Prof. Wolf-Dieter Ludwig, predsjednik je komisije za lijekove Njemačkog liječničkog zbora, specijalist interne medicine i farmakolog, specijalist hematologije, interne onkologije i transfuzijske medicine. Od 2001. do 2017. bio je vodeći liječnik i glavni liječnik na klinici HELIOS Berlin-Buch i profesor interne medicine. Redoviti je član Povjerenstva za lijekove Njemačkog liječničkog zbora od 1999. godine, član je odbora od 2000. godine, a za predsjednika izabran od 2006. godine.
Koliko možete i sami zaključiti, ovdje govori netko tko ZNA o čemu se radi i koji je postupak provjere sigurnosti lijekova i ostalih sredstava koja se unose u ljudsko tijelo. Hvala prof. Ludwig za jasne riječi.

Prof. Wolf-Dieter Ludwig iz Njemačke: “U početku ste me pitali što znamo o cjepivu i uspio sam odgovoriti samo kratko. Ponovno bih Vas podsjetio, također u vezi pozadine obaveznog cijepljenja – to mi je trenutno potpuno nerazumljivo.
Nemamo razumnih podataka o obuhvaćenim ispitanicima.
Ne znamo točno koliko je starijih pacijenata ili ispitanika s popratnim bolestima, tj. visoko rizičnih bolesnika ispitano u tim studijama.
Ne znamo koliko će dugo trajati taj imunitet.
Relativno smo sigurni da takozvani sterilni imunitet – to jest da oni koji se cijepe i tada više ne prenose infekciju – trenutno nije moguće postići, pa je to važniji čimbenik. Da se opet podsjetimo da s ovim cijepljenjem postoje dva cilja:
Prvi je cilj zaštititi se od teških tečajeva Covida 19 – trenutno o tome ne možemo ništa reći, jer o tome nemamo podataka, a drugi je cilj da postignemo ono što je poznato kao ‚imunitet stada’, što znači da je tada oko dvije trećine populacije imuno i pandemija nestaje. 

Ako budemo imali preciznije podatke, onda je sigurno opravdano da se u određenom trenutku raspravlja o obveznom cijepljenju. S obzirom na trenutno cjelovito stanje našeg znanja, sa stajališta liječnika smatram da je neprihvatljivo da trenutno razgovaramo o tome.” 

(Pročitajte ponovo članak 18, koliko su podaci o cjepivu poznati!)

“I želim vas ponovno podsjetiti da je presudno da potom temeljito obavijestimo ljude koji bi se cijepili. Za to su nam potrebni podaci i nije dovoljno reći samo da će ‚regulatorna tijela u Europi i Americi to već znati i urediti‘. Mi smo u ‚ubrzanom postupku’ kakav poznajemo s ubrzanim postupcima farmaceutskih proizvoda i znamo da u vrijeme odobrenja u kontekstu tih ubrzanih postupaka, često imamo znatne praznine u spoznaji (Op. aut.: o djelotvornosti i mogućim dalekosežnim negativnim učincima) i stoga bih rekao vrlo jasno, a tog je mišljenja i većina medicinskih stručnjaka u Njemačkoj, obveza cijepljenja za nas na temelju tih još uvijek vrlo nejasnih podataka, koje više ne možemo provjeriti u znanstvenoj publikaciji, ni na koji način nije prihvatljiva. Oprostite što se očito proturječim, jer vjerujem da to sasvim iskreno moramo reći svojim pacijentima.”

………

Dr. med. Guido C. Hofmann: „Tijelo postaje VIRUSNI STROJ“

Dr. med. Guido C. Hofmann je liječnik, specijalist za ginekologiju i porodništvo i nudi i integralnu medicinu (NATUM e.V. / DGGG) i komplementarnu onkologiju (NATUM e.V. / DGGG).
Ordinacija opće i posebne ginekologije; Praksa za prenatalnu medicinu razine II i cjelovito liječenje plodnosti; Praksa za biološku medicinu, autoimune bolesti i komplementarnu onkologiju; Praksa za bioidentično hormonsko liječenje, menopauzu, andropauzu i medicinsku zaštitu protiv starenja u Königstein im Taunus
Studij humane medicine u Marburgu, Hamburgu, Bogoti / Kolumbija i Durbanu / Južna Afrika
Alma Mater: Sveučilište Philipps u Marburgu / Lahn; Studirao stomatologiju, J.W.G. Sveuč. Frankfurt.

“Cijepljenja protiv virusa korone koja su sada u planu imaju dva glavna problema. Prvo, to je prvi put da se gensko cjepivo koristi za poticanje naših tijela da proizvode viruse ili njihove fragmente u ribosomima – to su određene stanične organele u kojima se trebaju stvarati proteini, uz pomoć izvana dodanim genetskim programom. Mislim da je ideja zadivljujuća, ali provedba LUDILO. Već je bilo takvih pokušaja, ali je potom došlo do niz problema, npr. pokreću se autoimuni procesi. Pacijenti su nakon toga imali takozvanu plućnu groznicu, t.j. plućno se tkivo pretvorilo u vezivno tkivo (Vezivno tkivo, koje cijelo tijelo obavija i prodire, kao omotačna i povezujuća napeta mreža, poznato je i kao fascija). Osim toga nije jasno dolazi li npr. do povećane stope određenih vrsta raka. Ovo je suluda zbrka u našem genskom programu DNA. Ne znam što planiraju, ali to nema nikakve veze sa starim cijepljenjima, kada su oslabljeni dijelovi virusa ili bakterija uneseni u tijelo, a ono je praktički stvorilo antitijela protiv izvornika. Ono što sada rade, jest da tijelo postaje VIRUSNI STROJ* ili stroj za proizvodnju dijelova proteina. Nadam se da to nešto pojašnjava, ako ne, molim vas napišite u komentarima.“

*“da tijelo postaje VIRUSNI STROJ“ Što to ustvari znači? Kratko i jasno, same stanice u tijelu proizvode viruse, koje onda obrambeni sustav napada!!! Ishod su nevjerovatne, još nezamislive autoimuna oboljenja, gdje se cijeli organizam nalazi u neprestanom stanju najviše uzbune. Posljedice su razaranje, raspadanje organa, krvarenja, upale, povišena temperatura, stanje koje si još ne možemo niti pravo zamisliti. Ali Frankenštajni iz laboratorija to znaju, jer su vršili pokuse dovoljno dugo 

Zu den neuen Gen Impfungen

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.