Znam da je mnogo toga što sam otkrio u tom članku teško za prihvatiti , ali ja sam predan istini, gdje god da ona vodi.

Ovaj članak će se nastaviti tamo gdje je prethodni stao, pa ako već niste pročitali prvi dio , molimo vas da pročitate, jer će se termini koji su definirani u ”zašto više nisam svjetlosni radnik ”  ovdje koristi bez definicije .

Piše: Cameron day

.
“Gospodari ” karme

Paraziti lažne svjetlosti demijurga poznati i kao “Gospodari ” Karme su možda najgori prekršitelji slobodne volje koje sam susreo, odmah do samog pokvarenog  Demijurga . Oni su primarni vratari koji dopuštaju ili odbijaju pristup bićima u, i iz demijurškog sustava , i oni kao takvi, moraju biti izloženi .

Ova perverzija prirodnog zakona karme je tako zapanjujuća u tolikom opsegu da ću biti u mogućnosti pokriti samo njegov mali dio u ovom članku. Za početak, oni koji su odgovorni za kršenje slobodne volje reinkarnirati će se sve više , i više , i više ( i više ), zbog jasnog kršenja Universalnog Zakona .

U “Slobodnom Svemiru” izvan sustava porobljavanja pokvarenog demijurga, biće je slobodno utjeloviti se na bilo koji planet koji to želi.

Kada fizički život bića dolazi do svog kraja (nakon stotina , možda i tisuća godina), on se vraća u beskonačan izvor na odmor, a zatim odlučuje što želi učiniti kako bi i dalje učili i rasli.  Nigdje u ovom procesu ne postoji hijerarhijska skupina kontrole, manipulativna bića kao što su “gospodari ” karme sadašnjosti .

Kao što možete vidjeti po mom korištenju navodnika oko riječi “gospodari”, odvratno mi je uopće ih zvati tako. Tako po mom uobičajenom stilu, dao sam tim bićima novi, pomalo sarkastičan naziv: Izmeti karme. Počeo sam ih zvati tako nakon jednog susreta od prije nekoliko mjeseci, kad sam skidao duboke slojeve nametnutih ugovora koji su se pokušali zadržati na mjestu . U jednom trenutku u tom procesu nasilno sam im rekao: “Vi ste najveći komadi sranja koje sam ikada vidio . Ne dugujem vam ništa. Vi dugujete svakom biću kojim ste manipulirali, dug koji nikada nećete biti u mogućnosti vratiti!” U tom trenutku , napustili su me vrlo brzo .

Nakon toga, ime Izmeti karme nekako je ostalo. Iako je donekle dječiji , mislim da odgovara, a nadam se da ćete misliti o njima na ovakav isti način , tako da ne budete prevareni od strane njihova umjeća prevare sada ili kasnije, kad odete iz ove fizičke stvarnosti. S ovim malim preimenovanjem, hajdemo istražiti neke od načina na koji Izmeti karme (u daljnjem tekstu IzK) manipuliraju bićima .

.
Muljaža ponavljanja svjetla
Primarni alat koji IzK koristiti za manipulaciju bićima da prihvate gotovo beskrajne reinkarnacije u (lažnom ) “ponavljanju svjetla”. Kada tijelo osobe umre, oni se odsele u astralne sfere i počnu gubiti većinu svog prethodno stvorenog identiteta.

Ako se dopusti da se taj proces odvije bez prekida, Istinsko svjetlo tog bića će izroniti iz njega, a oni će otpustiti jedan po jedan sloj ograničavajućih uvjerenja nastalih u toj inkarnaciji.

Međutim , unutar područja kontrolnog sustava demijurga, ono što će se dogoditi je da IzK presretnu to biće baš kada njihova svjetlost počme izranjati iznutra te ih okruže sjajanim prikazom šarenog vanjskog svjetla. (To je razlog zašto većina ljudi s iskustvima blizu smrti kažu da idu kroz tunel svjetlosti.) Blistav vanjski zaslon odvraća biće od svjetlosti koja izlazi iz njih, te ih hipnotiziraju kroz usklađivanje frekvencije i aktivaciju bilo kojeg i svih vjerskih programiranja kojima je biće bio izloženo tijekom svog utjelovljenja .

IzK i ostali članovi duhovne lažnoarhije poput ”arch anđela” i “Uzašlih Majstora” često će biti prisutni u pozadini tijekom ovog procesa. Kako je pojedinac ispunjen osjećajem sveopće ljubavi i povezanosti, oni su mu rekli da taj osjećaj dolazi u njih od vanjskih “bića od svjetlosti ” koji su ih okružili .
Međutim , taj osjećaj univerzalnog jedinstva i ljubavi zapravo izlazi iz unutrašnjosti bića , a to se reflektira natrag njima od strane IzK i lažnoarhije. Pojedinac nema vremena za razmišljanje o tome što se događa, jer su se brzo preselili u fazu “premotavanja” procesa. Pokazali su mali film o njihovom životu koji je usredotočen na razočaranja, neispunjene želja, bolna iskustava i štetne događaje koje je osoba doživjela tijekom svog života .

Kroz ovaj pristran i manipulativan “životni pregled” bića se osjećaju loše u vezi svog života, a to je upravo ono što IzK žele .

Oni kažu osobi da, iako su pali na mnogim stvarima u svom životu, da će dobiti priliku da se vrate još jednom i da “isprave stvari” u novoj inkarnaciji . Biće je onda zahvalno na ovoj prilici za iskupljenje i prihvaćaju ugovore koji im IzK prezentira da se ponovno utjelove.

Ako to biće odgojeno s kršćanskom vrstom indoktrinacije, oni će susresti “Isusa i anđele”, ali će im biti rečeno da “još uvijek nisu dostojni ući u kraljevstvo nebesko.”

Naravno, strah da će biti poslani u pakao je toliko jak u njihovom sustavu vjerovanja da  skaču na priliku da se reinkarniraju i postanu “dostojani” ući “Božje kraljevstvo”, što je zapravo Demiurgovo kraljevstvo .

Nakon što je pristalo da se reinkarnira , biće je onda poslano u “rajsku dimenziju ” u srednjim i gornjim astralnim sferama da čekaju reinkarnaciju . Ovaj svijet je lijepo uređen sa simulacijama prirode, lijepim pogledom i osobljem “anđela čuvara” koji osiguravaju da se ta bića vrate na Zemlju, kada dođe njihovo vrijeme. Naravno , ti “čuvari” su zapravo parazitski pastiri koji čuvaju svoje stado, a ne postoji dopuštenje za bića s tog područja da idu negdje drugdje.

Karmički prijenos

Ako je sadržaj života pojedinca , nezacijeljene rane i neispunjene želje nisu dovoljne da ih se uvjeri da im je potrebna reinkarnacija, onda im se prezentira još drskija obmana. Reče im se da su u prošlim životima počinili strašne zločine, a onda su rekli da im je potrebno nastaviti inkarniranje u nepovoljnim uvjetima , kako bi “odradili” tu lošu karmu .

U stvarnosti , život koji im je prikazan NIJE njihov, nego djelovanje nekih bića usko povezanih s lažnoarhijom koji je sklopio pakt s njima kako bi izbjegao pruzimanje energične odgovornosti za svoje postupke .

Neki od tih zločinačkih bića zlonamjerne energije onda se projicira na pojedinca koji je prevaren u uvjerenju da su jednom bili strašni kriminalci.

Biće tada pravi dogovor za  “otpuštanje” “loše karme” koju su (navodno)  sami sebi zaradili, ne shvaćajući da je to sve bila laž smišljena da bi ih potčinilo i porobilo. To je učinjeno kako bi prinudili bića na dogovor da se reinkarniraju i preuzmu odgovornost za zločine koje nisu počinili, osiguravajući da će sljedeći život te osobe biti ispunjen nepotrebnim nevoljama.

Ovaj karmički prijenos također omogućava ovim tamnim čarobnjacima koji su usklađeni s lažnoarhijom da izbjegnu posljedice vlastitih postupaka. Ovaj prijenos se koristi i u velikim razmjerima na populaciju planeta kroz oblike masovne kontrole uma i medijske manipulacije. Za ispravno ovo objasniti biti će potreban posebni članak , ali osnovni mehanizam kako je to učinjeno je kroz podsvjesne sporazume ugrađene u cijelim medijima , logotipima, financijskim ugovorima, pomorskim zakonom i drugim ” institucijama matrice.”

Prisilni demijurški ulazni ugovori

Još jedan vrlo važan aspekt ugovora koji se stavljaju nakon bića od strane IzK su izvorni ”ulazni ugovori” koje su bića koja ulaze u korumpirano demijurško carstvo prisiljeni potpisati samo da bi čak mogli i ući u ovaj sustav. Mnogi od nas došli su ovamo iz onoga što ja nazivam “Slobodni Svemir ” pomoći demontirati demijurgov sustav iznutra , a lažnoarhija je nametnula opsežan popis prisilnih sporazuma na te “slobodne duše” kako bi se ograničila njihova učinkovitost .

Taj sporazumni unos također sadrži odredbe koje omogućuju nespecificirane teškoće kako bi bili poravnati sa bićima tijekom inkarnacije, uključujući, ali ne ograničavajući se na: traumu rođenja do loših roditelja, fizičkog zlostavljanja , seksualnog zlostavljanja , psihičkih napada , eteričnih implantacija , manipulacije snom, regrutacija korporacije lažnih svjetlosnih radnika, “poblemi u odnosima”, zdravstveni problemi , novčani problemi, fizičke otmice i implantacije , nedostatak samopoštovanja i još mnogo toga .

Većina bića Slobodnog Svemira dolaze unutra prilično uvjereni da mogu prevladati ova ograničenja, pa su se prijavili .

Tu stvarno nije bilo puno opcija , ali neki od nas su pregovarali žešće od drugih i bili su manje opterećeni tim štetnim ugovorima , ali nitko nije ušao “nepovrijeđen.” Bez obzira na to koliko mnogo prislinih ugovornih ulaza imamo , vrlo je važno uklanjanje svih tih ugovora, kako bi se očistili i nastavili s našim izabranim zadacima iscjeljivanja i buđenja drugih, kao i razbijanjem demijurške strukture iznutra .

Opozivanje ugovora

Ovo  je proces kojim se koristim, i koji dijelim s drugima o čišćenju sporazuma. Lažnoarhija skriva kopije tih ugovora u različitim sferama , pa je specifičnost važna u ovom procesu . Također je važno da se u taj proces krenete iz vašeg Suverenog Unutarnjeg Ja (Višim Ja, Božansko ja, itd.), i da taj proces bude samo vaš. Samo čitanje izjava opozvanja neće napraviti posao. Moramo se svjesno upustiti u ovaj proces koristeći snagu naše volje da postignemo efekt promjene koju želimo .

Ustanovio sam da kada jednom osoba počne sa uklanjanjem sporazuma, to im postaje lakše s vremenom kopati dublje kako bi pronašli više njih . Budite svjesni da se ugovori često razbijaju u različite fragmente kako bi ih bilo teže naći. Na primjer, mogu postojati ugovori o teškim ljubavnim vezama, teškim odnosima s roditeljima , s braćom i sestrama , s prijateljima, itd. To su sve različiti “sporazumi klastera” koji trebaju biti specificirani i uklonjen u odvojenim procesima .

Dakle, ne brinite o tome da se oslobodite svih sporazuma odjednom. Uzmite si vremena , i radite na njima svakodnevno, kada osjetite da utječu na vas. Proces naveden u nastavku se temelji na samočistećem sustavu Razine 1 i Razine 2 , koji čine temelj za posao energetskog čišćenja koji ja radim .

 • Stanite u snazi svoje Unutarnje Božanske suverenosti. Proširite svjetlo svoje Božanske Unutrašnjosti / Višeg Ja iz svog srca, okružujući svoje tijelo u sferi srca Suverenom energijom.
 • Spojite se na Zemljinu jezgru, Galaktičku jezgru, nepresušni izvor i snagu Božanskog izvora svjetla .
 • Zatražite od Galaktičkog  Vakuma da bude spreman ukloniti sve u središte galaksije. (To je dimnjak oblaka galaktičke energije jezgre koja usisava sve što treba biti uklonjeno i preobraženo.)
 • Pozovite sve ugovore vezane za “osjećaj žrtve” (ili bilo što drugo) na ovoj vremenskoj crti i svim drugim linijama u prošlosti , sadašnjosti i budućnosti , a unutar svih dimenzija , gustoće , razina, prostora i stvarnosti.
 • Pozovite na vraćanje svih klauzula, kopija, arhive, ogledala, kopija suprotnih strana, i svega drugoga  sporazuma .
 • Izjavite, “Iz unutarnjeg autoriteta mojeg Suverenog Ja, izjavljujem da su svi ovi ugovori ništavni i nevažeći. Opozivam SVE te ugovore, kao i sve kopije druge strane, povrat u prijašnje stanje klauzula, duplikata, arhive, kopija, itd od svega prethodno navedenog.”
 • Proglasite “Ja vraćam natrag svu moju energiju koja je utrošena u tim sporazumima.” Nakon što se vaša energija, esencija, fragmenti duše, itd. vrate k vama , reintegrirajte ih kroz srčani centar.
 • Zapovjedite, “šaljem sve te ugovore i sve aspekte ranije imenovane u Galaktičkom vakuumu  koji će biti preobraženi u središtu galaksije.”
 • Preusmjerite sve “kopije suprotne strane” tih ugovora i pošaljite ih u galaktički vakum na preobrazbu. To su kopije ugovora koje drže parazitska bića koja cijede manje količine vaše energije putem tih sporazuma. Neka od tih bića mogu tvrditi da su “gospodari ” karme kako bi objavili vlast nad vama. Ne vjerujte u ništa od njihovih laži .
 • Recite tim bićima Demiurga: “Ja sam Suveren. Svima vama parazitskim bićima ”suprotne strane” se daje na znanje da vam je zabranjeno da IKADA više utječete na moju energiju. Ako pokušate prekršiti moja suverenu energetsku sferu , ja ću vas snažno poslati u Galaktičku jezgru na preobrazbu. Dok će preobrazba biti najbolja stvar koja vam se ikada dogodilo, moguće je da nećete izroniti ako ne postoji ništa ostalo u vama što se da spasiti i preobraziti. Upozoreni ste.”
 • Dalje , ponudite tim bićima demijurške kontra strane priliku da zakorače u Galački Vakuum i budu preuzeti od galaksije i preobraženi. Neki od njih će iskoristiti ovu priliku, tako da oni mogu biti slobodni od kontrole Demiurga i hijerarhijskog porobljavanja .
 • Objavite , ” Ja uklanjam sve utiske, implantate, slojeve, uvjerenja, percepcije, stavove, identitete, zamrznute emocije , itd. i sve ostalo što ima veze s tim ugovorima.” Zamolite svoju Božansku nutrinu da usmjeri galaktički vakuum u djelove vašeg nesvjesnog uma, podsvijesti, i kroz cijelu sferu  vaše svijesti da ukloni sve te dijelove, i sve ostalo u vezi s tim ugovorima .
 • Dalje , proširi svjetlo tvog pravog Suverenog unutarnjeg Ja da ispuni sva područja koja su očišćena. To omogućava istini o tome tko ste vi zapravo da zamijeni lažne tvorevine koje su uklonjene .
 • Pozovi i obnovi izvorni ugovor koji ste napravili s nepresušnim izvorom o inkarnaciji u ovo nemirno područje i o nošenju izvora svjetla u svom utjelovljenju . Neka snage ljubavi sadržane u tom izvornom ugovoru raspustite sve preostale konstrukte koji se odnose na one stare, umjetno nametnute ugovore.
 • Najvažniji dio svega toga je tvoja volja da se to sve dogodi . Budite malo ljuti, ako je potrebno, upregnite pravedno ogorčenje koje imate i koristite snagu svoje VOLJE.
 • Često potvrdite: “Ja sam suveren i nitko ne smije uzeti svoju energiju. Ja sam suveren i ni jedno biće ili ne- biće ne smije kršiti moj suvereni prostor.”

Galaktički Vakuum (usisivač)

To je alat koji koristim svakodnevno u uklanjanju ograničavajućih energija, braneći granice svoje suverene energije, također pomažem i klijentima da učine isto. Svaki misaoni – oblik , eterični implantat ili bezdušno biće koje se stavi u vakuum će biti  odvedeno u središte galaksije da se preobrazi natrag u čistu energiju. Bilo koje biće s dušom upućeno u galaktičku jezgru ili se preobrazi, očisti od se njihove tame i rehabilitira ili se otopi natrag u osnovnu energije (uništi se).

Bilo koji ishod za mene je dobar, iako uvijek navijam za njih da izrone ozdravljeni, razumna bića koja mogu opet postati produktivni članovi svemira. Hoće li ili ne ova bića ozdraviti obnovljena ili će biti uništena je između njih i Izvora. Ja ne odlučujem o tome, Ja jednostavno služim kao galaktički provodnik  da pošaljem biće da se pogleda u Galaktičko ogledalo, preuzme odgovornost za svoje postupke i nada se izlječenju i povratu razuma.

Ja upozoravam ta bića jednom da ne smiju kršiti moju Suverenu energiju i da moraju odstupiti ili ću koristiti obrambenu silu kako bi ih poslao u galaktičku jezgru. Većina njih će napraviti show od svojeg odustajanja , ali će pokušati kasnije poslati unutra energetsku sondu ili “pipak” kako bi nastavili svoju dnevnu rutinu. Kad osjetim to , idem na izvor upada sa više Galaktičkih usisavača i “čistim kuću.”

Oko polovice tih parazitskih , demijurških bića može biti otkupljeno i preobraženo natrag u razumne, produktivne članove slobodnog svemira. To je zapravo prilično dobar odnos , s obzirom koliko su daleko u strahu, ludilu, kontroli, porobljavanju, zlostavljanju, manipulaciji , uništavanju i hijerarhiji ta bića otišla.

Univerzalni zakon & Obrambena Sila

U većini new-ageovskih doktrina, smatra se “Neduhovnim” ili “konzervativnim” čak i razmatranje korištenja obrambene sile. Dobar mali new – ager očito bi trebao pustiti ljude i parazitska bića da hodaju po njima, kradu od njih, iscijede njegovu energiju, manipuliraju / postavljaju implantate i štete im na bilo koji način koji žele. I ne samo to, već bi oni također trebali suzbiti bilo koju “negativnu emociju”, tako da će u osnovi biti “sretne žrtve” takve zloporabe. Ovaj manipulativni, pritajeni “nauk” dolazi od lažnog svjetla , i ništa ne može biti dalje od prave istine .

Primarni Univerzalni zakon je vrlo jednostavan: Sva bića su suverena i imaju slobodnu volju da izraze svoje kreativne porive na bilo koji način koji žele, ali nijedno biće nema pravo povrijediti i naškoditi druge.

Posljedica tog zakonu je također vrlo jednostavna: Zato što su sva bića Suverena, oni imaju pravo braniti se od zla, koristeći sve razine snage je potrebno da se zaustavi povređivanje na vrijeme, čak i ako to rezultira uništenjem onog koji nanosi štetu .

Porobljivači i prevaranti Duhovne lažnoarhije vrlo jasno, totalno krše Univerzalni zakon. Oni izbjegavaju prirodni “zakon privlačnosti”, koji reflektira akciju nekog bića natrag k njima, prisiljavanjem i manipulacijom drugim bićima da se suglase da budu žrtve i porobljeni, kao i uvjeravanje drugih bića da preuzmu odgovornost za njihove zločine kroz karmičke prijenose.

Mnogi slojevi prijevare Demijurških bića počivaju na VELIKOJ LAŽI da smo odvojeni od beskonačnog izvora. Bića lažnog svjetla onda nadograđuju tu laž, uvjeravajući bića da Univerzalni zakon ne postoji, da pojedinci nemaju neotuđivo pravo na samoobranu, da se oni moraju podčiniti  volji “autoriteta” Izmeta Karme, a ljudi moraju obožavati  psihopatski Demijurg i njegova “anđeoska” bića, kako bi im bio odobren ulazak u “Božje kraljevstvo”. Jednom.

Prava je istina da NIKADA nismo bili odvojeni od nepresušnog izvora, jer je to metafizički nemoguće. Biće može izabrati ignorirati njihovu vezu, vjerovati da ne postoji, pa čak i vjerovati da je ta veza prekinuta, ali vjerovanje u laž ne čini je istinom, jer Istina (s velikim I) nije relativna .

Kao metaforički primjer, zamislite , ako se skupina ljudi odluči odvojiti od atmosfere i diše zrak samo iz ronilačkih boca. Jesu li oni stvarno odvojeni od atmosfere? Ne, oni i dalje postoje u atmosferi, čak i ako dišu naizgled zaseban izvor zraka .

Ipak, demijurška bića su u potpunosti posvećena svojoj iluziji odvojenosti od Izvora, te stoga moraju pronaći alternativni izvor energije, koju izvlače od čovječanstva u obliku obožavanja, klanjanja, uvjerenja, ugovora druge ugovorne strane, iskrivljene seksualnosti, obmane, zbunjenosti, apatiju, borbu, bol, patnju, mržnju, smrt, itd.
ZADNJA stvar koju lažnoarhija želi je da čovječanstvo dođe do razumijevanja univerzalnog zakona i koliko temeljito smo porobljeni  kroz obmanu. ISTOG ČASA kada izjavimo: “Ja sam Vladar i NIJEDNO biće nema pravo uzeti moju energiju iz mene” igra se mijenja radikalno. Iz tog prostora znanja da smo Suverene Individue Izvora, možemo ostvariti naša suverena prava , uključujući i pravedno korištenje obrambene snage.

Pravo i krivo

Još jedan nauk kojime nas lažno svjetlo New Age pokreta inficira  je da ne postoji takva stvar kao što je dobro, ili loše, da je sve samo iskustvo koje je tu da nas nauči lekcije. Iako je istina da možemo naučiti vrijedne lekcije u nepovoljnim okolnostima, to ne znači da je to potrebno ili poželjno da budemo neprestano potlačeni, manipulirani, ugrađeni implanti, prevareni, robovi i iscjeđene energije . To su iskustva  koja je ljudska rasa već imala daleko previše.

Uz razumijevanje Univerzalnog zakona, možemo odmah primijetiti da je pogrešno naškoditi drugom biću koje nije učinilo ništa da bi nam naškodilo. Također možemo shvatiti da zajednički rad i suradnja ​​s drugima je često prava stvar za napraviti. Ovih se  jednostavnih pojmove treba čvrsto držati kako bi oslobodili naše umove od uvrnute “logike” predstavljene  newage učenjima koje bi htjeli da vjerujemo da je nevjerojatna količina patnje nanesene čovječanstvu u potpunosti njegov vlastiti rad, kao i prekrasna iskustva učenja, tako da mi ne trebamo poduzimati nikakve mjere kako bi pomogli drugima ublažiti njihovu patnju .

Jesu li Afričko – Američki robovi imali prekrasna iskustva učenja ? Što sa irskim i škotskim dužničkim službenicima prije njih? Što je sa srednjovjekovnim kmetovima, koji su mogli biti ubijeni po volji kralja ili jednog od njegovih poslušnika?  Ne, ti ljudi su jasno bili porobljeni, što se lako prepoznaje kao nešto što nije u redu raditi.

Isto tako , čovječanstvo nema prekrasno iskustvo učenja tako što robuje pokvarenom  Demiurgu duhovne lažnoarhije. Učimo jedno sigurno zaista,a to je kako izjaviti našu suverenost i prestati biti robovi! Pa , mnogi od nas jesu . :-)

Hijerarhija

Jedan od glavnih korijena u tim svjetovnim i metafizičkim problemima je koncept hijerarhije. Gdjegod da gledamo u svijet, imamo (obično muško – dominantni) hijerarhijski sustav organizacije . Hijerarhija je podmukao, obeshrabrujući sustav vlasti, poslušnosti i porobljavanja kojeg MORAMO nadići kako bi započeli ozdravljenje nas i našeg svijeta.

Isto tako , moramo nadići “duhovnu” hijerarhiju koje potiče ropstvo, podložnost i slijepu poslušnost. Pokvareni demiurg i njegovi podanici arch-anđeli, lažni uzašli majstori , ET-evi, demoni, itd. su krajnji prikaz degenerične hijerarhije koja troši životnu snagu i ostavlja samo razaranja u svojoj brazdi.

Nadilaženje metafizičke hijerarhije je proces samo- oslobođenja /čišćenja, dobivanja samospoznaje, stjecanje znanja univerzalnog i zemaljskog Prirodnog zakona, i vježbanje naše suverene volje. Prvo, moramo skroz naskroz znati da smo potpuno povezana ekstenzija Božanskog beskonačnog izvora svega stvorenoga. Kad znamo da je to tako, ne samo da mislimo na intelektualnoj razini, shvatili smo da NE POSTOJI legitimni autoritet izvan nas samih . Postoji samo unutarnji autoritet i samouprava, koji kada su vođeni razumijevanjem univerzalnog zakona nam zabranjuju poticanje aktivnosti koje bi naštetile drugima.

Prosvijetljena samouprava i pridržavanje Univerzalnog zakona je temelj slobodnog društva. Samo s ovim temeljima na mjestu ćemo moći izbjeći ego zamku vršenja “vlasti” nad drugima da kontroliramo i reguliramo njihovo ponašanje koje ne štete nikome drugom.

Samo kroz Prosvijetljenu samoupravu ćemo biti u mogućnosti izgraditi potpuno novi tip društva koji samoorganizirano riješava probleme i vidi potrebe mnogih kao  istinski izraz želje da surađuju i naprave svijet koji koristi svima. To mora biti stalno razvijajući, ko – kreativni proces koji će se stalno otkrivati  dok ga angažiramo.

Svaka ideja treba biti ispitana i primijenjena tamo gdje postoji volja za prihvaćanjem na način otvorenog koda kroz dobrovoljno sudjelovanje svih pojedinaca koji su uključeni u ne – hijerarhijski , jednoslojni , samo- organizirajući proces. To zahtijeva potpuno novi način razmišljanja, organizacije i poduzimanja radnji, a svi stari modeli centraliziranog, vlasti od vrha prema dnu trebaju biti napušteni, jer kao što smo već vidjeli, bilo koji pokušaj da se postavi jedan “najbolji sustav” na svijetu uvijek će rezultirati ugnjetavanjem i u konačnici će se srušiti.

Imamo u sebi potencijal da OSLOBODIMO svako pojedino ljudsko biće iz okova porobljavanja sustava hijerarhije i vanjskog autoriteta, da rade zajedno i stvaraju rješenja za pružanje osnovnih potreba hrane, vode, struje, skloništa, odjeće, prijevoza i znanja za SVAKOG na planeti. Stvaranje samogenerirajućeg sustava za podršku svim ovim potrebama potpuno je ostvariv, ali samo ako možemo surađivati ​​kao suvereni pojedinci koji poštuju prava i granice drugih.

Takav pomak u našem svijetu ovisi o svima nama i znanju da smo suvereni , da izjavimo naš suverenitet, izbrišemo naše robovsko programiranje , a zatim surađujemo zajedno kao suvereni pojedinci sa zajedničkim ciljem maksimalnog osnaživanjem svakoga na planeti.
Proglašavanje suvereniteta.

Proces proglašenja suverenosti i uklanjanja lažnog programiranja koji je ugrađen u našu psihu iz višedimenzionalnih razina kontrole treba vremena i dosljedan napor. Moramo svakodnevno proglašavati: “Ja sam Suveren Vladar, ja sam slobodan . Samo * JA * može upravljati sa mnom.” ( Ili izjaviti na bilo koji drugi način koji želite, budući da si na kraju krajeva suveren vladar.JJ )

Također trebamo nastaviti proces samo čišćenja potrebnog da opozove sve ugovore koje smo napravili, bilo svjesno ili podsvjesno dali svoju moć vanjskim autoritetima, doživjeli nepotrebne patnje ili ograničenja, nosili “karmička” bremena koje nisu naši da ih nosimo, itd. To nije brz proces , a ja sam prolazio kroz moje vlastite verzije svakodnevno.

Lažnoarhija  ne poštuje slobodnu volju, zdrave granice ili vaše pravo da im rečete NE. Oni koriste sve moguće vrste manipulacije, prisile i golu silu da probiju svoj ​​put. Tako to  patrijarhalna hijerarhijska bića rade. (Uočite sličnosti u riječima hijerarhija i patrijarhata , i utjecaja “Archona”; vladara, gospodara.) Agresivna, dominantna energija patrijarhata nastoji kontrolirati svaki aspekt postojanja svakog bića, uzimanje i konzumiranje svega što eventualno mogu .

To je predstavljeno u  fizičkom svijetu (ispod) kroz korumpirane hijerarhijske vlade, tajna društva i korporacije koje iskorištavaju ljude i okoliš. To je zastupljena metafizički (iznad) od strane pokvarenog Demiurga i njegove legije porobljenih porobljivača, od kojih su Izmeti Karme jednostavno jedan odjel upravljačke mreže .

To je razlog zašto je toliko važno podsjetiti one nesnosne “gospodare” karme i SVE demijurške parazite da si ti SUVEREN, i biti spremni iskoristiti svoj ​​suverenu moć da podržiš tu izjavu. Oni ne govore jezikom ljubavi, pa to znači da moramo koristiti neku silu da prenesemo smisao izjave preko.
Ovako ja to vidim …

Teško je otkriti te stvari, buljiti u lica najzlobnijih bića u svemiru i reći im da sam ja Suveren i da im NEĆU dopustiti da me povrijede. Ironično ipak, na neki način još je teže podijeliti ove objave javno.

Toliko mnogo ljudi se u potpunosti predalo njihovom lažnom svjetlu “Uzašlim Majstorima, ET-evima i anđelima” koji im govore što učiniti , kako misliti i kako živjeti da me napadaju zbog otkrivanja ovih informacije oku javnosti.

Tim  ljudima, ja jednostavno kažem: Vjerujte što god želite vjerovati , ali ja ću nastaviti raditi na UPOZNAVANJU ISTINE , i poduzimanju odgovarajućih RADNJI da ispravim  nepravdu koje je načinjena čovječanstvu od strane samih bića kojima vi dajete vašu snagu.

Biram stajati u Istini kao suvereno Biće uz (ne ispod) Suverena bića Slobodnog svemira koji poduzimaju mjere kako bi se suprotstavili svim oblicima obmane, parazitizma i porobljavanja .

Zahvaljujem onima od vas koji će nam stati uz bok, i poduzeti mjere s nama .

Mnogo ljubavi ,
Cameron Day

Izvor: www.ascensionhelp.com

19 Responses

 1. PS- ok, primjetio sam da na CC prevodi choose (point) kao chance…to naravno nije isti smisao pa je bolje slušati video (gregg braden)nego čitati…a opet, šta bi rekel Camerun, fuck them all:)..and so on …

 2. Sustinu ove price sam drzao u sebi…hvala na pomaku…sad vec igramo na nasem terenu !

 3. Odlican clanak,stavia san to prije godinu dana to u komentare ovdi…svakao vridno ponovit;)

 4. Recite “gospodarima” karme da ste suvereni – zašto biste im išta rekli… okrenite glavu od iluzije – niste dužni iluziji NIŠTA.

  1. Ako si s nekim imao ugovor, pa makar i podsvjesni, ljudski je pristojno da ga/ju obavijestiš i prekidu. Ali, dužan si samo ako se osjećaš takvim, svatko ima svoj put…

   1. Znate za nekakav takav ugovor, potpisali ste ga, pristali….cak i da jeste (a niste) bez rijeci ga mozete smatrati nistavnim ako je neistinit, barata sa laznim informacijama, izmanipuluran….tako se bude istina i pravda – bez obaziranja na neistinu, lazi – sotonizam

  2. Okrecanje glave odnosno ignoriranje, ne vodi rjesavanju problema nego vodi prema potiskivanju problema. Sve sto je potisnuto, prije ili poslije izlazi na povrsinu

 5. Opoziv ugovora duše !

  Mi svi smo multidimenzionalna bica ciji su preci kompletirali DNK tako da smo svi mi sposobni da iskustujemo neogranicene potencijale. Ali, za vreme Atlantide dosli su Anunaki i ugradili nam ogranicenja u nase DNK kako bi mogli da nas kontrolisu i manipulisu, tj, da imaju svoje roblje. Medjutim, sve veci broj ljudi se budi svaki dan i kaze “NE”, “Vi ne mozete da planirate moje buduce zivote ali ja mogu da planiram svoje buduce zivote upravo sada” i mogu svesno da promene ogranicene ugovore duse. Na ovom linku od Andrew Bartzis-a mozete da nadjete vise detalja o tome: http://galactichistorian.com/spiritual-contract-removal/ a ima i prevod na srpski jezik.

  Menjanje ogranicenih ugovora duše se izvodi citanjem na glas svakog od 5 ugovora koji slede u nastavku ovog posta :

  Opoziv Ugovora Duše za Sveto Muško

  Ja pozivam sve duhovne ugovore koji postoje:

  – u mojim prošlim, sadašnjim i budućim bićima, sopstvima i postojanju u ovoj dimenziji i vremenskom toku

  – i svim vremenskim tokovima iznad i ispod zemaljskog centričnog sinusnog talasa ko-egzistencije.

  U ovom momentu, u uvek prisutnom ko-kreativnog trenutku, ja pozivam sve svoje pretke po DNK da stvore prikladan jedinstven duhovni sud pravednosti tako da ja mogu naći lek i razrešiti se svih ugovora koji sadrže umetke pisane sitnim slovima za vreme pre-rodjenja, rodjenja i za vreme procesa puberteta.
  Ja pozivam taj prikladni duhovni sud pravednosti da čuje moj dekret o uklanjanju ugovora.

  Ja pozivam sve pretke iz svih duševnih odnosa da drže prostor u ovom duhovnom sudu pravednosti. Pozivam Majku Zemlju i sve njene svetlosne stanovnike unutar celokupnog unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora da stupe napred i ispune ovaj duhovni sud pravednosti.

  O velika misterijo koja si izvor svekolike moći, ja te pozivam. Dodji sa svojim svetim sinhronicitetom tako da sva bića mogu da drže prostor sa ujedinjenom svešću.

  Ja pozivam Sveti Duh koji živi unutar Velike Misterije. Vi manifestvovane sile majke Zemlje, ja pozivam vašu mudrost, u ovom “Ja sam” trenutku.

  Blagoslovite me dok hodam ovom svetom zemljom. Blagoslovite me dok dišem vaš sveti vazduh. Blagoslovite me dok se zagrevam svetom vatrom. Blagoslovite me svojim svetim vodama života. Blagoslovite me dok učim da hodam sa ličnom moći.

  Danas ću proputovati veliku nepoznanicu, podarite mi mudrost da budem skroman. Podarite me mudrost da volim, čak i kada mi se ljubav ne uzvraća. Podarite mi znanje da balansiram svoj način postojanja. Tako da mogu da izlečim svoju porodicu, svoje pleme, svoj narod i našu majku Zemlju.

  “Ja sam” spreman da pozovem svoja prirodna prava kao suvereno muško biće koji sam rođen na majci Zemlji kroz utrobu svetog ženskog koje je takođe rođeno na ovaj način.

  Ja prizivam moja prirodna prava kao biće majke Zemlje. Rođen sam prema prirodnim zakonima. Sa ovom mudrosti svog prirodnog rođenja ja sada tražim povraćaj svog mesta u prirodnom svetu.

  Ja opozivam sve energetske ugovore sa svim ljudskim bićima sa kojima sam imao seks koji se desio zbog uticaja propagandne zasnovane na masovnim medijima ili pornografiji. Vraćam sebe na nultu tačku fetusa u utrobi moje majke.

  Ja opozivam sve ugovore sa svim izopačenim mističnim školama za sveto muško koje su operisale sa lažnim informacijama ili koje su kreirale društvo sa patrijarhalnom dominacijom.

  Ja opozivam, lečim ili brišem sve ugovore koji izopačuju sveto muško tokom faze života u porođajnom kanalu.

  Ja opozivam sve duhovne ugovore koji stvaraju osećaj konkurencije između muških vrsta kada se radi o bilo kom izrazu svetog ženskog. Opozivam sve kulturne tabue koji stvaraju emocionalnu distancu od žena.

  Ja opozivam sve izopačene duhovne ugovore koji me navode na nepravilan seks a koji sam odabrao pre svog rođenja.

  Ja opozivam sve ugovore koji kreiraju izopačenost čulnog ponašanja kod muškog izraza.

  Ja opozivam sve ugovore koji gaje, drže, ili skladište moju svetu mušku energiju zbog promovisanja sporta u kome dominira muško, aktivnosti ili zabava koje demoralizuju ili degradiraju sveto žensko.

  Ja opozivam sve sisteme patrijarhalne dominacije u porodičnoj zajednici. Vraćam sve definicije porodice Majci Zemlji tako da bi se mogli iznaći lekovi i razrešenja između svih porodica koje sada leče koncept patrijarha.

  Ja opozivam sve kulturne ugovore s kojim sam inkarnisao ili reinkarnisao a koji kreiraju društvo sa muškom dominicijom. Ja vraćam sveto žensko da svoje pravo i odgovarajuće mesto kao ravnopravnog partnera u ovom ko – kreiranju životnih iskustava.

  Ja opozivam sve duhovne ugovore sa svim religijama u kojima sam egzistirao a koje svetom ženskom i muškom ne daju puna i totalno jednaka prava, obaveze i odgovornosti.

  Ja opozivam sve duhovne ugovore koji me zadržavaju na bilo koji način i oblikuju me, formiraju ili me prisiljavaju da preko ugovora duše služim u ratu. Ja brišem celokupno patriotsko programiranje koje stvara želju za ratom.

  Ja opozivam sve duhovne ugovore koji definišu muško kao orijentisano na rat. Ja raskidam celokupni duhovni ugovor sa svim vladama kojima sam služio za sve vreme trajanja ratova.

  Ja opozivam sve duhovne ugovore koji stvaraju ratno baziran vojni industrijski kompleks kojim dominiraju muškarci.

  Ja opozivam sve ugovore koji stvaraju seksualnu industriju koju muškarci služe/servisiraju a koja dominira nad ženskim i na bilo koji način ga oblikuje ili formira.

  Ja opozivam sve duhovne ugovore koji stvaraju osećaj nečestitosti unutar mog svetog muškog izraza. Ja opozivam sve ugovore koji me drže zarobljenim u stidu, sramoti ili krivici kreiranim izopačenim muškim ili izopačenim ženskim ličnostima.

  Ja opozivam sve ugovore sa Incubus i Succubus demonskim mrežama sa kojima sam imao posla u svim svojim prošlim, sadašnjim i budućim životima. Ovim proterujum celokupnu Incubus i Succubus demonsku mrežu iz moje realnosti za večno.

  Ovim opozivam celokupno svoje državljanstvo sa svim predstavnicima kraljevstava, diktatura, verskih monarhija, verskih saveta ili reprezentativnih vladinih koncepata.

  Ovim trajno sebe uklanjam iz svih vremenskih društava snova koja su protkana
  sistemom dominacije i kontrole koji je uzrokovao brisanje naših usmenih
  nastavnika/istoričara u celom autotohtonom svetu.

  Ja ovim ukidam svaku odluku koju sam ikada napravio tokom službe u sistemu
  dominacija i kontrola. Sve odluke koje sam doneo kao muškarac u skladu sa ugovorom duše u koje je uključen pretstavnik vlade su sada postavljene na prikladan duhovni sud pravednosti sa prisutnim svim precima tako da možemo naći lek i razrešenje, ne pravdu ili presudu.

  Ja sada tvrdim sa punim suverenim uverenjem da sam ja _et_cetera_(TM) od sada u potpunosti prisutan u moćnom “Ja Sam” sebstvu-sebi. Izjavljujem da od ovog momenta pa nadalje, ja sada operiramem sa stalnim duhovnim sudom prevednosti kada se tiče liječenja svetog muškog ili ženskog tako da izopačenost nikada ponovo ne može ući u polje moga izraza.

  Ja ovim izjavljujem da je Majka Zemlja sada u jedinstvu sa mnom za sve oblike
  međusobnih odnosa za sve žive vrste koje egzistiraju i ko-egzistiraju u realnostima Majke Zemlje.

  Ja pozivam sve pretke da poštuju ovo čitanje moje slobodne volje i da ga unesu u zemljski Akashic Rekord kako bi sve žive vrste razumjele da naša sloboda dolazi sa korištenjem slobodne volje za sva vremena.

  Uklanjanje Ugovora Duše za oslobadjanje Svetog Ženskog

  Ja pozivam sve duhovne ugovore koji postoje:

  – u mojim prošlim, sadašnjim i budućim bićima,

  – sopstvima i postojanju u ovoj dimenziji i vremenskom toku

  – i svim vremenskim tokovima iznad i ispod zemaljskog centričnog sinusnog talasa ko-egzistencije.

  U ovom momentu, u uvek prisutnom ko-kreativnog trenutku,

  ja pozivam sve svoje pretke po DNK da stvore prikladan jedinstven duhovni sud pravednosti tako da ja mogu naći lek i opozvati sve ugovore koji sadrže umetke pisane sitnim slovima za vreme pre-rodjenja i za vreme procesa radjanja.

  Ja pozivam taj prikladni duhovni sud pravednosti da čuje moj dekret o uklanjanju ugovora.

  Ja opozivam sve duhovne ugovore sa zemaljski baziranim religijama, kulturama , sistemima verovanja i industrijama koje dominiraju i kontrolišu svetu žensku moć u našem svetu i kreiraju eneretsku neravnotežu koja utiče na svakog čoveka, ženu i dete na planeti.

  Ja pozivam sve pretke iz svih duševnih odnosa da drže prostor u ovom duhovnom sudu pravednosti.

  Ja pozivam Majku Zemlju i sve njene svetlosne stanovnike unutar celokupnog unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora da stupe napred i ispune ovaj duhovni sud pravednosti. O velika misterijo koja si izvor svekolike moći, ja te pozivam.

  Dodji sa svojim svetim sinhronicitetom tako da sva bića mogu da drže prostor sa ujedinjenom svešću.

  Ja ovim opozivam ugovore svih religija i kulturnih sistema verovanja koji postavljaju žensko u poziciju nejednakosti i dominiranja njime. To uključuje projekcije nejednakog plaćanja, nemogućnost za ženu da zaradi za život, poseduje zemlju ili poslove, ili dobije obrazovanje prema sopstvenom izboru.

  Ja ne pristajem na feministički pokret koji je nastao i finansiran od strane CIA-e ca ciljem da ženu odvoji od njene svete ženske moći, da žena neguje mržnju prema muškarcu i stvara razdor i podelu u duševnoj porodičnoj zajednici.

  Ja ovim opozivam sve kulturne sisteme verovanja koji stvaraju očekivanja da je “ženska dužnost” da sama drži nerealni teret i pati u tišini.

  Ja ne pristajem na sve socijalne policijske sisteme koji su stvoreni sa ciljem kako bi se žena osećala kako je ona previše osećajna, previše emotivna, ili da je izvan kontrole u pokušaju da zatruju dušu žene kako bi se ona osećala kao da je nestabilna ili beznačajna.

  Ja ovim obustavljam sve ugovore kulturnih sistema verovanja gde su ženska deca ubijana na rođenju, seksualno sakaćena u navodnim “Obrednim Prolazima”, prodavana multi milijardskoj industriji dečje pornografije, ili se njima trgovalo kao seksualnim robljem.

  Ja ne pristajem na porno industriju koja je plodno tlo za seksualno
  izopačene, duhovne ugovore i eksploataciju, degradaciju, žrtvovanje i
  bestijalizaciju svete ženske moći. Ja ovim opozivam sledeće duhovne seksualno izopačene ugovore koji su usmereni na odvajanje žene od njene svete
  ženske moći:

  – celokupni grupni seks i svi više-ljubavni programi koji su svi izopačenosti svete seksualnosti usmereni na to da se žena oseća kako je ona nekako “nedovoljna”.

  – svi dvostruki standardi u kulturnim sistemima verovanja gde rekreativni seksualni blud, više žena, haremi i ljubavnice su dozvoljeni i slavljeni za čoveka, ali prouzrokuju socijalno ruiniranje za ženu.

  – svi programi koji stvaraju projekcije gde muškarci stavljaju u ženu dok masturbiraju, kao i razvratne fantazije koje se koriste kao barijere između srčanih prostora čoveka i žene u svetoj seksualnoj vezi.

  Ja ne pristajem na ovakve duhovne ugovore seksualne izopačenosti. Vi nemate moć nada mnom. Ja ovim objavljujem da je Majka Zemlja u vlasti nada mnom, kao i moje duševne porodice i moji preci. Ja objavljujem da sam sada čista od ovih projekcija seksualne izopačenosti i vraćam se na izvor nevinosti kao sveto žensko suvereno biće.

  Ja ovim opozivam sve ugovore i koncepte koji su napravljeni u nevinosti ili blaženim ignorantskim stanjima postojanja. Ja ovim objavljujem novi oblik duhovne i fizičke čistoće. Ja opozivam sve prethodne samo-stvorene koncepte čistoće i sve izpačenosti koje su mi pridružene. Ovo novo prizivanje čistoće uklanja sve prethodne koncepte svete seksualnosti, senzualnosti, rekreativnog seksa. Ja ih sve odnosim nazad u nultu tačku fetusa u utrobu majke. Ja ponovo priključujem sve moje DNK lance na otkucaj srca majke Zemlje.

  Sveto žensko je povezano sa njenim srcem u njenom svetom ženskom prostoru i ne odriče njen menstrualni ciklus; ono ga prihvata kao vreme introspekcije, retrospektive i refleksije.

  Ja ovim opozivam sve duhovne ugovore sa industrijom zabave i reklame
  koja je napravila programe samo-mržnje, niskog samopoštovanja, samo-medikacije, samo-unakažavanja, poremećene ishrane, itd.

  Ja ovim opozivam sve duhovne ugovore sa medicinskom industrijom koji su razrušili zdravlje žene i njenu sposobnost da reprodukuje prema prirodnim zakonima Majke Zemlje, lekove za kontrolu radjanja i druge hemikalije u našoj hrani, vodi i vazduhu koji izazivaju sterilitet ili preteranu seksualnost, kao i odeću koja je štetna po zdravlje žene kao što su grudnjaci, potpetice, korseti, povezane noge, i tamponi.

  Ja opozivam sve ugovore radjanja stvorene kroz C-sekcije, lekove za trudnoću, pre-natalne zrake, vakcinacije, inkubacije, decu koja nisu stavljena na srce majke nakon rođenja, uklanjanje posteljice i odsecanje pupčane vrpce koje mogu ostati netaknuti i do 4 dana da bi se omogućilo dečijem srcu da se poveže sa majkom i ocem.

  Ja opozivam sve ugovore koji prisiljavaju žene da nose i rode duše koja nisu njihov ko-kreativni sveti izbor sa njihovim izabranim ili povezanim svetim muškim. To uključuje žrtve silovanja, maloletničke trudnoće i nasilne ili ugovorene brakove. Ja vraćam Zemlji majci prirodnu mrežu inkarnisanja. Ja sada trajno brišem postojeću reinkarnacionu mrežu iz mog deševnog postojanja.

  Ja ne pristajem na sve programe koji imaju za cilj pravljenje osećaja žene da je previše debela, suviše tanka, previše stara, premlada, previše crna, previše bela, previše etnička, prebogata, previše siromašna, ili uopšte ja ne pristajem na bilo koje druge projekcije koje čine ženu da se oseća kao da nekako nije dovoljno dobra.

  Ja ovim objavljujem da sam više nego dovoljno dobra, ja sam beskrajna svest. Ja sam inkarnisana Bog Boginja. Ja sam suvereno biće i ja zahtevam povraćaj svoje svete ženske moći u ovom duhovnom sudu pravednosti.

  Ja pozivam sve pretke da poštuju ovo čitanje moje slobodne volje i da ga unesu u zemljski Akashic Rekord kako bi sve žive vrste razumele da naša sloboda dolazi sa korišćenjem slobodne volje za sva vremena.

  Opoziv Bankarskih Sistema

  Ja pozivam sve duhovne ugovore koji postoje:

  – u mojim prošlim, sadašnjim i budućim bićima, sopstvima i postojanju u ovoj dimenziji i vremenskom toku

  – i svim vremenskim tokovima iznad i ispod zemaljskog centričnog sinusnog talasa ko-egzistencije.

  U ovom momentu, u uvek prisutnom ko-kreativnog trenutku:

  Ja pozivam sve svoje pretke po DNK da stvore prikladan jedinstven duhovni sud pravednosti tako da ja mogu naći lek i razrešiti se svih ugovora koji sadrže umetke pisane sitnim slovima za vreme procesa pre-rodjenja i za vreme procesa radjanja.

  Ja pozivam 4 elementa: vazduh, zemlju, vodu i vatru.

  Ja pozivam duhovni sud pravednosti sa svim precima u zajednici i sa migracionim obrascima svih duševnih porodica koje inkarniraju na Majci Zemlji.

  Ja pozivam duhove primarnih predaka Majke Zemlje da dođu u ovaj duhovni sud pravednosti i drže prostor za čitanje i uklanjanje svih ugovora koji se bave
  energijama razmene sistema vrednosti.

  Ja pozivam zemaljsko globalno vreme snova.

  Ja pozivam sva ujedinjena društva vremena snova sa svih Zemalja da dođu u ovaj duhovni sud pravednosti kako bi obezbedili svoju potpunu mudrost u ovom svetom trenutku u kojem ja povraćam moj autoritet suverenog duha za sve razmene energije u sistemima vrednosti.

  Ja ovim opozivam sve duhovne ugovore sa primarnim bankarskih porodicama.

  Ja opozivam sve duhovne ugovore sa svim grbovima bankarskih porodica.

  Ja opozivam, uklonjam i razrešavam verovanja svih bankarskih porodica koje koriste moje ime kao broj za kradju energije.

  Ja opozivam sva pretpostavljena prava koja su korišćena kod kralj – brodova, lord-brodova, ili ugovora plemićkih spiskova zasnovanih na DNK a koji funkcionišu u svim bankarskim porodicama.

  Ja ovim izjavljujem da ne pristajem na vladavinu nekolicine. Ja ne pristajem na vladavinu bankarskih porodica.

  Ja ne pristajem na pretpostavljeni autoritet bankarskih porodica koje finansiraju slobodni sudski sistem.

  Ja opozivam sva prava, privilegije i pravila koja su napravile bankarske porodice a koja su bazirana na porodičnim grbovima ili na DNK poreklu sa ciljem dominacije i kontrole slobodnog sudskog sistema.

  Ja ovim obustavljam sve duhovne ugovore koji definišu bankarski sistem tako da je isprepletan sa mojom slobodnom voljom.

  Ja opozivam sve unose sitnim slovima u sve moje prošle, sadašnje i buduće duševne ugovore sa bilo kojim bankarskim sistemom kao 3d – matricu akumulacije duga ili sistem za kradju energije.

  Ja zahtevam trenutni povraćaj svih energetskih i 3D – matrica reprezentacija vrednosti.

  Ja ne prihvatam korišćenje korumpiranih sudova kao sredstvo presudjivanja.

  Ja opozivam sva prava sudovima pretpostavljene moći zasnovanim na 3d sa bilo kojom 3d razmenom za sisteme vrednosti stvorenih u svrhu kradje od strane bankarskih porodica.

  Ja ovim opozivam sve saglasnosti sistemima za kradju baziranim na potpisu mastilom, baziranim na pristanku na web-u ili baziranim na energetskom potpisu.

  Ja opozivam sva prava da se koristi moj potpis 3D-matrice da me zastupa u bilo kom sudskom, duhovnom ili 3d-matrica sistemu.

  Ja ne pristajem na upotrebu mojih duševnih ugovora kao sredstva za kradju energije od strane bilo kojih od primarnih bankarskih sistema koji su stvoreni od strane bankarskih porodica kao nosioca primarnih duševnih ugovora.

  Ja opozivam sva prava da se koristi moje ime u bilo kojoj vrsti ugovora od strane bilo kog oblika bankarskih porodica.

  Ja zahtevam trenutno i trajno brisanje svih potpisa koji se koriste da me zastupaju u bilo kojoj razmeni poslovanja u vrednosnim sistemima.

  Ja ne pristajem na korišćenje moje životne snage za bilo kakvu razmenu za bankarski sistem vrednosti koji nije u potpunosti transparentan sa svim transakcijama, duhovnim ili 3d – matričnim.

  Ja ovim izjavljujem da sve na bankama zasnovane zgrade koje koriste svetu geometriju NEMAJU MOĆ nad mojom suverenom slobodnom voljom.

  Ja ovim opozivam sve duhovne ugovore sa svim bankarskim sistemima koji koriste svetu geometriju kao sredstvo za kradju energije ili sredstvo za dominaciju i kontrolu.

  Ja opozivam sva prava, privilegije i pretpostavke svim zgradama koje koriste svetu geometriju kao sisteme izvršavanja za fino štampanje duševnih ugovora.

  Ja ne pristajem da bilo koje zgrade svete geometrije neguju, drže ili prenose bilo koju moju životnu silu bilo kom bankarskom sistemu na svim zemaljskim vremenskim linijama i/ili ko-postojećim dimenzijama.

  Ja ovim opozivam sve duhovne ugovore sa svim sistemima svete geometrije koji koriste moju životnu silu bez direktnog pristanka od mene i svih predaka moje duševne porodice u kompletnoj saglasnosti.

  Ja opozivam sva prava, pretpostavke i pravila koji kreiraju novi bankarski sistem svete geometrije.

  Ja ovim izjavljujem da je svim bankarskim porodicama i sistemima sada zabranjen rad u tajnosti, zatvoreni ili otvoreni načini da kradu moju energiju na bilo koji način, oblik ili formu.

  Ja ovim izjavljujem da Zemlja Majka sada dominira nada mnom po pitanju svih razmena energije u sistemima vrednosti.

  Ja pozivam sve pretke da poštuju ovo čitanje moje slobodne volje i da ga unesu u zemljski Akashic Rekord kako bi sve žive vrste razumele da naša sloboda dolazi sa korišćenjem slobodne volje za sva vremena.

  Uklanjanje Ugovora za Medijski Sistem

  Ja pozivam sve duhovne ugovore koji postoje:

  – u mojim prošlim, sadašnjim i budućim bićima, sopstvima i postojanju u ovoj dimenziji i vremenskom toku

  – i svim vremenskim tokovima iznad i ispod zemaljskog centričnog sinusnog talasa ko-egzistencije.

  U ovom momentu, u uvek prisutnom ko-kreativnog trenutku, ja pozivam sve svoje pretke po DNK da stvore prikladan jedinstven duhovni sud pravednosti tako da ja mogu naći lek i razrešiti se svih ugovora koji sadrže umetke pisane sitnim slovima za vreme procesa pre-rodjenja i za vreme procesa radjanja.

  Ja pozivam taj prikladni duhovni sud pravednosti da čuje moj dekret o uklanjanju ugovora.

  Ja opozivam sve duhovne ugovore sa zemljski baziranim medijskih sistemima koji koriste dominaciju i kontrolu kao sredstvo za otimanje energije, podsticanje straha ili za istinsku manipulaciju sa energetskim propagandniom tehnologijama.

  Ja pozivam sve pretke iz svih duševnih odnosa da drže prostor u ovom duhovnom sudu pravednosti. Pozivam Majku Zemlju i sve njene svetlosne stanovnike unutar celokupnog unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora da stupe napred i ispune ovaj duhovni sud pravednosti. O velika misterijo koja si izvor svekolike moći, ja te pozivam. Dodji sa svojim svetim sinhronicitetom tako da sva bića mogu da drže prostor sa ujedinjenom svešću.

  Ja ovim opozivam sve duhovne ugovore sa svim medijskim ličnostima koje u potpunosti ne koriste slobodnu volju i potpuno znanje iz DNK našega porekla.

  Ja ovim opozivam sve duhovne ugovore sa svim medijskim agencijama, korporacijama i medijima zasnovanim na porodičnim grbovima.

  Ja ovim opozivam sve pretpostavke i statističke modele duhovnih ugovora koji
  predvidjaju obrasce mojih navika kroz korišćenje komercijalnog oglašavanja povezanog sa sistemom dominacije i kontrole.

  Ja ne pristajem na mreže etarskog emitovanja preko Javnih radio-talasa, televiziju, internet, radio ili bilo koje druge načine ili metode koji promovišu i propagiraju masovnu potrošnju.

  Ja ne pristajem na predvidjajno modelovanje Etarskim ili komercijalnim sredstvima.

  Ja ovim opozivam sve duhovne ugovore sa svim zgradama svete geometrije baziranim na medijima.

  Ja ovim opozivam sve duhovne ugovore sa:
  – predsednicima medija svete geometrije,
  – deoničarima,
  – ankeristima vesti,
  – reporterima vesti,
  – punditima,
  – spikerima,
  – i svim predstavnicima vladinih zvaničnika u celoj globalnoj medijskoj mreži.

  Vi sa vašim navodnim znanjem nemate moć nada mnom.

  Mi smo manifestujući ko-kreativni duhovi.

  Ja ovim opozivam sve duhovne ugovore sa:
  – svim sistemima koji produkuju vesti
  – web paucima
  – web stranicama
  – pretraživačkim mašinama
  – štamparskim medijima
  – i svim oblicima etarske propagande koja se koristi u svim ovim sistemima.

  Ja opozivam sve pretpostavke saglasnosti sa svim medijskim agencijama.

  Ja opozivam sve pretpostavke sa svim agencijama koje se finansiraju iz sistema
  dominacije i kontrole.

  Ja ne pristajem na bilo koje propagandne sisteme usmerene na duševne grupe, duševnu migraciju ili duhovni inkarnacioni proces.

  Ja ovim opozivam sve duhovne ugovore koji ograničavaju izražavanje genetske slobodne volje svih živih vrsta.

  Ja opozivam sve duhovne ugovore koje definišu medije kao govornike naše usmene tradicije ili generacijske učitelje.

  Ja opozivam sve ugovore sa RTV satelitskim sistemima baziranim na svetoj geometriji.

  Ja opozivam sve ugovore sa etarskom veštačkom inteligencijom koji koriste satelitske sisteme bazirane na svetoj geometriji kao sredstvo za kradju protoka mojih informacija.

  Ja ne pristajem na psihičko osmatranje ili uticaj od strane bilo kog medijskog sistema koji služi sistemu dominacije i kontrole.

  Ja ovim zahtevam trenutno uklanjanje svih psihičkih parazita zasnovanih na prenosu informacija kao i njihovo prenošenje i sisteme za kradju koji stvaraju stada psihičkih parazita.

  Ja opozivam sve ugovore koji koriste moju životnu energiju kao lažni oblik saglasnosti za prenošenje i širenje psihičkih parazita medju svim mojim DNK duševnim odnosima.

  Ja ovim opozivam sve duševne ugovore koji odobravaju medijsku moć da traje duže od jedne istorijske generacije.

  Ja zahtevam da sva prava generacijskih znanja budu vraćena u strukturu duševne porodice.

  Ja zahtevam povratak naše istorije na kompletan i transparentan način, tako da neće više biti tajni koje se čuvaju od našeg naroda.

  Ja ovim opozivam sva prava, obaveze, odgovornosti i aktuelne akcije svih medijskih ličnosti. Vaše usluge više nisu potrebne.

  Ja opozivam sve privilegije koje omogućavaju medijskim porodicama bilo kakvu moć nad mojim duševnim ugovorima, duševnim porodicama ili duševno baziranim obrascima migracije.

  Ja opozivam sva prava bilo kom medijskom sistemu zasnovanom na sistemu dominacije i kontrole da se ikada vrati u strukturu moje duševne porodice u svim prošlim, sadašnjim i budućih životima.

  Ja ovim zahtevam trenutni prestanak i uklanjanje svih lažnih informacija iz svih medija.

  Ja ovim zahtevam da sve buduće distribucije informacija preko svih oblika medija
  apsolutno oličavaju istinu, integritet i transparentnost u nedogled.

  Ja ovim objavljujem da Zemlja Majka sada upravlja svim lokalnim ili masovnim medijskim sistemima za razmenu informacija.

  Ja pozivam sve pretke da poštuju ovo čitanje moje slobodne volje i da ga unesu u zemljski Akashic Rekord kako bi sve žive vrste razumele da naša sloboda dolazi sa korišćenjem slobodne volje za sva vremena.

  Opoziv Vlade

  Ja pozivam sve duhovne ugovore koji postoje:

  – u mojim prošlim, sadašnjim i budućim bićima, sopstvima i postojanju u ovoj dimenziji i vremenskom toku

  – i svim vremenskim tokovima iznad i ispod zemaljskog centričnog sinusnog talasa ko-egzistencije. U ovom momentu, u uvek prisutnom ko-kreativnog trenutku ja pozivam sve svoje pretke po DNK da stvore prikladan jedinstven duhovni sud pravednosti tako da ja mogu naći lek i razrešiti se svih ugovora koji sadrže umetke pisane sitnim slovima za vreme procesa pre-rodjenja i za vreme procesa radjanja.

  Ja ovim opozivam sve duhovne ugovore koji se bave svim vladinim ličnostima izabranim i neizabranim.

  Ja opozivam sve duhovne ugovore sa svim sistemima vladavine koji se baziraju na porodičnim grbovima.

  Ja opozivam sva prava, obaveze i odgovornosti za svim vladinim entitetima koji koriste moj glas kao sredstvo za kradju energije.

  Ja opozivam sve duhovne ugovore sa:

  – svim senatorima
  – kongresmenima
  – ambasadororima
  – članovima vrhovnih sudova
  – predsednicima
  – zamenicima predsednika
  – i svim članovima kabineta.

  Ja opozivam sve duhovne ugovore sa svim granama vlasti za sve moje prošle,
  sadašnje i buduće živote.

  Ja ne pristajem na vladavinu privilegovanih.

  Ja opozivam sva:

  – prava
  – odgovornosti
  – pretpostavke
  – i potpise koji me zadržavaju unutar celina ili delova svih:

  – vladinih organizacija
  – grbova porodica
  – zgrada svete geometrije
  – spomenika
  – memorijala
  – ili vojnih baza

  Ja ovim opozivam sve duhovne ugovore sa korporativnim izvršnim vladama. Ja ne pristajem na bilo koji oblik korporativne vlade koja krade energiju od svog naroda.

  Ja ovim opozivam sve duhovne ugovore sa porodicama Federalnih Rezervi.

  Ja opozivam sva prava, pretpostavke i odgovornosti sa svakim članom Federalnih Rezervi i sistemima razmene vrednosti koje vode bilo koje vlade ili korporativni funkcioneri.

  Ja opozivam sve duhovne ugovore skrivene unutar naših vladinih sistema za razmenu vrednosti.

  Ja opozivam sve duhovne ugovore sa svim vladinim kancelarijama koje koriste oblike svete geometrije da zadrže vlast ili ubace sitnim slovima umetke u duševne ugovore.

  Ja opozivam sve duhovne ugovore koji kreiraju saglasnost za vladine odbore koji
  određuju kvalitet života.

  Ja opozivam sva prava, obaveze i odgovornosti za sve vladine sisteme koji pišu zakone koji utiču na moje duhovne ugovore bez mog direktnog pristanka i pristanka od mog ukupnog DNK porekla, predaka, prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

  Ja opozivam sve duhovne ugovore koje omogućavaju vladi da koristi putovanje kroz vreme kao sredstvo dominacije i kontrole.

  Ja opozivam sva prava i dužnosti svim ličnostima koje putuju kroz vreme, kao i svim pripadajućim prošlim, sadašnjim i budućim operacijama i sistemima.

  Ja zahtevam trenutni povratak svih vladinih ličnosti koje putuju kroz vreme na njihovu pravu i savršenu vremensku liniju.

  Ja opozivam sva prava svim tehnologijama koje menjaju dimenzije, manipulišu vremenom uživo ili štete bilo kojim životnim formama suživot na Zemlji u svim vremenskim linijama i dimenzijama.

  Ja ne pristajem na vremenske linije ratova.

  Ja ne pristajem na masovnu propagandu.

  Ja ne pristajem na ratno bazirane industrijske komplekse.

  Ja ne pristajem uz upotrebu vojske za dominaciju i kontrolu.

  Ja ovim opozivam sve duhovne ugovore koji su tajno utkani u svaki zakon, prošli,
  sadašnji i budući.

  Ja ne pristajem na donošenje zakona koji utiču na migraciju duševnih porodica, imigraciju duševnih porodica i ne pristajem na sisteme koji me sprečavaju da ujedinim moju kompletnu i ukupnu duševnu porodicu.

  Ja zahtevam trenutni povratak moje cele duševne porodice kojoj je uskraćeno pravo na koegzistenciju sa mnom za sve moje prošle, sadašnje i buduće živote.

  Ja opzivam sva prava, pravila i zakone koji definišu dušu porodicu na nivou 3d matrice.

  Ja vraćam Majci Zemlji sve definicije statusa duševne porodice.

  Ja opozivam sva prava da etiketiraju duševane porodice sa lingvistikama svete geometrije koji prolaze dimenzije ili realnosti.

  Ja opozivam sve duhovne ugovore sa svim prošlim, sadašnjim i budućim oblicima lingvistika svete geometrije.

  Ja ne odobravam korišćenje lingvistika svete geometrije kao sredstva za kradju energije.

  Ne odobravam koristenje gradova svete geometrije gradova, infrastrukture, lingvistike ili umetničkog dela u svrhu dominacije i kontrole.

  Ja ovim opozivam sve duhovne ugovore koji omogućavaju vladi da dominira i
  kontroliše sve ljude u bilo kom vremenskom okviru ili dimenziji u realnostima Majke Zemlje.

  Ja opozivam sve pretpostavke i potencijale moći kao i kastinske sisteme.

  Ja opozivam sve duhovne ugovore koji definišu svesni život kao stoku, ili trgovinu.

  Ne ne pristajm da se moja životna snaga koristi u svrhe koje ne leče Zemlju
  Majka i promovišu ujedinjenu svest među vrstama suživota unutar Majke Zemlje.

  Ja ovim izjavljujem da Zemlja Majka sada dominira nada mnom za sve oblike globalne vlade, međuljudske odnose ili galactičke odnose za sve žive vrste koje postoje i žive zajedno u realnostima Majke Zemlje.

  Ja pozivam sve pretke da poštuju ovo čitanje moje slobodne volje i da ga unesu u zemljski Akashic Rekord kako bi sve žive vrste razumele da naša sloboda dolazi sa korišćenjem slobodne volje za sva vremena.

  …podsjetnik itd 🙂

 6. PS— U navedenom tekstu gdje god piše – ne pristajem – zamjenjuje se (dopuna kao dodatak) riječima – ODBIJAM DATI PRISTANAK I SUGLASNOST -…Zašto? Zato što univerzum/primarni kreator/univerzalni prirodni zakon/stvoritelj prirodno odbija negaciju.

  1. Za beskonačnu/bezuvjetnu svijest – negacija je iluzija;
   tj. negacija ima “smisla” samo u
   izoliranim-konačnim-determinističkim-relativističkim (robotskim)sustavima
   kao neka apstrakcija(pojednostavljenje) određenog skupa ideja kroz uvjetovanje(bitno!!!).
   A da bi netko definirao negaciju prvo treba biti svjestan pozitiva, tj. šta je to šta se negira.
   Problem je kako apstraktirat cijeli svemir sa idejama…
   jer je nemoguće bezkonačnost diskretizirat sa konačnim idejama u konačnom sustavu.
   Zapravo negacija je (skup)ideja koja uvjetuje čovjeka sama po sebi;
   ako se hoće “znati” negativ moraš baratati “pozitivom”;
   ako se hoće biti u pozitivu opet vučeš negativ sa sobom.
   Ali zapravo jedino šta pozitiv-negativ logika radi
   je razjebaje/raspršuje/disperzira/divergira energiju svijesti čovjeka
   oko iste suštine u dva oprečna pravca; tj. sa dvije suprotne ideje se definira ista suština.
   Kako je ipak samo jedna suština, ali kroz dvije različite ideje,
   ta ista suština će unutar iste svijesti nastojati biti na jednom okupu jer to i zbilja jest.
   Podsvijesno ta suština je jedno; ali u ograničenoj svijesnosti
   kroz barem dvije ideje koje se po logici uvjetovanja “nikad ne mogu sresti”
   – ipak će dolaziti do sudara te dvije ideje
   – jer je suština ista(šta je unutra će biti i vani – primjer).
   Manifestacija iluzije je stres, izvrnutost,…i tko zna šta već.
   Trenutna interpretacija iskustva. 😛

 7. “Ali, za vreme Atlantide dosli su Anunaki i ugradili nam ogranicenja u nase DNK …”
  Ssss..sss..mislim da je tu bilo i drugih pizdarija samo nesmim kazat…

  ..

 8. Puno vi tu istražujete a niste se ni dotakli židova i rasni rat koji nam nameću prisilnim prihvatom divljaka sa istoka u Europu.

  1. Sami stav da su neki ljudi divljaci implicira to da si ti civiliziran ili (ne)divlji. Tvoja sličica u kojoj ponosno ističeš svoje hrvatstvo dokazuje da još uvijek ne razumiješ stvari. Promoviraš misao/ideju separacije i deluzije (židovi ne postoje) kojoj nećemo davati prostora na ovoj stranici.

 9. Mislim da nije bitno sto se dogada,nego kako covjek reagira….samo triba biti svestan sebe samog svajog momenta,a to nije lako,jer smo u okruzenju u kojem jesmo ….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.