Proglašavam svoju NEZAVISNOST i SLOBODU – sada!

 In Obrazovanje, Općenito

Napisala i kreirala Niara

Vrijeme je da se definitivno odbaci okove, makne još zadnji trag poveza s očiju i proglasi svoja ISTINA i svoja NEZAVISNOST od svih starih zakletvi, paktova, kretnji podložnosti i obećanja o pomoći, koje smo ikad dali svjesno ili bili manipulirani / prisiljeni za to dati pristanak!
Radi se o SVJESNOM činu, čije se djelovanje i ostvarenje  svakim ponavljanjem jača i manifestira u našoj svijesti i energetskom polju, kao i u  svijesti svih ostalih ljudi na Zemlji.

Mi u biti ne trebamo nikome „dokazivati“ da smo slobodni, jer to smo od samog rođenja – no, kroz iskustvo ograničenosti stvaranja naših zamisli i planova na Zemlji, uvjetovanog gustoćom materije – stekli smo utisak odvojenosti, osamljenosti i svih oblika negativnih emocija, što je samo pogodovalo razvoju i širenju tamnih manipulativnih energija, koje su svoje egoistične planove počele sprovoditi na račun drugih ljudi.
Zato je sada došlo vrijeme da se svega toga svjesno i voljno oslobodimo, jer još uvijek nosimo u stanicama sjećanje iz svoje prošlosti, na manipulacije, zloupotrebu, nasilje i sl.

I tu se kao i u svemu radi o nama, o činu svjesne ODLUKE, odbaciti sve okove i obaveze koje nas još na energetskoj razini, prijašnjim ili sadašnjim sklopljenim usmenim, pismenim, ili prešutnim ugovorima, danim obećanjima, prisegama,  izrečenim zakletvama, urocima, prokletstvima, kao i životnim uvjerenjima i sl., vezuju za te niske, ograničavajuće energije.

Za one kojima izraz JA JESAM nije poznat ili blizak, kratko objašnjenje (koliko je meni poznato).
JA znači Izvor/Bog/Svjetlo/Centar sveg života, a JESAM znači SVIJEST o sebi.

Shvaćate stoga da je od bitne važnosti, sve što se izreče u spojenici s JA JESAM ili JA SAM, oblikovati POZITIVNO. Taj oblik  je moćan način stvaranja, pogotovo ako se izreče na glas – a pojačano još s određenim emocijama, koje prema svemirskom zakonu privlačnosti ili jeke djeluju kao magnet za istu kvalitetu energije – ubrzava se ostvarenje željenog. Isto privlači isto.

U redu, ako osjetite nadahnuće nešto dodati Vašim riječima – jednostavno učinite …

Proglasavam svoju NEZAVISNOST i SLOBODU-sada-02

 

Recent Posts
Showing 2 comments
  • igor
    Odgovori

    <3

  • Dr.Logana
    Odgovori

    Ja planiram već neko vrijeme napraviti nešto slično i proslijediti primjerke na uobičajne adrese naše d.o.o.

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje