Prostitucija

 In Bankarstvo i financije, Kontrola uma

Upravo sam obilježio jedan jubilej, a to je 10 godina od kad sam prestao pušiti. Iz drugog pokušaja . Prvi je bio je bio prije 18 godina i trajao je 7 godina. U tih 7 godina često bih znao na nekakvim prigodama zapaliti i cigare su me privlačile. Još i dodatno sam se rugao svim pušačima. Nakon 7 godina ponovo sam se propušio i pušio još jednu godinu. Tada sam se ostavio ponovo i od tada nisam nikada zapalio. Mislim da više nema opasnosti da ću se ponovo propušiti. Zašto ovo pišem tj. što bi to vas trebalo brigati? Ovo pišem jer je jako bitan način ostavljanja i zašto je prvi bio neuspješan a drugi uspješan. Prvi put sam se ostavio čistom snagom volje. Donio odluku i gotovo. Dok je volja bila jaka trajalo je. Kad je došla veća kriza volja je popustila. Drugom turom moje ostavljanje je bilo potpuno drugačije. Ono što sam primijetio, iako pušači to rijetko primjećuju, jest da većinu cigareta pale potpuno nesvjesno. Ono pogledaju u kutiju i skuže da su popušili 10 cigareta, a sjećaju se samo jedne da su je zapalili. Da tako je, pušenje je u svih pušača postalo potpuno automatski proces u kojem je svijest isključena. Ono što sam ja pokušao je svijesno pušiti. Svjesno uzimati cigaru, svijesno paliti, uvlačiti dim, i naravno biti svjestan što ja radim svojem tijelu i plućima u trenucima dok pušim. I uspjelo je, mnogo lakše nego sam iti mogao pomisliti. Ja sam vam živi dokaz uspješnosti ovakvog procesa i potpune promjene svijesti o cigaretama i pušenju. Snaga svijesti je veća od najveće volje na svijetu. Za upražnjavanje volje potrebna je energija, a snaga svijesti je prirodni proces bez dodatnog ulaganja energije, bez napora.

Ovo je jedan primjer iz mojeg iskustva gdje sam razumio da svjesnost ispravlja sve devijacije i da je nužnost biti svjestan činjeničnog stanja u potrazi za istinom. Sama svijesnost o iskrivljenom činu napravila je da se on ispravi. gotovo nikakve akcije ja nisam poduzeo. Osim biti svjestan, što je ipak jedna prilično teška stvar, ali nije akcija. Svijest (istina) oslobađa, a nesvijest (automatika/laž) zarobljava. Što će netko napraviti sa istinom ili laži njegova je stvar. Najbitnije je biti svjestan pravog stanja. Iz tog razloga je sam uvijek za to da istina (koliko smo je svjesni) bude izrečena i laž razotkrivena. Svijest u takvim slučajevima može slobodno djelovati, bez automatizma.

Ovo pišem u pokušaju da odgovorim svima onima koji pitaju “Tko će izgraditi naše ceste?”,”Kako ćemo bez novca?” “Može li čovjek opstati bez sustava?”

Ova pitanja su slična pitanjima pušača koji ne mogu zamisliti sebe bez cigarete, pa se pitaju što će raditi ako ne puše, kako će popit kavu bez cigare, pa čak i dotle, ima li život bez cigarete smisla?

To što je istina neugodna i ruši naše krhke svjetove nebitno je. Kako sam u knjizi naveo jezik (pogotovo latinski, a iz njega engleski) je jezik koji je smišljen za zarobljavanje svijesti unutar riječi i njihovih značenja. Stog ću vam sada prenijeti jedno od objašnjenje značenja riječi iz youtube serije golden web 1,2,3

Riječ “plaćenik” (mercenary) po definiciji je osoba koja služi samo za plaću pogotovo vojnik “unajmljen u stranu službu”. To je manje-više svatko. Odavde je deriviran sinonim “soldier of fortune” (vojnik bogatstva/sreće, najamnik) pokazujući na nekog kojem je bitno samo da zadobije prednost nad drugim dok je u svojoj službi. To je čak i legalna definicija za “unosno zaposlenje” (gainfull employment) (Occupation) (zaposlenje, zauzimanje, zaposjedanje); rad/posao koji je unosan/profitabilan i bazira se na dobiti/koristi. Kanadski pravni riječnik u ovoj definiciji određuje da je kriterij za određivanje korisnosti nekog rada osobna korist zaposlenika, a ne vrijednost tog rada za zajednicu. Dakle crno na bjelom; unosno zaposlenje znači osobna korist jer individua ne mora uopće mariti o efektima svojeg “profitabilnog zanimanja” na zajednicu. To je korporativni mentalitet kojeg je većina čovječanstva prihvatila kao svoju dnevnu mantru. “Daj mi sve bez obzira na cijenu za nečeg ili nekog drugog.”

Evo kako svak služi ovaj sustav babilonske kurve; plaćenik (mercenary) je najamnik (soldier of fortune) a što je pokazano sa latinskom riječi “mereo” što znači “služiti nogama, biti pješadija, prostituirati se za novac.” Gdje je riječ “prostitucija” ukorjenjena? Etimološko značenje je “namjestiti se ispred svih, izložiti se”, gdje je sama riječ iz prošlog participa latinskog “prostituere” koja je formirana iz prefixa “pro” što znači “prije, javno” i “statuere” za “postaviti, mjesto.” Sufix “statuere” je izvor za englesku riječ “statute”(zakon/statut) zbog čega vlada ima statute izglasane u parlamentu i kongresu u čast i za kontrolu sustava babilonske kurve. Mnoge druge latinske riječi imaju isti element “javne prodaje” jednake prostituciji kao što je “prosto”, “prostibilis” i “prostituo” a svi znače “izložiti se javno; kao za prodaju; nuđenje robe za prodaju; javno se izložiti za najam; sramota, bruka, ulje, poniženje, nečast.”

Svatko od nas koji je učestvovao ili nastavlja učestovati u sistemu trgovine/biznisa je prostitutka u očima univerzalnog zakona prirode. Nije slučajnost da je je U.S. korporacija printala “MI U BOGA VJERUJEMO” na svojoj legalnoj fiat valuti babilonske kurve. BOG o kojem oni pričaju JEST NOVAC. Svako prenosi te “jedinice vjere” kao vražije kurve svakog dana i sistem to jako voli! Ako je novac “bog” u kojeg smo uložili svoju “vjeru” i povjerenje, a što je praktično cijelo čovječanstvo tada čovječanstvo kolektivno naziva boga prostitutkom. Toliko je to bitno/važno/ozbiljno.

Naravno, nerazumni um koji o ovome nije promišljao niti pet sekundi će odbaciti sve što je upravo rečeno kao “smiješno, ludo i blasfemija” Ponavljam, ove informacije nisu za te ljude – ovo je za one koji imaju inteligentne oči i uši, jer ja slijedim unutarnji poriv da prikažem ova otkrića onima koji će čuti i kao takve ove riječi će čuti samo nekolicina njih.

“Oni” ne žele da budete informirani o ovome ili da razgovarate o ovome sa bilo kime jer bi možda dovoljan broj ljudi postao svjestan ovog ludila! Ne, svi mogući izgovori i metode racionalizacije se prizivaju u pomoč kao npr: “nitko neće vjerovati”, ili “to je jednostavno ludo, trebamo novac da bi preživjeli”, ili “zabrinut sam zbog gubitka posla, ako počnem govoriti drugima u vezi ovih stvari.” bilo koje opravdanje, da ignoriraju izrečene činjenice i njihovu, ozbiljnost i važnost.

Koja je definicija prostitutke? Onaj koji prodaje svoje tijelo za novac. To je svatko koji ide na posao svaki dan! Imate li tijelo? Je li zarađujete novac koristeči svoje tijelo i sudjelujući u trgovini/biznisu? DOBRODOŠLI U ZEMLJU PROSTITUCIJE. Zato riječ “congress” (kongres) od latinskog “congessio” znači seksualno općenje. Svi zakoni o trgovini i novcu doneseni u parlamentu i kongresu i svatko tko sudjeluje i njihovu sustavu po definiciji je prostitutka. Evo još jedan primjer. Riječ “trick” (smjena) ima temeljnu definiciju “period rada ili dužnosti, odrađivanje dužnosti, smjena, i također mušterija prostitutke.” Svaki put kad netko ide na posao (odraditi smjenu) tada precizno kažu da idu “turning tricks” (prodaja sexa za novac ili drogu), kao što je već rečeno, ovo donosi sramotu, bruku i poniženje kako individui tako i cijelom čovječanstvu. To je ono što riječ PLOY (trik, varka, smicalica, manevar) u riječi emPLOYment (uposlenje) znači “taktika s namjerom da obesčastite, ponizite i frustrirate protivnika.” To je svačiji posao dok djeluje kao emPLOYee (uposlenik) i emPLOYer (poslodavac) da obeščašćuju jedan drugog jer je čovječanstvo uhvaćeno u sistem međusobne MRŽNJE. Nema “sivog” područja u vezi ovoga, čovječanstvo je uhvaćeno u sistemsku mrežu međusobne MRŽNJE jer sudjeluje u RATU zvanom biznis/trgovina koji je prostitucija čovječanstva za DOBITAK pun mržnje, a drugome GUBITAK.

Ja ne mrzim nikoga jer JA želim da trgovački/IZDAJNIČKI (traider/TRAITOR) sistem velike M.A.M.A (Marine Admiralty Matirtime Acts) (Mornarički Admiralski Pomorski Zakonik) završi. Nisam komunist/socijalist također; to su samo prikriveni sistemi trgovine sa čak još i većom uključenosti diktatorstva i kontrolne centralističke moći. Ja sam jednostavno od živih! Živi koji može spoznati da je sve (ALL) već (ALLREADY) ovdje. Svatko tko koristi bilo koje opravdanje za financijski sistem dobitka/gubitka deklarirao je sebe trgovcem/izdajnikom čovječanstva – završena priča, točka.

Burza je mjesto gdje CAP-IT-ALL NAMES (imena napisana svim velikim slovima) postaju izdajnici čovječanstva i oblikuju “sudbinski manifest” skrivene elite kroz energetski pristanak volje većine.

Svako ko participira u monetarnom sustavu je “plaćenik” (vojnik bogatstva/sreće) kao što je prikazano anagramom riječi “monetary” (financijsko/novčarsko) koja postaje “army note” (vojna novčanica). Sve legalno-iluzorne novčane jedinice zovu se “notes” (novac) zato jer indiciraju vibracijski potpis kao glazbena “nota” što je ratna taktika jer se “monetary” pretvara u “army note.”

……..

Smisao ovog članka i prevoda nije da nabija nekom na nos da se prostiutira za novac, jer na kraju krajeva i ja i ti i mi, svi smo prostitutke. Smisao je sagledati činjeničo stanje i biti svjestan gdje se nalazimo. Ovo sagledavanje ne nudi nikakve odgovore kako to svijesnost ili stvarnost uvijek i radi. Samo sagledaj laž iz svih uglova, ne bori se protiv nje. Ne racionaliziraj, samo budi svjestan, stoj na svjetlu i doći će kraj tami. Prostitutka sam! Pa šta! Ništa, to je samo istina o mojoj/tvojoj/našoj trenutnoj poziciji. Što će itko napraviti u vezi toga individualna je stvar.

Recent Posts
Showing 12 comments
 • ljudsko_biće
  Odgovori

  https://www.youtube.com/watch?v=P7wvzafwOrw
  ma sve je to u tetrapaku.
  a i mi svi smo u tetrapaku.

 • The God all mighty
  Odgovori

  Moguće da je netko prostitutka ako na novac gleda kao nagradu.
  Zapravo novac nije bogatstvo, novac je mjerna jedinica bogatstva (tipa metri) koja mjeri bogatstvo koje se sastoji od materije, energije i inteligencije.
  Isto tako je jasno zašto zlato nije novac.

 • eva
  Odgovori

  Je točno je to sve. Sotonizam.

  • Eva
   Odgovori

   Nista nije onako kako kaze svijet (civilizacija). Zivi u postenju i istini pa ces vidjeti i u ovoj teskoj varci i zavrzlami da je istina netaknuta i neizbrisiva. Jer iako je sve sto je u tekstu napisano – tocno, sve je to samo iluzija. Sotonizacija stvarnosti, prevucen veo koji izokrece stvarnoat naopacke. Taj veo je iluzija. Nema straha i ne treba se fokusirati na njega jer i kad covjeku postane jasan i vidljiv taj veo nije gotovo, on ima vise razina, kao sto slijedi ocaranost njime, pa ljutnja i bijes koji djeluju kao paukova mreza. Doci ce kraj svemu ovome. Danas mi se cini, bit ce dobro, mada cesce vidim da je sve vrlo uputno, mnogo ljudi su pravi zombiji zbog prljavih operacija protiv covjecanstva.

 • rock
  Odgovori

  Odlican clanak drazene o tome sam i ja razmislja,ali ti si mi u potpunosti to potvrdia.negdi prije 3-4g sam radia u jednoj firmi i ka u svakom poslu ima trzavica i dosa mi je gazda na lip nacin da mi objasni neke stvari,a ja da neidem u dubinu tog razgovora…na kraju mi je reka slusaj me dobro JA TE PLACAM JA TE JEBEM! Doslovno tako je reka nije mi bilo ugodno istog momenta sam mu da odkaz…

 • au_toritet
  Odgovori

  Odličan članak, dražene. Skidam kapu. Sve je obuhvaćeno i rečeno. Preciznije, gotovo, to je to, točka.

 • au_toritet
  Odgovori

  Ili bolje ovim redom: To je to! Gotovo. Točka.

 • Damir
  Odgovori

  Hvala Draženu za istraživanje i objavi saznanja. Slažem se , svi smo mi , više manje, prostitutke, to ovisi o sposonosti da sami organiziramo i živimo vlastiti život, što smo manje sposobni to smo veće prostitutke. Zašto je to tako? Opet nam se nameće odgovor kojim ulazimo u zonu, slobodne volje i pristanka, te sustava kojem smo, svjesno ili nesvjesno, dopustili da nam ispere mozak.

 • an
  Odgovori

  “Ovako govori Jahve Gospod: Velik orao, velikih krila, duga perja, gusta, šarena paperja, doletje na Libanon i zgrabi cedrov vrh; odlomi mu najvišu grančicu, odnese je u zemlju trgovaca i spusti je u grad prodavača.”
  (cedar- vrlo veliko drvo, znak Izraela, Libanon-brdo. Sve skupa – metafora za najviše članove društva, elitu)

  Interesantno je da u Bibliji kada se govori o trgovcima uvijek je to u nekom sjenovitom konetkstu. U ovom citatu najugledniji predstavnici Božjeg naroda su odvedeni u Babilon u ropstvo, zbog grijeha. Kaldeja je ta zemlja, Babilon dakle grad prodavača. Odvedni su u tu pogansku zemlju, za koju su poslije ti isti došljaci rekli “Robovi nama vladaju.” Odnosno, oni su prepoznali da svi, od kralja do roba te zemlje, imaju ropski mentalitet.
  A ironija je bila, da oni sami, sa mentalitetom slobode koji su imali, a upili ga kroz uređenje i znanje o u svojoj zemlji, oni su sada tu dovedeni u poziciju robova.
  To je naime i bila svrha ove njihove kazne, da dobiju u punini ono, sa čime su samo koketirali u svojoj zemlji, i da sada shvate pravo lice toga grijeha.
  (Tu sada dolazi ona poznata (ABBA) pjesma ovih kažnjenika: ” Na rijekama babilonskim plačemo kada se Siona (doma) sjetimo…mučitelji traže da im pjevamo…kako da slavimo (pjevamo Bogu) u tuđini…”)

  Kada ovo stavimo u suvremeni kontekst, postaje jasno da oni sa mentalitetom slobode, ne mogu se snaći, ni disati, a ni ozbiljno uspinjati ako su vjerni sebi, u sistemu koji danas drže ovi vladajući robovi- trgovci/bankaroidi.
  Ovdje se ne radi o trgovcima koji prodaju višak proizvoda, nego o trgovini radi trgovine-trgovcima, ili u krajnosti prodajom financijskih proizvoda, ili još gore, burzovnih špekulacija. Odnosno sistemu mamonizma na vhu kojeg stoji najjači tgovac, a što veći, to je otuđeniji od proizvoda.
  Trgovci su i inače uvijek prvi do “elite”.

  “Smisao ovog članka i prevoda nije da nabija nekom na nos da se prostiutira za novac, jer na kraju krajeva i ja i ti i mi, svi smo prostitutke. Smisao je sagledati činjeničo stanje i biti svjestan gdje se nalazimo. “DRAŽEN
  Da, znanje oslobađa. A postoji i razlog zašto smo u takvom sistemu, kao što postoji razlog kojim iz njega možemo izaći.

 • toruk makto
  Odgovori

  monetarni sustav je los, ali kakav je takav je I mi tu ne mozemo nista. mislim da je to jedan ciklus I kad dojde vrijeme za to on ce se urusiti kao I ova civilizacija. optimista sam I mislim da ce ljudi izgraditi bolji svijet. nama preostaje da se borimo, da izgradjujemno sebe, da otimamo znanje … na koncu mjenjajuci sebe mjenjamo svijet oko nas

  2

Leave a Comment

Napišite traženi pojam i stisnite Enter za traženje