailer HD

photo-13

 

A kako izgleda unutrašnjst zakoplova koji umjesto putnika prenose neke tankove?
A što je u njima? Ako niste slučajno sami jedan od pilota koji svakodnevno lete nebom – bez redovnog plana leta koji je unesen u spise aerodroma – pogledajte ove slike i prilično toga će vam biti jasnije!

https://authenticenlightenment.com/2016/03/13/38-photos-of-chemtrail-jets-inside-and-outside/

 

Inside the chemtrail planes

 

Politički pokušaji za sprječavanje prskanja kemijskih aerosola:

Već činjenica da su političari pokušali više puta diljem svijeta, a i dalje nastoje da se zabrani širenje opasnih kemijskih tvari u zračnom prostoru i druge rizične zahvate geo-inženjerstva, znak je da zaista postoje takvi obimni tehnološki zahvati. U nastavku je popis političkih pokušaja da se spriječi prskanje sumnjivih kemijskih aerosola:

 • VS-Dennis Kucinich uzaludno je 2008. pokušao izboriti zakon Kongresa SAD-a protiv prskanja kemijskih tvari i drugih opasnih GEO-inženjerskih zahvata.
 • Nakon upita FPO-stranke, upućenom austrijskom Ministarstvu poljoprivrede u 2007. godini, stranka je dobila sljedeći odgovor: „Problem nam je poznat, ali u Austriji se chemtrails primjenjuju.“ (op. prev.: ah, stvarno ?!)
 • Isto takav odbijajući odgovor je na usporedivi upit 2012. godine, dobila Mecklenburg-ška NPD (nacionalno-demokratska partija) u Schwerin-skom parlamentu.
 • Saborski zastupnik CDU-a Martin Baumer iz okruga Osnabrück, podnio je u jesen 2015. godine upit državnoj upravi. Vlada je u osnovi odbacila zabrinutost koju je izrazio Baumer, između ostalog pozivajući se na stavove Savezne agencije za okoliš.

chemtr-skalar-01Dr. Day, koji je za vrijeme II. Svjetskog rata radio u programu modificiranja vremena, navodi da se vrijeme može koristiti za vođenje ratove ili da se izazovu suše i glad. “Ne mislim na prskanje kristala joda u oblacima, tako da se izazove kiša, nego STVARNU kontrolu vremena.”

Jesu li to chemtrails?

 

 

P.S. Potvrda istraživanja dr. prof. Ulrike Lohmann (u slijedećem članku, poveznica ispod) o pronađenih 16 metala u gorivu zrakoplova na zürich-škom aerodromu:
02. Vojni meteorolog – „Tu sam da posvjedočim da chemtrails stvarno postoje“

Mark McCandlish, bivši tehničar obrambene industrije

NASA je vršila istraživanja s metaliziranim gorivom. Imate goriva kojem je izravno dodan aluminijev oksid*, da raspolaže s dva atoma aluminija i tri atoma kisika. Tijekom sagorijevanja se oslobađa kisik – što znatno povećava učinkovitost motora. Međutim, aluminij ostaje u zraku.“

 

Izvornici

http://uncut-news.ch/2016/10/28/overcast-prof-ulrike-lohmann-eth-zuerich-aluminium-und-barium-in-den-abgasen-und-im-treibstoff/

https://skallsfrommars.wordpress.com/2016/10/13/chemtrail-theorie-zum-ersten-mal-offizell-bestaetigt/

https://www.usys.ethz.ch/personen/profil.html?persid=121007

 

Povezani sadržaji

Voditelj CIA-e je potvrdio raspršivanje aerosola u atmosferi

H.A.A.R.P. – šokantni dokaz o klimatskom inženjerstvu

25. travnja, protesti širom svijeta protiv klimatskog inženjeringa

“Vidoviti” meteorolozi iz SAD-a

Chemtrails, HAARP i modifikacija vremena u vojne svrhe

Nebo nad Hrvatskom

Nebo nad Hrvatskom 2

Recommended Posts
Showing 7 comments
 • Siddharta
  Odgovori

  Chemtrailsi se ispuštaju iz posebnih mlaznica na krilima aviona i ovo bi mogao biti pokušaj odvraćanja pažnje sa činjenice da se iza svega krije daleko zlokobnija istina.
  Ovako se čini da bi se samo malo više pažnje trebalo posvetiti kvalitetu avionskog goriva i …evo čistog zraka i plavog neba.
  Koga interesuej može na YT pronači snimke gdje se iz neposredne blizine vidi da se opasni sadržaj iz specijalnih tankova ispušta kroz mlaznice na krilima a ne kroz turbine motora.

  • Niara
   Odgovori

   Očekivala sam ovakav komentar, hvala. Radi se o tome, da se naučnici u svojim istraživanjima strogo drže činjenica i ne smiju ništa “pretpostavljati”. Već je bilo jako puno postignuto da im se uopće dozvolilo službeno istraživati na aerodromu. Stoga su mogli samo istraživati ono što je bilo na tlu (turbine), a ne u zraku. I jasno je da u gorivu ne bi trebalo biti toliko metala, zato je i fizičarka bila oprezna u izjavama. Svakom drugom “pretpostavkom” bi bili mogli dovesti svoj ugled u pitanje i djelovati nevjerodostojno. I ishod od 16 metala koji su dobili, je naravno samo jedan dio cijelog “kolača”.
   To što si spomenuo u odnosu snimaka iz blizine gdje se vide mlaznice, može se jako jasno vidjeti u navedenoj poveznici s velikim brojem slika, i isto tako i u drugom videu. Zato sam ih i priložila.

 • Nebojša
  Odgovori

  Na prvoj gornjoj slici se vide tankovi za preraspodelu balasta (u ovom slučaju vode) pri testiranju novih modela putničkih aviona, zašto ste je postavili kada nema veze sa zaprašivanjem?

  Možete vrlo lako proveriti moj navod.

  Pozdrav

  • Niara
   Odgovori

   Hvala na komentaru. Možete li pronaći neku poveznicu i ovdje ju objaviti?

   • Nebojša
    Odgovori

    Naravno: https://www.wired.com/2010/02/peek-inside-boeing-747-8/

    Takve objave mogu samo da štete potrazi za istinom.

    • Niara
     Odgovori

     Hvala. Recimo da je tako kao što ste naveli? Postavljam ipak pitanje nakon pomnog promatranja: Čemu služe svi oni silni kabeli, priključci, plastične cijevi, ostali vodovi i mjerači, ako se radi o običnim tankovima za “vodu”? I zbog čega su tankovi međusobno povezani plastičnim cijevima?! Možda vi imate objašnjenje za to, ako se razumijete na tom području više od mene?
     Dobrodošli su svi komentari i dodatne informacije, jer svaki od nas zna ponešto, tako da se možemo upotpunjavati i zajednički slagati pojedine dijeliće, kako bi spoznali cjelokupnu sliku.

     • Adrian Lukin

      Pa kako drukcije premjestati vudu iz rezervoara u rezervoar, nego sa cijevima i kako znati kolko i kojom brzinom nes prenosis bez mjeraca

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje