Promocija knjige “Strava u ulici prava” u Makarskoj 31.3.

 In Obrazovanje

“Promocija Knjige „Strava u ulici prava“ – Zašto su ljubav i istina ilegalni 31.03. u 18.00 sati u Hotelu Osejava, Makarska

Specifičnost ove knjige je što će vas izbaciti iz ustaljenih okvira razmišljanja. Ona govori o svakodnevnim stvarima, kao; Što je država? Koja je uloga čovjeka u tom sustavu? Koja je uloga čovjeka u pravnom sustavu?  Bez obzira na svakodnevnost tih događanja jako malo ljudi uopće zna i može odgovoriti što je to država, što je pravni sustav i kako se zapravo tretira čovjek unutar sustava. Otkrića ove knjige su zapravo šokantna i u jednu ruku stravična, ali se druge strane i oslobađajuća. Ako ste do sada živjeli možda kao Neo iz filma „Matrix“ sa dojmom da nešto debelo smrdi u ovom sustavu, a neznate što ova knjiga vam to može rasvjetliti. Ona konačno stavlja čovjeka na poziciju koja mu prirodno pripada, a to je pozicija gospodara, a državu na poziciju sluge što je po prirodnom zakonu istinito. Knjiga se ne bavu političarima niti teorijama zavjera već isključivo čovjekom kao centrom svih događanja i jedinim živim u cijelom ovom prostoru.

Autor Knjige:

Autor knjige se odaziva na riječi Dražen Kasalo. Autor nije iz pravne branše niti se je ikada u sustavu školovao u vezi prava. Sve što je u knjizi napisano rezultat je njegovih duhovnih  i pravnih spoznaja koje su se kao puzle uklopile u jednu sliku. Ta mentalna sloboda izstraživanja prava kroz duhovnost, donijela je vanserijske rezultate koji su vidlivi u knjizi. Autor živi i radi u Stobreču , pokraj Splita.”

VIŠE O KNJIZI: http://zvono-istine.org/strava-u-ulici-prava/

Promocija knjige je u 18.00 sati u Hotelu Osejava, ulaz besplatan.

Recommended Posts

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje