PREDAVANJE U KICu – sažetak

 In Obrazovanje, Općenito

KIC 1KIC 2

 

Jučerašnje predavanje u KIC-u bilo je odlično posjećeno. Svega je nekoliko stolaca ostalo prazno, a posebice nas je obradovao dolazak ljudi iz Osijeka, koji su za ovu prigodu odlučili potegnuti na put do Zagreba.

 

 

Predavanje je bilo dinamično s mnogo pitanja i odgovora. Čim obradimo snimku, objavit ćemo je na Youtube kanalu Zvona Istine kako bi je mogli pogledati svi koje zanimaju, rekli bismo, prilično ekskluzivne informacije obznanjene na predavanju.

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • deus
  Odgovori

  uistinu sam bio ganut. ne recenim, dovoljno se dugo druzim sa Valterom, i “citam” Drazena, tako da nije bilo nesto novo, iako itekako jest. no, ono sto je mene ostavilo blazenim i razdraganim je duh koji je tamo vladao…zapravo, mogao bih reci, jedino mjesto “slicne tematike”, nekakav pokret, koji stvarno ima duha. svi ostali su mi se pokazali obezduhovljeni, i to me vec pocelo umarati. tu vecer ste me digli momci, i iako nisam posustajao na putu, dobio sam snazan vjetar u ledja…bolje se osjecam kada znam da razumijete sa cime se borimo, znam da ce barem netko znati prepoznati. vjerujem da se i umorite, ali moram vam reci: postigli ste fantasticnu jasnocu u istini u kojoj ste se utvrdili…nastupate sa autoritetom (koji pociva na ocito iz nutrine stecenom znanju). momci, hvala! nekako mi se cini da bi bez vaseg obola, moj pokusaj previse izgledao kao produkt pomahnitalog covjeka koji nije uspio u sustavu, pa sada nesto pizdi :) ovako znam da nas ima koji znamo da tako nije, i dali ste lijep okvir i mojim nastojanjima…a vjerujem i podstrek spremnima…koji nisu, ionako nije do vas. jos jednom, hvala od srca!

  p.s obraz vise ne perem, otkako ga je Drazen cjelivao :D

 • deus
  Odgovori

  ukratko, vjerodostojni ste…srce i dusa mi to govore. samo naprijed! i iako su moja nastojanja malko drugacija u praksi, nema nikakve sumnje da stremimo istom, i da se nadopunjujemo :)

 • branko
  Odgovori

  Nisam bio na predavanju sve pratim i moje srce oplemennjuje Valter, Dražen i Krešo. Čitam Nexsus i Svjetlost. Pročitao sam knjigu “Strava u ulici prava”. Knjiga je odlična prava ISTINA. Dali ćete nekad održati predavanje u Rijeci.

  • Dražen
   Odgovori

   Pokušao sam organizirati prostor u gradskoj knjižnici rijeka, ali nakon silnih pregovora, sve je propalo. Stoga što se tiče rijeke za sada ništa, jer nemem nikog tko bi to mogao organizirati.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje